Lyrik

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 464

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Det välbekanta bruset som brusar där borta vid branternas brant
  Det välbekanta bruset som brusar där borta vid branternas brant
  189 SEK

  Det välbekanta bruset som brusar där borta vid branternas brant av Sandra Ohlsson.

  Läs mer
 2. Livets Våg
  Livets Våg
  189 SEK

  Jag delar med mig av alla mina känslor i form av dikter och berättelser ur mitt liv. Jag skriver om sorg, mitt alkoholmissbruk, psykisk ohälsa, ensamhet, vilsenhet och vardagens problem. Men jag skriver även om det vackra i livet.

  Läs mer
 3. Om du öppnar : Berättelser & Musik om hopp och förändring
  Om du öppnar : Berättelser & Musik om hopp och förändring
  249 SEK

  Livet drabbar oss på olika sätt. Ibland hårt. Vi kan alla må dåligt, genomgå en kris eller fyllas av svåra tankar och känslor. Psykisk ohälsa har olika orsaker och resan mot bättre mående ser olika ut för olika personer samtidigt som många tankar och känslor är likartade. Den här boken vill ge hopp och vara ett stöd för dig som inte mår bra och för dig som möter någon som har det svårt.

  Läs mer
 4. Sagan om idioten
  Sagan om idioten
  198 SEK

  Detta är den tredje boken i min trilogi. På sätt och viss är detta min biografi.
  Det är fortsättningsvis om livet, döden och kärleken och andra ämnen som är en del av alla människors liv, även om vi inte erkänner detta.
  Och om hyckleriet och det oäkta som tyvärr får allt för stor plats i samhället idag.
  Givetvis återkommer jag till min barndom som inte var den bästa. Kan hända skrämmer vissa saker jag skriver om, men det var så jag hade det.
  Det finns många tunga saker jag skriver om men jag upplever att där finns en riktig urkraft till att älska livet i sista änden.
  Det måste skava och göra ont ibland för att det skall vara intressant och därmed utmana läsarna på olika sätt.
  Jag har påbörjat min 4:de bok och hoppas att kunna ta ut svängarna ännu
  mer då jag har mycket kvar att berätta.

  Läs mer
 5. Panodil på recept Samlad värk
  Panodil på recept Samlad värk
  75 SEK

  Efter en kanske lite märkligt debut som författare, nio böcker i ställer för en enda, avslutar nu den förre journalisten Björn Mogreen sitt projekt med en diktsamling för vuxna, och mer då dikter av den senare tidens skola; en typ av berättelse i en särskild språkdräkt i stället för den äldre, med ofta rim eller med inre funderingar med vanligen en tvist eller sens moral på slutet.
  Det kan tyckas mörkt, här och var, men författaren försäkrar att han är en mycket positiv och optimistisk person…

  Läs mer
 6. Vägar framåt
  Vägar framåt
  139 SEK

  I tredje klass hade jag en mycket bra fröken som lärde oss att alla kan skriva dikter. Det är snart 40 år sedan och jag har aldrig slutat att skriva poesi. Mest skriver jag för min egen skull för att sätt ord på verkligheten, både den vackra som jag förundras över och den fula som är så svår att få grepp om. Jag har skrivit olika mycket i olika faser i livet. Under en period skrev jag flitigt på skrivarsajten poeter.se. Responsen där gav mig mod till att allt mer dela mina dikter med andra.

  Ibland är dikterna långa, ibland bara några rader. Ibland lyser solen, ibland är det kallt och mörkt. I denna diktsamling finns en blandning av många känslor. Precis som i livet.

  Läs mer
 7. LYCKOSTENAR
  LYCKOSTENAR
  150 SEK

  Diktsamlingen LYCKOSTENAR är en varm och finstämd diktbok med lite tankar om bl.a. naturen och livet. Samlingen inramas av två tänkvärda dikter av Gunnar Ekman.

  Läs mer
 8. Eko av Narcissus
  Eko av Narcissus
  198 SEK

  Detta diktade epos, i sonettens form, tar avstamp i den Grekiska mytologin. Här används myten om Eko och Narcissus fritt som utgångspunkt för att beskriva ett destruktivt relationsmönster. Här berättas även om två personlighetsstilar, att vara mer narcissistisk och självhävdande, eller mer följsam och som ett eko av andra.

  Läs mer
 9. Känn på mina ben
  Känn på mina ben
  189 SEK

  Berättelser om alldeles ovanligt vanliga människor med drömmar och önskningar som de kanske inte ens själva vill vid. Relationer som skaver, längtor som slirar, dagar som går.

  Läs mer
 10. Vintervila Drömmar Längtan bort
  Vintervila Drömmar Längtan bort
  129 SEK

  En resa i tid och rum

  Mellan kontinenter

  Folk och natur

  En poetisk

  Eller

  Filosofisk

  Väg

  Genom kultur

  Och verklighet

  I nutid

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 464

Sida
per sida
Sätt fallande sortering