Ekonomi

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 11

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Så investerar du långsiktigt och lönsamt på börsen
  Så investerar du långsiktigt och lönsamt på börsen
  159 SEK

  Börsen är över tid ett av de bästa ställena du kan ha dina pengar investerade i för att få dem att växa.

  Läs mer
 2. Investera i Norden : Om plats, ledarskap och tillväxt
  Investera i Norden : Om plats, ledarskap och tillväxt
  189 SEK

  Investera i Norden adresserar den globala kampen om de investeringsmedel motsvarande 1 520 000 000 000 amerikanska dollar som 2017 investerades internationellt (UNCTAD). Dessa investeringsmedel avgör tillväxt och välstånd i enskilda länder. Siffran kan jämföras med världens största statliga investeringsfond, den norska oljefonden, som är värd 1 000 000 000 000 amerikanska dollar. 

  Läs mer
 3. Från en bondes horisont
  Från en bondes horisont
  130 SEK

  Nils-Bertil Offesson är född i oktober 1931. Han växte upp på ett litet småbruk i byn Slagtofta intill Hörby. 1958 flyttade han med familjen till gården i Odarslöv vid Lund. Skrivandet och diktandet fick han efter sin mor som skrev och berättade mycket.

   

  Läs mer
 4. Bli din egen fondförvaltare
  Bli din egen fondförvaltare
  196 SEK

  Framtiden börjar idag

  Kan du leva på 40 % av din lön som pensionär? Din framtida pension består av den statliga allmänna pensionen, din tjänstepension och i bästa fall av ett eventuellt sparande.

  Läs mer
 5. Vägen till ett tryggare Sverige
  Vägen till ett tryggare Sverige
  228 SEK

  När du tänker 5-10 år fram i tiden: Hur stort förtroende har du för att Sverige ska klara utmaningen med lag och ordning på ett bra sätt? I Förtroendebarometern svarar allmänheten på denna fråga, och responsen är oroväckande.

  Läs mer
 6. I pensionskapitalets tjänst - Mina 22 år på Alecta
  I pensionskapitalets tjänst - Mina 22 år på Alecta
  199 SEK

  1995 hade tjänstepensionsföretaget Alecta, som då ännu hette SPP, nyligen lämnat ett misslyckat samgående med försäkringsbolaget Trygg Hansa. På huvudkontoret på Regeringsgatan 107 pågick uppbyggnaden av en helt ny kapitalförvaltningsorganisation efter internationellförebild. Hit anländer i februari 1995, direkt från Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, den nydisputerade doktorn i finansiell ekonomi, Per Frennberg. Han kliver direkt in i hetluften och blir snabbt en central kuggei Alectas kapitalförvaltningsmaskineri. 

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 11

Sida
per sida
Sätt fallande sortering