Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 3440

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. När korna råmar om natten
  När korna råmar om natten
  176 SEK 220 SEK

  Malin Bergman älskar sitt jobb. Hon är en stolt journalist. Visserligen arbetslös men inte desto mindre stolt. Och tacksam. Utan journalistiken skulle hon förmodligen bo kvar i den lilla norrländska håla hon växte upp i. Malins pojkvän, en aspirerande MMA-fighter, är uppenbarligen inte lika imponerad av journalistyrket. För han ställer ett ultimatum. Och när han gör det omkullkastar det allt. Malin tackar ja till ett arbete i sin hemstad, en plats hon som ung och oskuldsfull lämnat för att aldrig återse.

  Läs mer
 2. Vad är koranen?
  Vad är koranen?
  189 SEK

  Sedan den första dagen har det funnits de som har trott på Islams heliga bok Koranen och accepterat det som Allahs ord, och de som inte har gjort det. 

  Läs mer
 3. Den magiska dataskärmen
  Den magiska dataskärmen
  128 SEK 160 SEK

  När Thelma äntligen får sin efterlängtade dators anar hon inte vad som väntar. Det visar sig att det nämligen inte är en vanlig dataskärm hon sitter framför!

   

  Efter att ha tryckt på ikonen för monsterattack befinner hon sig plötsligt själv mitt i spelet. Enda sättet att komma därifrån är att, med hjälp av bästa kompisen Sam, samla ihop tillräckligt många guldstjärnor för att tillverka en nyckel.

   

  Kommer Thelma att klara av alla monster och hinder genom banan? Kommer hon att hinna få tag i tillräckligt många stjärnor till nyckeln innan tiden är ute? Hur ska Sam kunna övertyga Thelma att det inte bara var en dröm?

  Läs mer
 4. Ghosthearts Bok 1: Resan till börjans slut
  Ghosthearts Bok 1: Resan till börjans slut
  136 SEK 170 SEK
  Ni vet en värld där solen skiner, fjärilar fladdrar och fåglar kvittrar? Där man lägger sig i tid och vaknar glad, mumsar bullar och glass, kramas och har det allmänt bra?
   
  Det här handlar inte så värst jättemycket om den världen...
   
  Kasta dig istället in i en historia fylld av onda och goda filurer samt hot mot jordens överlevnad. Följ ett litet spökes otroliga väg till att bli en äkta hjälte!
  Läs mer
 5. Våfflor och kaffe med twist
  Våfflor och kaffe med twist
  176 SEK 220 SEK

  En helt vanlig dag stressar Gry, psykologen som älskar att skämta, rätt ut i gatan och blir påkörd av en liten gul bil som körs av begravningsentreprenören Anders. Mirakulöst nog överlever Gry utan större men. Hon blir sjukskriven och drabbas som sig bör av en livskris, där den stora frågan är vilken riktning hennes fortsatta liv ska ta.

  Läs mer
 6. Skambäcken
  Skambäcken
  223 SEK 279 SEK

  ”Den som tog min kropp behöver inte vara rädd. Han behöver inte välja bäcken.”


  På julafton 1935 föds Linnea, oäktingen som ingen får veta om. Efter fyra år på barnhem adopteras hon av det förmögna paret Oskarsson, och så blir barnhemsflickan fina fröken på gården Rensby Valla.

   

  Året är 1953. Linnea är giftasvuxen och bygden förväntar sig ett storslaget bröllop med Ingmar i granngården. Hon måste göra ett val. Böja sig för kraven eller gå emot sin inflytelserika far. Och vad ska hon göra med hemligheten?

   

  I Linneas skog porlar bäcken som ett skrattande barn. I mjuka mossan får hon vila och ro. Men när skammen blir för tung lockas Linnea ner mot kröken och det svarta vattnet som kan gömma en
  hemlighet. Och släcka ett liv.

   

  Skambäcken är en historia om fördomar och skam, om saknad och utsatthet. Lika mycket är det en berättelse om vänskap och kärlek, om ett slitet piano och en skog som tröstar den som sörjer.

   

  I sin roman Skambäcken tar Karin Algvik oss med till 50-talets Uppland och den bygd där hon själv har sina rötter. Berättelsen är i lika delar våldsam och vacker när den ställer den ständigt aktuella frågan. Har en kvinna rätt till sin kropp och sitt liv?

  Läs mer
 7. Förlåt då för fan!
  Förlåt då för fan!
  176 SEK 220 SEK

  FÖRLÅT DÅ FÖR FAN är inte bara en bok utan en personlig guide till dig som vill återta din inre kraft, sluta fred med dig själv och din historia, i syfte att hitta balans, tillit och mening. Boken är fylld av verktyg, övningar och insikter som på djupet kan hjälpa till att förbättra förutsättningarna i livet.

  Läs mer
 8. Ledarens växellåda : Börja växla i ditt ledarskap
  Ledarens växellåda : Börja växla i ditt ledarskap
  249 SEK

  Växlar du för lite i ditt ledarskap och kör alltför ofta med samma växel? Saknar du någon växel eller reflekterar du för sällan för att fördjupa och utveckla dina ledarförmågor? Du är inte ensam. Ledarens Växellåda kan hjälpa dig till att sätta dig själv i förarsätet för att utveckla ditt ledarskap till ett mer aktivt, lustfullt och hållbart ledarskap.

  Läs mer
 9. Mediokrates väg
  Mediokrates väg
  176 SEK 220 SEK

  De saknade förvisso gudomligt påbrå denna trio, men Zeus hade likafullt upphöjt dem till halvgudar. ”Devalvgudar”, fnös Hera föraktfullt och avskydde dem från första ögonblicket. Även resten av Olympens högdjur var rätt så ljumma i mottagandet.

   

  Halvgudarna behövdes dock för ett specialuppdrag, det var samtliga gudar överens om. Och de skulle nu få förtjäna sin nya status. Eller dö på kuppen. Uppdraget bestod i att utrota den artificiella intelligensen för gott. Gudarna ansåg med fog att den hade börjat inkräkta på deras områden, men var ohågade att smutsa ner sina händer.

   

  Esox Lucius, Alopex Teumesios och Jorma Risto Kekkonen skulle få sina desto smutsigare. Livet som halvgudar innebar nämligen mellanchefernas alla problem tagna till en kosmisk nivå.

   

  Mediokrates väg är en härligt ironisk samhällsskildring som lockar till många skratt samt mycket eftertanke.

  Läs mer
 10. Kapten Sverige
  Kapten Sverige
  176 SEK 220 SEK

  Samira förlorar allt när hennes pappa dör och blir omhändertagen av sin mormor som inte är särskilt intresserad. På den nya orten förföljs hon av ett moppegäng men lyckas ovetande förflytta sig till ne annan plats. Detta upprepas vid fler tillfällen och Samira upptäcker att hon har en speciell förmåga. Samtidigt plågas hon av polis och sociala myndigheter. Hon är ensam men knyter till sist kontakt med en kusin på orten som får hennes förtroende. Samira använder sedan sina förmågor för att rycka in vid en stor olycka och räddar liv.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 3440

Sida
per sida
Sätt fallande sortering