Ekonomi

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 21

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. MODERN UX  - Problemlösning i en komplex värld
    MODERN UX - Problemlösning i en komplex värld
    395 SEK

    De flesta företag säger att de är kundfokuserade, men vad innebär detta i praktiken? Användarcentrerad utveckling, det vi kallar UX – User eXperience, har som mål att lösa specifika problem för specifika användare på ett ändamålsenligt sätt. För att lyckas med detta måste vi under hela utvecklingsprocessen ha regelbunden kontakt med användarna. I början för att förstå deras problem och senare för att utvärdera om de lösningar vi designat löser dem. Utan denna kontakt kan vi inte säga att vi har kundfokus!

    Läs mer
  2. Så investerar du långsiktigt och lönsamt på börsen
    Så investerar du långsiktigt och lönsamt på börsen
    159 SEK

    Börsen är över tid ett av de bästa ställena du kan ha dina pengar investerade i för att få dem att växa.

    Läs mer
  3. Hur mycket pengar behöver man egentligen?
    Hur mycket pengar behöver man egentligen?
    189 SEK

    Undrar du hur mycket pengar du behöver för att leva ett bra liv? Är det möjligt att spara ihop pengar som gör att du kan leva ditt drömliv? Ja det går! I den här boken får du tips och råd hur du på ett enkelt sätt tar tag i din privatekonomi för att sedan börja jobba mot dina drömmar. Med en pengamaskin kan du skapa frihet i livet, styra över din tid och göra mer av det du gillar. Det bästa av allt är att alla kan göra det, det är inte svårt.

    Läs mer
  4. Bli din egen fondförvaltare
    Bli din egen fondförvaltare
    196 SEK

    Framtiden börjar idag

    Kan du leva på 40 % av din lön som pensionär? Din framtida pension består av den statliga allmänna pensionen, din tjänstepension och i bästa fall av ett eventuellt sparande.

    Läs mer
  5. Vägen till ett tryggare Sverige
    Vägen till ett tryggare Sverige
    228 SEK

    När du tänker 5-10 år fram i tiden: Hur stort förtroende har du för att Sverige ska klara utmaningen med lag och ordning på ett bra sätt? I Förtroendebarometern svarar allmänheten på denna fråga, och responsen är oroväckande.

    Läs mer
  6. I pensionskapitalets tjänst - Mina 22 år på Alecta
    I pensionskapitalets tjänst - Mina 22 år på Alecta
    199 SEK

    1995 hade tjänstepensionsföretaget Alecta, som då ännu hette SPP, nyligen lämnat ett misslyckat samgående med försäkringsbolaget Trygg Hansa. På huvudkontoret på Regeringsgatan 107 pågick uppbyggnaden av en helt ny kapitalförvaltningsorganisation efter internationellförebild. Hit anländer i februari 1995, direkt från Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, den nydisputerade doktorn i finansiell ekonomi, Per Frennberg. Han kliver direkt in i hetluften och blir snabbt en central kuggei Alectas kapitalförvaltningsmaskineri. 

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 21

Sida
per sida
Sätt fallande sortering