Sport fritid & hobby

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 90

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Jägar- och naturupplevelser från Stöttingfjällsmarker och Kanadas vildmark
  Jägar- och naturupplevelser från Stöttingfjällsmarker och Kanadas vildmark
  400 SEK

  Harald Holmberg berättar minnen ur sitt jägarliv, och som det också blev ett liv med kameran som ständig följeslagare. Berättelserna omfattar tiden från pojkåren till in i nutid.

   

  Läs mer
 2. The Perfect Gamer : bli en mer hälsosam och bättre gamer
  The Perfect Gamer : bli en mer hälsosam och bättre gamer
  249 SEK

  The Perfect Gamer är en komplett manual med 18 praktiska achievements inom områden som kost, sömn, ergonomi samt mental och fysisk träning som hjälper dig att bli en komplett spelare!

  Läs mer
 3. 50 Stater & 10 Blånaglar En maratonresa genom Amerika
  50 Stater & 10 Blånaglar En maratonresa genom Amerika
  199 SEK

  Vilka var de sista ord som revolvermannen Doc Holliday yppade på sin dödsbädd? Och vilken svensk svordom snappade den amerikanska fotbollsstjärnan Abby Wambash upp när hon hade Pia Sundhage som förbundskapten? Det och mycket annat avslöjas i reseskildringen "5O Stater & 10 Blånaglar".

  Läs mer
 4. Jag sprang med kenyanerna : hemligheten bakom världens snabbaste löpare
  Jag sprang med kenyanerna : hemligheten bakom världens snabbaste löpare
  99 SEK

  Oavsett om löpning är din motion eller passion kommer Adharanand Finns fantastiska resa till elitlöparnas träningscamper i Kenya att fånga och inspirera dig när han ger sig iväg för att finna hemligheten bakom världens snabbaste löpare. Finns fascinerande sökande kombinerar praktiska råd om löpning med förverkligandet av en livslång dröm: att springa med sina idoler. Han åt samma mat som de, sov i samma träningscamper och intervjuade deras coacher.

  Läs mer
 5. Sportgenen : vetenskapen bakom enastående idrottsprestationer
  Sportgenen : vetenskapen bakom enastående idrottsprestationer
  45 SEK

  Är det förutbestämt vilka som når stjärnstatus? I denna kontroversiella och medryckande kartläggning över idrottsliga prestationer tar Sports illustratedjournalisten David Epstein sig an arv- eller miljödebatten och studerar hur långt vetenskapen har kommit för att lösa denna stora gåta.

  Läs mer
 6. De kallade mig Gud
  De kallade mig Gud
  215 SEK

  En av våra mest älskade fotbollsspelare, Stefan Schwarz, berättar öppenhjärtigt i sin kommande bok om fotbollskarriären, livet och familjen. Läsaren får vara med om en rad omtumlande händelser från euforin över VM-bronset 1994 till skräcken när beväpnade rånare tog sig in i familjens hus och hur sonens autism fick Stefan att omvärdera livet.

  Läs mer
 7. Hoppet är vår Vän
  Hoppet är vår Vän
  200 SEK

  Hoppet är vår Vän är ett tidsdokument från mitten av femtiotalet då Sverige var ett land med spirande välfärd och stor framtidstro. Unga människor skapade sin egen kultur, en friare syn på sexualitet men med tydliga hierarkier mellan gammal och ung.
  En intressant berättelse från studentlivet i Umeå ur både lärares och studenters perspektiv.
  Ett nytt universitet framstår i bakgrunden som en önskad möjlighet.

  Läs mer
 8. Möbelstoppning som hantverk
  Möbelstoppning som hantverk

  Med nästan 400 vackra fotografier och förklarande illustrationer är detta troligen den mest grundliga beskrivning av möbelstoppningens och tapetseraryrkets grundläggande arbetsmoment som någonsin gjorts.

  Läs mer
 9. Kreativa vantar 2
  Kreativa vantar 2
  199 SEK

  Bok två med Krativa vantar. För dig som är van att skicka med två färger. Här finns 18 varianter i olika stil och svårighetsgrad

  Läs mer
 10. Bandyserierna i Stockholm 1911-2019
  Bandyserierna i Stockholm 1911-2019
  180 SEK

  En sammanställning av sluttabeller i seriebandyn från Division I (Allsvenskan, Elitserien) till de allra lägsta grupperna inom bandyns seriesystem för Stockholmdistriktets alla föreningars representationslag.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 90

Sida
per sida
Sätt fallande sortering