Resor

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 60

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Ett steg närmare Rom
  Ett steg närmare Rom
  180 SEK

  Boken ”Ett steg närmare Rom” som du nu håller i din hand är en fristående fortsättning av boken ”Ett steg närmare himlen”. I denna bok kommer du att få möta två män som drivits av önskan att reformera kyrkan. Båda har med sina liv velat visa på hur de ville förändra världen. De har velat följa i Jesu fotspår genom att förkunna Guds rike och möta människors längtan eft er ett bättre liv. Båda bär namnet Franciskus. Andan förenar dem. Men 800 år skiljer dem åt.

  Läs mer
 2. Världsresenären reser igen
  Världsresenären reser igen
  189 SEK

  Att resa är att skaffa sig egna erfarenheter av olika länder och folk. Det ger oftast ett bättre perspektiv - en bättre förståelse av andra delar av världen än den som presenteras i världens massmedier.

  Läs mer
 3. Isas resa, en lastbilschaufförs dagbok från Sahara
  Isas resa, en lastbilschaufförs dagbok från Sahara
  179 SEK

  Isa Dahani är en lastbilschaufför från Marocko, som mer än allt annat vill gifta sig. I sju år har han hoppats att Ijou ska bli hans fru och han jobbar dygnet runt för att få ihop pengar till bröllopet. Det blir dessvärre inte som Isa tänkt sig, efter att hans familj på ett synnerligen bryskt sätt får honom att inse vem fästmön egentligen är.

  Läs mer
 4. Jorden runt på 80-talet. Om att resa långt och länge innan internet och mobiltelefon
  Jorden runt på 80-talet. Om att resa långt och länge innan internet och mobiltelefon
  229 SEK

  Jorden runt på 80-talet” med undertiteln ”Om att resa långt och länge innan internet och mobiltelefon”, är en personlig och stundtals utlämnade berättelse om och betraktelse av en längre resa som författaren gav sig ut på i en annan tid.

  Läs mer
 5. Vandra & njut: Guideboken
  Vandra & njut: Guideboken
  139 SEK

  Med lokalt lagad mat istället för frystorkat, nybäddad säng på hotell istället för sovsäck i tält. Med dagsetapper, lätt bagage och spännande kulturupplevelser där vandringen blir mer njutning än prestation. Amelia Adamo och Lotta Byqvist tar med läsaren på underbara vandringar i Sverige och Europa.

  Läs mer
 6. 50 Stater & 10 Blånaglar En maratonresa genom Amerika
  50 Stater & 10 Blånaglar En maratonresa genom Amerika
  199 SEK

  Vilka var de sista ord som revolvermannen Doc Holliday yppade på sin dödsbädd? Och vilken svensk svordom snappade den amerikanska fotbollsstjärnan Abby Wambash upp när hon hade Pia Sundhage som förbundskapten? Det och mycket annat avslöjas i reseskildringen "5O Stater & 10 Blånaglar".

  Läs mer
 7. En förlorad värld - När lyx på flyget var vardag
  En förlorad värld - När lyx på flyget var vardag
  219 SEK

  En förlorad värld tar med dig på en tidsresa från flygets glamourösa tid med varma cognacskupor, niande och kockar som lagade mat ombord till dagens massflygning, pressade tidmarginaler och många unruly passagerare.

  Läs mer
 8. Thailand Den hoppande myran
  Thailand Den hoppande myran
  200 SEK

  Thailand den hoppande myran är en inre och yttre reseskildring som utspelar sig i Thailand januari 2 009. Boken är också ett äventyr som utmanar och inspirerar läsaren till en ökad känsla av sammanhang i livet.

  Läs mer
 9. Från en bondes horisont
  Från en bondes horisont
  130 SEK

  Nils-Bertil Offesson är född i oktober 1931. Han växte upp på ett litet småbruk i byn Slagtofta intill Hörby. 1958 flyttade han med familjen till gården i Odarslöv vid Lund. Skrivandet och diktandet fick han efter sin mor som skrev och berättade mycket.

   

  Läs mer
 10. Från Malmö till Mumbai - Sju månader i egen bil genom Asien
  Från Malmö till Mumbai - Sju månader i egen bil genom Asien
  295 SEK

  En bok om ett fantastiskt äventyr, en reseberättelse och en kittlande inspirationskälla för dem som funderar på en liknande långresa.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 60

Sida
per sida
Sätt fallande sortering