Resor

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 68

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Final Call - resor innan sista resan
  Final Call - resor innan sista resan
  395 SEK

  ”Final Call – resor innan sista resan” skall ses som en uppföljare till boken ”Travelling Man – i konsten att resa”. Författaren blandar dagsaktuella ämnen inom området resor med politik och historia samt ett antal underhållande anekdoter. Även lite filosofiska och existentiella tankar är med.
  Krim, Georgien och Armenien är resmål dit få resenärer tagit sig.

  Läs mer
 2. Evas historia
  Evas historia
  189 SEK

  Eva Tranefeldt delar här med sig av sina minnen, bland annat genom dagboksklipp. Läsaren får följa med på en barndomsresa med tåg och cruising på Route 66. Evas historia handlar också om hur det är att bo på mödrahem och glädjen över att vara mormor.

  Läs mer
 3. Ami the Iceberg
  Ami the Iceberg
  189 SEK

  Anna Maria Berg - Sveriges mest legendariska seglare, internationellt känd som Ami the Iceberg - efterlämnade en rik litterär kvarlåtenskap från ett dramatiskt liv till sjöss och hamn. Hänsynslös var hon mot sina konkurrenter, och än hänsynslösare var hon mot sig själv, i en kompromisslös kamp att korsa oceaner i alldeles för bräckliga farkoster.

  Läs mer
 4. BAD NEWS! Om kampen mot min cancer och andra existentiella frågor
  BAD NEWS! Om kampen mot min cancer och andra existentiella frågor
  200 SEK

  Det här är en diktsamling om livet, att genomgå en cancerbehandling, om resor, om mode och minimalism. Det är texter om både verklighet och fiktion, om att bearbeta och skriva om sina känslor utifrån negativa och positiva upplevelser i vardagen.

  Läs mer
 5. Kusten runt Hamnskogen Eriksberg
  Kusten runt Hamnskogen Eriksberg
  50 SEK

  För några år sedan fick Djurö ett naturskyddsområde med det officiella namnet Hamnskogen Eriksberg. Det är Djurös gröna lunga där också Sjöhistoriska Stigen har en slinga. Man hittar dit genom att svänga in på Sörbyvägen, ett par hundra meter efter vårdcentralen. Skogen går inte ända ut till Kanholmsfjärden. Mellan Eriksbergskogen och kusten ligger flera tomter som styckades ut på slutet av 1800-och början av 1900-talet. Från början hette fastigheterna Eriksberg, Sagalid och Talatta. De ligger dels på själva Gärdsudden och dels längs med ostkusten strax ovanför Gärdsudden.

  Läs mer
 6. Så lyckas du med att våga resa solo
  Så lyckas du med att våga resa solo
  143 SEK 179 SEK

  Har du också velat resa själv någon gång men aldrig vågat? Är du typen som gärna reser med någon annan och om dina vänner inte kan, vill, har råd, eller vill spara sin semester till senare så låter du bli att resa iväg, trots att du verkligen innerst inne vill resa. Känner du igen dig? Då är den här boken till för dig!

  Läs mer
 7. Från Durban till Kairo av Sven Gruvstad
  Från Durban till Kairo av Sven Gruvstad
  295 SEK

  "Från Durban till Kairo" är en bok som handlar om ett äventyr utöver all fantasi. Samtidigt är det en bok som beskriver ett ambitiöst projekt. Hur en idé om en "Seniorresa", Sven är 69 år, genom hårt, målmedvetet och idogt arbete kunde förverkligas. Sven bevisar genom förberedelserna och genomförandet av resan att inget är omöjligt.

   

  Läs mer
 8. Ett steg närmare Rom
  Ett steg närmare Rom
  180 SEK

  Boken ”Ett steg närmare Rom” som du nu håller i din hand är en fristående fortsättning av boken ”Ett steg närmare himlen”. I denna bok kommer du att få möta två män som drivits av önskan att reformera kyrkan. Båda har med sina liv velat visa på hur de ville förändra världen. De har velat följa i Jesu fotspår genom att förkunna Guds rike och möta människors längtan eft er ett bättre liv. Båda bär namnet Franciskus. Andan förenar dem. Men 800 år skiljer dem åt.

  Läs mer
 9. Jorden runt på åttio år
  Jorden runt på åttio år
  195 SEK

  ”Lalle Bergenholtz” är en legendar i den svenska resebranschen. Han arrangerade de första, historiska, onödigt strapatsrika jorden-runtresorna, han startade och ledde resebyrån Gullivers och i spetsen på hundratals upplevelsehungriga svenska grupper har han blivit bestulen, beskjuten och bedragen – men mer än något annat förtrollats av jordens skönhet och från första parkett fått se många av dess omvälvande historiska förändringar.

   

  Läs mer
 10. Världsresenären reser igen
  Världsresenären reser igen
  189 SEK

  Att resa är att skaffa sig egna erfarenheter av olika länder och folk. Det ger oftast ett bättre perspektiv - en bättre förståelse av andra delar av världen än den som presenteras i världens massmedier.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 68

Sida
per sida
Sätt fallande sortering