Juridik

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 11

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Inför rätta
  Inför rätta
  229 SEK

  Texten i denna bok utgörs av renskrifter ur Domböckerna vid Arvidsjaurs tingslags häradsrätt. Domböckerna utgör ett mycket omfattande material, och därför måste någon form av begränsning ske. Urvalet utgörs här i huvudsak av personer som är kopplade till familjen Grahn/ Norman i Granbo och dem närstående personer.

  Läs mer
 2. Utsatt för brott? Och har krav på skadestånd? Såhär ska du göra då! DEL 3 – FÖR ALLA
  Utsatt för brott? Och har krav på skadestånd? Såhär ska du göra då! DEL 3 – FÖR ALLA
  279 SEK

  Vet du som blivit utsatt för brott vilka rättigheter du har att också få skadestånd? Och att polis och åklagare har en skyldighet att hjälpa dig med det?  Och vet du vad du kan göra om den som dömts att betala skadestånd till dig inte betalar? Den här boken ger svar på de här frågorna - och på många fler.

  Läs mer
 3. Utsatt för brott? Se till att kvalitetssäkra ditt polisärende DEL 2 – FÖR FÖRETAGARE
  Utsatt för brott? Se till att kvalitetssäkra ditt polisärende DEL 2 – FÖR FÖRETAGARE
  279 SEK

  Vet du som företagare hur du gör en polisanmälan på bästa sätt? Eller vad du kan göra om ditt polisärende direktavskrivs eller läggs ned? Den här boken ger svar på de här frågorna - och på många fler. Författaren, som har bakgrund som bland annat åklagare, delar i boken med sig av sina kunskaper om förundersökningsreglerna och ger konkreta verktyg till alla som inte vet hur en förundersökning fungerar. I boken varvas genomgångar av rapporter och statistik med handfasta råd om hur du som företagare och brottsutsatt kan bli mer aktiv i att värna om din egen rättssäkerhet. För att nå ut till så många som möjligt har författaren även låtit översätta vissa delar av boken till engelska, somaliska, arabiska, persiska och kurdiska (sorani).    

   

  Läs mer
 4. Utsatt för brott? Se till att kvalitetssäkra ditt polisärende DEL 1 – FÖR PRIVATPERSONER
  Utsatt för brott? Se till att kvalitetssäkra ditt polisärende DEL 1 – FÖR PRIVATPERSONER
  279 SEK

  Vet du hur du gör en polisanmälan på bästa sätt? Eller vad du kan göra om ditt polisärende direktavskrivs eller läggs ned? Den här boken ger svar på de här frågorna - och på många fler.

  Läs mer
 5. Den juridiska undervisningen i Sverige
  Den juridiska undervisningen i Sverige
  225 SEK

  Den juridiska undervisningen i Sverige under 1600- och 1700-talen

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 11

Sida
per sida
Sätt fallande sortering