Grattis! Din bok “Viskskrik” har vunnit Selmapriset 2017, hur känns det?

”Det är särskilt fint att en bok som bejakar en röst som har svårt att göra sig hörd omfamnas på det här sättet och belönas med uppmärksamhet. Jag är oändligt tacksam och rörd över att just ”Viskskrik” tilldelas Selmapriset och att så många läsare har tagit berättelsen till sina hjärtan.”

Kommer vi att få se fler böcker av dig?

Absolut! Det här är bara början på en lång resa som jag ser det. Just nu skriver jag på mitt tredje bokmanus, en samtidsroman på temat utmattning som går under arbetstiteln ”Soft dream”. En bok jag tror kan tillföra något nytt, både skönlitterärt och samhällskritiskt.

Vad ska du göra av vinstsumman på 20 000 kronor?

Med vinstsumman uppenbarar sig möjligheten att ge mig själv lite mer sammanhängande tid för att slutföra arbetet med ”Soft dream”.