Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 3205

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Uppvaknandet - Vägen till spirituell frihet
  Uppvaknandet - Vägen till spirituell frihet
  151 SEK 189 SEK

  Uppvaknandet är en handbok i att bli en mer medveten och närvarande människa. Den peppar, lyfter, ifrågasätter och speglar dig. Den inspirerar dig till att följa dina drömmar och ger dig mer kunskap om dig själv. Målet är att få dig att må så bra du bara kan.

  Läs mer
 2. Drömtiden
  Drömtiden
  176 SEK 220 SEK

  Sylvia har allt: en framgångsrik karriär, ett lyckligt äktenskap och gott om pengar. Men när det planerade barnet uteblir, blir hon förnedrad och dumpad av sin make, och barndomens trauma gör sig återigen påmint. 

  Läs mer
 3. Någon i hennes spegel
  Någon i hennes spegel
  151 SEK 189 SEK

  Novalin går sista året i gymnasiet och bor med sin far. Han känner ett sjukligt begär till henne och hon har lärt sig hjälpa honom bryta ner hennes person genom att sluta sig inom sig själv och sin självdestruktivitet. När hon vågar ta ett avgörande steg för sin framtid, möter hon ett antal personer som kommer att spela stor roll för livets utveckling.

  Läs mer
 4. Reservatet
  Reservatet
  176 SEK 220 SEK

  Reservatet utspelar sig i ett annorlunda högteknologiskt Sverige där robotar, injektioner som botar cancer och självflygande helikoptrar är vardagsmat. Den enväldige presidenten har avskaffat demokratin och utvecklat ett terrorvälde, men brottas med ett akut problem. Fängelserna är överfulla och kriminaliteten skenar.


  Spelutvecklaren och MMA-fajtern Axel vinner en demokratitävling med en genial lösning på problemet. Varför inte bygga ett reservat – ett gigantiskt muromgärdat utomhusfängelse i Norrland – och dumpa brottslingar där på livstid?


  En av alla brottslingar som förvisas dit är Moa, trots att hon agerade i självförsvar när hon dräpte sin sambo. När Axel träffar henne i Reservatet inser han att idén inte var så bra som han trodde. Det dåliga samvetet leder till att han bestämmer sig för att medverka i den kupp som ska göra Sverige till ett demokratiskt land igen.

  Läs mer
 5. Freddy Frö
  Freddy Frö
  120 SEK 150 SEK

  I en poetisk och ömsint saga på rim får ni följa Freddyfrö under jord.

  Freddyfrö vägleds av boken Våren som berättar om vänskap och frihet.
  Hur är det att vara ensam i mörkret och vilka drömmar håller längtan vid liv?

  Mellan dröm och verklighet, se Freddyfrö växa från ensam till tillsammans.

  Läs mer
 6. Främling i varje land
  Främling i varje land
  176 SEK 220 SEK

  Medan kroppens resa till en ny världsdel går på några timmar tar själens resa flera år. För en del tar resan aldrig slut.

  Meriem har flytt från könsförtrycket i Iran till Sverige med förhoppningen om ett bättre liv. Men problemen följer med och hon känner sig inte välkomnad någonstans. Hennes själ reser långsamt genom ett ingenmansland, kommer hon någonsin att finna sig till rätta?

  Läs mer
 7. SYN
  SYN
  199 SEK

  Trettonåriga Agnes försöker få tonårslivet att fungera med sin överbeskyddande mamma hemma i Göteborg. Det ingen vet är att Agnes bär på en hemlighet, hon får smärtsamma syner där hon ser framtiden.

  Läs mer
 8. Älskvärda människor
  Älskvärda människor
  151 SEK 189 SEK

  Visst finns det plats för en Margit som talar så lågt att det knappt går att urskilja vad hon säger? Eller en Klas som samlar på små och obetydliga ting? Drömmen att få stöta kula på Helsingfors Olympiastadion går i uppfyllelse om Laila får som hon vill. Så snart Erland ser färgkombinationer som harmonierar med varandra, drabbas han av obalans i sitt inre. Men han har sin lösning som innefattar kanadagäss och ett förslag på ett textslut.

  Läs mer
 9. Blake
  Blake
  176 SEK 220 SEK

  Eric Blake är en avdankad brittisk rocksångare som sommaren 1977 strandat i Los Angeles. Det är nya tider nu och det är tydligt att han inte längre hänger med. Efter att ha blivit kickad från sitt band får han en sista chans att börja om på nytt. Det är bara det att han först måste ta sig över kontinenten utan ett öre på fickan för att kräva tillbaka vad som rättmätigt är hans.


  Men Eric har en osviklig förmåga att hamna i trubbel och längs vägen hotar ständigt hans egna förflutna att komma i kapp. Resan utvecklas till en hallucinatorisk tripp genom ett närmast mytiskt Amerika.
  Blake är en mörk komedi om kärleken till musiken, svek och om att försöka få tillbaka kontrollen över sitt liv.


  Tomas Eklund (f. 1964), är förutom författare även musiker. Han har tidigare gett ut en roman och två novellsamlingar och i Blake förenar han sitt skrivande med sin kärlek till 70-talets brittiska rockscen.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 3205

Sida
per sida
Sätt fallande sortering