Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 4158

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Så länge skutan kan gå...
  Så länge skutan kan gå...
  250 SEK

  Med kärlek, humor, värme och poesi berättar Clas Murvall om sitt ”längeseglande”. Tio års sammanlagd tillvaro ombord och över 70000 sjömil med härliga upplevelser, spännande, ibland dramatiska, möten med människor, djur och natur.

  Läs mer
 2. Huvudsaken är att barnet är friskt
  Huvudsaken är att barnet är friskt
  249 SEK

  En självbiografi ur ett föräldrarperspektiv. En självbiografi av en liten pojke som föddes med sex hjärtfel, som sedan diagnostiserades med autism, ADHD och intellektuell funktionsnedsättning.

  Läs mer
 3. Sol, skuggor och glömda minnen
  Sol, skuggor och glömda minnen
  176 SEK 220 SEK

  Diktsamlingen ”Sol, skuggor och glömda minnen” är en mångsidig diktsamling som bjuder in läsaren till en inre värld av eftertanke och insikt. Språket är kraftfullt och ömsint, rikt på symbolism och metaforer och lyckas skapa en känsla av närvaro och intensitet.

  Läs mer
 4. Stäme - Berättelsen om en by i södra Halland
  Stäme - Berättelsen om en by i södra Halland
  189 SEK

  Stäme – Berättelsen om en by i södra Halland spänner över drygt 400 år, från slutet av 1400-talet till sekelskiftet 1900. I centrum står de människor som är födda i byn eller har levt merparten av sina liv där. Vi möter dem i krig och fred, i sjukdom och död, vid husförhör, på bröllop och vid vävstolen.

  Boken bygger på forskning i kyrkans böcker, i mantalslängder, roterings- och utskrivningslängder, mönstringsrullor, domböcker, jordeböcker, bouppteckningar och sockenstämmoprotokoll.

  Läs mer
 5. John Blunds drömfabrik
  John Blunds drömfabrik
  176 SEK 220 SEK

  Följ med John Blund på en magisk resa till en värld där alla barns drömmar blir till.

  Läs mer
 6. Så här blir du framgångsrik affärsängel
  Så här blir du framgångsrik affärsängel
  250 SEK

  Microsoft, Apple, Nvidia, Google, Amazon och Facebook liksom Spotify, Klarna, King, Neo4J, Zettle och tusentals andra företag har en sak gemensamt - när de bildades var det med hjälp av affärsänglar som satsade sina privata pengar i dessa då riskabla startups.

  Affärsänglar spelar en mycket viktig roll för att identifiera och finansiera startups som så småningom kan växa upp och bli framgångsrika företag. Men kan vem som helst bli affärsängel och hur gör man för att komma igång? Hur hittar man startups och vad ska man tänka på när man investerar? Hur gör man om bolaget inte utvecklas som det var tänkt? Och går det verkligen att leva på att vara affärsängel?

  Alla dessa frågor och många fler får du svar på i den här boken!

  Läs mer
 7. En skada redan skedd
  En skada redan skedd
  176 SEK 220 SEK

  Det är en berättelse författaren önskar att hennes son en dag ska kunna läsa och då förstå allt som hon inte annars kunnat förklara. Förstå vem hon är, varför hon är och att allt hon gör är för honom.

  Läs mer
 8. Paret i Tel Aviv
  Paret i Tel Aviv
  176 SEK 220 SEK

  ”Paret i Tel Aviv” är en sliding doors-liknande berättelse om kärlekens komplexitet, kampen för självständighet och de val som formar våra liv. Stina Roxlund levererar en fängslande roman som inte lämnar någon oberörd.

  Läs mer
 9. Kristina och gröten
  Kristina och gröten
  176 SEK 220 SEK

  Hela äventyret började när jag klev på tåget och skulle åka till min farmor i Ristomta över sommarlovet. Det var ju inte bara det att jag skulle åka själv, utan vad gör man på ett tåg, för att få tiden att gå?

  Läs mer
 10. En resenär
  En resenär
  176 SEK 220 SEK

  Denna abstrakta och självreflekterande roman utmanar läsaren att tänka nytt om existensens natur och människans roll i den. En resenär är en utforskning av livet, döden och allt däremellan.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 4158

Sida
per sida
Sätt fallande sortering