Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 91-100 av 359

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Med döden på turné
    Med döden på turné
    135 SEK 169 SEK

    En kvinna hittas strypt med en mystisk inskription i nacken. Helena Sandin från Stockholm får i uppdrag att lösa mordfallet, men det visar sig att mördaren inte var färdig. Fler kroppar och frågor dyker upp men svaren är ingenstans att finna. Samtidigt som Helena måste kämpa med sina personliga problem kommer hon till en isande insikt mördaren hon söker kan mycket väl vara någon av hennes vänner. 

    Läs mer
  2. Padelkriget
    Padelkriget
    143 SEK 179 SEK

    Padel har kommit för att stanna. Det blir svårare och svårare att boka tid i kommunens Österköping kommuns padelhall. Men så hittas en person mördad i ett omklädningsrum. Mordvapnet - Ett padelracket.

    Läs mer
  3. Servitrisen
    Servitrisen
    143 SEK 179 SEK

    Efter en turbulent tid ska Lotten och Rasmus förnya sina äktenskapslöften. Rasmus affär var svår för Lotten att hantera, men till slut gick hon med på att stanna kvar. Ovetande om att kvinnan han var otrogen med, och fullkomligt kär i, faktiskt var hennes bästa vän Carin.

    Läs mer
  4. Skipar min egen rättvisa
    Skipar min egen rättvisa
    184 SEK 230 SEK

    Skipar min egen rättvisa är en högaktuell kriminalthriller som utspelar sig i Stockholm under det sena 2010-talet, med tillbakablickar mot tidigare decennier. Perspektivet växlar mellan det utsatta unga paret och polisinspektör Peter Johansson som på 80-talet ingår i en ökänd polisenhet.

    Läs mer
  5. Rosenträdgården
    Rosenträdgården
    176 SEK 220 SEK

    ”Den här byn sjuder av visdom. Men allt är inte av godo, det ska gudarna veta. Det finns det som borde komma fram. Gamla troll spricker i solljuset, eller förvandlas till stenar, om de avslöjas. Är det inte så det står i sagorna?”

    Detta är en sorts deckare à la Agatha Christie i modern tappning. Personliga porträtt av invånarna i byn och deras förehavande blir till ett bildspel med målande bilder att se på sin inre filmduk.

    Läs mer
  6. Avtalsbrott
    Avtalsbrott
    176 SEK 220 SEK

    Ett oväntat och förödande beslut hos ett svenskt börsbolag slår ner som en bomb hos Becker Industrie i München. Wolfgang Becker drabbas av panik när det lönsamma avtalet sägs upp och i ren desperation kontaktar han en person med ett kriminellt förflutet. Förhoppningen är att med dennes hjälp lyckas förmå den svenske VD:n att återkalla uppsägningen. Men någonting går väldigt fel.

     

    Kriminalkommissarie Carl Bergwall och hans utredningsgrupp arbetar under oerhört hård tidspress. En uppgörelse tycks vara nära förestående, frågan är bara var och hur. Det drar ihop sig till en kapplöpning med tiden om polisen ska lyckas gripa förövarna.

     

     

    Läs mer
  7. Betraktaren
    Betraktaren
    151 SEK 189 SEK

    Tonåringen John bor i en rivningskåk sedan hans familj försvann. Han spenderar sina dagar på att titta på de tre nyinflyttade som bor över gatan. Tre till synes lyckliga människor som, precis som John, bär på mörka hemligheter. Hemligheter som inte låter sig glömmas.

    Läs mer
  8. Operation Spion : Mutti kommer bort
    Operation Spion : Mutti kommer bort
    189 SEK

    Den tyska statskvinnan Mutti kidnappas på väg till riksdagshuset i Berlin, kidnapparna tar henne till den ryska enklaven Kaliningrad. Mitt i paniken över försvinnandet sprids ett rykte att hon har setts flanera längs shoppinggatan Arbat i Moskva. Nästa morgon hittas en kvinna med liknande utseende i Moskvafloden.

     

    Läs mer
  9. Pilkastaren
    Pilkastaren
    176 SEK 220 SEK

    Att göra sin plikt
    Att ge röst åt de döda
    Hämnden är en dikt

     

    Efter ännu en kväll på Pilen vaknar filosofiläraren Benjamin bakfull och ångestriden ur en vattenfylld mardröm. Dikten han funnit i Domkyrkans bönbok hemsöker honom. Någon har formulerat sig. Men varför?


    Regnet faller tungt i den lilla staden som tar sig själv på så stort allvar. Klunk för klunk sväljer mörkret undan det livgivande ljuset. Löven i Lundagård kämpar förtvivlat mot det oundvikliga. Allt har lett ända hit, trådar från det förflutna flätas samman i nuet… som alltid.


    En småbarnsmamma möter en hastig död. Och det är bara början.


    Gunnar Svebring är Lundensare. Författare och vispoet. Fil mag i litterär gestaltning. Pilkastaren är hans andra roman.

    Läs mer
  10. Kalaset - Mord i hederns namn
    Kalaset - Mord i hederns namn
    189 SEK

    En man har mördat sin hustrus älskare. För honom är mordet en fråga om heder, för det svenska samhället ett uttryck för en sjuk människas störda impulser. Han döms till rättspsykiatrisk vård och hamnar

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 91-100 av 359

per sida
Sätt fallande sortering