Berätta om din bok!

Boken handlar om Tina som upptäcker att det finns mer i världen än det vi ser ock känner. Hon hamnar med sina vänner i det galaktiska och universella rådet som behöver deras hjälp med balansen i en annan galax som kan påverka vår. Plötsligt har hon och hennes vänner förmågor som dom inte haft tidigare. Man får följa dom i deras träningar och utmaningar. Sedan träffar hon Maz som är som en pusselbit som saknats i hennes liv.

Hur kom boken till?

Jag satt mellan olika telefonsamtal och skrev lite dikter, mest för att hålla igång och plötsligt så började jag skriva om Tina. Början är min och mina erfarenheter men ju mer jag skrev så fick jag till mig orden och samtidigt så satt jag som i en inre film med känslor. För varje gång jag satte mig och skrev så tog jag vid där jag slutat men jag visste aldrig vad som skulle komma. Så boken växte fram medan jag skrev.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Att sitta så och skriva får mig att vilja skriva mer. Det har givit mig sådan glädje och spänning!

Skriver du på något nytt nu?

Jag är färdig med bok två om Tina och håller på med den tredje.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Alla har ju olika sätt att skriva på och det gäller att hitta sitt sätt, prova olika sätt.

Varför ska man läsa din bok?

Jag tror att boken kan vara spännande att läsa för människor som är intresserade av fantasy och andra energier av olika slag. Sedan är det en kärlekssaga mellan Tina och Maz som spänner utöver tid och rum, vem vill inte läsa om kärlek?

Jag arbetar som medium.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Alla som älskar fantasy och kärlek.