Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2896

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Min tid är nu
  Min tid är nu
  199 SEK

  Några månader innan Gabriel ska fylla fyrtio bestämmer han sig för att ändra riktning i livet. Han får erbjudande om att hjälpa ett litet hotell i Portugal med affärsutveckling och tackar direkt ja. Min tid är nu är en härlig feelgood-roman om Gabriels mittlivstransformation.

  Läs mer
 2. Fantastiska kundmöten : Gör skillnad för kunder i din butik
  Fantastiska kundmöten : Gör skillnad för kunder i din butik
  249 SEK

  I boken Fantastiska kundmöten – Gör skillnad för kunder i din butik ger vi dig våra allra bästa tips, våra insikter och våra stories. Vi delar också med oss av konkreta övningar som utvecklar, skapar teamkänsla och ger mervärde för dig och dina kunder.

   

  ”Tänk dig att varje dag gå hem från jobbet och känna att du lärt dig något nytt och blivit ännu lite bättre. Vilken härlig känsla!”

  Läs mer
 3. De sorgsna pilarna
  De sorgsna pilarna
  179 SEK

  Jasmina står mellan de yngres barnsliga lek och tonåringarnas fumliga första steg mot vuxenlivet när kriget bryter ut. Den idylliska uppväxten i östra Bosnien och en trevande första kärlek byts plötsligt ut mot helvetet på jorden.

  Läs mer
 4. London calling
  London calling
  189 SEK

  Att göra entré i kyrkan är som att gå ett gatlopp. Men i Skogen är det lätt att vara sig själv, även om Träskmannen kan dyka upp när som helst och få blåsan att ofrivilligt tömmas.

  Läs mer
 5. Den hållbara familjen : En föräldraguide för blivande planetskötare
  Den hållbara familjen : En föräldraguide för blivande planetskötare
  229 SEK

  Är du en av alla de blivande eller nyblivna småbarnsföräldrar som vill leva mer hållbart men kanske inte riktigt vet hur?


  I denna fullmatade guide får du allt du behöver veta för att minska din familjs miljöpåverkan samtidigt som du sparar pengar och mår bättre.

  Läs mer
 6. Den politiska rättegången: Kampen om yttrandefriheten
  Den politiska rättegången: Kampen om yttrandefriheten
  159 SEK

  Jag var skakad efter att, som åhörare och journalist, bevittnat den första politiska rättegången i modern tid i Sverige, januari 2020. 

  Läs mer
 7. Magi för själen: Min Dagbok - För dig som vill samla reflektioner, magiska stunder, högre insikter, medvetenhet, läkning & guidning.
  Magi för själen: Min Dagbok - För dig som vill samla reflektioner, magiska stunder, högre insikter, medvetenhet, läkning & guidning.
  249 SEK 299 SEK

  Magi för själen: Min Dagbok för reflektion, guidade ritualer, astrologi, healing & mer i NYA magidagboken

  Förbeställ och boka ditt exemplar redan nu. Perfekt som present till dig själv eller någon du tycker om. De går åt fort!

  Läs mer
 8. Min Magiska Kalender 2022 - The Moon Made me do it
  Min Magiska Kalender 2022 - The Moon Made me do it
  189 SEK 234 SEK

  Magikalendern 2022 Min Magiska kalender – med månfaser, planeter, kristaller, mantran och magiska högtider

  Förbeställ ett exemplar redan nu och garantera att du får tag på den. Förra året sålde succékalendern slut snabbt. Förbeställningsrabatt är hela 45kr! Rabatten dras i kassan automatiskt.

  Läs mer
 9. Krabbspindeln
  Krabbspindeln
  189 SEK

  Efter att ha varit sjukskriven för utmattningsdepression har Lisette förlorat sitt arbete, något hon dock dolt för såväl make som grannar. På morgonen klär hon sig i kjol och kavaj och lämnar hemmet, för att göra sken av att hon är på väg till arbetet. Varje gång hon försöker lämna Dalarö får hon panikångest och tvingas tillbaka till huset.

  När en person hittas död på Smådalarö kallas kriminalinspektör Nora Kabla till platsen. Vid obduktionen upptäcks något som förbryllar Nora och hennes kollegor. Samtidigt får Lisette reda på att hennes man varit otrogen och i samma veva dyker också en mystisk arborist upp utanför hennes hus. Pusselbitarna och frågorna är många men svaren är få.

  Mari Johanson bor i Stockholm och arbetar som barnmorska i Stockholm. På fritiden skriver hon och hennes livliga fantasi har resulterat i debutromanen Krabbspindeln, en psykologisk thriller i skärgårdsmiljö.

  Läs mer
 10. Ropa varg
  Ropa varg
  209 SEK

  Det har gått tretton år sedan Vincent vaknade ur sin koma och fick höra att hans tvillingsyster hade dött. Nu är han tillbaka i hemstaden och har sikte på hämnd. Under nio år på mentalsjukhus har han utvecklat ett alter-ego, Edmund, och tillsammans med sitt stora arv har han nu goda förutsättningar för att få upprättelse. Men saker och ting kompliceras när en person från hans förflutna hotar att avslöja hans identitet.

  Alexander vaknar en natt upp till en minnesförlust, endast några grumliga minnen från fjolårets misshandel finns kvar. Snart verkar våldsamma människor vara ute efter honom och han stressar med att pussla ihop mysteriet med misshandeln, minnesförlusten och hans obehagligt verkliga mardrömmar.

  Berättelsen följer Vincent och Alexander under de mest intensiva dagarna i deras liv. Rösten i Vincents huvud säger emot hans genomtänkta plan och Alexander hamnar mitt i svallvågorna av Vincents inre konflikter. Ett spindelnät av våld, hämnd och hemligheter förvandlar den tidigare lugna tillvaron till en blodig kamp för överlevnad. En kamp som pressar dem till att göra saker de aldrig trodde sig kapabla till.

  “Ropa varg” är en rask spänningsroman med moraliskt komplexa dilemman, mystik och ett bra mått med humor. Det är en berättelse om kärlek och hat, handling och verkan, och vänner och fiender. En mörk historia med paralleller till Greven av Monte Cristo, i landsbygds- och småstadsmiljö.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2896

Sida
per sida
Sätt fallande sortering