Djur & natur

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 69

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Nötkött
  Nötkött
  275 SEK

  Det här är den grundligt reviderade och omarbetade andra utgåvan av Nötkött. Här hittar du som ska arbeta med produktion av nötkött det mesta du behöver lära dig: det dagliga arbetet, produktionsplanering och ekonomi, byggnader, utfodringssystem, näringslära, fodermedel, uppfödningsmodeller, hälsovård, avel samt slakt och köttkvalitet. Nytt i boken är ett helt kapitel om nötkötts- produktionens miljö- och klimatpåverkan som blivit ett omdiskuterat ämne.

  Läs mer
 2. Specialsökhunden
  Specialsökhunden
  178 SEK

  Den här boken är för dig som vill lära dig söka föremål med din hund.

  Läs mer
 3. SMARTa hundboken
  SMARTa hundboken
  200 SEK

  Detta är en mycket annorlunda bok och kanske den första sitt slag; en bok om hur man får en enklare och SMARTare vardag med hjälp av sin hund.

  Likaså är det den första boken med tips, råd och fokus på hur man tränar hund om man har en funktionsnedsättning men träningsråden passar alla hundägare som vill träna sin hund på ett kreativt och SMART sätt.

  I denna bok har erfarenheter och material samlats från SMART hundutbildning, ett 3-årigt Arvsfonden projekt, men här finns också mycket information kring likheter och skillnader mellan SMART hundarna och certifi erade assistans hundar.

  Läs mer
 4. SäkerHäst- så tränade jag polishästen Utter. En ny omarbetad upplaga
  SäkerHäst- så tränade jag polishästen Utter. En ny omarbetad upplaga
  210 SEK

  SäkerHäst handlar om att träna med utgångspunkt från Hästen. Vi måste lära oss att förstå skillnaden mellan prägling och inlärning. Det är grunden till all träning, oavsett användningsområde.

  Läs mer
 5. Relation före prestation vänskap & samarbete med belöningsbaserad träning
  Relation före prestation vänskap & samarbete med belöningsbaserad träning
  299 SEK

  Allt fler hästägare vill prova på att träna sin häst med hjälp av klicker och godis. I denna bok finner du den information du behöver för att komma igång.

  Läs mer
 6. Den inre ryttaren - personlig utveckling för ryttare
  Den inre ryttaren - personlig utveckling för ryttare
  260 SEK

  Vill du bli en medveten och ansvarsfull ryttare som får hästen att bli avspänd? Se då till att aldrig lämna något åt slumpen, ta istället kontroll över och ansvar för dina känslor och reaktioner på ett konstruktivt sätt. Den inre ryttaren ger dig nya insikter, ny kunskap och ökad förståelse för hur du genom personlig utveckling kan utveckla känslan och få ett bättre samspel med hästen.

  Läs mer
 7. DeeDee’s KatTRAMSor
  DeeDee’s KatTRAMSor
  189 SEK

  Jag har haft katter oavbrutet sedan 1972, för det mesta fyra men de sista åren bara tre. Eftersom jag också tycker om limerickar så har jag använt mig av den formen för att beskriva katter och människor, med blandat resultat måhända.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 69

per sida
Sätt fallande sortering