Barnböcker

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 452

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Sagoberättarna
  Sagoberättarna
  136 SEK 170 SEK

  I staden Dalen, där papper, pennor och böcker är förbjudna och tystnad råder, lever tre syskon: Milo, Eli och Alia. De har inga minnen av sina föräldrar eller varför de lämnades på
  Dalgångens barnhem, men de bär med sig en skatt, en bok som är den enda i sitt slag i hela Dalen.

  I Sagoberättarna får vi följa Eli, mellanbrodern, som kämpar för att återupprätta det fria ordet och återge sagornas kraft till Dalens folk. Syskonens resa tar oss med på fantastiska äventyr, till platser bortom vår fantasi, och möten med makalösa varelser – inklusive en drake utan vingar som sprutar eld (för det är trots allt en saga).

  Eli och hans syskon måste övervinna prövningar och faror för att återge sagan dess rättmätiga plats. Följ med på en resa som tar dig bortom gränserna för det möjliga och in i en värld där sagor blomstrar igen.

  Läs mer
 2. Betibeti får en vän
  Betibeti får en vän
  136 SEK 170 SEK

  Följ med på ett hjärtevärmande äventyr till Ghana i Betibeti får en vän.

  Möt Betibeti, en modig femåring vars liv förändras när han träffar den svenska volontären Janina och hennes familj på barnhemmet där han bor. Trots svårigheter som brist på mat och vatten finner Betibeti värme och gemenskap hos sina vänner och i den oväntade vänskapen med Nils från Sverige. Tillsammans övervinner de språkbarriärer och kulturella skillnader för att dela äventyr och skapa minnen för livet. När avskedets stund närmar sig lämnar Nils sin favoritleksak till Betibeti, vilket väcker starka känslor.

  Denna gripande berättelse om vänskap och hopp belyser vikten av att överbrygga gränser och ger en djupare förståelse för livet på ett barnhem i Ghana.

  Läs mer
 3. Svans
  Svans
  180 SEK

  Kommer Sven och Pip att bli lyckliga med sina nya svansar?

  Läs mer
 4. Diamanttjuven
  Diamanttjuven
  176 SEK 220 SEK

  Följ med prinsessan Junie och hennes lojala hund Maja på ett gnistrande äventyr när slottets dyrbara diamanter plötsligt försvinner.

  Läs mer
 5. Fille och den flygande tunnan
  Fille och den flygande tunnan
  136 SEK 170 SEK

  Tänk dig att ha en magisk tunna som kan ta dig till en annan värld i en annan tid. Just en sådan tunna hittar Fille hos sin tokroliga farbror Anton.

  Läs mer
 6. Tur-Ture och Grammofon-Bengt fiskar blåstång
  Tur-Ture och Grammofon-Bengt fiskar blåstång
  144 SEK 180 SEK

  Fiskaren Tur-Ture och fågeln Grammofon-Bengt arbetar tillsammans på en förtrollad fiskebåt som heter Smörblomma. Med sin flygande fiskebåt ger de sig ut på havet och fiskar blåstång. Av blåstången trollar fiskefartyget Smörblomma fram väldigt goda tångbröd som de äter!

  Läs mer
 7. Lilla Lu och mobiltelefonen
  Lilla Lu och mobiltelefonen
  136 SEK 170 SEK

  Utforska Lilla Lu:s äventyr i ‘Lilla Lu och mobiltelefonen’. Följ den nyfikna franska bulldoggen när hon upptäcker den mystiska världen av mobiltelefoner. Genom färgglada illustrationer och hjärtevärmande text tar boken upp det moderna dilemmat med mobilanvändning och hur den påverkar relationer.

  Efter roliga och gripande händelser startar Lilla Lu och hennes vänner en vänlig protest för att uppmana både barn och vuxna att lyfta blicken från sina mobiler och istället ägna tid åt varandra. ‘Lilla Lu och mobiltelefonen’ är en inspirerande berättelse om gemenskap, upptäckt och vikten av verklig närvaro. En läsupplevelse för både små och stora hjärtan som väcker tankar om balansen mellan teknik och verklig kontakt.

  Läs mer
 8. Borta mina händer - blåbärspaj och rymdfärd
  Borta mina händer - blåbärspaj och rymdfärd
  136 SEK 170 SEK

  Upptäck en värld av lek och äventyr i denna charmiga berättelse där en liten flicka och hennes mamma tar oss med på en resa bortom gränserna för fantasi.

  Genom leken “Borta mina händer” följer läsaren med när händerna ger sig ut på spännande uppdrag, från blåbärsplockning i skogen till en hisnande rymdfärd till månen. Med förtjusande illustrationer
  och en berörande berättelse hyllar boken barnets ofattbara fantasi och den nära kopplingen mellan förälder och barn.

  En hjärtevärmande läsupplevelse för hela familjen, “Borta mina händer” inspirerar till gemenskap och kreativitet, och skapar minnesvärda stunder som överbryggar generationer.

  Läs mer
 9. Bullen och Kakan, Den första utflykten
  Bullen och Kakan, Den första utflykten
  176 SEK 220 SEK

  Bullen och Kakan bor i ett rött litet hus med vita knutar, långt inne i skogen. Varje dag gör de en utflykt där de upptäcker nya, spännande saker.

  Läs mer
 10. 70 anledningar varför vuxna är så konstiga
  70 anledningar varför vuxna är så konstiga
  176 SEK 220 SEK

  Tänk dig om man kunde stoppa vuxnas konstigheter i en bok och skratta åt det.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 452

Sida
per sida
Sätt fallande sortering