Böcker

Böcker
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2587

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Mörkret i utkanten av stan
  Mörkret i utkanten av stan
  200 SEK

  Vincent är elva år och har en detektivfirma ihop med sin bäste kompis i utkanten av Trollhättan. Det är 1973 och landets konung drar sina sista suckar samtidigt som Trollhättesonen Clark Olofsson barrikaderar sej i ett bankvalv vid Norrmalmstorg i huvudstaden, och Dubbeldeckarna löser sina första och sista fall. Snart börjar en ny sorts mysterier ta över, och dyrksamlingen och lösmustascherna och förstoringsglasen och luftpistolerna kommer plötsligt till korta.

  Läs mer
 2. Balladen om Utan Vidare och Inte Sant
  Balladen om Utan Vidare och Inte Sant
  200 SEK

  1984 års undergroundklassiker! Han undrar om det inte är så att kärleken beror av poesin, inte tvärtom. Poesin i sin tur vässas av tid, och utsatthet.

  Läs mer
 3. Fallens dagar
  Fallens dagar
  200 SEK

  ”Det är ett av de öppna såren i stadens historia, att gärningsmannen aldrig  terfanns. Det är kanske iochförsig inte så många som bryr sej idag, tretti år  enare, men en och annan pensionerad mordutredare och frustrerad  rivatspanare går nog att uppbåda. Själv bryr jag mej alltså också, om än av alldeles egna anledningar. Men ska  nte gå händelserna i förväg.”

  Läs mer
 4. Mina rötter
  Mina rötter
  289 SEK

  När vi under våren 2015 fick veta att jag var allvarligt sjuk bad min familj att jag skulle skriva ned minnen från olika delar av livet. Det blev en bok där jag berättar om mig själv, min familj och mina närmaste släktingar två led bakåt i tiden. Förhoppningsvis kan man därigenom förstå lite bättre hur jag och familjen blev som vi blev.

  Läs mer
 5. Det du gör är farligt. En bok om jämställdhet och lika rättigheter.
  Det du gör är farligt. En bok om jämställdhet och lika rättigheter.
  189 SEK

  Boken du håller i din hand innehåller texter som andra bedömt som “farliga”.

  Läs mer
 6. Reseledaren
  Reseledaren
  179 SEK

  Varför stannade vi här mitt ute i ödemarken? ”Problem..?” frågade jag busschauffören. ”No problem!” svarade han med ett ansträngt leende och styrde in bussen mot vägkanten där vi blev stående med ett ryck.

  Läs mer
 7. Vad blev det av Oskar?
  Vad blev det av Oskar?
  200 SEK

  Vad blev det egentligen av Oskar, som höll på att drunkna innan han var 3 dagar gammal?

   

  Läs mer
 8. Kall fred
  Kall fred
  189 SEK

  Kall fred är en fristående fortsättning på Krig och världsbrand, som utkom på detta förlag 2013. DC-3:ans
  nedskjutning över Östersjön av sovjetiskt jaktflyg den 13 juni 1952 skapade oväntade händelseförlopp. I Kall fred skildras ett fingerat scenario om hur den svenske flygvapenchefen Bengt Nord i sökningen efter DC-3:an själv blir nedskjuten och tagen till fånga av ryssen och förd till det illa beryktade fängelset Karosta utanför Liepaja, Lettland. Den svenska säkerhetstjänsten initierar en fritagning av flygvapenchefen som mot alla odds till slut lyckas. Martin Falk knuten till T-byrån under Militärkommandostaben i Stockholm leder uppdraget. Till ovärderlig hjälp har han den baltiska motståndsrörelsen, Skogsbröderna.
  I berättelsen växer också en tydlig spricka fram mellan de krafter hemma i Sverige som vill se direkta initiativ och de som förordar diplomatiska förhandlingar med Sovjet.
  Det Kalla kriget är sedan länge slut. Sovjetunionen finns inte längre, men andra maktkonstellationer i Öster har tagit ledningen. Med andra ord: Kall fred består.

  Läs mer
 9. Vandra & njut: Guideboken
  Vandra & njut: Guideboken
  139 SEK

  Med lokalt lagad mat istället för frystorkat, nybäddad säng på hotell istället för sovsäck i tält. Med dagsetapper, lätt bagage och spännande kulturupplevelser där vandringen blir mer njutning än prestation. Amelia Adamo och Lotta Byqvist tar med läsaren på underbara vandringar i Sverige och Europa.

  Läs mer
 10. Nötkött
  Nötkött
  275 SEK

  Det här är den grundligt reviderade och omarbetade andra utgåvan av Nötkött. Här hittar du som ska arbeta med produktion av nötkött det mesta du behöver lära dig: det dagliga arbetet, produktionsplanering och ekonomi, byggnader, utfodringssystem, näringslära, fodermedel, uppfödningsmodeller, hälsovård, avel samt slakt och köttkvalitet. Nytt i boken är ett helt kapitel om nötkötts- produktionens miljö- och klimatpåverkan som blivit ett omdiskuterat ämne.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 2587

Sida
per sida
Sätt fallande sortering