Ekonomi

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 22

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Att förstå försäljning
  Att förstå försäljning
  199 SEK

  Ditt ansvar och uppgift är att skapa ett försäljningsresultat. Mitt själv påtagna ansvar och uppgift är att beskriva vad ett försäljningsresultat består av och vad du ska förstå och agera på för att det ska uppnås. Jag gör det genom metoden Sales Setup som är konstruerad för att förklara försäljning som koncept och uppgift.

  Ett försäljningsresultat består till 100% av transaktioner. De uppnås när säljare och köpare möts och accepterar varandras perspektiv och motiv i sina respektive sälj och köpprocesser. Att förstå försäljning är att förstå innehållet i dessa möten, ur både köparens och säljarens synvinkel. När innehållet blir synligt kan det analyseras, göras begripligt och utformas för att öka effekten av säljarbetet. Resultatet är ökade intäkter men även stärkt tillförsikt på den egna förmågan att sälja, vilket ger ny energi och arbetsglädje.

  Metoden är sprungen ur egna begränsningar att förstå vad en säljare, säljchef och VD kan och ska göra för att uppnå resultat. Boken är en hand bok och ger tydliga instruktioner för att leda sig själv och andra mot nya transaktioner och bör läsas av alla som utmanas av att lägga det ständigt föränderliga säljpusslet.

  Läs mer
 2. Dynamic sales
  Dynamic sales
  289 SEK

  Dynamic Sales är inte bara en säljmetod - det är en adaptiv strategi för dagens snabbrörliga marknad. Medan tidigare säljstrategier var rotade i en behovsorienterad struktur, tar Dynamic Sales hänsyn till dagens kunders unika beteenden och förväntningar. Genom att kombinera insikter från hjärnforskning med praktiska verktyg, ger denna bok säljare de verktyg de behöver för att framgångsrikt inspirera och utbilda sina kunder.

  Läs mer
 3. Crazy successful investments
  Crazy successful investments
  199 SEK

  Have you ever wondered where to start on your investment journey in the stock market? Crazy Successful Investments is a transformative book that reshapes your thinking and equips you with invaluable insights for making money in the stock market. Delving into the realm of psychology in decision-making, it offers a comprehensive perspective on the art of investing and unveils how human behavior can cause stocks to become undervalued or overvalued. Given the volatility of stock prices, the ability to accurately identify potential opportunities is crucial. This book empowers you to make well-founded
  investment decisions through timeless advice.

  Läs mer
 4. Att upphandla och driva e-arkiv. Marknad, omvärld och behov.
  Att upphandla och driva e-arkiv. Marknad, omvärld och behov.
  250 SEK

  Det går trögt med e-arkiveringen i Sverige. Många myndigheters e-arkivprojekt kör fast i bristande teknik eller bristande organisation – eller både och.

   

  Läs mer
 5. Forskning och pengar - om forskningsfinansiering
  Forskning och pengar - om forskningsfinansiering
  220 SEK

  Pengar är en väsentlig del i forskningens ekosystem. Forskaren ansöker om pengar för att kunna adressera viktiga frågeställningar och hitta kunskap som utvecklar samhället och gör våra liv lättare. För forsk-ningsfinansiärer handlar det om en investering där det är angeläget att det blir en bra utdelning.

  Läs mer
 6. Tiden ljuger aldrig
  Tiden ljuger aldrig
  450 SEK

  Äntligen en bok om MTM i modernare utformning och innehåll på svenska.

  Böcker om MTM skrevs flitigt på 1940- och 1950-talet och många böcker är endast på engelska.

   

  Läs mer
 7. Försäljning i konsultföretag
  Försäljning i konsultföretag
  299 SEK

  FÖRSÄLJNING I KONSULTFÖRETAG

  Vad är det som gör att man lyckas inom försäljning av kvalificerade konsulttjänster?

  Hur gör man för att öka resultatet av sina insatser och hur skapar man affärer med god vinstmarginal?

  Dessa är frågor som många konsultföretag brottas med, och där några lyckas bättre än andra. I den här boken får du veta hur de mest framgångsrika gör. På ett tydligt och konkret sätt ger den en lång rad handfasta råd om och exempel på framgångsrika strategier och arbetssätt som praktiseras ute i konsultföretagen.

  Boken, nu i sin tredje upplaga, vänder sig till alla som utifrån olika roller arbetar med försäljning i konsultföretag. Den är oumbärlig läsning för dig som är konsult, säljare, försäljningschef, konsultchef eller VD, och vill kunna prestera bättre.

  Läs mer
 8. Bli en framgångsrik investerare
  Bli en framgångsrik investerare
  179 SEK

  I "Bli en framgångsrik investerare" så bjuds du in till investerarnas värld.

  Läs mer
 9. Det förflutna var ljust - framtiden osäker : Om svenska företag i Kina
  Det förflutna var ljust - framtiden osäker : Om svenska företag i Kina
  191 SEK 239 SEK

  BENGT JOHANSSON skriver i denna bok hur han blev känd i Kina genom artikel på Folkets Dagblads första sida 30 oktober 1978.

  Läs mer
 10. Krasch boom bang! Pengar och ekonomiska kriser
  Krasch boom bang! Pengar och ekonomiska kriser
  229 SEK

  Uttrycket ”pengar får jorden att snurra” är taget ur musikalen Cabaret och vill säga att pengar är något mycket viktigt för världens funktion...
  Men vad är egentligen pengar?

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 22

Sida
per sida
Sätt fallande sortering