Berätta om din bok!
Boken har en egen speciell genre, en thriller med inslag av det övernaturliga. Det innehåller spänning och mystik, och har ett annorlunda persongalleri.
Dramat utspelar sig i staden Tarragon i nutid och med glimtar av dåtid. Läsaren kommer att ledas genom krafter av både det onda och det goda. Maktkampen utsätter karaktärerna för fara och en del av dem dör under mystiska omständigheter. 

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Grundprincipen var klar från början, men sedan har den självklart växt fram under resans gång. Viss handling har omarbetats, som bara gjort den bättre. 

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Jag har växt upp i en familj där man har tagit tillvara på kreativiteten. Min passion har alltid varit att skriva och min dröm är att en dag bli en erkänd författare.
Det inspirerar mig att se alla mina idéer och tankar samlat till en skriven berättelse. 

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
Känslan jag har haft har varit att de varit nyfikna, men ändå inte riktigt trott på ett färdigt resultat eftersom processen varit så lång. Nu efter att jag gett ut min bok så märker jag att responsen är helt annorlunda och jag får verkligen feedback för mitt arbete. 

Skriver du på något nytt nu?
Ja, jag skriver på uppföljaren till Iskall Eld, som kommer att bli en riktig nagelbitare, med ännu mer spänning och intriger. 

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Sätt ut delmål och följ dina drömmar! Glöm inte vikten av att ha ett bra bollplank och analysera inte för mycket. 

Varför ska man läsa din bok?
För att den har ett underliggande budskap och det är en spännande berättelse. Enligt mina läsare så tycker de att den är svår att lägga ifrån sig och att den ger mersmak för en uppföljare. Jag har fått utlåtande från en lektör som säger att det är en mycket välskriven bok.

Vad gör du när du inte skriver?
Jag försöker att leva efter mitt motto att leva i nuet och göra sådant som jag tycker är kul, såsom westernridning och pistolskytte. Givetvis måste jag försörja mig och det gör jag som inköpare/delprojektledare.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Alla som är öppna och vidsynta, dem som triggas av spänning och mystik.

Köp boken här!