Medicin

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 56

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Läkemedel mot åldrande
  Läkemedel mot åldrande
  176 SEK 220 SEK

  Läkemedel mot Åldrande är en kristallklart skriven och effektiv introduktion till den vetenskap och teknik som sannolikt kommer att avsevärt förlänga den mänskliga livslängden inom de närmaste årtiondena.

  Den presenterar även ett välunderbyggt argument för varför vi bör stödja och påskynda ett botemedel mot åldrande samt förslag på hur vi bevisligen kan öka våra egna chanser att leva tillräckligt länge för att själva gynnas av ett sådant.

  Peterssons bok är livsviktig läsning.

  Läs mer
 2. Läkare och charlataner
  Läkare och charlataner
  225 SEK

  Vem är läkare, och vem är charlatan?
  Kan man vara både och?

  Läs mer
 3. ETT ÖPPET SINNE SER MER. Upptäck tecken och utveckla din intuition och fantasi
  ETT ÖPPET SINNE SER MER. Upptäck tecken och utveckla din intuition och fantasi
  299 SEK

  Redan för 20 år sedan hade jag ett skriftligt mål och en innerlig önskan att skriva en bok om hur ”tecken” kan läsas av och påverka våra liv. 

  Läs mer
 4. Rörelsemönster
  Rörelsemönster
  229 SEK

  Att ha möjligheten att kunna utföra rörelser på ett ledigt sätt underlättar våra dagliga aktiviteter oavsett om vi rör oss på jobbet eller på fritiden. Vi önskar oss alla att ha ett väl fungerande rörelsemönster.

  Läs mer
 5. Konsten att hantera Tourettes syndrom
  Konsten att hantera Tourettes syndrom
  176 SEK 220 SEK

  Boken är en självbiografisk berättelse om hur man omvandlar frustration, sorg och förtvivlan till glädje och oändlig tacksamhet.

   

  Den handlar om Evas adoptivson Tobias som vid 1 års ålder kom till deras familj. Redan innan skolstarten utvecklade
  han tics och tvångstankar. Det blev en kamp att med bästa förmåga analysera vad som hände och framförallt med Tobias i fokus. Kärlek kan övervinna alla motgångar. Vi klarade det. Du kan det också.

   

  Idag kan han kontrollera sina tics och är en lycklig pappa.

  Det finns också några dikter, ett avsnitt om hur han kom till oss, samt hur man kan bearbeta ångest.

  Läs mer
 6. Djävulssjukan
  Djävulssjukan
  176 SEK 220 SEK

  Boken handlar om något som kan drabba vem som helst. En fruktansvärd sjukdom splittrar hela tillvaron. Döden knackar på, helt oväntat, som blixt från en klar himmel! 

  Läs mer
 7. Det är aldrig läkaren som får gå
  Det är aldrig läkaren som får gå
  176 SEK 220 SEK

  I denna gripande självbiografiska roman berättar lsabel och Elin ocensurerat om hur deras liv totalt vänds upp och ner när lsabel blir utsatt för en våldtäkt på deras arbets-plats. Av en läkare de arbetar med. De anmäler händelsen, men snart visar det sig att ledningen inte är beredd att ställa sig på deras sida. Hur börjar man ens läka såren som uppstår?

  Läs mer
 8. Bulimi-jäveln
  Bulimi-jäveln
  262 SEK

  Bulimi-jäveln brukade säga: “Se så äcklig du är. Patetisk. Spy du bara, rätt åt dig.”
  Hjärtat sa oftast inte så mycket, men hon kunde se sådär besviken ut, och kanske suckande säga med låg röst: ”Det räcker nu, du har kastat upp tillräckligt.”

  Läs mer
 9. Den naive läkaren
  Den naive läkaren
  176 SEK 220 SEK

  En längtan efter ett annat liv gjorde att läkaren Lars Westman lämnade Sverige 1981 för att arbeta med leprapatienter i ett av jordens fattigaste länder, Sierra Leone. Uppdraget som skulle vara ett år blev en flerårig resa av sjukdom och misär, men även vänskap, livsglädje och hopp. 

  Läs mer
 10. Jag väljer att leva
  Jag väljer att leva
  199 SEK

  När den svarta minneslådan vaknade i mitt huvud fanns det ingen återvändo. Känslorna av skuld, skam och skräck snurrade runt som en karusell i mitt huvud, alla män blev våldtäktsmän, det våldtagna lilla barnet i mitt vuxna jag tog över mitt liv. Hjärnan kunde inte längre skilja på dåtid och nutid, jag upplevde övergreppen igen och igen. Jag hade drabbats av akut ptsd ...

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 56

Sida
per sida
Sätt fallande sortering