Lava

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 55

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Bomullssystrar
  Bomullssystrar
  151 SEK 189 SEK

  "Ja, de är döda," säger läkaren medan hon sakta stänger av och tar bort ultraljudet från min mage.

  Läs mer
 2. Alla försvann vi blev kvar
  Alla försvann vi blev kvar
  143 SEK 179 SEK

  "Alla försvann vi blev kvar" är en dramatisk berättelse med hög spänningsfaktor om att leva under hot och att söka styrka i nära relationer. 

  Läs mer
 3. Det sjuka landet
  Det sjuka landet
  143 SEK 179 SEK

  "Det sjuka landet" är en samtidsbetraktelse av ett land där ideologi har ersatt kunskap och sunt förnuft. Resultatet är ett samhälle som slukar enorma resurser och där kärnuppdraget inte längre prioriteras. Boken beskriver hur negativa mekanismer och systemfel inom det offentliga skapar dåligt resursutnyttjande och slöseri. Avsaknad av kundperspektiv är en av många orsaker. 

  Läs mer
 4. Brustna hjärtans bekännelser
  Brustna hjärtans bekännelser
  143 SEK 179 SEK

  På sajten storiesofbrokenhearts.com samlas människor från hela världen för att anonymt skriva av sig om hjärtesorg, krossade ambitioner och allt annat som får livet att suga.

  Läs mer
 5. Glimmer
  Glimmer
  151 SEK 189 SEK

  En man på Rörstrandsgatan i Stockholm, med italiensk pudertvål i portföljen och titeln beteendedesigner på visitkortet. En kvinna i 1920-talets Uppsala, hängiven vetenskapen och sina känslor för en viss tysk gästforskare. En man i Östberlins maktelit, med uppdrag att producera guldmedaljer åt republiken.

  Läs mer
 6. Hälsningar från den andra sidan
  Hälsningar från den andra sidan
  143 SEK 179 SEK

  Jag växte upp med en mor och en far, Olof Palme, Gin och Tonic och berättelser om spöken.

  Läs mer
 7. Anna Susanna Teolinda
  Anna Susanna Teolinda
  143 SEK 179 SEK

  När Olof Skärström sporrade hästen och försvann i mörkret var han nästan medvetslös av smärta och anspänning.

  Läs mer
 8. Carol
  Carol
  151 SEK 189 SEK

  Tores äldsta dotter Carol Jönsson blir ofrivilligt vittne till ett bikermord på Alnön utanför Sundsvall. En mc-klubb med kopplingar till Ryssland ligger bakom och en affärsman i Sundsvall är inblandad. Snart visar det sig att hennes liv är i fara. Carol ligger på sjukhus med bevakning och Pantheon MC är fast beslutna att tysta henne. Kommer de att lyckas?

  Läs mer
 9. Jasna
  Jasna
  151 SEK 189 SEK

  Ljudet från motorn och däcken mot vägbanan blir sövande. Tankarna flyter ihop, ett mörker tränger sig på, han rycker till när däcken snuddar vägbanans och det dånar i bilen. Somnade till en mikrosekund. Han sträcker på ryggen, byter grepp på ratten. Ser på henne, släpper blicken från vägen.

  Läs mer
 10. Livet som blev mitt
  Livet som blev mitt
  176 SEK 220 SEK

  ”Jag kommer inte överleva, hinner jag tänka innan jag ser att han inte är färdig utan går med bestämda steg mot mig. Hans blick är svart. Det är som om han inte ser mig eller vet vad han gör längre. Jag tänker inte, jag bara reser mig hastigt upp för att komma undan och börjar springa mot toaletten…”

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 55

per sida
Sätt fallande sortering