Skönlitteratur

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 101-110 av 2354

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Är det sant att mamma försökt att mörda sig själv
    Är det sant att mamma försökt att mörda sig själv
    176 SEK 220 SEK

    När Lisa träffar Paul framstår han som den perfekta mannen. Snygg, charmerande, trevlig, en riktig svärmorsdröm. De inleder snabbt ett förhållande, men det dröjer inte särskilt länge innan Lisa börjar ana ett mörker under den perfekta ytan.

    Läs mer
  2. Lyktan
    Lyktan
    220 SEK

    Någon strök honom över kinden. Han vände på sig och öppnade ögonen. Den vackra taklampan som kom från morfars hus fick honom att förstå att han låg i sin säng i sitt rum i föräldrahemmet. En kvinna satt på sängkanten bärande en svart hatt med flor som dolde hennes ansikte.
    ”Mor.”

    Läs mer
  3. Innergården
    Innergården
    176 SEK 220 SEK

    Morgonen då poliserna kom sken solen. Dagen innan hade det regnat, och det var egentligen inget konstigt om det inte vore för att meteorologerna hade lovat högsommar. Mitt i högtrycket kom regnet och Milo kände på sig att något skulle hända. Visst dog människor, men inte Göran, den distingerade mannen på andra sidan gården som såg ut som en åldrad fotomodell.

    Läs mer
  4. Anna och Samuel
    Anna och Samuel
    176 SEK 220 SEK

    Två år efter katastrofen i Karibien är Anna tillbaka i Italien. Hon har svårt att anpassa sig till livet och äktenskapet med Fredrik. Hon är olycklig och kom tillbaka som en ny kvinna med andra värderingar och längtar tillbaka till ön Kella och sina vänner. Speciellt längtar hon till sin nära vän Samuel.

     

    Fredrik vill göra henne glad, beställer därför en semesterresa för att tillsammans hälsa på Annas vänner på ön.

     

    Tillbaka till Italien är Anna mer förvirrad än någonsin. Hon kan inte glömma Samuel men vill samtidigt ge äktenskapet med Fredrik en ny chans.

     

    Anna har starka känslor för dem båda och är osäker på sig själv och vad hon vill ha av livet. Samuel kommer på besök till Italien och allt ställs på sin spets.

     

    Vad kommer hon att göra?

     

    Anna och Samuel är en fortsättning på Anna och Fredrik, den första boken i Anna serien.

    Läs mer
  5. Återvändsgränd
    Återvändsgränd
    176 SEK 220 SEK

    I Återvändsgränd tar författaren Pia Krantz oss med på en gripande resa genom Leias kamp mot psykisk ohälsa. Efter en nära dödserfarenhet och en tuff tid på sjukhus, vägrar Leia längre dölja sina känslor bakom ett falskt “Toppen!” och ger sig själv löftet att återupptäcka livets nyanser. Genom terapisamtal, regelbundna promenader, och sällskapet av hennes trogna rottweiler Jax, kämpar Leia mot den kroniska depressionen.

     

    Denna gripande berättelse väver samman vänskap, självupptäckt och kärlek till livet. Ett mörkt förflutet med en farlig relation och en nära dödserfarenhet ger läsaren inblick i Leias styrka och överlevnadsvilja.

     

    Återvändsgränd är en hjärtskärande och hoppfull berättelse om att övervinna mörkret och återfinna ljuset, perfekt för alla som söker inspiration och förståelse för psykisk ohälsa.

    Läs mer
  6. Vem kan segla förutan vind
    Vem kan segla förutan vind
    176 SEK 220 SEK

    Isabelle börjar sin årslånga resa runt jorden i Alexandria, med avsikt att måla av allt de vackra som vilar i stadens gömmor. Men när hon träffar Dalia, halvsvenskan som jobbar på caféet med de rosa rosorna utanför, blir hon snabbt förälskad och vardagen förvandlas istället till en inre kamp. Att älska eller inte älska.

     

    Mellan de två kvinnorna växer en kärlek fram som de varken kan eller vill ignorera. En kärlek som aldrig kommer tillbaka, om man låter den försvinna.

     

    Hur gör man när man älskar någon fast man vet att man borde låta bli, för att du riskerar din älskades trygghet och välmående? Hur långt är man egentligen beredd att gå för en kärlek som är dömd att dö?

    Läs mer
  7. Lonely och jag
    Lonely och jag
    176 SEK 220 SEK

    Boken är en tragikomisk skildring av sorg, ensamhet, kärlek och försoning.

    Läs mer
  8. Måleri Svärmeri Bryderi
    Måleri Svärmeri Bryderi
    176 SEK 220 SEK

    Irene och Viola, som har varit bästa vänner ända sedan skoltiden, får möjlighet att ta ledigt tre månader under sommaren och bara vara i nuet.
    Av en slump hamnar de i Ångermanland vid Höga Kusten där de hyr ett hus och utövar sitt stora gemensamma intresse att måla. Irene känner ganska snart av energier av människor och djur i det gamla huset.

    Läs mer
  9. Guld ruttnar aldrig
    Guld ruttnar aldrig
    176 SEK 220 SEK

    Den unge svensken Martin Reinke får genom sin farfar uppgifter som kan leda honom till stora dolda förmögenheter som gömdes under andra världskriget. Men han är inte den ende som vill komma åt dessa skatter. En hemlig nazistisk organisation anser sig vara ägare till dem.

    Läs mer
  10. Sigrid och mamman i stjärnorna
    Sigrid och mamman i stjärnorna
    176 SEK 220 SEK

    Vår planet brann. Och min mamma, den enda människa jag hade i hela världen, skulle lämna mig här.

    I en framtidsvärld som kämpar med sviterna av klimatkrisen letar trettonåriga Sigrid efter ett sätt att varken förlora sin mamm eller hoppet om ett liv på jorden. Ska hon stanna och slåss för planeten, eller ska hon följa med ut i rymden på ett livsfarligt astronautuppdrag? Det Sigrid inte vet är att en tredje väg snart kommer att öppna sig, och den kommer att ta henne på en omtumlande resa tillbaka till dåtiden.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 101-110 av 2354

per sida
Sätt fallande sortering