Barnböcker

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 299

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Djupet
  Djupet
  100 SEK

  Som en droppe i havet, så ser jag denna längtan.

  Läs mer
 2. Aladdin och den magiska lampan, del 1
  Aladdin och den magiska lampan, del 1
  149 SEK
  Aladdin var en riktig person som levde i det gamla Bagdad för länge sedan. Bagdad var på den tiden den modernaste staden på jorden. Han var mycket snäll och en riktig hjälte. Alla beundrade honom, även en främmande man som hävdade att han var Aladdins farbror. Detta för att utnyttja honom. 
    
  Läs mer
 3. Tre små lamm
  Tre små lamm
  129 SEK

  Det här är sagan om tre små lamm, som skall köras till slakt. Men ödet vill annorlunda. De tre lammen färdas över ett stormigt vatten. De landar på en äng, där de upplever nya möte och äventyr. Och som i alla sagor, så har även den här, ett lyckligt slut.

  Läs mer
 4. Finding Home: Arty & Sam's Desert Adventure
  Finding Home: Arty & Sam's Desert Adventure
  179 SEK

  When their little oasis dries up, Arty and Sam must leave. But, where will they go?

  Follow the unlikely companions in their journey through the rolling desert. Pitfalls await as they search for a new home.

  Will vibrant, new friends help them in time?

  Learning tip: A colourful way to introduce your child to climate change and wildlife!

  Läs mer
 5. Småfåglarna - Livet på en pinne och Den stora vårresan
  Småfåglarna - Livet på en pinne och Den stora vårresan
  179 SEK

  En iskall vind drar in i skogen. På en gren sitter herr Talgoxe och fryser. Han måste snart hitta mat, annars kommer han inte klara vintern. Unga fröken Blåmes kommer flygande, hon föddes i somras och pratar ofta med sin gode vän herr Talgoxe. Hon sätter sig på grenen mitt emot.

  Läs mer
 6. Lilla röda stöveln
  Lilla röda stöveln
  149 SEK

  En bilderboksberättelse om en liten röd stövels öden och äventyr.

  Här får den lilla läsaren uppleva hur det kan kännas att bli borttappad och ledsen, att träffa vänner och att till sist - tack och lov - hitta hem igen.

  Rafflande för 3-5 åringar.

  Läs mer
 7. Herr Sköld & Pelle Ankas Äventyr
  Herr Sköld & Pelle Ankas Äventyr
  118 SEK

  Följ med Herr Sköld och Pelle Anka när de försöker ta sig hem över motorvägen tillsammans. Ett oväntat möte som leder till en fantastisk vänskap.
  Ett förflutet som avslöjar en spännande överraskning...

  Läs mer
 8. Dammråttan DAN
  Dammråttan DAN
  150 SEK

  Kreatören och poeten Ulf Truffe har varit verksam i flertalet kreativa yrken. Från textilbranschen till teaterscenen och nu i skrivandet. Efter det att hans MS tagit ett grepp om honom i vardagen, tar han satts för att ta plats. HÄR och NU och IGEN. Med fantasi, lekfullhet och allvar. Det är allt från barnboken Dammråttan DAN till den skitiga, betraktande prosan i SYDDA SÅR ÖPPNA SJÄLAR och den stödjande vackra boken ISANDE VIND DU MIG MOTAR, skriven för Domkyrkan i Göteborg. Texterna kommer från ett par års utställningar i kyrkorummet och blev till bok. För troende och icke, en text att vila i. Ulf vill med vad han än gör, beröra, och låta läsaren, åskådaren skapa svaren. Och han kommer givetvis från Borås.

  Läs mer
 9. Pappa, vi har det bra
  Pappa, vi har det bra
  140 SEK

  Pappa, vi har det bra är baserad på en sann historia från en familj där tre barn förlorade sin pappa i cancer. Med ett enkelt språk och fina bilder förklarar boken om cancerbehandling, begravning, terapiarbete och en del frågor som barn kan ha i sina tankar efter förlust av en förälder eller nära anhörig. Boken lämnar några sidor längst bak med rubriker, där barnen själva kan rita sina känslor.

  Läs mer
 10. Snacka går ju bra
  Snacka går ju bra
  69 SEK

  Snacka går ju bra” är främst riktad till barn och ungdomar, cirka 10-14 år, men även äldre ungdomar och yngre barn kan ha stor glädje och nytta av boken. Boken är samtidigt tänkt att läsas av föräldrar.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 299

Page
per sida
Sätt fallande sortering