Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 81-90 av 359

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Uppgörelser
    Uppgörelser
    176 SEK 220 SEK

    Beata Sanders vill helst bara glömma sin uppväxt i en by där hon utsattes för mobbning. Efter att en av mobbarna försvunnit spårlöst flydde Beata sin hemby och skapade sig ett nytt liv, men efter en otrevlig skilsmässa många år senare ser hon ingen annan råd än att återvända tillsammans med sin son. Det är dags att lägga demonerna från uppväxten bakom sig och börja om.

     

    Det förflutna gör sig dock påmint och Beata börjar söka svar. Vad var det egentligen som hände då för tjugo år sedan när mobbaren försvann? Vem vet något? Samtidigt för hon en kamp med sin exmake om deras son, och öppnar en juridisk byrå där hon får i uppdrag att finna en döende kvinnas okände son som lämnades bort strax efter födseln. Även detta ärende visar sig ha högst personliga förgreningar i hennes eget liv.

     

    Beata träffar en man som kanske kan bli den kärlek hon aldrig trodde att hon skulle uppleva igen, men vågar hon lita på honom? Och kan man verkligen fly det förflutna?

     

    Uppgörelser är en spänningsroman om uppbrott och återkomst, om att göra upp och försonas.

     

    Lotta Frantz är jurist och bosatt i Österbotten i Finland. Hon debuterade 2022 med relationsromanen Refuserad.

    Läs mer
  2. Ditt liv är mitt, SILJANSMORDEN DEL 1
    Ditt liv är mitt, SILJANSMORDEN DEL 1
    220 SEK

    Vid norra delen av sjön Siljan i Dalarna, sker ett par till synes mystiska händelser på en stormarknad. En hemlös man hittas knivskuren på lastbryggan, kroppen försvinner spårlöst. En butiksmedarbetare jagar en man genom kassalinjen, i desperation knuffar medarbetaren till så hårt att mannen slungas in i väggen utanför och skadas svårt. 

    Läs mer
  3. De försvunna
    De försvunna
    176 SEK 220 SEK

    Hur överlever man sorgen efter att ha förlorat ett barn? Polismannen David Berg har helt tappat livsglädjen efter att hans dotter Lina dött i en tragisk olycka, men han kämpar ändå vidare för sin fru Charlotte och deras andra dotter Sara.

     

    Efter en utryckning blir han skjuten och svårt skadad. Han överlever, men någonting är annorlunda. Han hittar teckningar på ett gammalt hus och börjar samtidigt se och höra Lina. Hon vill att han ska hitta de försvunna, men han förstår inte vad hon menar. Har teckningarna på huset med de försvunna att göra - och vilka är det egentligen som försvunnit?

     

    David avfärdar allt som hjärnspöken, orsakade av skadan i huvudet och de smärtstillande medicinerna han tar, men dras ändå motvilligt in i att lösa mysteriet med de försvunna samtidigt som han kämpar för att inte gå under av sin sorg. Snart kommer David inse att det finns ondare människor än vad han någonsin hade kunnat föreställa sig och att hela hans familj är i fara.

    Läs mer
  4. En Kvinnas List
    En Kvinnas List
    79 SEK

    En Kvinnas List är en fortsättning och sista delen i trilogin om Jack Fontanas "actionfyllda" liv.

    Ett ödesmättat familjedrama som sträcker sig genom flera generationer och handlar om kärlek, hat, pengar, våld och makt.

    Läs mer
  5. Kidnappning i Lysekil
    Kidnappning i Lysekil
    169 SEK

    Klas och hans kollegor på Lysekils polisstation har nyss slappnat av efter
    att ha löst de mord som plågat staden. Men det finns inte mycket tid till att fira.
    Ännu ett grovt brott begås i staden. Denna gången är det en kidnappning av en ung tjej. Klas sätter ut att hitta henne samtidigt som problemen i hans privatliv även dem vägrar ta en paus. Med allt detta pågående gör Klas allt för att lösa fallet även om han så måste bryta varje regel han har på sig som polis för att åstadkomma vad han vill.

    Läs mer
  6. CODA
    CODA
    239 SEK

    Karl Seger - en desillusionerad expert på kommunikationsstrategier blir efter ett bombdåd i New York indragen i en härva av kidnappning, mord och korruption. Efter en jakt i USA för att frigöra en kidnappad dotter till en god vän övergår jakten till en kapplöpning i Köpenhamn och Skåne för att förhindra att ett avslöjande dokument hamnar i fel händer.

    Läs mer
  7. Resa sig ur askan
    Resa sig ur askan
    176 SEK 220 SEK

    "Resa sig ur askan" är en berättelse om vänskap och längtan, om snåriga relationer och drömmar, om kvinnor som ger igen.

     

    Läs mer
  8. Farlig flykt
    Farlig flykt
    239 SEK

    Farlig flykt är en fartfylld spänningsroman där vi möter skurkar och människor som söker rättvisa i en ödesdiger konflikt.

    Läs mer
  9. Kanizsas triangel
    Kanizsas triangel
    176 SEK 220 SEK

    Ett bråk bryter tystnaden i högskolebiblioteket i Borås. Alex tittar irriterat upp från kursboken och försöker lyssna varifrån de arga rösterna kommer, men ljudet studsar mellan våningarna. Plötsligt hörs ett fruktansvärt skrik. Någon faller från fjärde våningen.

    Läs mer
  10. GRYNING, SKYMNING, SKEPNAD
    GRYNING, SKYMNING, SKEPNAD
    184 SEK 230 SEK

    Den unga, självständiga och egensinniga juristen Diana Bellua hade gett sig själv ett löfte. När hon väl fick den position som hon kämpat så hårt för på den prestigefyllda advokatbyrån Steinberg & Partners skulle hon på inga villkors vis inleda någon romans med någon av sina nya kollegor. Byråns karismatiske delägare Carl von Steinberg gjorde det dock svårt att stå fast vid löftet.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 81-90 av 359

per sida
Sätt fallande sortering