Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2716

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Om du öppnar : Berättelser & Musik om hopp och förändring
  Om du öppnar : Berättelser & Musik om hopp och förändring
  249 SEK

  Livet drabbar oss på olika sätt. Ibland hårt. Vi kan alla må dåligt, genomgå en kris eller fyllas av svåra tankar och känslor. Psykisk ohälsa har olika orsaker och resan mot bättre mående ser olika ut för olika personer samtidigt som många tankar och känslor är likartade. Den här boken vill ge hopp och vara ett stöd för dig som inte mår bra och för dig som möter någon som har det svårt.

  Läs mer
 2. Universal Declaration of Animal Rights
  Universal Declaration of Animal Rights
  169 SEK

  So what if someone set out to proclaim the same fundamental rights also for all animals? Since planet Earth is theirs as much as it is ours. Much like us humans, animals have intelligence and feelings. Like us they form families and societies. They play, they have sex, they reproduce, they experience pain and fear. They suffer and they even help strangers in need, just like we humans do.
  As William Arthur Ward wrote - If you can imagine it, you can achive it. If you can dream it, you can become it.

  Läs mer
 3. AF, DHAQAN IYO AQOON. SRÅK, KULTUR OCH KUNSKAP
  AF, DHAQAN IYO AQOON. SRÅK, KULTUR OCH KUNSKAP
  169 SEK

  Boken Af, dhaqan iyo aqoon, språk, kultur och kunskap (9) är avsedd för elever som har grundläggande kunskaper i sitt förstaspråk och är mogna att använda modersmålet som redskap till inlärningen i andra skolämnen. Boken rekommenderas till elever i årskurs 8 och 9 samt elever som går i Introduktionsprogrammet i gymnasiet.
  Boken Af, dhaqan iyo aqoon, språk, kultur och kunskap (9) är den första av tre serieböcker som består av 7,8 och 9. Böckerna följer samma pedagogiska sätt samt innehåller olika pedagogiska texter som är sammankopplades till olika skolämnen med uppgifter samt eleverna kan utnyttja skrivraderna i boken. Olika slags skrivövningar: Brev, insändare, argumenterade text, faktatext och berättelsetexter där eleverna kan få inspirationer till sina skrivövningar i svenska som andraspråksinlärningen.
  Boken Af, dhaqan iyo aqoon, språk, kultur och kunskap finns 10 kapitlen där varje kapitel kopplades till en av de centrala innehåller i årskurs 7–9 i skolverket och kunskapskraven.

  Läs mer
 4. Näverlur, jakthorn och militärt jägarhorn : Historik, repertoar och spelskola.
  Näverlur, jakthorn och militärt jägarhorn : Historik, repertoar och spelskola.
  299 SEK

  I boken förmedlas en svensk kulturskatt som idag är tämligen okänd för många. Här sammanförs traditioner från en tid långt före vårt nuvarande sätt att kommunicera. Näverluren, jakthornet och det militära jägarhornet kan även idag användas till nytta och nöje inte enbart för en själv utan också i de mest skilda formella och informella sammanhang.

  Läs mer
 5. Psyk 22 - Alla böcker (Gränslära, Minneslära, Ordningslära)
  Psyk 22 - Alla böcker (Gränslära, Minneslära, Ordningslära)

  Från 219 SEK

  Köp alla tre böcker i Psyk 22-serien till rabatterat pris - ange rabattkod PSYK22 i kassan så får du 10% rabatt när du beställer de tre böckerna samtidigt!

  Läs mer
 6. Ärligt talat av en lärare
  Ärligt talat av en lärare
  239 SEK

  Välkommen in bakom kulisserna i en värld som inte liknar någon annan. Där saker drivs till sin spets – och förbi den. Välkommen till skolans värld. I denna bok får du ta del av galenskap från svensk skola. Eller vad sägs till exempel om klassrum utan väggar? Jodå, du läste rätt.

  Läs mer
 7. Så blir du en utmärkt investerare - 90 procent av allt du behöver veta
  Så blir du en utmärkt investerare - 90 procent av allt du behöver veta
  189 SEK

  Att tjäna mycket pengar är svårt. Men att tjäna ganska mycket pengar, utan att riskera allt, är enkelt.

  Det här är en kort bok som ger dig nästan all kunskap du behöver för att investera på rätt sätt. När du läst klart kommer du förstå att det är ganska lätt, men att det kräver en del vägval för att det ska bli bra. Därför är det ofta värt att ta hjälp av någon. Till exempel en oberoende specialist som Opti.

  På Opti investerar vi dina pengar i en väldiversifierad portfölj av olika tillgångsslag, till en risknivå som passar dig. Sedan rebalanserar vi portföljen regelbundet och byter ut fonderna i den, när det dyker upp bättre alternativ.

  Den här boken hjälper dig att förstå varför det lönar sig att investera på det sättet. Och varför det kommer att fortsätta löna sig i framtiden också.

  Läs mer
 8. Slutsignal
  Slutsignal
  100 SEK

  De båda kompisarna hade haft hyfsade framgångar på spel - tills de en dag sprang på några våldsamma representanter för ett östeuropeiskt spelsyndikat, och en av dem dödades, och plötsligt alla indicier och all skuld pekade mot den överlevande kamraten.

  Läs mer
 9. Döden i Nynäshamn III
  Döden i Nynäshamn III
  129 SEK

  På den gnistrande isen utanför Nynäshamn snubblar en ung pojke på en fastfrusen låda. Kriminalkommissarie Sten Strand som också är ute på en skridskotur hjälper till att hacka loss och öppna den mystiska lådan. Den visar sig innehålla en avsevärd mängd pengar. Det blir början på en spännande vår för Sten Strand och hans team, som även får flera dödsfall på sitt bord. Hör de ihop med den upphittade lådan?

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2716

Sida
per sida
Sätt fallande sortering