Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2865

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Politisk kännedom
  Politisk kännedom
  189 SEK

  Översiktlig beskrivande bok som lyfter viktiga delar av politiken.

  Läs mer
 2. Daireens hemlighet
  Daireens hemlighet
  250 SEK

  Före människans tidsålder, sades demoner härska över land och hav. Med hjälp av magi och trollkraft tvingades de bort från människornas värld. Men ingen magi varar för evigt ...

  Läs mer
 3. Mitt liv av Cornelia Hindemith
  Mitt liv av Cornelia Hindemith
  99 SEK

  Denna boken handlar om hur livet kan vara för ett förtidigt fött barn. Hur jag har hanterat det under min barndom och utmaningarna som följer med tillsammans med alla resor jag gjort. Jag hoppas att syftet i den här boken gör att läsaren förstår hur det kan vara eller relatera till min historia om man har känt samma sak. Detta är ett viktigt ämne som måste uppmärksammas och jag hoppas att min historia kan ge ett ljus.

  Läs mer
 4. Varnish 6 by example: A practical guide to web acceleration and content delivery with Varnish 6 technology
  Varnish 6 by example: A practical guide to web acceleration and content delivery with Varnish 6 technology
  299 SEK

  Varnish is the leading web acceleration and content delivery software that powers more than ten million websites worldwide and that is trusted by more than 20% of the top 10,000 websites.

  Läs mer
 5. Blommornas väg
  Blommornas väg
  189 SEK

  Lågmäld humor och eftertanke! Följ med på irrationella tankebanor bland Skogskyrkogårdens gravstenar, möt en bister verklighet vid foten av Volcán de Santa Ana och kanske fnissar du åt stereotypa könsroller.

  Läs mer
 6. Granit
  Granit
  169 SEK

  BOUPPTECKNINGEN efter mamma Ingrids bortgång visar sig vara mer än enbart formalia. Som arvinge till ett okänt skärgårdshus på en ö i Bohuslän startar Veronika sitt sökande efter svaren på de frågor som arvet för med sig. Sanningen visar sig vara väl gömd ute bland de saltstänkta klipporna i syfte att aldrig avslöjas. 

  Läs mer
 7. Vill du sova bättre?
  Vill du sova bättre?
  180 SEK

  Har du kämpat länge med envis sömnproblem? Känner du dig trött, uppgiven och maktlös?  Misströsta inte och ge inte upp, för du har lösningen framför dig!

  Läs mer
 8. BJUD IN TILL BRUNCH MED TVILLINGARNA HULTMAN
  BJUD IN TILL BRUNCH MED TVILLINGARNA HULTMAN
  219 SEK

  Bjud in till brunch delar vi med oss av våra absoluta favoriter vad gäller mat & bak. När vi befinner oss i köket önskar vi att det ska gå snabbt, vara smidigt och enkelt. Dessutom ser vi gärna att resultatet faller inom ramen för vad som anses hälsosamt, även om det i viss mån kan vara ett svårdefinierat begrepp.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2865

Sida
per sida
Sätt fallande sortering