Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 3333

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Kulturkicken: Bygg din företagskultur och nå önskade resultat
  Kulturkicken: Bygg din företagskultur och nå önskade resultat
  179 SEK

  Kultur är summan av våra tankar, vad vi gör och inte gör, hur vi gör det och den känsla vi skapar tillsammans.

  Läs mer
 2. Anna och Fredrik
  Anna och Fredrik
  189 SEK

  Anna och Fredrik är en relations- och feelgoodroman med en dramatisk tvist. Det är en berättelse om kärlekens utmaningar, omvälvande stormar och att söka efter vad som känns rätt.

  Läs mer
 3. Sov gott med Reiki Ryoho
  Sov gott med Reiki Ryoho
  280 SEK

  Kan vi må bra, bli lyckliga och känna mer glädje med Reiki Ryoho? Om du kan Reiki eller är nyfiken på Reiki spelar ingen roll du kommer här att lära dig massor om dig själv. Det är en handbok där Solkarina delar personliga erfarenheter att sova gott med Reiki Ryoho.

  Läs mer
 4. Älven
  Älven
  176 SEK 220 SEK

  Under en vandring i norska fjällen påminns den svartsynta Fanny om sitt behov att sträva mot en mer uråldrig människonatur. Med dystopisk blick ser hon hur människorna runt omkring blir mer och mer insvepta i teknologisk fluff och nya uppfinningar. Hon lider av det inrutade och mekaniska i arbetslivet som aldrig lyckas kittla hennes ursprungliga begär.

  Läs mer
 5. Det är aldrig läkaren som får gå
  Det är aldrig läkaren som får gå
  176 SEK 220 SEK

  I denna gripande självbiografi berättar Isabel och Elin ocensurerat om hur deras liv totalt vänds upp och ner när Isabel blir utsatt för en våldtäkt på deras arbetsplats. Av en läkare de arbetar med. De anmäler händelsen, men snart visar det sig att ledningen inte är beredd att ställa sig på deras sida. Hur börjar man ens läka såren som uppstår?

  Läs mer
 6. Blåst
  Blåst
  176 SEK 220 SEK

  Allt börjar med tre positiva saker för Pia Fredriksson, som har beslutat sig för att släppa sargen och satsa på livet. En befordran hamnar inom räckhåll, pengarna flyter in och hon blir förälskad i en amerikansk soldat via Messenger. 

  Läs mer
 7. Mitt Schizoaffektiva liv
  Mitt Schizoaffektiva liv
  189 SEK

  Mitt schizoffektiva liv är en självbiografi om livet med psykisk sjukdom. I boken berättar Johan Lagerbäck öppenhjärtigt om sina upplevelser som patient inom psykiatrin, både i Sverige och utomlands.

   

  Han redogör även för sina musik - och psykologistudier samt tiden som orkestermusiker i Tyskland. Studieåren, de omfattande terapisamtalen och sjukhusvistelserna har också fått sin självklara plats i berättelsen.

   

  Boken visar att det går att få kontroll över psykossjukdom när man närmar sig dess djupare mening och väver in denna i den personliga livssituationen.

   

  I Mitt Schizoaffektiva liv beskrivs vägen tillbaka efter åratal av psykiatriska sjukdomssymtom, som t.ex. paranoia, mani och depression.
  Idag lever Johan med schizoaffektiv sjukdom och föreläser regelbundet om detta runt om i landet.

  Läs mer
 8. En skildring av ett liv
  En skildring av ett liv
  176 SEK 220 SEK

  En skildring av ett liv är en diktsamling om mental ohälsa, att växa upp och om att försöka hitta både sig själv och sin lycka. Med teman såsom ovillkorlig kärlek, att vara lesbisk och att inte känna sig accepterad av sin omvärld, säger Fridah Li det som många är rädda för att säga och känna. Efter att ha förlorat anhöriga till självmord och blivit lämnad av en älskad, ekar nämligen frågan: finns det något jag hade kunnat göra annorlunda?

  Läs mer
 9. Kråkkungen
  Kråkkungen
  176 SEK 220 SEK

  I en dunge inte långt ifrån byn där människorna sliter och långsamt svälter, håller kråkorna möte om deras framtid. Flocken är orolig; kungen behöver föröka sig denna häckningsperiod och det är av yttersta vikt att de skapar en ny krona som han kan bära på sitt huvud. 

   

  Läs mer
 10. KRITISK MASSA Hundberget
  KRITISK MASSA Hundberget
  176 SEK 220 SEK

  Sjuksköterskan Stina är fortfarande stöddig. Polisen säger att hon är knäpp, till och med när någon bryter sig in i hennes lägenhet. Tove är en tuffing, fast hon flyr sitt eget svek. Kanske kan hon hjälpa Stina. Hon börjar med att bjuda på whisky och slagsmål.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 3333

Sida
per sida
Sätt fallande sortering