Läsålder 6-9 år

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 299

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Julportalen
    Julportalen
    151 SEK 189 SEK

    Syskonen Alice och Alf har med sina föräldrar flyttat till ett nytt hus, ett gammalt sådant. I huset hittar Alice en lönndörr ner till ett underjordiskt slott som visar sig vara en julportal där tomtenissen Albert bor.

    Läs mer
  2. Beckas sommar
    Beckas sommar
    189 SEK

    Det här är Becka. Hon är hos mormor och morfar på landet. Där finns många bra lekställen, hon kan gå ut och in precis som hon vill och upptäcka saker. Becka saknar sin mamma som dog när hon var liten. En dag åker de till den stora
    stranden och tältar. Där kommer hon på något som gör henne väldigt glad...

    Läs mer
  3. Jag vill gunga ända upp till himlen för där bor min lillasyster Stina
    Jag vill gunga ända upp till himlen för där bor min lillasyster Stina
    179 SEK

    Denna bok kom till efter min dotter Stinas bortgång 2013, 22 år gammal. Att rita och skriva blev ett sätt för mig att bearbeta sorgen.

     

    Utan att jag riktigt själv var medveten om det blev berättelsen till. Sjukhusprästen Birgitta som jag gick och talade med sa att det finns för få böcker om sorg som riktar sig till yngre barn som mist ett syskon eller en förälder. Själv ledde hon under denna tiden flera barngrupper i sorgebearbetning och uppmanade mig att skriva klart boken och publicera den. Av egen erfarenhet vet att det är svårt att tala med barn om döden och särskilt svårt när en nära anhörig har gått bort. Min förhoppning är att denna boken kan göra det lite lättare.

    Läs mer
  4. Tusenfotingen som fick skoskav och tre andra sagor
    Tusenfotingen som fick skoskav och tre andra sagor
    130 SEK

    De flesta barn har ett speciellt förhållande till djur. En del har kanske ett eget som de älskar över allt annat. Även om de inte har egna djur brukar djur ofta vara något som fascinerar barn, oavsett om det är ett småkryp eller en söt gosig kanin.

     

    Läs mer
  5. Har du hört talas om Elis?
    Har du hört talas om Elis?
    189 SEK

    Elis har precis lärt sig att cykla på riktigt. Du får vara med på hans upptäcktsfärd på gatan och bli en aktiv del av Elis alla spännande möten.

    Läs mer
  6. Jag Kommer från Sverige
    Jag Kommer från Sverige
    89 SEK

    Varje natt samlades alla leksaker i leksaksaffären för att lyssna på berättelser från nallebjörnen Bob. Ikväll skulle bli annorlunda, för ikväll hade en ny leksak kommit till leksaksaffären.

    Läs mer
  7. Alkohol, vad är det och hur blir det?
    Alkohol, vad är det och hur blir det?
    120 SEK

    Barn i familjer med beroendesjukdomar är fortfarande en åsidosatt grupp. Att inte förstå det som händer i vardagen är en av de faktorer som bidrar till den stress de flesta barn lever med under kanske hela sin uppväxt. Barnen behöver hjälp att förstå att det som händer i deras familj beror på saker som ligger helt utanför deras förmåga att påverka.

    Läs mer
  8. I Come From Sweden
    I Come From Sweden
    89 SEK

    Every night all the toys gathered in the toyshop to hear stories told by Bob the bear. Tonight, was going to be different, because tonight a new toy had come to the toyshop.

    Läs mer
  9. Gosegänget: Spökhuset
    Gosegänget: Spökhuset
    100 SEK

    Gosedjursgänget är tillbaka - med en nyfikenhet på omvärlden som aldrig förr! Men den här gången är det nära att gå dem illa, när de luras in i ett spökhus, och tas med på vådliga bussfärder. Och vart tog egentligen Lille Björn vägen när hans skönsång plötsligt tystnade samtidigt som vattnet rann ut ur badkaret därhemma?

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 299

per sida
Sätt fallande sortering