Sport fritid & hobby

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 86

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Över havet
  Över havet
  176 SEK 220 SEK

  När författarens sextioårsdag närmar sig är alla, inklusive författaren själv, funderade över vad som skulle vara den perfekta presenten. Vad ger man en entusiastisk seglare?
  En resa över Atlanten, självklart!

  Läs mer
 2. Kärlek på print
  Kärlek på print
  160 SEK 200 SEK

  Vi lever i ett samhälle där allt rusar fram och tekniken tar över. Tankar, rädslor och känslor stänger vi in i oss själva och vi glömmer det lilla i allt det stora.

  Läs mer
 3. Väsen i Uppsala. Beings in Uppsala
  Väsen i Uppsala. Beings in Uppsala
  250 SEK

  Finns det fauner i Botaniska Trädgården, och kentaurer i Stadsskogen? Och orsakades verkligen den stora stadsbranden 1702 av en drake?

  Läs mer
 4. Här kommer jag. MED KROPPSKÄNNEDOM FÖR UTMATTADE
  Här kommer jag. MED KROPPSKÄNNEDOM FÖR UTMATTADE
  289 SEK

  VISST KAN DU BLI VÄN MED DIN KROPP!


  Vi har blivit duktiga på att söka information utifrån, men hur pass bra är vi på att lyssna inåt på de signaler som kommer från din kropp? Har du någonsin stannat upp och frågat vad din kropp behöver just nu eller inte behöver? Har du känt hur du andas?

   

  Många drabbas av utmattning därför att de inte har lyssnat på sin kropp som har signalerat ”pausa”, i stället har de valt att följa tankens nyttighetssignal ”kör på”. Det är kampen mellan kropp och tanke som tär våra krafter. Ofta sker denna kamp på omedveten plan, vi vet inte vad som pågår inom oss. När vi har blivit medvetna om detta så kan vi
  släppa kampen mellan de två och hitta ett samspel i stället.

   

  Den här boken vänder sig till dem som har önskan att bättre ta hand om sin kropp, som vill lära sig konsten att lyssna på kroppen, återhämta sig, andas och använda kroppen efter dess egna förutsättningar.

   

  Leg. fysioterapeut och ergonom Heli Ristiniemi har arbetat närmare tjugo år med stressrelaterad ohälsa d.v.s. utmattning. Här delar hon med sig kunskaper om kroppens funktionalitet med praktiska övningar som man lätt kan ta till sig och tillämpa i vardagen. Kroppskännedomsträningen har hjälpt många och lett till ett nytt förhållningsätt till den basala delen av individers liv. Att bära och bli uppburen av sin kropp enligt dess egna förutsättningar sparar energi, vi undviker belastningsrelaterade besvär och de fallgropar som leder till utmattning.

  Läs mer
 5. FÖRSTA ROTBOKEN med extra allt
  FÖRSTA ROTBOKEN med extra allt
  399 SEK

  FÖRSTA ROTBOKEN med extra allt innehåller det som behövs för att lära sig grunderna om rotslöjd. Från rotdragning till färdigt alster.

   

  Läs mer
 6. Idrottspsykologi för ungdomar
  Idrottspsykologi för ungdomar
  250 SEK

  Denna bok är skriven för att hjälpa unga idrottare. I boken kommer du att få ta del av tankesätt och mentala strategier gällande allt från träning till tävling till återhämtning.

  Läs mer
 7. Naturens Skönhet
  Naturens Skönhet
  240 SEK

  Denna bok är en hyllning till Moder Jord.


  Låt dig hänföras av natursköna foton från södra Småland, ackompanjerade av dikter, prosa och andra texter från kända och okända författare.


  Intentionen är att väcka tankar och vad naturen betyder föross och att vi alla borde värna mer om vår jord.

  Läs mer
 8. Anna och Mej
  Anna och Mej
  249 SEK

  Sången Anna och Mej av Lalla Hansson har fängslat publiken sedan 1970-talet, men vilka var personerna låten handlar om? Egentligen?

  Läs mer
 9. Sverigeritten
  Sverigeritten
  199 SEK 249 SEK

  När Suzanna tröttnade på att rida den gamla vanliga skogsrundan hemma i Dalarna bestämde hon sig för att ge sig ut på en långritt. Hon lastade fjordhästen Krumelur, tog med hunden och begav sig till Hörby i Skåne där hon startade ritten. Slutmål: Jokkmokk.


  Suzanna, som var både oerfaren och dåligt förberedd, var inställd på att sova i skogen, dricka vatten ur bäckar och leva på nudlar, bär och harsyra. Hon tänkte också försöka sig på en insamling till förmån för djur i nöd. Men äventyret blev inte som hon hade förväntat sig.


  Vad gör man när vandringsleden plötsligt upphör? När hästen visar sig vara livrädd för kor? När myren inte bär? När kartan och verkligheten inte stämmer?


  Sverigeritten är en varm och upplyftande skildring om främmande människors engagemang och oväntade givmildhet. Med komiska inslag får vi följa Suzanna och Krumelur genom motgångar och medgångar under deras ritt genom landet.


  Suzanna Holmqvist gör författardebut med memoaren ”Sverigeritten”. Suzanna har ridit sedan barnsben och tävlat i bland annat distansritt. Utöver ritten genom Sverige har hon ridit 100 mil genom Mongoliet, vars skildring finns med som bonus i ”Sverigeritten”.


  Suzanna är egenföretagare och tycker om att upptäcka nya platser. Hon är uppvuxen i Hallsberg, men har i vuxen ålder tillbringat många år utomsocknes, bland annat i Lima (Dalarna) och Perth (Västra Australien).

   

  Läs mer
 10. Skuggljus
  Skuggljus
  200 SEK

  Bilder jag har på gamla släktingar från förra sekelskiftet är stilla och tysta men lever av egen kraft.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 86

Sida
per sida
Sätt fallande sortering