Trend & livsstil

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 58

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Ge universum en chans
    Ge universum en chans
    176 SEK 220 SEK

    Författaren har ett stort intresse för personlig utveckling och arbetar till vardags med att utveckla produkter som hjälper företag att förebygga ohälsa på arbetsplatserna. Hon har det senaste decenniet själv gått igenom en personlig utveckling som gjort att hon fått en ny syn på tillvaron och vetskap om hur våra tankar och energier påverkar våra liv. 

    Läs mer
  2. Sluta kämpa!
    Sluta kämpa!
    176 SEK 220 SEK

    En självbiografi om stress, utmattning och vägen tillbaka till meningsfullhet och liv.

    Läs mer
  3. Glöd
    Glöd
    176 SEK 220 SEK

    Har du svårt att hitta en bra balans i vardagen? Vill du lära dig förstå och hantera knepiga människor i din omgivning på ett bättre sätt?

    Läs mer
  4. Förlåt då för fan!
    Förlåt då för fan!
    176 SEK 220 SEK

    FÖRLÅT DÅ FÖR FAN är inte bara en bok utan en personlig guide till dig som vill återta din inre kraft, sluta fred med dig själv och din historia, i syfte att hitta balans, tillit och mening. Boken är fylld av verktyg, övningar och insikter som på djupet kan hjälpa till att förbättra förutsättningarna i livet.

    Läs mer
  5. Sov gott med Reiki Ryoho
    Sov gott med Reiki Ryoho
    280 SEK

    Kan vi må bra, bli lyckliga och känna mer glädje med Reiki Ryoho? Om du kan Reiki eller är nyfiken på Reiki spelar ingen roll du kommer här att lära dig massor om dig själv. Det är en handbok där Solkarina delar personliga erfarenheter att sova gott med Reiki Ryoho.

    Läs mer
  6. Överlevnadshandbok för företagare
    Överlevnadshandbok för företagare
    176 SEK 220 SEK

    Den här företagshandboken handlar inte om bokföring eller affärsplaner, den är annorlunda. Istället handlar den om entreprenörskapets påverkan på individen och relationerna i entreprenörsfamiljer. Hur får man det att fungera?

    Läs mer
  7. Pensionärskarriären
    Pensionärskarriären
    220 SEK

    När det är dags att bli pensionär är det bra att ha en plan. De flesta som arbetat och satsat på sitt yrkes utveckling står plötsligt en dag där som pensionär. Hjälp – vad händer nu? Vem blir jag utan mitt yrke, utan min roll och min välkända identitet? Vad ska jag ta mig till med all tid? Kommer jag känna mig ensam, övergiven? Och vem ska jag umgås med och vem kan hjälpa mig med tekniken?

     

    Läs mer
  8. När du älskar fler än en
    När du älskar fler än en
    176 SEK 220 SEK

    Är du nyfiken på flersamhet? Att vara i en relation kan vara både härligt och svårt, men hur är det att vara i kärleksrelationer med flera personer samtidigt? Hur kan kommunikation och överenskommelser se ut?

    Läs mer
  9. Uppvaknandet - Vägen till spirituell frihet
    Uppvaknandet - Vägen till spirituell frihet
    151 SEK 189 SEK

    Uppvaknandet är en handbok i att bli en mer medveten och närvarande människa. Den peppar, lyfter, ifrågasätter och speglar dig. Den inspirerar dig till att följa dina drömmar och ger dig mer kunskap om dig själv. Målet är att få dig att må så bra du bara kan.

    Läs mer
  10. Anna och Mej
    Anna och Mej
    249 SEK

    Sången Anna och Mej av Lalla Hansson har fängslat publiken sedan 1970-talet, men vilka var personerna låten handlar om? Egentligen?

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 58

per sida
Sätt fallande sortering