Läsålder 3-6 år

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 51-60 av 150

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Ulle, pappa och rävis
    Ulle, pappa och rävis
    136 SEK 170 SEK
    Det är morgon. I köket står pappa vid diskbänken och dricker kaffe. Han tittar på sin mobil.
    Ulle sitter vid bordet. Pappas ögon ser inte Ulle. Men Ulle är van. Pappa har alltid e-mail och bilder och sånt som han måste titta på i mobilen. Han har möten och meddelanden och samtal som är väldigt, väldigt viktiga. Det vet Ulle. Bredvid Ulle sitter Rävis.
     
    Det är en gosedjursräv. Hon fick den när hon var alldeles nyfödd. Då var de lika stora, men nu är Ulle större.
     
    Ulles räv får inte följa med till förskolan. Leksaker ska stanna hemma, säger pappa. Men när pappa inte ser så smyger Ulle ner Rävis i sin ryggsäck. Idag ska han få vara med på förskolan.
     
     
    Den här boken vill porträttera ett barn av idag. Men också en förälder av idag. En förälder som i sin iver att effektivisera vardagen blir otillgänglig för barnet. I boken får pappa och Ulle chansen till en omstart, och en tankeställare.
    Läs mer
  2. Klara färdiga, cykla!
    Klara färdiga, cykla!
    136 SEK 170 SEK
    Nora är snart fem år och vill så gärna cykla utan stödhjul! Men tänk om hon ramlar och det kommer en massa blod... Kommer hon att våga prova?
     
    Detta är en mysig barnbok om att tro på sig själv och våga övervinna sina rädslor.
    Läs mer
  3. Ghosthearts Bok 1: Resan till börjans slut
    Ghosthearts Bok 1: Resan till börjans slut
    136 SEK 170 SEK
    Ni vet en värld där solen skiner, fjärilar fladdrar och fåglar kvittrar? Där man lägger sig i tid och vaknar glad, mumsar bullar och glass, kramas och har det allmänt bra?
     
    Det här handlar inte så värst jättemycket om den världen...
     
    Kasta dig istället in i en historia fylld av onda och goda filurer samt hot mot jordens överlevnad. Följ ett litet spökes otroliga väg till att bli en äkta hjälte!
    Läs mer
  4. Skogsflickan
    Skogsflickan
    250 SEK

    En saga om en flicka och hennes djurvänner i skogen.

    Läs mer
  5. Bell & Kjell - Busiga räkneboken
    Bell & Kjell - Busiga räkneboken
    136 SEK 170 SEK

    Att lära sig siffror är buslätt om det är buskul! Här är den, en busig räknebok från 1-12 med rim, frågor och vilda bus på varje sida. Med Bell & Kjells busiga räknebok lär man sig känna igen siffror, räkna och fundera över frågor ihop mellan skratten. Bell & Kjell har alltid något på gång som de vuxna måste oja sig över som ni kan skratta åt och lära er något klokt om.

     

    Riktigt busiga Bell & Kjell bjuder in till många mysiga lässtunder, en bok där du lär dig mer varje gång. Följ med från ett till tolv med saft på golv!

    Läs mer
  6. 9  ÅR 1959
    9 ÅR 1959
    165 SEK
    År 2018 utkom boken "Förstagluttare 1957" och år 2020 utkom "8 år 1958". 
    "9 år 1959 är en fortsättning i serien.
     
    Lollo har redan börjat i andra klass. Skolan ligger i ett idylliskt villasamhälle, långt från höghusområdet där Lollo bor tillsammans med sin unga mamma och sexåriga lillasyster. Pappa har flyttat för ganska längesedan och mamma arbetar som diskerska på ett ålderdomshem. Varken fritidshem eller lekskola finns att tillgå.
    När skoldagen är slut går Lollo till mammas arbetsplats och lillasyster får vara med mamma tills Lollo kommer. Ålderdomshemmet är en spännande och annorlunda lekplats och även Fästningen som ligger alldeles intill. 
    Även om Lollos pappa är frånvarande så finns det ovanligt många vuxna i hennes liv som bryr sig om.
    "9 år 1959" är en tänkvärd och rolig barnbok skriven i första hand för vuxna. Den beskriver en liten skolflickas tankar, hur det kändes att vara annorlunda, hur det kunde gå till i skolan och vad barn roade sig med i slutet av 50-talet. 
    Boken är en nostalgitripp för dig som var skolelev på den tiden, den passar även att läsa tillsammans med dagens barn. Samtala gärna kring hur det var förr och låt barnen berätta hur de har det i skolan och vad de gör på fritiden. 
    Språket i boken är som många pratade på 50-talet. Förklara gärna vad orden betyder.
     
    Trevlig lässtund!
    Läs mer
  7. Tre små drakars äventyr. Uppdrag – skattjakt
    Tre små drakars äventyr. Uppdrag – skattjakt
    119 SEK 149 SEK

    De tre små drakarna Astrid, Signe och Tage bor i stora träd i skogen, de är vänner och tycker om att ge sig ut på olika uppdrag.

    Läs mer
  8. Flyg min larv
    Flyg min larv
    136 SEK 170 SEK

    När en fjäril landar i en trädgård och lämnar några ägg efter sig börjar det snart myllra av nya larver. Men en av dem verkar inte vara som de andra, på flera sätt. I den ryms en stark längtan efter något annat, men vad? Och vem är den egentligen?


    Flyg min larv är en berättelse om att drömma stort och att få hitta sin egen väg.

    Läs mer
  9. Höstskogens under
    Höstskogens under
    189 SEK

    Följ med på ett förunderligt äventyr genom höstskogen där flickan i blå kappa upplever dolda världar, hittar skatter och träffar några av skogens invånare.

    Läs mer
  10. Min mamma kan inte läsa och skriva
    Min mamma kan inte läsa och skriva
    159 SEK

    Zagros mamma är analfabet. Det betyder att hon har svårt att läsa och skriva. Utan Zagros hjälp får mamman svårt att hitta maten i butiken. Men mamma är bra på andra saker.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 51-60 av 150

per sida
Sätt fallande sortering