Lava

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 71-80 av 786

per sida
Sätt fallande sortering
  1. 70 anledningar varför vuxna är så konstiga
    70 anledningar varför vuxna är så konstiga
    176 SEK 220 SEK

    Tänk dig om man kunde stoppa vuxnas konstigheter i en bok och skratta åt det.

    Läs mer
  2. Silverbarn i Mnemosynes fotspår
    Silverbarn i Mnemosynes fotspår
    176 SEK 220 SEK

    Följ med Juliette och Alexandra genom skolan, kärleken och mörka konfrontationer, där mystiken i deras förflutna vävs samman med en hisnande nutid.

    Läs mer
  3. Lilly och Mörkerskogen
    Lilly och Mörkerskogen
    176 SEK 220 SEK

    Ett äventyr in i sagornas värld väntar – följ med du också!

    Läs mer
  4. Markus bok
    Markus bok
    176 SEK 220 SEK

    Upptäck Markus bok, en gripande resa genom en mors berättelse om kärlek, förlust och hopp. I denna fängslande skildring av en ung mans kamp mot mental ohälsa delar Markus mor sina mest intima minnen och smärtsamma ögonblick.

    Läs mer
  5. Kvävd
    Kvävd
    176 SEK 220 SEK

    Sara växte upp i en värld som idag känns obegriplig. På trettiotalet, när Sara var ung, tilltalades många inom den intellektuella eliten av Hitlers avgrundsfilosofi. Då fanns det kvinnor i det fina borgerskapet som kunde känna en erotisk dragning till en man som Hitler, en man som bara älskade sin egen löjligt uppblåsta självbild.
    Då, liksom nu, var människor rädda för varandra. De som var nationellt sinnade var oroliga för vad arbetarklassen kunde ta sig till om de försökte skapa det klasslösa samhället. Män fruktade vad som skulle kunna hända om kvinnor fick samma möjlighet som de själva att förverkliga sig. Européer, som trodde att de var civiliserade, oroade sig över vad som skulle kunna hända om andra, som de kallade primitiva folk, i framtiden skulle komma att ta över världen.
    I det längsta hade Viktor avhållit sig från att berätta om Saras liv. Han hade i det längsta försökt förtränga den pinsamma historien om denna kvinna, som länge inbillat honom att hon var hans egen mor.

    Läs mer
  6. Aktivitetsboken
    Aktivitetsboken
    176 SEK 220 SEK

    Det här är en bok att samla minnen i, en bok som bygger på gemenskap och delaktighet.
    Att planera kommande ledig tid tillsammans. Här uppmanas du att utforska saker i din närhet, caféer och restauranger som lockar dina smaklökar, och upplevelser att komma ihåg.

    Läs mer
  7. Kvinnoöden. En historisk berättelse
    Kvinnoöden. En historisk berättelse
    176 SEK 220 SEK

    Kvinnans roll i historien har ofta varit i skuggan av män. Historiska berättelser fokuserar på kungar, makthavare och krig, medan vardagliga och tidigare osynliga kvinnor tog hand om barn och äldre. Genom seklerna har kvinnans roll genomgått dramatiska förändringar.

    Läs mer
  8. Historien om Jeshu ben Pantera - Den största historien av alla
    Historien om Jeshu ben Pantera - Den största historien av alla
    176 SEK 220 SEK

    Många människor har idag svårt att ta till sig kristendomen med dess mirakelutsagor, som till exempel jungfrufödsel och uppståndelse från det döda. Den här skriften söker därför förstå verkligheten bakom nya Testamentets berättelser och så att säga göra dessa begripliga för moderna människor.

    Läs mer
  9. Den perfekta vågen
    Den perfekta vågen
    176 SEK 220 SEK

    Vad gör man när livet man byggt upp plötsligt rycks under fötterna på en?
    Emma vet inte svaret. Men hon vet att hon hellre flyr från sina problem än att reda upp trasslet till liv i Kalmar. Det liv som hon nu insett var mer hennes sambo Johans än hennes egna.

    Läs mer
  10. Björnspår
    Björnspår
    176 SEK 220 SEK

    Björn Arahb
    En Förtrollande Resa Genom Musikens Värld.

    Följ med på en fascinerande resa genom livet hos den ikoniska trubaduren Björn Arahb – från de första ackorden som ekade i skiffle-gänget Jumpers till den banbrytande kortfilmproduktionen som tog honom till Belgrad och guldmedaljer.

    Björn Arahb samarbetade med legender som Cornelis Vreeswijk och Sven-Bertil Taube under en epok som omformade den svenska visan. Genom unika samarbeten och passionerade kreativa utforskningar skapade de musik som fortfarande lever vidare i svenskarnas hjärtan.

    Utforska de dramatiska höjdpunkterna och de intima ögonblicken som formade en musikalisk ikon. Lär känna personen bakom musiken – från hans nära relation med sin far till hans äventyr till Sovjetunionen, Färöarna och Nordnorge.

    Denna bok är en kärleksfull hyllning till en musikalisk mästare och hans oförglömliga bidrag till den svenska musikens arv, berättad genom detaljerade historier och rika anekdoter.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 71-80 av 786

per sida
Sätt fallande sortering