Berätta om din bok

I denna bok delar Mervi med sig om ett förvirrat hundägarskap som ledde henne in i en fantastisk värld och ett framgångsrikt yrke som Doglistener. Denna bok handlar om grunderna för en tydlig kommunikation, om ledarskap baserat på trygghet, snarare än på lydnad.
Mervi ger en varm och hoppfull bild av förändringens kraft. Efter många års arbete med konsultationer och en ständig dialog med hundägare runt om i världen, tar Mervi upp de vanligaste dilemman som vi hundägare råkar ut för. Boken är fylld av praktiska exempel hämtade från Amichien® Bonding tekniken som är skapad av bestsäljande författaren Jan Fennell the Dog Listener.
Oavsett var du befinner dig med din hund kan du lyckas. Och utan våld eller obehag, bara genom att utgå från hundens instinkter.

Det började som en vanlig berättelse, som sedan ledde till en intervju och som därefter växte till ett vackert presentationsmaterial i form av ett ljud och bildspel som slutligen formades till en hel bok.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Skrivandet har skett från två håll. Mervi, som äger hunden, har stått för berättelsen och alla exemplen medan Gunilla har hållt i strukturen och formen, ställt frågor till Mervi som gjort att berättelsen har fördjupats eller förfinats. Inspirationen har därmed varit dubbel och växelvis vilket också har givit projektet en särdeles egen karaktär.

Och del två kommer behöva skrivas, vi har redan flera tankar till hur vi vill göra den. Men först ska vi njuta av detta alster

Vad gör du när du inte skriver?
Mervi Kärki, är Associate Amichien Dog Listener, auktoriserad av Jan Fennell. Mervi är både utbildare och föreläsare inom Amichien® Bonding i Sverige och har genomfört hundratals hemkonsultationer hos hundägare. Som den mest seniora Dog Listener i Sverige utbildar och organiserar Mervi även kurser för nya Dog Listeners i Sverige samt driver en framgångsrik Hälso- och Kunskapsbutik i Stockholm, Hundinspiration.
Gunilla von Perner, arbetar som moderator och kvalitativ varumärkes- och marknadundersökningskonsult på Millward Brown samt driver parallellt sitt företag Memorera Ditt Liv, som hjälper personer att dokumentera betydelsefulla ögonblick i ord och bild, www.memoreradittliv.se.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Vår målgrupp är alla hundägare som önskar få en bättre vardag med sin hund, en relation baserat på det språk som hunden förstår och utan våld ryck eller annat obehag.

Vill du läsa om bokens recensioner, gå gärna in på Härliga hund.

Köp boken här!