Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2658

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Amerikafararen av Kerstin Gansmark
  Amerikafararen av Kerstin Gansmark
  199 SEK

  En ung bondson stiger år 1913 under nytt namn ombord på en amerikabåt. Han hamnar i ett turbulent samhälle i en turbulent tid; som nyinvandrad utlänning i Chicago får han ta de jobb som bjuds, ofta fysiskt krävande och dåligt betalda.

  Läs mer
 2. Känn på mina ben
  Känn på mina ben
  189 SEK

  Berättelser om alldeles ovanligt vanliga människor med drömmar och önskningar som de kanske inte ens själva vill vid. Relationer som skaver, längtor som slirar, dagar som går.

  Läs mer
 3. Porten till friheten
  Porten till friheten
  189 SEK

  Varför är det ingen som ser, ingen som reagerar, ingen som hjälper henne? Hur ska hon bli så stark att hon orkar sätta stopp för hans tilltag? Vågar hon berätta för morföräldrarna? Samtidigt är hon rädd för att hennes alkoholiserade morfar ska konfrontera den elake och självupptagne gubben Volfgang.

  Läs mer
 4. Här är jag nu
  Här är jag nu
  189 SEK

  I det stora, dragiga huset långt ute på landet växer Iris upp, med två äldre föräldrar och med farföräldrarna på undantag en trappa upp.

  Lyssnande, spanande, spejande rör hon sig genom tillvaron, på jakt efter svar.

  Läs mer
 5. Midnattsbrand : En Gerhard Wohltorn Deckare
  Midnattsbrand : En Gerhard Wohltorn Deckare
  150 SEK

  Året är 2021. Det sker en masskjutning på polishuset i Oslo. Det är Harald Hagen som utför dådet på sin pappas begäran. För att frita honom skjuts tjugosju polismän ihjäl och till sin hjälp har han en nybliven kumpan.

  Läs mer
 6. Den lille boken om den store sorgen
  Den lille boken om den store sorgen
  189 SEK

  Boken inneholder såre og tøffe opplevelser, men med klare tips til hvordan omgivelsene kan møte de som har det vanskelig.

  Läs mer
 7. Klonenburgkrönikan: Förmörkelsen
  Klonenburgkrönikan: Förmörkelsen
  189 SEK

  Klonenburgkrönikan: Förmörkelsen

  Läs mer
 8. Musikalisk uppförandepraxis: tvång eller frihet?
  Musikalisk uppförandepraxis: tvång eller frihet?
  199 SEK

  ”Tidig musik”, vilken musik är det egentligen? Måste jag spela denna musik på ett särskilt ”tidstroget” sätt? Om jag spelar denna musik som jag vill, blir det fel då?

  Läs mer
 9. Kön och makt i historien – en kritisk idéanalys av feminismen
  Kön och makt i historien – en kritisk idéanalys av feminismen
  279 SEK

  Feminismen framställs ofta som självklar ståndpunkt. Men i verkligheten är det en ideologi som i denna bok hävdas bygga på ofta felaktiga eller överdrivna grunder. Här undersöks och kritiseras den feministiska ideologin på ett sätt som tidigare inte har gjorts.

  Läs mer
 10. Det är tid
  Det är tid
  200 SEK

  50-talets mitt, Umeå. Förändringar i stad, läroverk och kollegium väntar. För huvudpersonen i ”Hoppet är vår Vän”, adjunkten Haltis, dominerar två frågor. Relationen med en son han tidigare valt bort och en kvinnlig kollega styr hans liv. Hur blir det med känslor när livet går mot sitt slut? Både positiva och negativa överraskningar väntar.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2658

Sida
per sida
Sätt fallande sortering