Lava

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 51-60 av 745

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Mimmi och morfar målar
    Mimmi och morfar målar
    136 SEK 170 SEK

    Välkommen till en magisk sommar med Mimmi och morfar! Mimmi har sommarlov och tillbringar några oförglömliga dagar hos sin älskade morfar. Tillsammans utforskar de en spännande konstvärld, från färgsprakande akvareller till livfulla oljemålningar. De besöker konstutställningar och Mimmi får lära sig att skapa sina egna konstverk i morfars ateljé. Hon upptäcker också konsten att göra grafiska tryck.

    Läs mer
  2. Hon som ser och andra noveller
    Hon som ser och andra noveller
    176 SEK 220 SEK

    Novellsamling med skräcktema som har något för alla - här får vi följa både människor med övernaturliga gåvor, skräckingivande varelser från ett dimhöljt förflutet, dödas andar som bundits fast i de levandes värld på grund av oavslutade affärer och även vanligt folk som du och jag som plötsligt befinner sig i situationer skapade av det oförklarliga som ligger och lurar i skuggorna vi inte vill kännas av. Följ med och läs om du vågar…

    Läs mer
  3. Oscar och Pelle i Sagoskogen
    Oscar och Pelle i Sagoskogen
    152 SEK 190 SEK

    Oscar är en pojke som har en mycket rufsig hund. En dag när de är ute och går i skogen händer magiska saker.

    Allt börjar när de går över stengärdsgården till skogen. Plötsligt är de i en sagoskog.

    Läs mer
  4. Fanny, Pang& Räven
    Fanny, Pang& Räven
    152 SEK 190 SEK

    Flickan Fanny är ledsen för att hennes katt är sjuk. Hon springer hemifrån, ut i skogen där hon träffar på Pang, en knasig fubbel. Pang har också sprungit hemifrån eftersom han måste flytta, vilket han absolut inte vill.

    Läs mer
  5. Prästens välvilja
    Prästens välvilja
    176 SEK 220 SEK

    Vid Stora Kopparberget i Falun år 1639 snubblar den föräldralöse Emma fram i snöslasket. Magen är tom och värker av hunger. Så faller hon omkull och blir liggandes. Som i dvala ser hon sin mors huvud rulla mot marken då bödelns bila fallit. Hon ser sin far som blivit levande begravd under rasmassorna i gruvan. Hon känner ingen saknad efter de två, bara en lättnad över att de nu är borta. Men vart ska hon nu ta vägen? Hon vet att man söker efter henne! Synden är också hennes!

    Prästens välvilja är en gripande 1600-tals roman som tar läsaren med på en resa genom misär, överlevnad och kärlek, där Emma kämpar för att hitta sin plats i en värld som ständigt utmanar hennes styrka och mod. En bok som rör, upprör och inte lämnar någon oberörd.

    Läs mer
  6. Abborren Benny och gäddan
    Abborren Benny och gäddan
    152 SEK 190 SEK

    Gäddan - vem är det undrar abborren Benny? Häng med på hans stora äventyr i den lilla sjön när han rymmer hemifrån och gör nya upptäckter. Kommer han att träffa den där gäddan, och hittar han hem igen?

    Läs mer
  7. Meditation på ren svenska - En handbok i konsten att befria sig ifrån psykisk ohälsa
    Meditation på ren svenska - En handbok i konsten att befria sig ifrån psykisk ohälsa
    176 SEK 220 SEK
    Den här boken borde du ha fått när du växte upp!
     
    Flera miljoner svenskar lider av psykisk ohälsa och ett av grundproblemet till psykisk ohälsa handlar om att när vi växte upp så var det ingen som lärde oss något om hur vi skulle hantera våra negativa tankar och negativa känslor så att vi kan skapa vår egna inre lycka.
     
    Istället lärde vi oss att hantera våra negativa känslor genom att hela tiden tränga undan och trycka ner våra jobbiga känslor med hjälp av olika aktiviteter eller substanser för inre frid, lycka och harmoni. Att söka inre frid, lycka och harmoni utanför sig själv leder för det mesta till olika former av psykisk ohälsa förr eller senare.
     
    I den här handboken så får du lära dig allt om hur du blir mästare över dina egna reaktioner, tankar och känslor. När du är mästare över dina egna reaktioner, tankar och känslor så blir du även mästare över dina egna handlingar, vilket är vägen till sann verklig inre frid, lycka och harmoni.
     

     

    Läs mer
  8. Sanna Louise
    Sanna Louise
    208 SEK 260 SEK

    ”Jag fantiserade om hur du skulle ha sett ut och vilken personlighet du skulle haft. I dagdrömmen var du i femårsåldern och hade långt hår. Ett hår jag skulle fläta. I fantasin hade både du och jag växtfärgade tröjor, jeans och lädersandaler. Jag kunde se oss vandra hand i hand på en oändligt stor äng.”

    Som ensam ung kvinna föder Maria barn på Allmänna BB i Stockholm. När hon vaknar upp efteråt berättar barnmorskan att den lilla flickan har dött. Känslan av att något inte stämmer följer Maria genom livet och det livslånga osynliga föräldraskapet till barnet hon aldrig fick se. I hemlighet lever hon med en fantasibild, och i den heter dottern Sanna.

    40 år senare upptäcker läkaren Louise av en slump att hennes föräldrar har ljugit om hennes ursprung. Med hjälp av en arkivarie börjar hon nysta i sin historia. Vem är hon egentligen? Sanningen som till slut uppdagas är långt mer skrämmande än hon någonsin kunnat ana.

    Läs mer
  9. Marianne
    Marianne
    176 SEK 220 SEK

    Marianne tar sig för pannan när hon får veta att kriminella, som våldtagit två flickor, beviljas av Högsta domstolen en penningbelöning från samhället. Skakar på huvudet när hon får reda på att butiker utsättas för utpressning av kriminella män som erbjuder ”beskydd” mot betalning.

    Marianne och hennes vänner beslutar sig för att bilda en hemlig grupp som aktivt ställer sig på offrens sida och ser till att korrigera de alltför milda domar som brottslingar dömts till. Fler hemliga grupper bildas, som struntar i lagen och tar saken i egna händer. Är det tillräckligt för att väcka naiva och aningslösa beslutsfattare? Dessa som i åratal struntat i de varningar som framförts och i stället beskyllt de som varnat för utvecklingen, att ”fiska i grumliga vatten.”

    Marianne orkar inte se hur samhället förlamas av vettlösa skjutningar och sprängningar. Skall gängen få härja fritt? Är vi de enda som vågar ta upp kampen?”

    Läs mer
  10. Utkiken
    Utkiken
    176 SEK 220 SEK
    Jag söker mej till en plats
    som ger perspektiv åt dagarnas tankar och händelser...
    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 51-60 av 745

per sida
Sätt fallande sortering