Böcker

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 2344

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Timios från Kreta IV
  Timios från Kreta IV
  179 SEK

  Romanserie från det minoiska Kreta och kortfattad reseguide i nutid.

  Läs mer
 2. den tredje punkarn
  den tredje punkarn
  155 SEK

  Punken sveper över landet i slutet av sjuttiotalet. Den når Bollmora, en förort söder om Stockholm. Där bor Bosse, Arne, Hasse och Lasse. De gör vad som faller dem in. Men den ohämmade impulsstyrningen är inte enbart av godo. Efter en spontan vadslagning ger sig en av dem ut på en vansinnesfärd.

  Läs mer
 3. Landa, andas, lev : alla förtjänar att må bra - även du!
  Landa, andas, lev : alla förtjänar att må bra - även du!
  39 SEK

  Är du också trött på perfekta människor som verkar leva på att ge andra råd om hur dom också kan bli perfekta? Böcker, föreläsningar, Facebook-sidor och stylade instagramkonton av stylade människor med tillrättalagda liv skapar mer press och stress i ett redan hektisk livspussel. Kom ihåg att det aldrig är dig det är fel på, det är inte meningen att man ska kunna uppnå det liv som många arbetar så hårt för att visa upp. Med Landa, Andas, Lev! så kan du säga hejdå till ditt begränsande förflutna och lära dig strunta i stress och krav från omgivningen. Alla förtjänar att må bra - även du!

  Läs mer
 4. Jag är visst feminist - på mitt sätt!
  Jag är visst feminist - på mitt sätt!
  59 SEK

  "Jag är medveten om att jag är en slav under patriarkatets ideal; jag är besatt av att följa de sjuka skönhetsideal som finns. Jag inser också att jag inte alltid är den perfekta förebilden eftersom jag en gång i tiden valde att operera mina bröst och tipsar om klänningar för att tjäna pengar. Jag kommer aldrig att vara den perfekta förebilden och jag tror inte att vi någonsin kommer att hitta en som kan och vill leva upp till alla våra krav. Jag kommer förbli den 'dåliga feministen', enligt vissa, men jag gör det jag kan. Det viktiga är att vi alla gör så gott vi kan och inte ger upp."

  Läs mer
 5. Yogaköket
  Yogaköket
  99 SEK

  Yogaköket delar Malin med sig av sina godaste recept och bästa yogarörelser för en glad mage och maximal hälsa. Att kombinera yoga och indisk vegetarisk mat är nämligen bland det bästa man kan göra för både kropp och själ.

  Läs mer
 6. Idag är jag fri
  Idag är jag fri
  59 SEK

  Josefin Dahlberg var 10 år när hon drack sprit för första gången. När hon var 15 var hon beroende och vid 20 sökte hon hjälp. Idag är Josefin 28 år gammal, nykter och lever sitt drömliv där hon bloggar om välmående, mode, personlig utveckling, livet och sin nykterhet sedan 8 år. 

  Läs mer
 7. Chicolat : kärlek, choklad & saltstänkta hav
  Chicolat : kärlek, choklad & saltstänkta hav
  19 SEK

  En vacker och lustfylld livsstilsbok med goda och enkla chokladrecept och fantastiska bilder omöjlig att inte inspireras av!

  Läs mer
 8. Peter Springare, polis - Om ett stressat våldsmonopol
  Peter Springare, polis - Om ett stressat våldsmonopol
  270 SEK

  En skakande sanning om svensk polis, där korruption och ren kriminalitet frodas – en myndighet vars uppdrag är att skydda demokratin och se till att lagar och förordningar följs.

  Läs mer
 9. Socialismen inför verkligheten
  Socialismen inför verkligheten
  40 SEK

  NILS KARLEBY, 1892 - 1926 var en svensk, ofta glömd, socialdemokratisk ideolog. Det är inte främst för konkreta politiska gärningar som Karleby blev ihågkommen, utan mer för sina ideologiska skrifter, som fick stort inflytande på utformningen av den svenska socialdemokratin.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 2344

Page
per sida
Sätt fallande sortering