Berätta om din bok

Det är boken som kommer att förändra det mesta när du inser att du inte alls bestämmer över dig själv, utan är offer för en konspiration. Och inte vilken konspiration som helst – utan en global, tusenårig sådan. Men med hjälp av min bok kommer du att ruska om världen!!!!

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

I november 2011 drömde jag en natt att jag frigjorde en knuta i min hjärna som avslöjade flygandets hemlighet! Vi kan alltså egentligen flyga!!!! Morgonen efter började jag skriva, och hela tiden under de följande månaderna gav det ena det andra….bara så där.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Det omöjliga. Det som är omöjligt är ju spännande och lockande. Sen människor som tänker utanför boxen. Douglas Adams, Arto Paasilinna, Frank Zappa och några till. Intelligens och humor i kombination.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

”-Men va fan…har du inte hittat på nog redan….” Nä skämt å sido, med ett nästan livslångt skrivande bakom mig var det ingen som var förvånad…

Skriver du på något nytt nu?

Har skrivit två romaner som ligger och väntar på publicering. ”När Jackie Chan kom till byn ” och ”Den gulögde”. Sen är jag halvvägs med ”Guldfeber”, som är en fortsättning på ”Jackie Chan…” som är fantastiska berättelser i en liten lappländsk by där det händer saker som ingen stadsbo kan föreställa sig. ”Den gulögde” handlar om hur en gammal lokalredaktör från Arjeplog  via ett arv i Skåne hamnar på skattjakt i Inre Mongoliet tillsammans med en shaman. Men det hela slutar med en upptäckt som minst sagt förändrar hans liv – och kanske alla andras också…

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Nä, egentligen inte. Tror att man skriver av olika själ och på olika sätt. Jag skriver på impuls.

Varför ska man läsa din bok?

Har jag ju sagt. Den kommer att förändra världen!

Vad gör du när du inte skriver?

Bygger testbanor för bilar i Sverige och Kina. Fiskar lax i Norge och sjunger karaoke.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Alla så klart. Men realistiskt så får man nog ut mest av boken om man insett att sanningen inte håller längre än en banan…..

Köp boken här!