Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2905

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Pappavitsar 3.0
  Pappavitsar 3.0
  259 SEK

  Ta på dig din mysigaste cardigan, sätt dig bekvämt till rätta och samla dina nära och kära. Tiden är inne för att än en gång underhålla din omgivning med pappavitsar av högsta klass. Innan du inleder högläsningsstunden bör du vara mentalt förberedd på succéreaktioner som himlande ögon, djupa suckar och en publik som vänder och vrider på sig av välbehag.

  Läs mer
 2. Visdomshinder och visdomsnycklar - 24 saker att ha koll på om du vill vara klok
  Visdomshinder och visdomsnycklar - 24 saker att ha koll på om du vill vara klok
  195 SEK

  I denna tankeväckande bok visar författaren hur filosofins tankestoff och metoder kan hjälpa oss att orientera oss i vardagen. Detta är hennes andra bok om hur filosofi inte bara är en akademisk angelägenhet, utan i högsta grad något som kan och bör praktiseras i livet. 

   

  Läs mer
 3. Ingen vill vara ett nyckeltal
  Ingen vill vara ett nyckeltal
  195 SEK

  Innehållet i denna bok bygger mångårig praktik, aktuella teorier, föreläsningar, debattartiklar och böcker inom HR-sfären. Syftet är att väcka tankar och inspirera till utveckling, nya perspektiv och att ta ett steg framåt.

  Läs mer
 4. Min tid är nu
  Min tid är nu
  199 SEK

  Några månader innan Gabriel ska fylla fyrtio bestämmer han sig för att ändra riktning i livet. Han får erbjudande om att hjälpa ett litet hotell i Portugal med affärsutveckling och tackar direkt ja. Min tid är nu är en härlig feelgood-roman om Gabriels mittlivstransformation.

  Läs mer
 5. Flickan i gläntan
  Flickan i gläntan
  179 SEK

  Tre tonårsflickor hittas brutalt mördade.

  Läs mer
 6. Fantastiska kundmöten : Gör skillnad för kunder i din butik
  Fantastiska kundmöten : Gör skillnad för kunder i din butik
  249 SEK

  I boken Fantastiska kundmöten – Gör skillnad för kunder i din butik ger vi dig våra allra bästa tips, våra insikter och våra stories. Vi delar också med oss av konkreta övningar som utvecklar, skapar teamkänsla och ger mervärde för dig och dina kunder.

   

  ”Tänk dig att varje dag gå hem från jobbet och känna att du lärt dig något nytt och blivit ännu lite bättre. Vilken härlig känsla!”

  Läs mer
 7. De sorgsna pilarna
  De sorgsna pilarna
  179 SEK

  Jasmina står mellan de yngres barnsliga lek och tonåringarnas fumliga första steg mot vuxenlivet när kriget bryter ut. Den idylliska uppväxten i östra Bosnien och en trevande första kärlek byts plötsligt ut mot helvetet på jorden.

  Läs mer
 8. London calling
  London calling
  189 SEK

  Att göra entré i kyrkan är som att gå ett gatlopp. Men i Skogen är det lätt att vara sig själv, även om Träskmannen kan dyka upp när som helst och få blåsan att ofrivilligt tömmas.

  Läs mer
 9. Den hållbara familjen : En föräldraguide för blivande planetskötare
  Den hållbara familjen : En föräldraguide för blivande planetskötare
  229 SEK

  Är du en av alla de blivande eller nyblivna småbarnsföräldrar som vill leva mer hållbart men kanske inte riktigt vet hur?


  I denna fullmatade guide får du allt du behöver veta för att minska din familjs miljöpåverkan samtidigt som du sparar pengar och mår bättre.

  Läs mer
 10. Den politiska rättegången: Kampen om yttrandefriheten
  Den politiska rättegången: Kampen om yttrandefriheten
  159 SEK

  Jag var skakad efter att, som åhörare och journalist, bevittnat den första politiska rättegången i modern tid i Sverige, januari 2020. 

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2905

Sida
per sida
Sätt fallande sortering