Barnböcker

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 321

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Masker : 15 masker att klippa ut och klä ut sig med
  Masker : 15 masker att klippa ut och klä ut sig med
  89 SEK

  En bok fylld av 15 härligt lekfulla, roliga, skrämmande masker för alla tänkbara tillfällen  kalaset, klassfesten, maskeradbalen, gårdsfesten

  Läs mer
 2. Tala är guld : de sa allt till varann utom det allra viktigaste
  Tala är guld : de sa allt till varann utom det allra viktigaste
  99 SEK

  John Greens Förr eller senare exploderar jag möter Rainbow Rowells Eleanor & Park i denna vackra, otroligt ärliga och emotionellt gripande roman. Cammie McGoverns insiktsfulla debut är en innerlig och hjärtskärande berättelse om hur vi alla kan känna oss bortkomna tills vi hittar någon som älskar oss för våra brister, inte trots dem.

  Läs mer
 3. Harry and the Ghost
  Harry and the Ghost
  79 SEK

  Åh så roligt! Jamie och hans vänner ska ut och campa! På fredag kväll ska det ske! När fredagskvällen äntligen infaller tågar barnen ut i skogen med tält och matsäck. Efter att ha ätit och pratat och borstat tänderna i en närbelägen bäck är det så äntligen dags att krypa ner i sovsäckarna. Men då blir förstås Zoes lillebror Harry kissnödig. Han krånglar sig upp och ut ur tältet men döm om hans fasa när han skymtar ett spöke i skogen!Hjälp! Hur ska detta sluta ?!

  Läs mer
 4. Häxan i korvkiosken
  Häxan i korvkiosken
  99 SEK

  Rolig mattegåta i lättläst sagodräkt. Matte driver den här roliga och smarta historien framåt, och Hans, Greta och Sibylla måste med gemensamma krafter använda sina hjärnor på ett kreativt sätt för att kunna lösa matteproblemen.

  Läs mer
 5. Ingen återvändo
  Ingen återvändo
  119 SEK

  Ingen återvändo är Douglas Foleys fantastiska debutbok som nu ges ut igen varsamt redigerad med nytt omslag. En intensiv bladvändare om kärlek, grupptryck och om att bli anklagad för något man inte har gjort, när ord står mot ord och inget stöd finns att få

  Läs mer
 6. De ensliga själarnas ö
  De ensliga själarnas ö
  199 SEK

  Nu kommer det andra fristående äventyret om Rick och Nora, hjältesyskonen från boken Sjörövarhjärta, som fick strålande recensioner av både läsare och press förra året. I äventyret De ensamma själarnas ö, då Rick och Nora åker till sin morfar på sommarlovets sista veckor, kan de inte ana vad som väntar dem.

  Läs mer
 7. Jamie's Christmas
  Jamie's Christmas
  79 SEK

  Snart är det jul och Jamies föräldrar undrar vad Jamie önskar sig i julklapp. Jamie funderar och tänker så att det knakar, men kan inte komma på någonting Han frågar sina vänner vad de önskar sig, och alla tycks veta exakt vad de vill ha. Det enda Jamie kan komma på att han önskar sig hett och innerligt är snö! Julen närmar sig med stormsteg men snön lyser med sin frånvaro. Jamie deppar. Hur ska den här julen bli?

  Läs mer
 8. När vi två kolliderade
  När vi två kolliderade
  119 SEK

  När sommaren börjar möts Jonah och Vivi och hamnar i en både fantastisk och jobbig kärlekskarusell. Deras kärlek är på inget sätt självklar, utan blir utsatt för prövning efter prövning, för vad händer egentligen med kärleken när man just har gått sönder? Det här boken träffar sin läsare rakt i solar plexus, den är välskriven, den är intensiv, den går inte att släppa ifrån sig. 

  Läs mer
 9. En mystisk typ i Farsta centrum
  En mystisk typ i Farsta centrum
  99 SEK

  En mystisk typ i Farsta centrum är en humoristisk och samtidigt lite allvarlig bok om 11-åriga Alvar som bor i Stockholms-förorten Farsta. Han är ganska trött på skolan och har definitivt inte tid att göra några läxor, eftersom han måste hinna läsa serier och böcker. Alvar tycker att de flesta andra är ganska tråkiga och dumma i huvudet. En av få som duger att umgås med är Ulv, som han nyligen har lärt känna. Men är det inte något mystiskt med den killen? Han har aldrig varit i centrum och verkar bo i skogen. Och ibland försvinner han bara.

  Läs mer
 10. Marvins bok
  Marvins bok
  79 SEK

  Nu kommer Pernilla Stalfelt ut med Marvins bok, hennes tredje bok i serien LÄSlekLÄR för barn som håller på, eller just lärt sig läsa. I boken berättar dvärghamstern Marvin om sitt och brorsan Alfs liv: hur de leker och sover och äter. Boken rymmer också en del kortfakta om dvärghamstrar.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 321

Page
per sida
Sätt fallande sortering