Medicin

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 53

per sida
Sätt fallande sortering
  1. En långsam kvävning av min kropp
    En långsam kvävning av min kropp
    150 SEK

    Denna berättelse är en ödets historia. Återger hur man måste kämpa för att få hjälp och vägen dit är minst sagt grym. Här framställs dokument, intyg, bevis och forskning.

    Berättandet vänder sig till journalister, läkare, medicinstuderande eller vem som tror sig berörs av min historia.

    Läs mer
  2. Kostrådgivarens handbok: Faktabok för att driva egen verksamhet
    Kostrådgivarens handbok: Faktabok för att driva egen verksamhet
    269 SEK

    Faktaboken, som är en reviderad upplaga, är speciellt framtagen för dig, som planerar att vara verksam som kostrådgivare genom att du får adekvata tips och råd som är användbara i din yrkesroll.Boken vänder sig även till dig, som planerar att starta egen verksamhet eller till dig som drivit ditt företag under en tid, men som vill utvecklas som kostrådgivare och egenföretagare.

    Läs mer
  3. Evidensbaserad Medicin i Sherlock Holmes Fotspår
    Evidensbaserad Medicin i Sherlock Holmes Fotspår
    298 SEK

    Denna femte upplaga av den svenska läroboken i EBM har omarbetats, utvidgats och uppdaterats. Boken leder läsaren, steg för steg, genom den process som utgår från en patients sjukhistoria via informationssökning och kritisk litteraturgranskning till en behandlingsrekommendation. Till hjälp i denna process har världens mest kända detektivpar anlitats, nämligen Sherlock Holmes och Dr. John Watson. Handboken riktar sig till såväl läkarstudenter och andra vårdstuderande, som till läkare och andra vårdgivare som redan är verksamma inom vården.

    Läs mer
  4. Håll metastaserna i schack
    Håll metastaserna i schack
    99 SEK

    Att få diagnosen spridd cancer är förknippat med sorg och smärta, men tack vare en framgångsrik forskning finns åtskilligt att göra som både förlänger livet och ger en god livskvalitet. 

    Läs mer
  5. Sköldkörteln och mycket mer
    Sköldkörteln och mycket mer
    235 SEK

    Sköldkörteln och mycket mer är en uppdaterad och utökad version av Sköldkörteln och mitokondrierna.

    Läs mer
  6. AHA, Allmänhälsa
    AHA, Allmänhälsa
    300 SEK

    ALLMÄNHÄLSA – individualisering genom balanserad sympatisk, kognitiv, emotionell bekräftelse av åsikter, önskemål, egenskaper samt kartläggning av arv, miljö, livsstil och förklarande coachning av alla hälsodeterminanter. Sponsorer, sponsrade auktoriteter och läkarföreningar har via myndigheter, arbets givarorganisationen SKL, regioner och vårdgivare skapat en vårdpraxis bestående av skadliga kontroller, passivisering, medikalisering och felmedicinering. Därför utsätts 5% av de svenska barnen varje dag under flera år och långt upp i vuxen ålder för riskabel beroendeframkallande amfetaminexponering. Orsaken är subjektiv feldiagnostik av stressymtom som beror på att vården negligerar vårdnadshavarnas vårdbehov. Liknande kontroll-, prestige-, makt- och ekonomiska vinstbehov orsakar att en svensk psykospatient och en typ I eller typ II diabetiker lever 10–20 år kortare och har tre gånger så mycket allvarliga funktionsnedsättande folksjukdomar som andra svenskar. Detta skapar oerhört mycket lidande och familjära tragedier samtidigt som det dränerar samhället på 100-tals miljarder som istället borde ha använts till riktade långsiktigt hälso- och självständighets-förbättrande åtgärder.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 53

per sida
Sätt fallande sortering