Barnböcker

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 335

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Jag Kommer från Sverige
  Jag Kommer från Sverige
  89 SEK

  Varje natt samlades alla leksaker i leksaksaffären för att lyssna på berättelser från nallebjörnen Bob. Ikväll skulle bli annorlunda, för ikväll hade en ny leksak kommit till leksaksaffären.

  Läs mer
 2. I Come From Sweden
  I Come From Sweden
  89 SEK

  Every night all the toys gathered in the toyshop to hear stories told by Bob the bear. Tonight, was going to be different, because tonight a new toy had come to the toyshop.

  Läs mer
 3. GÄNGET Ordningskossor
  GÄNGET Ordningskossor
  75 SEK

  Det är fler tjejer än killar i Gosedjursgänget. Kanske har det haft sin inverkan på att det är jämställdhet som råder i hemmet, liksom i de stallar de jobbar i. Så det känns extra jobbigt när en medlem i djurets lag i Arne Nicklassons stallar avslöjas med fusk inför det årliga stallmästerskapet i friidrott, trots att han lätt kunde räknat med att segra.

  Läs mer
 4. Tillbaka igen
  Tillbaka igen
  100 SEK

  Det färgstarka gänget Gosedjur på den lilla ön i Karlskrona är tillbaka!

  Som vanligt väntar spännandee utflykter där de ställs inför allt från glupska duvhökar till övernaturliga väsen, men okså sökandet efter försvunne Totte, vars mamma tvingar honom gå i illröda nappashorts och med en mössa med en propeller högst upp på hjässan.

  Läs mer
 5. Ellie Fant går på skattjakt
  Ellie Fant går på skattjakt
  70 SEK

  Ellie Fant har hört om en plats där man kan hitta allt möjligt spännande!

  Läs mer
 6. Bobo känner
  Bobo känner
  60 SEK

  Bobo kan ha många känslor. Om han är glad ser han ut och känner sig på ett sätt. Om han blir överraskad ser han ut och känner på ett annat.
  Så är det för oss alla. Olika saker får oss att känna på olika sätt. Tillsammans med Bobo kan läsaren fundera på vad som får hen att känna känslor som glad, arg, ledsen eller överaskad.

  Läs mer
 7. Kattmammans dotter
  Kattmammans dotter
  85 SEK

  Hennes mamma hade skrämt och fascinerat deras mor- och farföräldrar i barndomen, då hon kom skridande, alltid tyst, men med ett gåtfullt leende på läpparna. Och alltid mest i kvällsmörkret, i sina dessutom  svarta kläder.

  Läs mer
 8. Gosegänget: Spökhuset
  Gosegänget: Spökhuset
  100 SEK

  Gosedjursgänget är tillbaka - med en nyfikenhet på omvärlden som aldrig förr! Men den här gången är det nära att gå dem illa, när de luras in i ett spökhus, och tas med på vådliga bussfärder. Och vart tog egentligen Lille Björn vägen när hans skönsång plötsligt tystnade samtidigt som vattnet rann ut ur badkaret därhemma?

  Läs mer
 9. För sent för Bowie
  För sent för Bowie
  60 SEK

  Gosedjuren har bestämt sig för att ge ut fler böcker om sina liv, men detta är inte så enkelt som de först trodde, och alla vill ha med just sina minnen i de där böckerna.
  Mest påstridiga är mössen och partysystrarna Gosmus och Mesmus, som lyckats komma med på flera bilder i Svensk Damtidning och Hänt Extra. Gosmus har också brottats med Jonas Gardell i Konsumbutik på Gärdet, och båda systrarna tror sig dessutom ha sett Stellan och Alexander Skrsgåd i vilmlet på Centralen i Stockholm. Samtidigt!
  Men även Frysgris har ljusa minnen från ett förflutet i sus och dus.

  Läs mer
 10. Byn Annorlunda
  Byn Annorlunda
  60 SEK

  Gosegänget är tillbaka! Nu berättar de bland annat om den lilla skogsbyn Annorlunda i Blekinge, där det bor människor som känner sig ensamma, men där alla också har husdjur som förgyller vardagen och lättar på ensamheten.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 335

Sida
per sida
Sätt fallande sortering