Trend & livsstil

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 36

per sida
Sätt fallande sortering
 1. The magic of not giving a f*ck : och ändå få ut mer av livet
  The magic of not giving a f*ck : och ändå få ut mer av livet
  189 SEK

  Är du sönderstressad, överbokad, och underväldigad av livet? Utled på att vara alla andra till lags men inte dig själv? Då är det dags att sluta giving a f*ck. Sarah Knights briljanta, roliga och praktiska handbok förklarar hur du ska skaka av dig ofrivilliga måsten, skam och skuld och i stället bry dig om de människor och aktiviteter som gör dig lycklig. I samma anda som Caitlin Moran, Corporate Bullshit av Lars Melin eller Corinne Maiers Hej lättja! levererar hon de sanningar du behöver för att lätta på kraven.

  Läs mer
 2. Hoppet är vår Vän
  Hoppet är vår Vän
  200 SEK

  Hoppet är vår Vän är ett tidsdokument från mitten av femtiotalet då Sverige var ett land med spirande välfärd och stor framtidstro. Unga människor skapade sin egen kultur, en friare syn på sexualitet men med tydliga hierarkier mellan gammal och ung.
  En intressant berättelse från studentlivet i Umeå ur både lärares och studenters perspektiv.
  Ett nytt universitet framstår i bakgrunden som en önskad möjlighet.

  Läs mer
 3. Leonahs Bok : en ängels budskap till dig
  Leonahs Bok : en ängels budskap till dig
  249 SEK

  Helena började i tidig ålder att inspirera människor att omvandla sitt vardagsliv till en konstart genom musik, teater, sitt förfat-tarskap, som föreläsare och dansledare. I denna bok beskriver Helena, tillsammans med sin ängel Leonah, hur vi kan nå ett tillstånd där vi är kreativa, klartänkta och kärleksfulla. De brinner båda för att medvetandegöra osynliga mönster som vi människor ofta lever utifrån. Helena baserar det hon skriver på egna erfarenheter och det hon tagit emot medialt från Leonah.

  Läs mer
 4. Den inre världen
  Den inre världen
  198 SEK

  Alla individer på den här jorden har en alldeles unik inre värld. Denna värld avgör hur vi ser på livet i stort och vad vi upplever som bra eller dåligt. Alla dessa miljontals världar skapar så många olikheter att det aldrig kommer finnas ett enda rätt svar för hur människan ska leva ett lyckligt liv.

  Läs mer
 5. Drömmar som livlinor
  Drömmar som livlinor
  117 SEK

  Drömmar har i alla tider intresserat människor. Vetenskapen har framfört olika teorier om vad drömmarna har för betydelse. I den här är berättelsen får drömmarna en huvudroll när en allvarlig sjukdom förändrar livet. Hjälpen kommer i form av drömmar med djur som blir livlinor att hålla sig i när kampen för att överleva och inte tappa hoppet blir för stark. Drömmarna öppnar upp en dold värld med budskap som befriar kroppen från trauman och rädslor. Det är också en berättelse om att inte ge upp. Hjälp finns alltid att få.

   

  Läs mer
 6. Minut för minut - min väg ut ur ångest och depression
  Minut för minut - min väg ut ur ångest och depression
  125 SEK

  Min blogg heter www.kerstinskanslor.se Där är mitt liv som högkänslig i fokus men där skriver jag också om ångest och depression, hur jag hanterar det idag om det fladdrar förbi. Jag fokuserar på det positiva och ser varje utmaning som ett sätt att utvecklas. Och utmaningar får jag! Men hemligheten är att jag aldrig, aldrig ger upp. Och det vill jag dela med mig av till er som tänker den tanken ibland.

  Läs mer
 7. Tänkte på en sak till...
  Tänkte på en sak till...
  98 SEK

  Har du kört fast? Går du på tomgång? Ser du ingen väg varken framåt eller bakåt? Här får du rådet som verkligen sätter igång dig!

  Läs mer
 8. Tänkte på en sak
  Tänkte på en sak
  98 SEK

  När vardagen blivit ett enda långt " måste " att kämpa sig igenom kommer här en enkel lösning. 

  Läs mer
 9. Sårbar man - Vägen till inre styrka
  Sårbar man - Vägen till inre styrka
  219 SEK

  Malou von Sivers: "Spännande!" 

   

  Thomas Anderson (f. 1978) har lång erfarenhet av globala projekt, förändringsledning och personlig utveckling. Han är utbildad civilingenjör och samtalsterapeut. Hans vision är att vi ska våga vara sårbara, sluta gömma oss bakom murar och få släppa fram dem vi verkligen är.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 36

per sida
Sätt fallande sortering