Ekonomi & ledarskap

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 141

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Mellan ideal och verklighet - spaningar om chefsrollen av Johan Welander
    Mellan ideal och verklighet - spaningar om chefsrollen av Johan Welander
    210 SEK

    Varför förekommer chefstinder och trottoarmejlande? Vilka faror finns med en övertro på superhjältechefer? Är förmågan att hantera komplexitet viktigare i chefsrollen än att utveckla och arbeta utifrån välskrivna strategier? Hur föränd­rar en pandemi som Corona chefslivet? Och börjar det bli dags för medelmåttans revansch?

     

    Läs mer
  2. The WhistleB Handbook
    The WhistleB Handbook
    157 SEK

    What is the purpose of a whistleblowing system and how will it add to our company´s success?
    How do we implement the system and manage cases correctly and efficiently? These are questions that we are asked frequently. Through this handbook we want to share our most insightful experience from years of working with business ethics in general and managing whistleblowing systems in particular.

    Läs mer
  3. De 7 goda vanorna : grunden för personlig utveckling och hållbart ledarskap
    De 7 goda vanorna : grunden för personlig utveckling och hållbart ledarskap
    219 SEK

    Stephen R. Coveys bok De 7 goda vanorna (The 7 Habits of Highly Effective People) publicerades 1989 och blev genast en succé. Denna klassiker är världens mest spridda ledarskapsbok och har sedan utgivningen sålts i fler än 40 miljoner exemplar på 38 språk.

    Läs mer
  4. Lyft luren - bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck
    Lyft luren - bli framgångsrik : om kalla samtal och telefonskräck
    45 SEK

    I boken Lyft luren vägen till framgångsrik försäljning: om kalla samtal och telefonskräcktar författaren dig igenom olika metoder, mentala förberedelser, och konkreta tips för att våga ringa. Metoderna är grundade på egna erfarenheter och ett antal inspirerande berättelser från framgångsrika personer som Johan Staël von Holstein, Therese Albrechtson och Johan Wendt.

    Läs mer
  5. Konsten att valla katter : en Mensaordförandes erfarenheter
    Konsten att valla katter : en Mensaordförandes erfarenheter
    179 SEK

    Den här boken är en spännande, givande och stundtals humoristiskt inblick i hur att leda människor med hög intelligens. Att leda begåvade personer som gärna tänker själva och inte lika gärna underordnar sig en auktoritet kan vara en utmaning som kräver sin ledare. Men kan man lyckas med detta konststycke blir också resultatet utöver det vanliga! Genom målande beskrivningar och handfasta råd som sträcker sig utanför boxen delar en ordförande i Föreningen Mensa generöst med sig av sina personliga erfarenheter av att leda högintelligenta personer i ett arbete.  

    Läs mer
  6. Att leda förändring - En enkel metod som fungerar i praktiken
    Att leda förändring - En enkel metod som fungerar i praktiken
    295 SEK

    Denna bok ger dig kunskap och verktyg för att driva förändringsarbete på ett effektivt och framgångsrikt sätt. Grunden är en metod med 5 steg samt ett agilt angreppssätt som författarna utvecklat under många års arbete med förändring. I boken varvas genomgången av metoden med konkreta exempel samt sektioner med frågor och svar. Med ett fokus på vad som fungerar i praktiken hjälper den dig att skapa resultat som gör skillnad. 

    Läs mer
  7. Strategy Acceleration
    Strategy Acceleration
    249 SEK

    Would you like to know how your company can improve its ability to change in step with the world around you? Would you like to be able to measure execution and link it to financial results? Would you like to know how to create more time for strategy execution in your organization?

    Läs mer
  8. Ledarskap i praktiken
    Ledarskap i praktiken
    249 SEK

    Idén till boken Ledarskap i praktiken fick jag efter att ha gått en ledarskapskurs för några år sedan. Jag frågade en av kursledarna hur jag skulle omsätta dennes teorier i praktiken, i min verksamhet och vardag. Svaret jag fick var inget vidare, en svävande utvikning som inte gjorde mig klokare. Då bestämde jag mig för att göra ett eget koncept, som jag kom att kalla Ledarskap i Praktiken. Jag ville ta fram ett material, en bok, som ger mig stöd i min yrkesroll som ledare.

    Läs mer
  9. Framgångstrappan: 4 steg till högre prestation, lönsamhet och lycka
    Framgångstrappan: 4 steg till högre prestation, lönsamhet och lycka
    189 SEK

    Vad skiljer de organisationer som lyckas skapa framgång och bli högpresterande över tid från de som inte gör det?

    Läs mer
  10. Systemförvaltning - mervärde inom HR och lön
    Systemförvaltning - mervärde inom HR och lön
    190 SEK

    Åsa har mycket lång och bred erfarenhet från förändringsarbete inom HR och lön. Hon har varit chef, projektledare, mentor och är numera konsult med eget företag (LovOrg Utveckling AB). Här verkar hon bland annat som interim chef, coach vid utvecklings- och förändringsarbete, föreläsare och lärare. Åsa har tidigare skrivit en bok om processer inom HR och lön. Hon är mycket intresserad av AI och vilken påverkan detta kommer att ha på yrkesroller och samhälle. Du hittar henne på LinkedIn.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 141

per sida
Sätt fallande sortering