Visdomsord och Lustigheter av kända och okända golfspelare

BERTIL GARPENHOLT, Herrskräddargesäll, Designer, Marknadsförare, PGA Club Professional, Mental Coach, Kommunikationsstartare. Många titlar på sitt CV innebär en stor erfarenhet, med kommunikation som gemensam nämnare. Vad som också löpt som en röd tråd genom Bertils liv är Golf, en sport som Bertil upptäckte en sommardag på Visby GK i mitten av 60-talet och tack vare en skotsk pro, Jim Suckling föddes en kärlek till en sport som efter en utbildning till PGA Club Professional startade en resa där Bertil haft möjligheten att arbeta internationellt: Sverige, Österrike, Egypten, Guate-mala och Grekland bl. a. Många människor och intressanta kulturer har passerat revy.

245 SEK
I lager
ISBN : 9789188759702
Publisher : Nomen
Språk : Svenska

BERTIL GARPENHOLT, Herrskräddargesäll, Designer, Marknadsförare, PGA Club Professional, Mental Coach, Kommunikationsstartare. Många titlar på sitt CV innebär en stor erfarenhet, med kommunikation som gemensam nämnare.

Vad som också löpt som en röd tråd genom Bertils liv är Golf, en sport som Bertil upptäckte en sommardag på Visby GK i mitten av 60-talet och tack vare en skotsk pro, Jim Suckling föddes en kärlek till en sport som efter en utbildning till PGA Club Professional startade en resa där Bertil haft möjligheten att arbeta internationellt: Sverige, Österrike, Egypten, Guate-mala och Grekland bl. a. Många människor och intressanta kulturer har passerat revy.

Ord är ju vårt kommunikationsmedel och det har givit Bertil möjligheten att i sin roll som mental coach ytterligare utveckla den ådran.

Det kommer att leda till flera böcker i ämnet mental coaching.


För att komma i kontakt med Bertil hittar ni honom på Sparren GK eller skicka ett mail till Bertil@bertilgarpenholt.se

En av de bra sakerna med Senior-touren, du kan ta en golfbil och en kylväska.
Om du spelar dåligt kan du alltid ta en picknick
— Lee Trevino

ISBN : 9789188759702
Format : 210.00 X 148.00
Publisher : Nomen
Språk : Svenska
Sidor. : 124
Utgivningsdatum : 2019/06/18
Författare : Bertil Garpenholt
Write Your Own Review
Du recenserar:Visdomsord och Lustigheter av kända och okända golfspelare
Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se