Läsålder 6-9 år

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 279

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Masker : 15 masker att klippa ut och klä ut sig med
  Masker : 15 masker att klippa ut och klä ut sig med
  89 SEK

  En bok fylld av 15 härligt lekfulla, roliga, skrämmande masker för alla tänkbara tillfällen  kalaset, klassfesten, maskeradbalen, gårdsfesten

  Läs mer
 2. Harry and the Ghost
  Harry and the Ghost
  79 SEK

  Åh så roligt! Jamie och hans vänner ska ut och campa! På fredag kväll ska det ske! När fredagskvällen äntligen infaller tågar barnen ut i skogen med tält och matsäck. Efter att ha ätit och pratat och borstat tänderna i en närbelägen bäck är det så äntligen dags att krypa ner i sovsäckarna. Men då blir förstås Zoes lillebror Harry kissnödig. Han krånglar sig upp och ut ur tältet men döm om hans fasa när han skymtar ett spöke i skogen!Hjälp! Hur ska detta sluta ?!

  Läs mer
 3. Mormor Signe vill leka
  Mormor Signe vill leka
  149 SEK

  Alex är hemma från förskolan idag. Han är förkyld och väntar på att mormor Signe ska komma. När hon kommer så händer det alltid något kuligt som Alex brukar säga. Idag ger  de sig ut på nya äventyr. 

  Läs mer
 4. – Kom Klara, fort!
  – Kom Klara, fort!
  198 SEK

  För inte så länge sedan så kunde det vara så här
  några barn som du och jag bodde med mor och far
  i en stuga nära skogen.

  Läs mer
 5. Småfåglarna - Livet på en pinne och Den stora vårresan
  Småfåglarna - Livet på en pinne och Den stora vårresan
  179 SEK

  En iskall vind drar in i skogen. På en gren sitter herr Talgoxe och fryser. Han måste snart hitta mat, annars kommer han inte klara vintern. Unga fröken Blåmes kommer flygande, hon föddes i somras och pratar ofta med sin gode vän herr Talgoxe. Hon sätter sig på grenen mitt emot.

  Läs mer
 6. Lilla röda stöveln
  Lilla röda stöveln
  149 SEK

  En bilderboksberättelse om en liten röd stövels öden och äventyr.

  Här får den lilla läsaren uppleva hur det kan kännas att bli borttappad och ledsen, att träffa vänner och att till sist - tack och lov - hitta hem igen.

  Rafflande för 3-5 åringar.

  Läs mer
 7. Maria Vilse på teater
  Maria Vilse på teater
  129 SEK

  På en teater kan allt hända. Särskilt om man går lite vilse och hamnar bakom kulisserna.

   

  Patrik Bergner är skådespelare, regissör och dramatiker som här debuterar med en fantasifullt tecknad historia om en vanlig person som råkar ut för något ovanligt.

  Läs mer
 8. Herr Sköld & Pelle Ankas Äventyr
  Herr Sköld & Pelle Ankas Äventyr
  118 SEK

  Följ med Herr Sköld och Pelle Anka när de försöker ta sig hem över motorvägen tillsammans. Ett oväntat möte som leder till en fantastisk vänskap.
  Ett förflutet som avslöjar en spännande överraskning...

  Läs mer
 9. Dammråttan DAN
  Dammråttan DAN
  150 SEK

  Kreatören och poeten Ulf Truffe har varit verksam i flertalet kreativa yrken. Från textilbranschen till teaterscenen och nu i skrivandet. Efter det att hans MS tagit ett grepp om honom i vardagen, tar han satts för att ta plats. HÄR och NU och IGEN. Med fantasi, lekfullhet och allvar. Det är allt från barnboken Dammråttan DAN till den skitiga, betraktande prosan i SYDDA SÅR ÖPPNA SJÄLAR och den stödjande vackra boken ISANDE VIND DU MIG MOTAR, skriven för Domkyrkan i Göteborg. Texterna kommer från ett par års utställningar i kyrkorummet och blev till bok. För troende och icke, en text att vila i. Ulf vill med vad han än gör, beröra, och låta läsaren, åskådaren skapa svaren. Och han kommer givetvis från Borås.

  Läs mer
 10. Pappa, vi har det bra
  Pappa, vi har det bra
  140 SEK

  Pappa, vi har det bra är baserad på en sann historia från en familj där tre barn förlorade sin pappa i cancer. Med ett enkelt språk och fina bilder förklarar boken om cancerbehandling, begravning, terapiarbete och en del frågor som barn kan ha i sina tankar efter förlust av en förälder eller nära anhörig. Boken lämnar några sidor längst bak med rubriker, där barnen själva kan rita sina känslor.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 279

per sida
Sätt fallande sortering