Medicin

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 53

per sida
Sätt fallande sortering
  1. V/F VALIDATION® - Feilmetoden : Hur man hjälper desorienterade äldre-äldre
    V/F VALIDATION® - Feilmetoden : Hur man hjälper desorienterade äldre-äldre
    199 SEK

    Validationsmetoden utvecklades av den amerikanska socialarbetaren Naomi Feil redan på 1970-talet. Denna metod visar hur man bygger en kärleksfull relation och kommunicerar med mycket gamla personer i alla faser, oavsett om personen är verbal eller inte längre uttrycker sina behov och känslor med ord.

    Läs mer
  2. örtmedicin naturens läkande kraft
    örtmedicin naturens läkande kraft
    250 SEK

    Läkeväxter och dess användning har gammal tradition. Sedan minst 50 000 år har örter använts för att stärka människans vitalitet samt förebygga och läka sjukdom.

    Läs mer
  3. minaNYCKLAR Vänta barn
    minaNYCKLAR Vänta barn
    295 SEK

    Vänta barn är det mest omvälvande som kan ske i en människas liv. Ett välkommet barn är fantastiskt och underbart samtidigt som det kan vara skrämmande. Ett nytt litet liv är på väg. Hur ska det gå? Kommer vi klara av? Räcker vi till? Hur blir förlossningen? Ja, det kan komma många frågor i väntans tider.

    Läs mer
  4. Din Hälsoguide - Vitaminer, Mineraler & Antioxidanter av Berit Bergklint, Kristine Arhage, Maria Å Persson, Petra Johansson
    Din Hälsoguide - Vitaminer, Mineraler & Antioxidanter av Berit Bergklint, Kristine Arhage, Maria Å Persson, Petra Johansson
    189 SEK

    För att vi ska må bra och för att vår kropp ska fungera på bästa sätt är det viktigt att vi dagligen får i oss tillräckligt av olika näringsämnen, då dessa är involverade och påverkar många av kroppens funktioner. Genom att tillföra fett, kolhydrater och protein samt viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter i stor variation får kroppen en rejäl hälsoboost!

     

    Läs mer
  5. Klas. Ingen är precis som jag - alla är speciella
    Klas. Ingen är precis som jag - alla är speciella
    180 SEK

    Jörgen Nordenström skriver insiktsfullt om problematiken med neuropsykiatriska funktionshinder (NPF) och med varma känslor om sin bortgångne bror Klas i en stil som kan sägas vara en hybrid av skönlitterär och facklitterär text där den senare utgår från hans bakgrund som läkare och professor

    Läs mer
  6. DU det är dax. FÖDA din största utmaning.
    DU det är dax. FÖDA din största utmaning.
    189 SEK

    Berättelser som handlar om förlossningar och mycket mer ur barnmorskors och andra kvinnors perspektiv.

    Läs mer
  7. GYMMETS FADER
    GYMMETS FADER
    250 SEK

    När, var och hur började det moderna gymmets historia? Redan för 100 år sedan fanns det ca 300 gym i 38 länder och det var en svensk läkares innovation och revolution.Han uppfann 76 olika träningsapparater för både aktiv som passiv träning. Denna historia handlar om denne läkares liv och livsverk från de första gymapparatidéerna i mitten av 1850 talet fram till att han öppnar världens första gym 1865 i Stockholm. Det resulterar snart i att bli en av Sveriges största exportprodukter under slutet av 1800 talet. Idag upplever Vi en starkt växande global multimiljard gymindustri. Mannen bakom detta var ett multigeni och om han inte bara hade fått en stark Nobelprisnominering utan även fått Nobelpriset 1916 så skulle denna bok antagligen inte skrivits.
    Doktor Gustaf Zander (1835 - 1920) är Gymmets fader.
    Bengt Sandberg ergonom/leg.sjukgymnast som forskar i gymkultur.

    Läs mer
  8. Psykos och återhämtning
    Psykos och återhämtning
    180 SEK

    Psykos och återhämtning - en bok om att söka sin identitet.

    Läs mer
  9. Lymfologi : en guide i teori och praktik
    Lymfologi : en guide i teori och praktik
    690 SEK

    Boken Lymfologi. En guide i teori och praktik är i första hand avsedd för information och undervisning för vårdpersonal. Boken kan med fördel användas som information till alla nyfikna och till lymfödemiker och deras anhöriga.

    Läs mer
  10. Sömnstyrka
    Sömnstyrka
    189 SEK

    En mängd rapporter visar musklernas betydelse för individens välbefinnande. Många forskare redovisar nu även musklernas betydelse för sömnens kvalitet, även vid hög ålder. Författaren beskriver hur aktivering av de starka musklerna kan balanseras med avaktivering av de uthålliga.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 53

per sida
Sätt fallande sortering