Berätta om din bok!

Huvudpersonen dras in i ett drama där hon står inför enorma prövningar fysiskt och mentalt. Genom cyberrymden upplever hon euforisk kärleksmagi och ett själsförbund med mannen som hon lärt känna på en dejtningsida. Mannen som är en total främling för henne sätter djupa avtryck i hennes själ och hjärta. När hon acceptera att göra mannen en tjänst omkullkastas allt som hon tidigare varit med om i sitt liv. Hon dras in i ett spel där gränserna mellan fantasi och verklighet suddas ut. Om hon inte, gång på gång följer de oförutsägbara reglerna väntar ödesdigra konsekvenser för alla inblandade, inklusive henne själv.  Skrämmande tankar dyker upp om vad som är sant eller falskt. Är hon inblandade i en härva av brottslighet? Blir hon grundlurad av männen i länderna långt borta från hennes eget nordiska hemland? Hennes vägvisare är hennes talande hjärta som för henne vidare genom varje prövning. Kommer det någonsin att bli verklighet att fysiskt få möta främlingen från dejtningsidan?

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Huvudstoryn bygger på verkliga händelser som utspelade sig under samma tidsperioden som boken tar upp.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Skrivandet är läkande där känslor och sinnesstämningar får komma ut i sin fulla potential i det skrivna ordet. När livsresan innebär stora omvälvande prövningar, både i glädje och i sorg, drivs inspirationen att dela med sig till läsarna för att ge dem nya vinklar på livet.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

Författarna skriver under pseudonym.

Skriver du på något nytt nu?

Ja, ett mycket gripande drama som kommer mynna ut i en triologi.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Skriv fritt från ditt hjärta utan att blanda in ditt ego, jantelag osv. Använd gärna upplevda livserfarenheter för att förstärka berättelsen. Det är givande och lärorikt för läsarna. Det är viktigt att du har roligt och att du känner en inre drivkraft som manar på dig att fortsätta slutföra det skrivande som kanske resulterar i en bok.

Varför ska man läsa din bok?

Därför att det är ett drama som är unikt i sin bemärkelse där livets speglingar uttrycks i en helt annan dimension. Verklighetens huvudperson har dragit hela detta långa drama genom sin kropp och sitt psyke. Läsaren får uppleva livet som det verkligen är för många människor. Existensiella frågeställningar och övertygelser, födelse och död, glädje och sorg, rikedom och fattigdom m.m.

Vad gör du när du inte skriver?

Jag umgås med mina barn. Älskar att resa och uppleva nya spännande platser. Jag håller mig i form genom träning och yoga, vandrar gärna i skogen och vid havet. Jag har ett stark drivkraft att hjälpa de svaga grupperna i samhället och världen. Jag kan inte göra allt men jag kan göra något. Jag brinner för att göra vår värld och planet hållbar för kommande generationer.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Alla människor som är intresserade av att läsa en blandade mix av allt vad livet har att erbjuda, både på gott och ont.