Läsålder 3-6 år

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 150

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Färgpennor vaknar till liv
    Färgpennor vaknar till liv
    136 SEK 170 SEK
    Ásdís bor hos sina morföräldrar på Seyðisfjörður som ligger vid Islands östra fjordar. De bor på en grön sluttning. Där finns ett vackert vitt betonghus med rött tak. Deras trädgård är vacker och doften av blommorna omger dem under varma sommardagar. Ásdís har bott hos sin mormor och morfar sedan hon var fem år när hennes föräldrar, Von och Guðmundur, åkte på en resa till Montpellier i Frankrike. De skulle vara borta i två veckor, men resan tog en oväntad vändning när de försvann spårlöst. Ingen har hört av dem sedan dess.
     
     
    María och Kjartan, Vons föräldrar, har levt i hopp om att deras dotter och svärson en dag ska återvända hem. Berättelsen är väldigt spännande och vacker eftersom Ásdís och hennes mormor María ger sig i väg på ett stort äventyr med hjälp av livfulla träfärgpennor och en fjärilsnalle. En saga som passar för barn i åldern 6–10 år. 
    Läs mer
  2. Kattsystrarna Wilda och Wilja firar jul i Småland
    Kattsystrarna Wilda och Wilja firar jul i Småland
    199 SEK

    När julklappsutdelningen är klar lägger sig ett lugn över Lovisero. Hönan Agda spelar julklappsspel med mössen Tim och Timmy och Wilda lägger sitt nya muspussel. Prästtuppen Tore gal julevangeliet för de som orkar lyssna.

    Läs mer
  3. Umi kan nästan allt!
    Umi kan nästan allt!
    200 SEK

    Umi är fyra år och kan nästan allt utan att ha provat innan. Bell säger att Umi brukar krångla men det bryr hon sig inte om. Tänk vad bra det är att kunna sjunga på engelska, plantera strumpor och stå på händer.

    Läs mer
  4. Rätt ut i världen
    Rätt ut i världen
    180 SEK

    Rätt ut i världen är en berättelse om dina och dina kamraters rättigheter. Ja, även dem du aldrig har träffat innan.


    Att ha rätt till att tänka, tycka och säga sitt. Att ha rätt till ett namn, lek, vila, fritid, vatten, kläder och ett hem. Få prova och att lära sig saker. Och att få vara ifred när en vill det.


    En berättelse om att du är lika viktig som alla andra och att alla andra är lika viktiga som dig. Det är det viktiga i världen.

    Läs mer
  5. Fy Bubblan, för plast!
    Fy Bubblan, för plast!
    180 SEK

    Följ med fisken Bubblan och se vad som händer när Bubblans klass råkar ut för ett anfall
    av plastskräp just när skoldagen har startat. Det blir en dag de sent ska glömma. Händelsen väcker många frågor hos havsdjuren, exempelvis: ”Varför slänger människor plastskräp i havet? Tror människor att vi vill leva i en soptipp?”

    Läs mer
  6. Sagan om Prinsessan Frejdig
    Sagan om Prinsessan Frejdig
    136 SEK 170 SEK

    Prinsessan Frejdig är trött på slottslivet, där hon tvingas bära klänning var dag, gå på baler och lära sig vilken gaffel man har till salladen. Efter mötet med en förtrollad skata ger hon sig ut på äventyr för att rädda Prins Blåögd. Resan kantas av spännande möten och leder henne till slut till den eviga vinterns skog där en fruktad trollpacka bor.

     

    Kommer hon att hitta Prins Blåögd och kan sagan få ett lyckligt slut när det som förväntas av en inte är det som känns bra?

    Läs mer
  7. Lars och Ulf bygger ett flygplan
    Lars och Ulf bygger ett flygplan
    170 SEK

    Två femåriga kompisar. Vad kan de åstadkomma? Mycket, ska det visa sig när de bestämmer sig för att bygga och flyga ett flygplan!

    Läs mer
  8. Die Katzenschwestern Wilda und Wilja an Bord der Öland-Fähre
    Die Katzenschwestern Wilda und Wilja an Bord der Öland-Fähre
    159 SEK

    In diesem Buch über die Katzenschwestern Wilda und Wilja fahren sie mit der Öland-Fähre nach Byxelkrok.

    Läs mer
  9. SPRAK och CLEO
    SPRAK och CLEO
    189 SEK
    FLYTTFÅGLAR kallas de fåglar som flyttar en gång om året till en annan del av jorden, för att det till exempel blir för kallt, och sedan varje år flyttar tillbaka, när det blivit varmt igen. Läs mer
  10. Prinsessan Prutt
    Prinsessan Prutt
    152 SEK 190 SEK

    Det var en gång en söt prinsessa som hette prinsessan Prutt. Hon älskade att leka och utforska saker, men hennes kompisar höll sig ofta på avstånd på grund av hennes pruttar.

     

    När hon blev vuxen och ville gifta sig höll sig många av de andra prinsarna borta från prinsessan Prutt. Kommer hon någonsin lyckas hitta den riktiga prinsen för henne?

     

    Prinsessan Prutt är en humoristisk och positiv barnbok om att vara sig själv även när det känns tungt och svårt.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 150

per sida
Sätt fallande sortering