Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 4087

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Den andra döden
  Den andra döden
  176 SEK 220 SEK

  Patrik Nyberg och Sandra Åström utreder i hemlighet vad som egentligen hände den natt för mer än trettiofem år sedan då hela hans familj omkom. En brand som formade Nyberg och som ständigt återkommer i hans drömmar.

   

  Samtidigt hittas en kvinna ihjälslagen och misstankarna faller omedelbart i en given riktning. Men när Sandra utsätts för hot från en våldsam bedrägeriliga börjar de ifrågasätta om fallet är så enkelt som de först trott. Ett oväntat samtal en sen kväll kastar allt över ända och de tvingas tänka om.

   

  I slutändan ställs Nyberg inför ett val som tvingar honom att utmana sig själv och ifrågasätta den han trodde att han var. När en man ur hans förflutna ger honom ett erbjudande han inte kan tacka nej till vacklar han på gränsen till det otänkbara.

   

  Den andra döden är en historia om mord, men också om barndomstrauma och om en skuld och skam. Om vem som är gärningsman och vem som är offer. Ond eller god.

  Läs mer
 2. Odjuret
  Odjuret
  176 SEK 220 SEK

  I skuggan av Coronapandemin i Paris städar den lilla familjen ur sin våning inför en flytt till en mindre lägenhet utanför stadens centrum. Då hittar tonårssonen Marcel en låda på vinden som visar sig innehålla en del brev och dokument från 1800-talets början.

  Läs mer
 3. Betibeti får en vän
  Betibeti får en vän
  136 SEK 170 SEK

  Följ med på ett hjärtevärmande äventyr till Ghana i Betibeti får en vän.

  Möt Betibeti, en modig femåring vars liv förändras när han träffar den svenska volontären Janina och hennes familj på barnhemmet där han bor. Trots svårigheter som brist på mat och vatten finner Betibeti värme och gemenskap hos sina vänner och i den oväntade vänskapen med Nils från Sverige. Tillsammans övervinner de språkbarriärer och kulturella skillnader för att dela äventyr och skapa minnen för livet. När avskedets stund närmar sig lämnar Nils sin favoritleksak till Betibeti, vilket väcker starka känslor.

  Denna gripande berättelse om vänskap och hopp belyser vikten av att överbrygga gränser och ger en djupare förståelse för livet på ett barnhem i Ghana.

  Läs mer
 4. Du gör allting rätt
  Du gör allting rätt
  176 SEK 220 SEK

  Ingen människa vill uppleva slag, hårda ord eller den skräck som misshandel ger. I det tysta lider många, blundar för varningssignalerna och låter skulden sjunka in. Man känner sig vilse, rädd för ensamhet, fastän den skulle vara en fristad jämfört med den nedtryckande vardagen.

  Läs mer
 5. När sorgen får rötter
  När sorgen får rötter
  220 SEK

  När sorgen får rötter är en gripande självbiografisk skildring som navigerar genom livets skiftande landskap av glädje och sorg. Vi upplever barndomens äventyr, tidiga förlovningar och kaotiska ungdomsår, balanserade med berättelser om återkommande missfall, föräldraskapets utmaningar och den djupa sorgen av en älskad fars bortgång.

  Läs mer
 6. Resan till Thamalindo
  Resan till Thamalindo
  176 SEK 220 SEK

  Resan till Thamalindo tar dig med på en fängslande resa genom hjärtat av Sydostasien med bästa vännerna Sanna och Ida. När Idas värld kollapsar efter en oväntad separation, tar Sanna initiativet till en livsomvälvande idé – att lämna det bekanta bakom sig och utforska världen tillsammans. Trots Idas initiala tveksamhet lämnar de tryggheten för en äventyrlig resa.

  Läs mer
 7. Få jobb - 47 tips för jobbintervjun
  Få jobb - 47 tips för jobbintervjun
  176 SEK 220 SEK

  Har du någonsin gått från en arbetsintervju med känslan av att du inte riktigt fick fram ditt rätta jag? Eller att du var så fokuserad på att ge ett gott intryck, att du knappt minns vad arbetsgivaren sa på intervjun? Kanske har du varit på flera intervjuer och tycker att du alldeles ofta får ett nej?

  Läs mer
 8. Fridens liljor
  Fridens liljor
  152 SEK 190 SEK

  mitt hjärta knackar

  mot kistans lock

  hör du mig?

  Läs mer
 9. Ett minne blott
  Ett minne blott
  176 SEK 220 SEK

  I Linn Samuelssons gripande spänningsroman Ett minne blott vävs ett nät av öden samman i skuggan av ett mystiskt försvinnande.

  Svea verkar leva ett liv i harmoni, men fasaden rämnar efter ett oväntat fynd på en loppmarknad. Hon faller ihop och räddas av den mystiska Miliam. Deras möte tänder en gnista som hotar att uppsluka hennes nuvarande förhållande.

  Samtidigt brottas Sveas syster, Lily, med sorgen efter sin försvunna bästa vän Iris. När ännu en ung kvinna försvinner väcks tunga minnen till liv. Iris pappa misstänker vem som är skyldig och svär att brottet denna gång inte ska få förbli ostraffat.

  I bakgrunden gör pojken Johannes allt som står i hans makt för att skydda sin lillebror mot våldet som han själv utsätts för. Och på sjukhuset ruvar en kvinna på en mörk hämndplan mot mannen hon hatar.

  ETT MINNE BLOTT är en mästerlig berättelse om kärlek, förlust och hämnd, där varje karaktärs val får konsekvenser som ekar genom hela romanen. Den påminner oss om att en enda händelse i kaoset av mänskliga relationer kan förändra allt.

  Läs mer
 10. Sammie
  Sammie
  176 SEK 220 SEK

  Sammies resa från Uganda till Sverige, driven av hennes dröm att bli nästa Muhammad Ali, tar en oväntad vändning när hennes turistvisum löper ut. Mitt i kampen för att förverkliga sin dröm stöter Sammie på Gustav Lund, sin första kärlek. Men Gustavs mamma är emot deras förhållande och kämpar för att sätta stopp. Kommer Sammie hinna förverkliga sin dröm i den främmande miljön innan den hotas av krossade relationer och tidspress?

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 4087

Sida
per sida
Sätt fallande sortering