Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2580

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Reseledaren
  Reseledaren
  179 SEK

  Varför stannade vi här mitt ute i ödemarken? ”Problem..?” frågade jag busschauffören. ”No problem!” svarade han med ett ansträngt leende och styrde in bussen mot vägkanten där vi blev stående med ett ryck.

  Läs mer
 2. Vad blev det av Oskar?
  Vad blev det av Oskar?
  200 SEK

  Vad blev det egentligen av Oskar, som höll på att drunkna innan han var 3 dagar gammal?

   

  Läs mer
 3. Kall fred
  Kall fred
  189 SEK

  Kall fred är en fristående fortsättning på Krig och världsbrand, som utkom på detta förlag 2013. DC-3:ans
  nedskjutning över Östersjön av sovjetiskt jaktflyg den 13 juni 1952 skapade oväntade händelseförlopp. I Kall fred skildras ett fingerat scenario om hur den svenske flygvapenchefen Bengt Nord i sökningen efter DC-3:an själv blir nedskjuten och tagen till fånga av ryssen och förd till det illa beryktade fängelset Karosta utanför Liepaja, Lettland. Den svenska säkerhetstjänsten initierar en fritagning av flygvapenchefen som mot alla odds till slut lyckas. Martin Falk knuten till T-byrån under Militärkommandostaben i Stockholm leder uppdraget. Till ovärderlig hjälp har han den baltiska motståndsrörelsen, Skogsbröderna.
  I berättelsen växer också en tydlig spricka fram mellan de krafter hemma i Sverige som vill se direkta initiativ och de som förordar diplomatiska förhandlingar med Sovjet.
  Det Kalla kriget är sedan länge slut. Sovjetunionen finns inte längre, men andra maktkonstellationer i Öster har tagit ledningen. Med andra ord: Kall fred består.

  Läs mer
 4. Vandra & njut: Guideboken
  Vandra & njut: Guideboken
  139 SEK

  Med lokalt lagad mat istället för frystorkat, nybäddad säng på hotell istället för sovsäck i tält. Med dagsetapper, lätt bagage och spännande kulturupplevelser där vandringen blir mer njutning än prestation. Amelia Adamo och Lotta Byqvist tar med läsaren på underbara vandringar i Sverige och Europa.

  Läs mer
 5. Nötkött
  Nötkött
  275 SEK

  Det här är den grundligt reviderade och omarbetade andra utgåvan av Nötkött. Här hittar du som ska arbeta med produktion av nötkött det mesta du behöver lära dig: det dagliga arbetet, produktionsplanering och ekonomi, byggnader, utfodringssystem, näringslära, fodermedel, uppfödningsmodeller, hälsovård, avel samt slakt och köttkvalitet. Nytt i boken är ett helt kapitel om nötkötts- produktionens miljö- och klimatpåverkan som blivit ett omdiskuterat ämne.

  Läs mer
 6. Märkliga händelser från Hälsingland
  Märkliga händelser från Hälsingland
  189 SEK

  Hälsingland är ett sägenomspunnet landskap. Många är de berättelser om oförklarliga saker och märkliga händelser runt om i landskapet som folk hört talas om eller varit med om själva. Här är några som jag själv varit med om eller som har berättats för mig. Hur reagerar man när det oförklarliga drabbar en själv? Vill man söka en naturlig förklaring till händelsen, eller fruktar man att ha drabbats av sinnesförvirring? För min egen del höll jag mest tyst för ingen skulle tro att jag var konstig.

  Läs mer
 7. Kan man trolla bort en svår barndom
  Kan man trolla bort en svår barndom
  189 SEK

  Boken ”Kan man trolla bort en svår barndom” är berättelsen om Stig Grundström från Landskrona. Stig var fosterhemsplacerad under många år i sin ungdom och hade det så hemskt som man knappt kan fatta.

  Efter fosterhemstiden jobbade Stig på och byggde bl.a. upp en karriär som framgångsrik trollkarl och artist. Han uppträdde på scener runt om i Europa och i TV.

  Läs mer
 8. DÄR SYRENER DOFTAR
  DÄR SYRENER DOFTAR
  189 SEK

  Detta är min tredje skrivna bok Där syrener doftar. Det är ingen rak berättelse och den har egentligen ingen handling. Eventuella recensenter kan tycka den vara spretig och rörig. 

  Läs mer
 9. The WhistleB Handbook
  The WhistleB Handbook
  157 SEK

  What is the purpose of a whistleblowing system and how will it add to our company´s success?
  How do we implement the system and manage cases correctly and efficiently? These are questions that we are asked frequently. Through this handbook we want to share our most insightful experience from years of working with business ethics in general and managing whistleblowing systems in particular.

  Läs mer
 10. Örnögon
  Örnögon
  189 SEK

  Skogen är vårt hem skrev Bo Setterlind.
  Det hemmet finns inte längre.
  Timmerbilar kör förbi huset dag och natt.
  År ut och år in.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2580

Sida
per sida
Sätt fallande sortering