Barnböcker

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 369

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Den förgiftade Källan
  Den förgiftade Källan
  176 SEK 220 SEK

  Freja hittar ingången till ett sagoslott i sitt eget rum. Slottet tycks finnas till endast för hennes eget nöjes skull. I varje rum väntar nya, roliga överraskningar. Men Nalleborg är mer än bara rum fyllda med leksaker och spel och hon upptäcker snart att tiden inte fungerar som vanligt där. 

  Läs mer
 2. Tre små drakars äventyr
  Tre små drakars äventyr
  136 SEK 170 SEK

  De tre små drakarna Astrid, Signe och Tage bor i stora träd i skogen, de är vänner och tycker om att ge sig ut på olika uppdrag.

   

  En dag hittar de en skattkarta och de tre små drakarna ger sig ut på ett både spännande och lite farligt äventyr för att hitta skatten.

   

  De möter många olika figurer under sökandet, en del väldigt snälla, men även andra mindre snälla som själva vill hitta skatten...

   

  Kommer Astrid, Signe och Tage hinna fram till skatten först? Svaret får du i denna fina och spännande bok för de lite mindre barnen!

  Läs mer
 3. Via Lactea
  Via Lactea
  176 SEK 220 SEK

  Den unga figuren Vega ska för första gången lämna sitt hem för att åka till Via Lactea, platsen där hon ska få lära sig magi, flygning och att bli vuxen. Via Lactea visar sig vara en vacker plats och det dröjer inte länge innan Vega har hittat vänner och en mentor.

  Läs mer
 4. Tre små drakars äventyr. Uppdrag – skattjakt
  Tre små drakars äventyr. Uppdrag – skattjakt
  119 SEK 149 SEK

  De tre små drakarna Astrid, Signe och Tage bor i stora träd i skogen, de är vänner och tycker om att ge sig ut på olika uppdrag.

  Läs mer
 5. Det gömda templet
  Det gömda templet
  176 SEK 220 SEK

  Efter att byn Léi lóng i det magiska riket Atria invaderats av en mäktig kejsare tvingas den åttaårige pojken Kashi och hans syskon ut på en farofylld och äventyrlig resa för att rädda sin familj och sitt hem från förtrycket.

  När det yngsta syskonet KaiPo kidnappas av en mystisk orden av magiker i syfte att skapa en ny världsordning måste Kashi, hans syskon och den mästerlige jägaren Tao Fang dessutom riskera allt för att rädda KaiPo - och där igenom hela Atria. På vägen möter de en tjuv, ett gäng pirater, en underlig stamchef och sagoväsen de trodde var myter.

  Läs mer
 6. När vuxna går vilse
  När vuxna går vilse
  176 SEK 220 SEK

  Har du varit i skogen tillsammans med en vuxen någon gång?

  Då vet du hur svårt det kan vara att hålla reda på dem.

  Läs mer
 7. Stålmormors äventyr
  Stålmormors äventyr
  127 SEK 159 SEK

  Maja bor tillsammans med hennes mer än hundra år unga Stålmormor, hennes gammelmormor, samt Kängan - en superstörig känguru. Maja gillar inte att Kängan är en sådan skrytmåns. Dessutom konkurrerar han med henne om Stålmormors Napoleonbakelser, som är världens godaste.

   

  Läs mer
 8. Min mamma kan inte läsa och skriva
  Min mamma kan inte läsa och skriva
  159 SEK

  Zagros mamma är analfabet. Det betyder att hon har svårt att läsa och skriva. Utan Zagros hjälp får mamman svårt att hitta maten i butiken. Men mamma är bra på andra saker.

  Läs mer
 9. Mishka och Stjärnorna
  Mishka och Stjärnorna
  189 SEK

  Mishka bor i rymden med sin katt Kosmos. Han gillar stjärnor och plockar ihop dem i sin skottkärra. En dag ser han en stjärna som är mycket finare. Han vill ha den men det går inte. Mishka känner sig besviken och arg.. Katten Kosmo hjälper Mishka att hantera sina känslor.

  Läs mer
 10. Freddy Frö
  Freddy Frö
  120 SEK 150 SEK

  I en poetisk och ömsint saga på rim får ni följa Freddyfrö under jord.

  Freddyfrö vägleds av boken Våren som berättar om vänskap och frihet.
  Hur är det att vara ensam i mörkret och vilka drömmar håller längtan vid liv?

  Mellan dröm och verklighet, se Freddyfrö växa från ensam till tillsammans.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 369

Sida
per sida
Sätt fallande sortering