Läsålder 3-6 år

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 61-70 av 141

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Beckas och mormors kokbok
  Beckas och mormors kokbok
  189 SEK

  Becka och mormor älskar att laga mat ihop. Becka knäcker ägg och knådar deg. Mormor steker och gräddar. De jobbar med äpplen och grönsaker. Det blir soppor, äggrätter, Foccacia och Smålandskringlor. Helst äter de utomhus, i alla fall på sommaren. På vintern bakar de ofta. Mormor brukar laga mat på känn utifrån vad som finns hemma. Enkelt och gott ska det vara.
  Recepten i boken kommer från olika länder. De är till för att inspirera och kan varieras som man
  vill.

  Läs mer
 2. Beckas äppelbok
  Beckas äppelbok
  189 SEK

  Becka är hos mormor och morfar på landet. Det är september månad och äpplena är mogna. Det finns massor av röda, gröna och gula äpplen i träden och på marken. De jobbar hela dagen med att plocka äpplen och att göra äppelmos.

  Läs mer
 3. Milo och Maxine på utflykt
  Milo och Maxine på utflykt
  129 SEK

  Milo och Maxine är syskon och VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!
  Varje dag hittar de på busiga upptåg och skapar nya äventyr tillsammans. Fast just idag har de tråkigt, suuupertråkigt! Då kommer Maxine på en toppenidé: VI GÅR PÅ UTFLYKT! På vägen stöter de på underliga figurer och Milo lär Maxine allt om skogen och dess vänner.

  Läs mer
 4. Beckas sommar
  Beckas sommar
  189 SEK

  Det här är Becka. Hon är hos mormor och morfar på landet. Där finns många bra lekställen, hon kan gå ut och in precis som hon vill och upptäcka saker. Becka saknar sin mamma som dog när hon var liten. En dag åker de till den stora
  stranden och tältar. Där kommer hon på något som gör henne väldigt glad...

  Läs mer
 5. Tusenfotingen som fick skoskav och tre andra sagor
  Tusenfotingen som fick skoskav och tre andra sagor
  130 SEK

  De flesta barn har ett speciellt förhållande till djur. En del har kanske ett eget som de älskar över allt annat. Även om de inte har egna djur brukar djur ofta vara något som fascinerar barn, oavsett om det är ett småkryp eller en söt gosig kanin.

   

  Läs mer
 6. Larven som fick vingar
  Larven som fick vingar
  189 SEK

  Livet är inte lätt för en liten larv.

  Läs mer
 7. Har du hört talas om Elis?
  Har du hört talas om Elis?
  189 SEK

  Elis har precis lärt sig att cykla på riktigt. Du får vara med på hans upptäcktsfärd på gatan och bli en aktiv del av Elis alla spännande möten.

  Läs mer
 8. Jag Kommer från Sverige
  Jag Kommer från Sverige
  89 SEK

  Varje natt samlades alla leksaker i leksaksaffären för att lyssna på berättelser från nallebjörnen Bob. Ikväll skulle bli annorlunda, för ikväll hade en ny leksak kommit till leksaksaffären.

  Läs mer
 9. I Come From Sweden
  I Come From Sweden
  89 SEK

  Every night all the toys gathered in the toyshop to hear stories told by Bob the bear. Tonight, was going to be different, because tonight a new toy had come to the toyshop.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 61-70 av 141

per sida
Sätt fallande sortering