Barnböcker

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 325

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Droppans Äventyr
  Droppans Äventyr
  140 SEK

  Droppan ville se världen, men hur?
  Hon var bara en liten droppe i en sjö.

  Läs mer
 2. Curt-Hermans andra skoldag
  Curt-Hermans andra skoldag
  179 SEK

  En berättelse om Curt-Herman och tiden mellan A och Ö.

  Läs mer
 3. Skatan Ragatan
  Skatan Ragatan
  130 SEK

  Skator är fåglar som gärna bor nära oss människor, vilket gör att vi alla har något att berätta om dessa svartvita, vackra fåglar. Det är allmänt känt att skator gillar allt som blänker, vilket är uppkomsten till dessa berättelser.
  Denna bok innehåller fyra berättelser om Skatan Ragatan; Skatan Ragatan och ringen, Skatan Ragatan och grönsaksbilen, Skatan Ragatan hos veterinären och Skatan Ragatan åker tåg.

  Läs mer
 4. Masker : 15 masker att klippa ut och klä ut sig med
  Masker : 15 masker att klippa ut och klä ut sig med
  89 SEK

  En bok fylld av 15 härligt lekfulla, roliga, skrämmande masker för alla tänkbara tillfällen  kalaset, klassfesten, maskeradbalen, gårdsfesten

  Läs mer
 5. Tala är guld : de sa allt till varann utom det allra viktigaste
  Tala är guld : de sa allt till varann utom det allra viktigaste
  99 SEK

  John Greens Förr eller senare exploderar jag möter Rainbow Rowells Eleanor & Park i denna vackra, otroligt ärliga och emotionellt gripande roman. Cammie McGoverns insiktsfulla debut är en innerlig och hjärtskärande berättelse om hur vi alla kan känna oss bortkomna tills vi hittar någon som älskar oss för våra brister, inte trots dem.

  Läs mer
 6. Harry and the Ghost
  Harry and the Ghost
  79 SEK

  Åh så roligt! Jamie och hans vänner ska ut och campa! På fredag kväll ska det ske! När fredagskvällen äntligen infaller tågar barnen ut i skogen med tält och matsäck. Efter att ha ätit och pratat och borstat tänderna i en närbelägen bäck är det så äntligen dags att krypa ner i sovsäckarna. Men då blir förstås Zoes lillebror Harry kissnödig. Han krånglar sig upp och ut ur tältet men döm om hans fasa när han skymtar ett spöke i skogen!Hjälp! Hur ska detta sluta ?!

  Läs mer
 7. Häxan i korvkiosken
  Häxan i korvkiosken
  99 SEK

  Rolig mattegåta i lättläst sagodräkt. Matte driver den här roliga och smarta historien framåt, och Hans, Greta och Sibylla måste med gemensamma krafter använda sina hjärnor på ett kreativt sätt för att kunna lösa matteproblemen.

  Läs mer
 8. Ingen återvändo
  Ingen återvändo
  119 SEK

  Ingen återvändo är Douglas Foleys fantastiska debutbok som nu ges ut igen varsamt redigerad med nytt omslag. En intensiv bladvändare om kärlek, grupptryck och om att bli anklagad för något man inte har gjort, när ord står mot ord och inget stöd finns att få

  Läs mer
 9. De ensliga själarnas ö
  De ensliga själarnas ö
  199 SEK

  Nu kommer det andra fristående äventyret om Rick och Nora, hjältesyskonen från boken Sjörövarhjärta, som fick strålande recensioner av både läsare och press förra året. I äventyret De ensamma själarnas ö, då Rick och Nora åker till sin morfar på sommarlovets sista veckor, kan de inte ana vad som väntar dem.

  Läs mer
 10. Jamie's Christmas
  Jamie's Christmas
  79 SEK

  Snart är det jul och Jamies föräldrar undrar vad Jamie önskar sig i julklapp. Jamie funderar och tänker så att det knakar, men kan inte komma på någonting Han frågar sina vänner vad de önskar sig, och alla tycks veta exakt vad de vill ha. Det enda Jamie kan komma på att han önskar sig hett och innerligt är snö! Julen närmar sig med stormsteg men snön lyser med sin frånvaro. Jamie deppar. Hur ska den här julen bli?

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 325

Sida
per sida
Sätt fallande sortering