Trend & livsstil

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 58

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Glädjefokus
    Glädjefokus
    249 SEK

    Med hjälp av egna erfarenheter och studier av olika metoder ger Camilla Alm här handfasta tips och övningar för att påbörja en utveckling mot ett gynnsammare liv. Ett liv i mer kontroll, högre frekvensnivå och förståelse för hur energier fungerar. Boken medför även en förståelse för hur hjärnan är programmerad enbart för vår överlevnad men att det går att lägga om denna programmering för att få hjärnan att fokusera på det vi själv väljer.

    Läs mer
  2. Nätsmart : en guide till påverkan genom sociala medier
    Nätsmart : en guide till påverkan genom sociala medier
    159 SEK
    Sociala medier har revolutionerat och liberaliserat det fria ordet. De har brutit mediernas informationsmonopol och gett alla en chans att nå ut. De har även demokratiserat det offentliga samtalet, det har aldrig varit så lätt för vanliga människor att få kontakt med olika sorters makthavare som nu. Det brutna informationsmonopolet har också lett till en perspektivförskjutning och att vi idag har en större mångfald. Sociala medier har vitaliserat det offentliga samtalet det är något vi alla tjänar på. Vilken inverkan har sociala medier på vår världsuppfattning? Hur kan man använda dem i syfte att just påverka debatten och politiska beslut? Är kanaler som Twitter och Facebook ett hot eller en möjlighet? Det finns mycket mer som är bra än dåligt med sociala medier och där finns betydligt mer kärlek än hat. Glöm inte det. Rebecca Weidmo Uvell är en av Sveriges mest framgångsrika och tongivande opinionsbildare som själv byggt sin karriär via plattformar på sociala medier. Hon har skrivit ledare i Dagens Industri och har varit krönikör på Aftonbladet, Dagens Samhälle och Borås Tidning. Idag driver hon en av landets största opinionsbloggar www.uvell.se och jobbar via podcast, Twitter och Facebook.
    Läs mer
  3. In Case of Emergency TAKE THE STAIRS
    In Case of Emergency TAKE THE STAIRS
    211 SEK

    The first book of The Unique Gathered Value Anthology
    All depends on you… Do you want to come all the way to your own
    Castle of Wealth or do you become lost in the Forest of Life.

    Läs mer
  4. The magic of not giving a f*ck : och ändå få ut mer av livet
    The magic of not giving a f*ck : och ändå få ut mer av livet
    189 SEK

    Är du sönderstressad, överbokad, och underväldigad av livet? Utled på att vara alla andra till lags men inte dig själv? Då är det dags att sluta giving a f*ck. Sarah Knights briljanta, roliga och praktiska handbok förklarar hur du ska skaka av dig ofrivilliga måsten, skam och skuld och i stället bry dig om de människor och aktiviteter som gör dig lycklig. I samma anda som Caitlin Moran, Corporate Bullshit av Lars Melin eller Corinne Maiers Hej lättja! levererar hon de sanningar du behöver för att lätta på kraven.

    Läs mer
  5. Hoppet är vår Vän
    Hoppet är vår Vän
    200 SEK

    Hoppet är vår Vän är ett tidsdokument från mitten av femtiotalet då Sverige var ett land med spirande välfärd och stor framtidstro. Unga människor skapade sin egen kultur, en friare syn på sexualitet men med tydliga hierarkier mellan gammal och ung.
    En intressant berättelse från studentlivet i Umeå ur både lärares och studenters perspektiv.
    Ett nytt universitet framstår i bakgrunden som en önskad möjlighet.

    Läs mer
  6. Leonahs Bok : en ängels budskap till dig
    Leonahs Bok : en ängels budskap till dig
    249 SEK

    Helena började i tidig ålder att inspirera människor att omvandla sitt vardagsliv till en konstart genom musik, teater, sitt förfat-tarskap, som föreläsare och dansledare. I denna bok beskriver Helena, tillsammans med sin ängel Leonah, hur vi kan nå ett tillstånd där vi är kreativa, klartänkta och kärleksfulla. De brinner båda för att medvetandegöra osynliga mönster som vi människor ofta lever utifrån. Helena baserar det hon skriver på egna erfarenheter och det hon tagit emot medialt från Leonah.

    Läs mer
  7. Den inre världen
    Den inre världen
    198 SEK

    Alla individer på den här jorden har en alldeles unik inre värld. Denna värld avgör hur vi ser på livet i stort och vad vi upplever som bra eller dåligt. Alla dessa miljontals världar skapar så många olikheter att det aldrig kommer finnas ett enda rätt svar för hur människan ska leva ett lyckligt liv.

    Läs mer
  8. Drömmar som livlinor
    Drömmar som livlinor
    117 SEK

    Drömmar har i alla tider intresserat människor. Vetenskapen har framfört olika teorier om vad drömmarna har för betydelse. I den här är berättelsen får drömmarna en huvudroll när en allvarlig sjukdom förändrar livet. Hjälpen kommer i form av drömmar med djur som blir livlinor att hålla sig i när kampen för att överleva och inte tappa hoppet blir för stark. Drömmarna öppnar upp en dold värld med budskap som befriar kroppen från trauman och rädslor. Det är också en berättelse om att inte ge upp. Hjälp finns alltid att få.

     

    Läs mer
  9. Minut för minut - min väg ut ur ångest och depression
    Minut för minut - min väg ut ur ångest och depression
    125 SEK

    Min blogg heter www.kerstinskanslor.se Där är mitt liv som högkänslig i fokus men där skriver jag också om ångest och depression, hur jag hanterar det idag om det fladdrar förbi. Jag fokuserar på det positiva och ser varje utmaning som ett sätt att utvecklas. Och utmaningar får jag! Men hemligheten är att jag aldrig, aldrig ger upp. Och det vill jag dela med mig av till er som tänker den tanken ibland.

    Läs mer
  10. Tänkte på en sak till...
    Tänkte på en sak till...
    179 SEK

    Har du kört fast? Går du på tomgång? Ser du ingen väg varken framåt eller bakåt? Här får du rådet som verkligen sätter igång dig!

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 58

per sida
Sätt fallande sortering