Sport fritid & hobby

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 92

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Frihetsdressyr - genom mina ögon av Rebecca Dahlgren
  Frihetsdressyr - genom mina ögon av Rebecca Dahlgren
  380 SEK

  När jag utbildar min häst i frihetsdressyr börjar jag redan tidigt i hästens utbildning att träna hästen i frihet. Det hjälper mig att förstå hur hästen uppfattar sin omgivning och jag blir kvickare på att se hästens kroppsspråk och de små signaler som kanske annars hade gått mig förbi. Det blir också viktigt att jag förstår vad hästar attraheras av. Hur kan jag forma mitt förhållningssätt till hästen så att dess vilja att stanna kvar hos mig ökar? Vilka är de viktiga byggstenarna som bör finnas när jag lägger grunden till vår relation? Och hur kan jag vänja min häst vid hjälpgivningen så att utrustning jag håller den i blir överflödig, hästen väljer att stanna hos mig ändå?

  Läs mer
 2. Klippklättring i Sundsvall
  Klippklättring i Sundsvall
  300 SEK

  Denna klätterguidebok beskriver ett urval av den bästa sport- och tradklättringen i Sundsvallsområdet. Varje klätterområde är tydligt beskrivet med kartor och skisser.

  Läs mer
 3. Jägar- och naturupplevelser från Stöttingfjällsmarker och Kanadas vildmark
  Jägar- och naturupplevelser från Stöttingfjällsmarker och Kanadas vildmark
  400 SEK

  Harald Holmberg berättar minnen ur sitt jägarliv, och som det också blev ett liv med kameran som ständig följeslagare. Berättelserna omfattar tiden från pojkåren till in i nutid.

   

  Läs mer
 4. Bygga i Stolpverk - Historiskt, hantverksmässigt och hållbart
  Bygga i Stolpverk - Historiskt, hantverksmässigt och hållbart
  250 SEK

  Välkommen in i stolpverkets värld. En byggteknik med oändliga möjligheter.

  Läs mer
 5. En liten bok om disktrasor
  En liten bok om disktrasor
  159 SEK

  Visste du att handarbete gör en massa gott för både kropp och knopp? Handarbete stimulerar både hjärnan och finmotoriken! I denna bok tar jag med dig på ett äventyr i handarbetets värld och kryddar det med lite rolig fakta. Välkommen in i en stunds avkoppling och kreativt skapande.

  Läs mer
 6. The Perfect Gamer : bli en mer hälsosam och bättre gamer
  The Perfect Gamer : bli en mer hälsosam och bättre gamer
  249 SEK

  The Perfect Gamer är en komplett manual med 18 praktiska achievements inom områden som kost, sömn, ergonomi samt mental och fysisk träning som hjälper dig att bli en komplett spelare!

  Läs mer
 7. 50 Stater & 10 Blånaglar En maratonresa genom Amerika
  50 Stater & 10 Blånaglar En maratonresa genom Amerika
  159 SEK

  Vilka var de sista ord som revolvermannen Doc Holliday yppade på sin dödsbädd? Och vilken svensk svordom snappade den amerikanska fotbollsstjärnan Abby Wambash upp när hon hade Pia Sundhage som förbundskapten? Det och mycket annat avslöjas i reseskildringen "5O Stater & 10 Blånaglar".

  Läs mer
 8. Jag sprang med kenyanerna : hemligheten bakom världens snabbaste löpare
  Jag sprang med kenyanerna : hemligheten bakom världens snabbaste löpare
  99 SEK

  Oavsett om löpning är din motion eller passion kommer Adharanand Finns fantastiska resa till elitlöparnas träningscamper i Kenya att fånga och inspirera dig när han ger sig iväg för att finna hemligheten bakom världens snabbaste löpare. Finns fascinerande sökande kombinerar praktiska råd om löpning med förverkligandet av en livslång dröm: att springa med sina idoler. Han åt samma mat som de, sov i samma träningscamper och intervjuade deras coacher.

  Läs mer
 9. Hoppet är vår Vän
  Hoppet är vår Vän
  200 SEK

  Hoppet är vår Vän är ett tidsdokument från mitten av femtiotalet då Sverige var ett land med spirande välfärd och stor framtidstro. Unga människor skapade sin egen kultur, en friare syn på sexualitet men med tydliga hierarkier mellan gammal och ung.
  En intressant berättelse från studentlivet i Umeå ur både lärares och studenters perspektiv.
  Ett nytt universitet framstår i bakgrunden som en önskad möjlighet.

  Läs mer
 10. Möbelstoppning som hantverk
  Möbelstoppning som hantverk

  Med nästan 400 vackra fotografier och förklarande illustrationer är detta troligen den mest grundliga beskrivning av möbelstoppningens och tapetseraryrkets grundläggande arbetsmoment som någonsin gjorts.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 92

Sida
per sida
Sätt fallande sortering