Styr dina tankar till ett bättre liv får mycket uppmärksamhet i media

Styr dina tankar till ett bättre liv av Mikael von Matérn

Mikael von Matérn som skrivit boken styr dina tankar till ett bättre liv har fått mycket uppmärksamhet i media den senaste tiden. Nedan så följer några länkar och citat från olika bloggar och tidningar.

Ulrika Gabriels hälsoblogg skriver:

"Boken är en guldgruva för dig som känner att du vill förändra, förbättra och vidareutveckla dig själv och ditt liv. Den är lättläst och humoristisk med hög igenkänningsfaktor. Dessutom är den proppfull med konkreta tips och övningar. Alla serverade på ett tydligt och inspirerande sätt."

"Som jag ser det finns det bara ett fel med den här boken, och det är att det inte är jag själv som har skrivit den ;-). Jag tycker  att den är fantastisk och ger den mina varmaste rekommendationer."

Veckomagasinet skriver:

Har du tagit beslut att ändra på ditt liv? Då bör du läsa styr dina tankar till ett bättre liv av Mikael von Matérn.

Allt om Yoga har gjort en bra sammanfattning om vad boken handlar om, det vill säga hur man ökar sin glädje och skapar positiva känslor.

I en artikel i Alingsås tidning säger han:

– Men om jag bara lyckas hjälpa en människa kommer jag att tänka ”Wow, vad bra att jag skrev boken

Boråskuriren skriver:

"Att skratta är en smått magisk metod för att byta ut negativa känslor mot de positiva. När du skrattar ger du ditt inre massage, dina inre organ får en skön stimulans och skrattet startar flera behagliga processer i kroppen. Bland annat frigörs endorfiner som är kroppens egna lyckohormon."

Vill du också ge ut din egen bokvulkan kan du kolla in våra olika bokpaket som vi erbjuder, kanske passar författarpaketet just dig?