Eget förlag ger dig full kontroll

Flera av Sveriges mest kända författare och inte minst föreläsare ger ut under eget förlag på Vulkans plattform. Det innebär att Vulkan blir produktionspartner till författarens förlag. Utåt syns inte Vulkans logga m.m.

De praktiska fördelarna med att ge ut sina böcker under eget förlag är att du aldrig släpper på dina rättigheter. Du tjänar också betydligt mer än om du ger ut din bok på traditionellt sätt. Eget förlag är perfekt för dig med en stark egen plattform. Du behåller full kontroll över ditt varumärke.

Skräddarsy din utgivning

På Vulkan kan du alltid välja vilka av våra tjänster du vill använda dig av och vad du vill göra själv.  Du kan t.ex. välja att enbart trycka eller att kombinera tryck med tjänsterna språklig korrektur och lektörsutlåtande och sköta formgivning själv eller genom en extern formgivare. Många framgångsrika kokboksförfattare har t.ex. själva stått för foto och formgivning och Vulkan har i de fallen stått för införsäljning, distribution m.m.

Vi samarbetar med många tryckerier och ser till att du får ett riktigt bra pris på ditt boktryck. Önskar du lagerhållning och distribution kan vi även bistå med detta. Oavsett vilka tjänster du väljer får du alltid hög service till ett bra pris om du anlitar Vulkan!

När du ska ge ut på eget förlag är Vulkan din pålitliga partner! Kontakta oss så berättar vi mer om våra skräddarsydda lösningar för starka upphovspersoner med ett inarbetat varumärke.