Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 4099

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Miljöskyddstillsyn
  Miljöskyddstillsyn
  189 SEK

  Miljöskyddstillsyn introducerar läsaren i myndighetsutövning inom tillsyn och prövning av miljöfarliga verksamheter utifrån bl.a.
  Miljöbalken, Miljötillsynsförordningen, Miljöprövningsförordningen, Kommunallagen, Förvaltningslagen och EU-lagstiftning.

  Läs mer
 2. Impressioner
  Impressioner
  176 SEK 220 SEK

  När Harry Lindbergh, en erfaren radioprofil, får sparken för att göra plats för yngre talanger, tvingas han återvända till sitt gamla yrke som frilansjournalist. Hans återinträde i journalistiken leds av en fascinerande artikelidé om Severin Schag, en mystisk svensk konstnär från 1500-talet, vars konst sägs besitta en unik kraft.

  Läs mer
 3. Fläskprinsessan
  Fläskprinsessan
  176 SEK 220 SEK

  Hur överlever man när livet mist sin mening?
  När dottern flyttar hemifrån rämnar marken under Bettys fötter. Vem är hon när hon inte är mamma?
  I den desperata jakten på en ny identitet, sätts såväl äktenskapet som relationen till dottern på spel.
  När Betty fullt ut bejakar sin sexualitet känner hennes närmaste inte igen henne längre - de innersta begären är inte alltid vackra.

  Läs mer
 4. Avveckling AB
  Avveckling AB
  176 SEK 220 SEK

  Detta är en spänningsroman, som följer mördarna i deras jakt på mord och sexuell tillfredsställelse i samband med genomförda uppdrag. Läsaren kommer verkligen nära Anders, vars perspektiv genomsyrar hela boken. Han planerar och tänker på hur allt ska fungera, samtidigt som han vill ge sin fru bästa möjliga resultat. Men allt är inte problemfritt. De behöver inte bara undvika polisen, utan de är påpassade från alla håll. Ska det här vara deras liv även i framtiden, blir det viktigt att ha koll. Klarar de det?

  Läs mer
 5. Orientstigen
  Orientstigen
  176 SEK 220 SEK

  Paul Gallo, en före detta gängledare som avtjänat ett långt fängelsestraff, lovar att lämna brottslivet när han blir småbarnspappa åt George. Trots detta är det svårt för honom att helt lämna den kriminella banan på grund av sin höga position i Södertäljenätverket.

  Läs mer
 6. Bockjakten
  Bockjakten
  176 SEK 220 SEK

  I augusti, när årets bockjakt drar igång och en person hittas död uppe i skogen, dras Marika in i en virvelvind av lögner och svek, då hon upptäcker att hennes man Gunnar lever ett dubbelliv.
  Gunnar i sin tur kämpar med demoner från sitt förflutna och befinner sig i sitt eget personliga kaos, mitt i mysteriet med den döda kroppen i skogen.

  Läs mer
 7. Elsa Räll
  Elsa Räll
  220 SEK

  Staffan Lönn lämnar lärarjobbet han länge satsat allt på. Ja, så mycket att till och med relationen med ungdomskärleken smulas sönder. Kvar finns arbetet på den gamla släktgården, ensamheten, grannarna och några manliga kollegor från skolan.

  Läs mer
 8. Livsdrömmen
  Livsdrömmen
  152 SEK 190 SEK

  En samling filosofiska texter som tar med läsaren bortom tid och rum…

  Hästflocken jag ser betar fritt i ett lummigt landskap

  det gröna gräset glimmar och glittrar

  hästarna är fria,

  kan vandra dit de vill

  Läs mer
 9. Springpojken
  Springpojken
  149 SEK

  Anki och Mats blir utropade som första polispatrull till Långholmen i Stockholm. I ett träd strax under Västerbron hänger en död pojke.

  Läs mer
 10. Torvmarker, klimat och återvätning. Att minska utsläpp och främja koldioxidinlagring
  Torvmarker, klimat och återvätning. Att minska utsläpp och främja koldioxidinlagring
  160 SEK

  Naturliga myrar har över årtusenden ackumulerat kolrik torv och har därmed haft en kylande effekt på klimatet. Sedan 1800-talet har över en miljon hektar myr dikats för jordbruk och skogsbruk och dessa marker släpper idag ut stora mängder växthusgaser som värmer klimatet. Med återvätning kan utsläppen minska och ny koldioxidinlagring bli möjlig. I boken sammanställs den senaste forskningen som ger en tydligare bild av var och hur återvätning ska göras för att maximera klimatnyttan. Grundvattenytan ska helst ligga en decimeter under markytan, och det är viktigast att åtgärda de marker som läcker mest först. Därför bör vi fokusera på att återväta organogen jordbruksmark samt djupt dränerad torvmark med skog i södra Sverige.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 4099

Sida
per sida
Sätt fallande sortering