Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2806

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. I samma båt
  I samma båt
  149 SEK

  Ingenstans blir de stora livsfrågorna så levande som just på havet. Under ytan öppnar sig inte bara havsdjupen, utan också våra egna tankar. Livets mening och döden, jordens framtid, andlighet och frågor om en eventuell Gud, tvivel, nyfikenhet och nya insikter.

  Läs mer
 2. Nä, nu blommar det - berättelsen om ett smugglingsuppdrag
  Nä, nu blommar det - berättelsen om ett smugglingsuppdrag
  199 SEK

  Hur ska man ta sig till sin sommarstuga i ett annat land på andra sidan havet mitt under rådande coronapandemi?

  Läs mer
 3. Värstingar i prästkrage
  Värstingar i prästkrage
  159 SEK

  Värstingar i prästkrage innehåller porträtt av några gestalter ur den svenska kyrkohistorien som inte var Guds bästa barn.
  Boken bjuder på en lätt och underhållande, men kanske inte alltid uppbygglig, läsning om ett antal värstingar som också var präster i Svenska kyrkan.
  I persongalleriet ingår förfalskare, suputer och äventyrare. Du får också stifta bekantskap med en grym häxjägare, en landsförrädare och en giftmördare.
  Boken omfattar tiden från slutet av 1500-talet till början av 1900-talet.
  Författaren, Lars-Erik Olsson, är verksam som frilansskribent med kyrkohistoria som specialområde. Han har tidigare utkommit med böcker om färgstarka gestalter i svensk kyrkohistoria.

  Läs mer
 4. Stormfloden
  Stormfloden
  189 SEK

  Oron är stor. Väderbolagen har utfärdat kraftiga varningar inför den kommande stormen.

  Läs mer
 5. Ande-tagen
  Ande-tagen
  169 SEK

  ANDE-TAGEN är en välskriven, hänförande och originell spänningsroman om hot, hat och den berusande lusten att hämnas.

  Läs mer
 6. Krasch boom bang! Pengar och ekonomiska kriser
  Krasch boom bang! Pengar och ekonomiska kriser
  229 SEK

  Uttrycket ”pengar får jorden att snurra” är taget ur musikalen Cabaret och vill säga att pengar är något mycket viktigt för världens funktion...
  Men vad är egentligen pengar?

  Läs mer
 7. Kronprinsessan: dödlig hämnd
  Kronprinsessan: dödlig hämnd
  169 SEK

  LINDA ÄR FLORIST och bor i en sekelskiftesvilla på Lidingö i Stockholm tillsammans med sin man Paul som är aktiemäklare.

  Läs mer
 8. Nefertiti kosmisk healing
  Nefertiti kosmisk healing
  160 SEK

  Den här metoden lär dig att bjuda in varelser från högre dimensioner för att utföra helande på dig och andra. Du får en högre kunskap som härstammar från den Lemuriska tiden. Metoden lär oss mer om de esoteriska utvecklingsprocesserna på jorden. Från Lemuria, Atlantis till kunskapen bakom ower of life och den heliga geometrin.

  Läs mer
 9. Utsatt för brott? Se till att kvalitetssäkra ditt polisärende DEL 2 – FÖR FÖRETAGARE
  Utsatt för brott? Se till att kvalitetssäkra ditt polisärende DEL 2 – FÖR FÖRETAGARE
  279 SEK

  Vet du som företagare hur du gör en polisanmälan på bästa sätt? Eller vad du kan göra om ditt polisärende direktavskrivs eller läggs ned? Den här boken ger svar på de här frågorna - och på många fler. Författaren, som har bakgrund som bland annat åklagare, delar i boken med sig av sina kunskaper om förundersökningsreglerna och ger konkreta verktyg till alla som inte vet hur en förundersökning fungerar. I boken varvas genomgångar av rapporter och statistik med handfasta råd om hur du som företagare och brottsutsatt kan bli mer aktiv i att värna om din egen rättssäkerhet. För att nå ut till så många som möjligt har författaren även låtit översätta vissa delar av boken till engelska, somaliska, arabiska, persiska och kurdiska (sorani).    

   

  Läs mer
 10. Boken om Linnéa
  Boken om Linnéa
  229 SEK

  Efter många års släktforskning och publicering av ett antal böcker med olika vinklingar på släktens historia, i några fall tillbaka till 1500-talet, har det känts angeläget att uppmärksamma mamma Linnéa med en egen bok. Hon har ju hela tiden funnits med i bakgrunden, trots att vi vet att hennes totala engagemang och oförtröttliga arbete i hemmet och på gården var en förutsättning för att allt skulle fungera. När jag väckte idén fick jag genast positiv respons från min syskon.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2806

Sida
per sida
Sätt fallande sortering