Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2965

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Turisterna
  Turisterna
  189 SEK

  ”Om man är hanne, tjänar bra och vet vad man vill, förklarade turisten, så får man hög status i fl ocken. Då får man också honor, e ersom statusen skapar trygghet så a honorna vill föda sina barn hos en.”

  Läs mer
 2. Civilisationen krackelerar
  Civilisationen krackelerar
  189 SEK

  Året är 2027. Efter flera års planering beslutar den 75-årige Putin att det äntligen är dags för Ryssland att överta Sverige. De stänger ner elen, internet och infrastrukturen.

  Läs mer
 3. Vidundran
  Vidundran
  189 SEK

  När Magdalena vaknar vet hon varken var hon är eller vem hon är. Kroppen är blåslagen, lakanen är skitiga och rummet är mörkt. När hon ser varelsen betrakta henne försöker hon skräckslagen ta sig ur sängen, bara för att strax känna att hon har en kvävande tyngd över sig. Hon kan inte andas. Hon är på väg att dö.

  Läs mer
 4. Desertören
  Desertören
  189 SEK

  I slutet på 1:a värlsktiget flöt en rysk mina i land som skulle bärgas och desarmeras av två av mina äldre bröder.

  Vid bärgningen tror vi att den minsta brodern tappade taget om sin ända på minan, så den föll i marken och briserade.

  Läs mer
 5. Det trettonde ödet
  Det trettonde ödet
  189 SEK

  Det trettonde ödet handlar om en nära framtid. Din framtid.

  Hur blir våra liv när digitaliseringen tar ännu mera fart? Blir de bättre eller sämre än idag? Vad händer med demokratin? Finns klasssamhället kvar? Hur försörjer vi oss? Hur använder vi vår tid? Och gör det oss lyckliga?

  Allt detta försöker journalisten Josephine ta reda på. Men det uppskattas inte av ortens store företagsledare Lucas. Han vill förändra det som måste förändras utan uppmärksamhet, särskilt från media. Därmed är armbrytningen igång.

  Det trettonde ödet utspelar sig på ön Bokö, ett kondensat av Sverige. Bokö domineras av företaget Scent. Scent styrs av samma villkor på marknaden som resten av landet … och världen. Och till de villkoren hör, mer än något annat, digitaliseringen.

  Läs mer
 6. Jag vill inte bli frisk, jag vill bli smal
  Jag vill inte bli frisk, jag vill bli smal
  189 SEK

  Hur får man ett barn som sitter fast i anorexins klor att vilja välja ett liv som frisk? Hur resonerar man med en person som verkar ha tappat all logik kring mat och träning?

  Här möter du ett antal ungdomar som varit väldigt sjuka i olika slags ätstörningar. Gemensamt för dem alla är att de idag är helt friska. Hur gjorde de? Vad gjorde deras föräldrar? Vad ger de för råd till andra föräldrar?

  Boken ger dig verktyg att hantera ditt barns ätstörning. Vad ska man säga? Vad får man absolut inte säga? Hur ska man överleva?

  Läs mer
 7. Flickan utan ansikte
  Flickan utan ansikte
  189 SEK

  I detta triangeldrama möter läsaren den alkoholise-rade författaren Max som lider av skrivkramp och den gåtfulla Jennifer som oväntat dyker upp i hans liv. Läsaren får följa dessa vingklippta protagonister och deras många gånger färgstarka bekantskapskrets i en högst oväntad Noir-berättelse. Med Max hustru, den ambitiösa och välorganiserade Charlotte i ekvationen, är katastrofen oundviklig.

  Läs mer
 8. Nära som luften
  Nära som luften
  220 SEK

  Året är 1968 och Lina har just bestämt sig.
  Sedan det där hemska samtalet när doktorn sa de obegripliga orden som innebär att allt snart är över, har hon bara haft en tanke i sitt huvud. Hon måste åka till Paris, staden hon alltid drömt om att få se. Innan det är för sent. Innan hennes gamla kropp inte orkar längre.

  Läs mer
 9. Yasmines sista match
  Yasmines sista match
  169 SEK

  YASMINE är ensam.
  Hon lyckades undgå att bli bortgift men till ett högt pris. Nu sitter hon
  i en främmande stad, i en främmande familj, utan vänner. Hon får inte
  ha kontakt med någon från sin tidigare tillvaro. Hon längtar efter sina
  gamla kompisar och sitt gamla fotbollslag. Hon längtar efter sin älskade
  lillasyster.
  Är livet ens värt att leva?

  Läs mer
 10. Heder före samvete
  Heder före samvete
  159 SEK 199 SEK

  Polisen Petra Svärd har handplockats till en nystartad antiterroristgrupp vi Malmöpolisen. Omgående ställs hon inför sitt livs största utmaning som polis, att sätta stopp för en islamistisk terroristcell som smällt av en bilbomb i centrala Malmö och tagit livet ett 60-tal ungdomar. För Petra och hennes grupp blir det en kamp mot klockan. De islamistiska extremisterna planerar nämligen ytterligare terrordåd. De håller på att utveckla ett biologiskt vapen, ett dödligt virus, som de tänker fyra av över Rosenbad och den svenska regeringen.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2965

Sida
per sida
Sätt fallande sortering