Woundfulness- ditt sår är förmodligen inte ditt fel, men läkningen är ditt ansvar av Emma Inganäs

248 SEK
I lager
ISBN : 9789188915207
Språk : Svenska

Emma Inganäs blev utsatt för ett sexuellt övergrepp när hon var 11 år. Som det barn hon var förstod hon inte riktigt själv vad hon varit med om eller hur det skulle komma att forma hennes liv. Bakom den ordnade fasaden rådde ett kaos där det starka föraktet skapade ensamhet och en känsla av meningslöshet.

Med sin bok vill Emma berätta om hur hon sökte kontakt med och försökte ta ansvar för sina mörka och självdestruktiva tankar och handlingar. En naken skildring av hur övergrepp kan orsaka stora sår i en ung kvinnas liv. Men det är även en hoppfull berättelse om hur ökad medvetenhet kan stilla de skadliga tankar och känslor som så ofta stökar till våra liv. Att läka själsliga sår är varken smärtfritt eller enkelt. I boken delar hon med sig av hur terapi, meditation, yoga och kloka medmänniskor längs vägen lämnat ovärderliga bidrag till ett mer glädjefyllt liv.

Emma Inganäs föddes 1973 och väste upp i en liten by i Småland. Idag är hon bosatt i Stockholm och verksam som frilansande projektledare, yogalärare, livscoach och skribent. Hon är gift och har två barn.

Woundfulness - ditt sår är förmodligen inte ditt fel, men läkningen är ditt ansvar är hennes debut - en bok hon har burit på i många år och som nu tagit form.

 

ISBN : 9789188915207
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 165
Utgivningsdatum : 2019/01/24
Författare : Emma Inganäs
Write Your Own Review
Du recenserar:Woundfulness- ditt sår är förmodligen inte ditt fel, men läkningen är ditt ansvar av Emma Inganäs
Your Rating