Lava

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 55

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Reflektioner vid en fyr
  Reflektioner vid en fyr
  176 SEK 220 SEK

  Kim och Chris lär känna varandra när de bor i samma samfällighet med sina partners och barn. Det uppstår omedelbart en gnista och snart är de goda vänner. När Kim separerar och flyttar därifrån tappar de kontakten, men ett år senare får Kim ett infall och bjuder in Chris till sin fyr.

  Läs mer
 2. Internutredaren
  Internutredaren
  176 SEK 220 SEK

  Länskriminalens sektion för särskilda insatser – SSI – har ansetts vara Stockholmspolisens spjutspets mot den grova organiserade brottsligheten. Under flera års tid har man visat enastående resultat. Men det börjar bli tydligt att resultaten har uppnåtts genom våldsamma och olagliga metoder. Även mutor och korruption förekom.

  Läs mer
 3. Bortom vreden
  Bortom vreden
  176 SEK 220 SEK

  Felicia stirrade på bandaget runt sin terapeuts hand. Hon visste inte om det var läge att fråga vad som hade hänt. Terapeuten hann före och berättade att hon skar sig när hon skulle kasta glasflaskor. Men det var en lögn. Händelsen som orsakat såret under bandaget var mycket mer urspårad än så.

  Läs mer
 4. När körsbärsträden blöder
  När körsbärsträden blöder
  176 SEK 220 SEK

  Det är en oktoberdag när katastrofen slår till. Ingen förstår riktigt vad som hänt. Att han avlidit av ett hagelskott mitt i bålen från några meters avstånd kan rättsläkaren konstatera, men vem som har gjort det verkar omöjligt att lista ut. Släkt, vänner, grannar och socialtjänsten förhörs, men ingenting som förklarar mordet dyker upp.

  Läs mer
 5. Pojken med smörkniven
  Pojken med smörkniven
  135 SEK 169 SEK

  Adrian känner hur han lite i taget tappar kontrollen över sitt unga liv.

  Läs mer
 6. Från idé till bokmanus
  Från idé till bokmanus
  135 SEK 169 SEK

  Från idé till bokmanus är en praktisk handbok i hur du tar dig från idé till att förverkliga ditt bokmanus, med hjälp av några centrala skrivarverktyg.

  Läs mer
 7. Jävla Jord
  Jävla Jord
  143 SEK 179 SEK

  Just på dagen tio år senare krystar Mathilda fram sitt andra utomäktenskapliga barn.

  Läs mer
 8. Frihet att vara jag
  Frihet att vara jag
  176 SEK 220 SEK

  Jag ska bara … När det där är klart, då ska jag … Det är lite mycket just nu men sen …


  Camilla Johansson var en bitterfitta, martyr och höll på att arbeta ihjäl sig. Hon trodde att det var så för alla, att alla levde i konstant stress och ångest. Med dåliga ursäkter hindrade hon sig själv från att ta en paus och känna efter. Målet var att prestera och vara tillräcklig. Men kan man någonsin känna sig tillräcklig med en gränslös prestationsångest?

  Läs mer
 9. Den tioende pelaren
  Den tioende pelaren
  151 SEK 189 SEK

  När dopingforskaren Christoffer Malmberg hittas död utanför Bedarön i Nynäshamn misstänker polisen mord. Men vilka motiv finns egentligen för att döda en dopingforskare? Om det eventuella mordet nu överhuvudtaget är kopplat till den dödes yrke?

  Läs mer
 10. Man tager vad man haver
  Man tager vad man haver
  176 SEK 220 SEK

  “Man tager vad man haver” är en feelgood-roman om och för medelålderskvinnor som kämpar när klimakteriet tränger sig på. Fylld av självironi, glädje och igenkänning blir detta en härlig berättelse om att gå vidare och hitta tillbaka till sig själv när allting känns tufft.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 55

per sida
Sätt fallande sortering