Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 3861

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Pappa är i alla fall nykter
  Pappa är i alla fall nykter
  176 SEK 220 SEK

  Pappa är i alla fall nykter är en roman om hur livet kan ödeläggas när socialtjänsten väljer att endast lyssna till den ena föräldern och svartmålar den andra. Om hur barnen är de som får betala priset när de vuxnas behov prioriteras.

  Läs mer
 2. Den där drömmen
  Den där drömmen
  176 SEK 220 SEK

  Fanny, Lucille, Stefan och Daniel träffas på universitetet, och trots att de inte går på samma program finner de snabbt varandra. De delar intressen för drömmar, det mystiska och det mörka. Men livet kommer emellan, de träffas inte så ofta längre och de glider ifrån varandra. Förutom Fanny och Stefan som har gift sig såklart.

  Läs mer
 3. Det du söker
  Det du söker
  176 SEK 220 SEK

  På botten av en kista, långt ner i katakomberna under ett mentalsjukhus i Frankrike, ligger Hugo Lavezzi och stirrar ut i mörkret. Han är beredd att slutligen dö för att äntligen få se sanningen som ska göra honom fri. Samtidigt står Lily Krusenstierna ensam i ett rum och önskar att hon aldrig hade blivit född. Andevärlden, som Swedenborg beskrev och som hon själv har upplevt, finns inte längre kvar hos henne. Vägledningen från andra sidan har tystnat.

  Läs mer
 4. Det perfekta livet
  Det perfekta livet
  220 SEK

  «Ett hus åt en hemlös!» Camilla «Millan» Bergsten häpnar när hon får ärva tant Ediths sommarstuga på Vålarö. Millan befinner sig mitt i en djup livskris, och gåvan kunde inte ha kommit mer lägligt. Det visar sig emellertid snart att det är en gåva med förpliktelser. Den charmiga, faluröda byggnaden i Sörmlands skärgård ruvar på en familjehemlighet,
  och det blir Millans otacksamma uppgift att dra fram den i ljuset.

  Läs mer
 5. Flaskan som gömdes. Att vara alkoholist.
  Flaskan som gömdes. Att vara alkoholist.
  176 SEK 220 SEK

  I Flaskan som gömdes delar författaren Kristina Forsgren sin starka berättelse om livet som alkoholist. Hon tar oss med på en emotionell färd genom olika skeden av sitt liv, från barndomens oskuldsfulla ögonblick till de komplexa realiteterna av vuxenlivet, allt med alkoholismens mörka skugga som en oavbruten följeslagare.

   

  Denna självbiografi belyser de skrämmande ögonblick som präglade Kristinas tillvaro, och hur alkoholismen tog sin början i hennes familj. Författaren skyr inte sanningen när hon skildrar de mörka sidorna av sitt liv, inklusive sveket från Socialtjänsten som hon och hennes syskon fick uppleva under en traumatisk barndom.

   

  Trots de hemska prövningarna som beskrivs, innehåller boken även ögonblick av hopp och ljus. Kristina delar med sig av sina relationer med nära och kära och får vi ta del av hennes passion för trädgårdsodling, som fungerade som en balsam för hennes sårade själ.

   

  Flaskan som gömdes är en berättelse om överlevnad och en inspirerande vägkarta för att hitta en bättre väg genom livets tuffa prövningar.

  Läs mer
 6. Verklig rättvisa
  Verklig rättvisa
  176 SEK 220 SEK

  Vad är rättvisa? Frågan är konstigt nog både självklar och ofta omöjlig att förklara. Kanske finns det lika många uppfattningar om vad som är rättvist, som det finns människor?

   

  Läs mer
 7. TROLLSKOLA NUMMER 63
  TROLLSKOLA NUMMER 63
  136 SEK 170 SEK

  Med den här boken i din hand vill vi på ett lättsamt och sorglöst sätt ge mod till alla barn att dela med sig av hur de har det hemma.

  Läs mer
 8. Stockholmsängel
  Stockholmsängel
  176 SEK 220 SEK

  Mika tycker inte att hennes och Hugos ojämlika förhållande gör henne svagare, tvärt om, för varje gång han vill rätta till hennes beteende växer hennes vilja sig starkare. För Mika är det balansen mellan ont och gott, oro och lugn, ordning och kaos som är det viktigaste. Som ensambarn till en missbrukande mamma har Mika lärt sig att snabbt läsa av situationer och att alltid trösta.

   

  Hugos kontrollerande och Mikas bekräftelsebehov ger oss läsare en känsla av ett kämpande förhållande mellan en förgörande demon och en tapper skyddsängel, en känsla som växer sig starkare ju mer drastiska Mikas febriga försök att ställa saker till rätta blir. Deras komplexa relation blir inte lättare när Mikas pappa dör och de förstår att Mika vet mindre om sitt ursprung än hon trott.

   

  Gud är död och två änglar är kvar på jorden med eget ansvar för mänskligheten, en av dem ärkeängel och den andra fallen. De lyfter varken blicken från sig själva eller det Stockholm de lever i och så blir konsekvensen för deras, och vår, framtid.

  Läs mer
 9. Två världar - ett hopp
  Två världar - ett hopp
  160 SEK 200 SEK

  En känsla av maktlöshet kommer över Dina när hon tittar in i sin systers ögon. Den röda sanden har förstört grödorna och jakten på mat hänger ständigt över familjen.

  Läs mer
 10. Vargatid
  Vargatid
  176 SEK 220 SEK

  Det är sommaren 2004. Värmen har kommit till det lilla samhället Skutskär på den uppländska östkusten och ett gäng tonåringar samlas i den lokala scoutstugan för ett LAN, en tradition som levt i många år.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 3861

Sida
per sida
Sätt fallande sortering