Lava

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 777

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Gropen
    Gropen
    176 SEK 220 SEK

    I den spännande romanen Gropen, en fristående uppföljare till Identiteten, återvänder vi till poliskommissarie Lars Jeppson och hans kollegor vid Göteborgspolisen. De konfronteras med en mörk härva av människohandel och mord, där fyra utländska gästarbetare lockats till Sverige med löften om

    Läs mer
  2. Hus till salu
    Hus till salu
    176 SEK 220 SEK

    När syrenerna doftar och våren står i full blom ramlar Rebecka in i trädgården till sitt drömhus under en hundpromenad. Hon blir genast förtrollad, det är kärlek vid första ögonkastet. När hon får veta att den tidigare ägaren, en briljant vetenskapsman och uppfinnare nyligen avlidit och att huset är till salu, slår hon till utan en sekunds tvekan, bakom ryggen på sin familj.

    Husets själfulla väggar viskar historier och dess skavanker och spår berättar om mysterier från det förflutna. Rebecka dras till uppfinnarens övergivna experiment, de spännande böckerna, de detaljerade skisserna och upptäcker en värld hon aldrig kunnat föreställa sig. Snart befinner hon sig i centrum av en osannolik urgammal historia, där husets dolda hemligheter väcker krafter från svunna tider till liv.

    Hus till salu är en småputtrande feelgoodroman som väver in element av fantasy och det ockulta tillsammans med vardagens knepiga utmaningar. Det är också rivstarten på Rebeckas färd in i det okända där varje upptäckt leder henne djupare in i ett spännande och riskfyllt
    äventyr.

    Läs mer
  3. Vinterblod
    Vinterblod
    176 SEK 220 SEK

    Vinterblod är en fascinerande berättelse om kärlek, identitet och överlevnad, där det övernaturliga möter det verkliga. Följ med Lasse och Paulina i deras jakt på sanningen, där historiens eko och nutidens konflikter vävs samman i en oförglömlig resa genom Norrbottens

    Läs mer
  4. Vindpojken
    Vindpojken
    176 SEK 220 SEK

    Vindpojken tar med dig på en nervkittlande resa in i det kalla hjärtat av Norrlands inland, där Malin Bergman, en ambitiös journalist med passion för vindkraftverk, finner sig förlorad i en virvel av mörka hemligheter.

    Läs mer
  5. Vem faan bryr sig om Åke?
    Vem faan bryr sig om Åke?
    176 SEK 220 SEK

    Vem fan bryr sig om Åke? är en tragikomisk berättelse fylld av skratt och djup. Den belyser livet före och efter MS med en unik blandning av humor och känslostorm.

    Läs mer
  6. Ett slag för enkelheten. En livshållning för vår tid
    Ett slag för enkelheten. En livshållning för vår tid
    176 SEK 220 SEK

    Ett slag för enkelheten handlar om att öka livskvaliteten genom glädje, långsiktighet och varsamhet. Många upplever idag att livet har blivit överdrivet komplicerat, med för mycket arbete och konsumtion. Är det då så konstigt om vi känner oss stressade och otillfredsställda, söker efter enklare sätt att organisera våra liv på?

    Läs mer
  7. Själ
    Själ
    176 SEK 220 SEK

    Långsamt vaknar jag upp. Små fragment av tankar glimmar till innan det svartnar igen. Blink, blink, svart, blink. Som en fyr på en kobbe längst ut i havsbandet en dimmig natt. Hur länge det hållit på har jag ingen aning om, när lampan plötsligt tänds i ett kontinuerligt, om än inte stadigt, sken. Var i helvete är jag?

    Tim är en android som år 2139 flyttar till Stockholm för att möjliggöra ett liv tillsammans med sin flickvän Louise. Men inte ens i Norden är samhället redo för blandade förhållanden och de jagas av polisen. Drygt hundra år tidigare blir Eva den första människan med avancerade implantat. Och när hon väl börjat varken kan eller vill hon sluta. Är hon till sist mänsklig?

    Läs mer
  8. Girighet
    Girighet
    176 SEK 220 SEK

    Bakom de eleganta fasaderna av internationell säkerhet och vapenhandel döljer sig en hänsynslös strävan efter makt och rikedom.

    Följ med på en farlig resa genom “Operation Wildfire”, där två före detta CIA-agenter, drivna av hänsynslös girighet, planerar en serie förödande terroristattacker. Deras mål? Att skapa globalt kaos och öka vapenefterfrågan för egen vinning. När ambassader sprängs och en massiv attack hotar att kasta USA in i inbördeskrig, blir vicepresident Kamala Harris landets räddning. En kamp mellan makt, hjältar och skurkar vävs samman i denna omisskännligt intensiva berättelse, där Europols antiterroriststyrka kämpar för att avslöja och stoppa de giriga hjärnorna bakom “Operation Wildfire”.

    Girighet är en nervkittlande spänningsroman som tar dig på en resa i en värld av skrupellösa intriger och korruption.

    Läs mer
  9. Hat, kärlek och likgiltighet. En tankesamling om manskroppen.
    Hat, kärlek och likgiltighet. En tankesamling om manskroppen.
    176 SEK 220 SEK

    "Utforska Mäns Innersta Tankar och Känslor om Kroppsbild - En Djupdykning i Männens Värld"


    Ta del av en gripande samling av mäns personliga berättelser om deras förhållande till sina kroppar och kroppsbilder. I dagens samhälle präglat av normer och förväntningar står dessa modiga män fram för att dela med sig av sina innersta tankar och djupaste känslor. Från olika åldrar och platser runt om i världen tar varje berättelse dig med på en resa genom den komplexa relationen till den egna kroppen.


    Författaren, själv en del av denna viktiga dialog, har konstnärligt formgett boken för att ge en plattform åt män vars röster tidigare inte fått tillräckligt utrymme. Genom ärliga och öppenhjärtiga berättelser belyses de utmaningar som män kan möta när det gäller att acceptera och älska sina kroppar, både i med- och motgång.


    Denna unika samling av berättelser är inte bara en ögonöppnare utan också en stark påminnelse om vikten av att främja medvetenhet och förståelse för de olika utmaningar som män möter när det kommer till kroppsideal och självacceptans.


    Ge dig själv möjligheten att fördjupa dig i dessa berättelser som på ett både känslosamt och tankeväckande sätt speglar människors kamp och resa mot att omfamna sina kroppar och älska sig själva.


    "Modet att dela med sig av sina innersta känslor och tankar om kroppsbild är grunden för förändring och självacceptans. Denna samling av berättelser är ett viktigt steg i riktning mot ett mer inkluderande och förstående samhälle." - Författaren

    Läs mer
  10. Någon kallar ditt namn
    Någon kallar ditt namn
    176 SEK 220 SEK

    Denna nervkittlande resa är mer än ett äventyr bland gudar och myter. Det är en berättelse om ansvar, mod och visdom, som ytterst handlar om ditt eget bidrag till att framtiden inte ska ta slut i morgon.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 777

per sida
Sätt fallande sortering