Barnböcker

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 445

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Oscar och Pelle på Gökotta
  Oscar och Pelle på Gökotta
  152 SEK 190 SEK

  En tidig majmorgon ger sig Oscar och hans hund Pelle ut på gökotta . De går över en stengärdesgård och kommer in i den förtrollande sagoskogen. När de letar efter göken får de oväntad hjälp från skogens fåglar. De får också möjlighet att åka en tur på havet.
  Ta chansen och följ med på ett oförglömligt äventyr.

  Läs mer
 2. Badkarsresan
  Badkarsresan
  176 SEK 220 SEK

  Gubben och gumman ville resa ut på havet. Någon båt hade de inte så de tog helt enkelt och sjösatte sitt badkar.

  Läs mer
 3. Ålvarligt talat!
  Ålvarligt talat!
  176 SEK 220 SEK

  I det stora havet simmar det många fiskar som alla är på väg någonstans. Angie har en särskild resa genom havet.

  Läs mer
 4. Frallan och Tänk-om-planeten
  Frallan och Tänk-om-planeten
  136 SEK 170 SEK

  En berättelse om Frallan som tycker att vardagen blir allt för rutinmässig, man ska sitta ordentligt och sköta sig snyggt.

  Läs mer
 5. Sander sover själv
  Sander sover själv
  136 SEK 170 SEK

  Sander är fem år. Det finns mycket han kan, vågar och vill. Fast det finns en sak han inte gör. En sak som är ganska vanlig och vardaglig. En sak som till och med hans lillebror gör.

  Hur gör man när man ska prova något nytt, så att det nya blir det vanliga?
  Läs för att ta reda på hur Sander och hans familj gör när han ska börja…

  ...ja, vad ska han börja med, tror du?

  Läs mer
 6. Min vän Alio
  Min vän Alio
  136 SEK 170 SEK

  Möt Alio, en energisk och nyfiken pojke med ett hav av känslor. Han skuttar av glädje ena dagen och kämpar mot tårar den nästa.Från lekfulla eftermiddagar till plötsliga ilskeutbrott upplever han allt det med en intensitet som kan vara förvirrande, både för honom själv och andra runtomkring.
  I ”Min vän Alio” följer vi hans känslofyllda resa genom livet, där varje dag är ett äventyr i känslornas värld.

  Läs mer
 7. Mormor är ett spöke
  Mormor är ett spöke
  176 SEK 220 SEK

  Benjamins mormor har dött och det finns ingen som kan svara på alla frågor han har.

  Läs mer
 8. Attraktionslagen
  Attraktionslagen
  136 SEK 170 SEK

  ”Attraktionslagen för barn och tröga vuxna”, en sagolik guide till den magiska kraft som bor inom oss alla. Följ med författaren Åsa Popp på en inspirerande utforskning av våra inre kanaler och känslornas vägvisande roll i livet.

  I denna vackert illustrerade barnbok, öppnar Åsa upp för en ny värld av förståelse och möjligheter. Genom enkla och gripande berättelser lär vi oss att varje känsla är som en tv-kanal – en unik frekvens som attraherar liknande energier. Genom att lära oss att stanna på en högre kanal, oavsett omgivningens frekvens, får vi kraften att lyfta upp både oss själva och dem omkring oss.

  Djupt förankrad i insikten om att våra tankar och känslor styr våra liv, utforskar boken hur vi kan förändra vår verklighet genom att ändra vår inre inställning. Genom att praktisera tacksamhet och föreställa oss redan uppnådda önskningar, öppnar vi dörrarna till en värld av möjligheter och manifestationer.

  Med varmt hjärta och kloka ord vägleder ”Attraktionslagen för barn och tröga vuxna” oss till en djupare förståelse för oss själva och världen runt omkring oss. En bok att läsa tillsammans, där såväl barn som vuxna kan lära och växa tillsammans.
  Låt dig dras in i en värld där magin i attraktionslagen väntar på att upptäckas.

  Läs mer
 9. Bella och gammelmormors hemlighet
  Bella och gammelmormors hemlighet
  136 SEK 170 SEK

  Välkommen till Jordsnurrsvägen 1, där fotboll och familj är allt. Bella Bladh, den fotbollstokiga tioåringen, har precis firat sin födelsedag med ett episkt kalas med fotbollstema. Men det är en present från gammelmormor som förändrar allt – en gammal dagbok som avslöjar en hemlighet som Bella aldrig kunde föreställa sig.

  Medan Bella utforskar dagbokens mysterier, försätts hon på en resa genom tid och rum till en annan tidpunkt i historien då fotboll var lika passionerat som det är för henne nu. Genom dagbokens bilder och anteckningar upptäcker Bella en oväntad koppling till sin egen familjs fotbollstraditioner och en dold passion som sträcker sig genom generationer. Följ med Bella på hennes äventyr fyllt med spänning, glädje och en dos av mystik när hon navigerar genom sin kärlek till fotboll och upptäcker en oväntad del av sin familjs historia.

  Läs mer
 10. Betty plockar blåbär
  Betty plockar blåbär
  136 SEK 170 SEK

  Ett skogsäventyr för de allra minsta!

  Betty ska plocka blåbär i skogen. Men var finns blåbären? På sin väg genom skogen stöter hon på flera utmaningar. Kan du hjälpa henne att klara av dem? Lyckas hon ta sig förbi den stora stenen? Följ med och hjälp Betty på hennes spännande äventyr.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 445

Sida
per sida
Sätt fallande sortering