Läsålder 9-12 år

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 65

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Traudur Guldringen
    Traudur Guldringen
    199 SEK

    Sissela, Sebbe och Stoffe går på mellanstadiet i den lilla skolan på landet utanför kustorten Trosa.

    Läs mer
  2. Irmelie på tältsemester
    Irmelie på tältsemester
    199 SEK

    Irmelie och hennes familj ska ut och tälta. När de väl har kommit fram till tältplatsen vill Irmelie se sig omkring och hon der sig ut på en upptäcktsfärd ner till sjön. Hon hittar en gammal och  sliten lapp som sitter på en gran. För henne blir det ett mysterium att lösa. Vad står det egentligen på lappen och vem har skrivit den? Det blir inte riktigt som hon har tänkt sig...

    Läs mer
  3. Irmelie i skolan
    Irmelie i skolan
    199 SEK

    Irmelie ska gå till skolan. Men ibland är det jobbigt på lektionerna. Att vara på rast är det bästa Irmelie vet. Men den här gången blir inte rasten som hon hade tänkt sig. Att bli osams med en tjej i klassen och att sen behöva sitta i ett samtal med fröken var inte riktigt det hon ville.

    Läs mer
  4. Superhjärna
    Superhjärna
    189 SEK

    Superhjärna är en bok i en helt egen banbrytande genre. Den främjar psykisk hälsa hos barn redan i tidig ålder för att nå livslångt välmående. 

    Du får följa med hjärncellen Neuro på en spännande resa genom lekfulla miljöer där han visar hur man bygger sin alldeles egna #SUPERHJÄRNA!

    Läs mer
  5. Tur i oturen
    Tur i oturen
    159 SEK

    Det blir ett stort äventyr, när Markus tar med sig sin lillebror Pepe och hans nya skor och rymmer hemifrån. Det är väl knappast någon som saknar dem därhemma, varken moster eller morbror bryr sig om dem. Men tänk att det finns så mycket att se utanför staden och så snälla och intressanta människor, fastän de är trasiga och hemlösa. Men så händer något som vänder upp och ner på hela världen. Hur ska det gå efter katastrofen? Ska de hitta hem igen och vill moster och morbror ha dem tillbaka?

    Läs mer
  6. Bruno och Ottos draksaga
    Bruno och Ottos draksaga
    199 SEK

    Alla var rädda. Varför bråkade han hela tiden? 

    Bruno och Otto ville få svar, och kanske kunde de hjälpa honom på något sätt?

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 65

per sida
Sätt fallande sortering