Resor

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 70

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. En reseledares vardag
  En reseledares vardag
  176 SEK 220 SEK

  Har du någonsin undrat vad som händer bakom kulisserna på dina drömresor? I En reseledares vardag får du följa med på en fängslande resa genom 25 års erfarenheter, skriven med humor, värme en liten stuns av allvar.

  Författaren delar med sig av sina personliga berättelser och upplevelser från världen över, där möten med olika människor och platser skapar både oförglömliga minnen och unika utmaningar. Följ med på en resa fylld av skratt, äventyr och insikter som kommer att ge dig en ny uppskattning för den värld vi lever i och de människor vi möter på vägen.

  Läs mer
 2. Till Havanna med kärlek
  Till Havanna med kärlek
  176 SEK 220 SEK

  Till Havanna – med kärlek är en berättelse om att hitta skönheten i livets imperfektioner och att alltid gå vidare, oavsett vad som händer.

  Läs mer
 3. On the road
  On the road
  385 SEK

  ”ON THE ROAD – i livets ytterfil” är den sista i trilogin om konsten i att resa, skriven av Lars Salmonson. Författaren berättar om resornas resa, att korsa hela den australiensiska kontinenten med motor- cykel. Från Brisbane i öster, via Ayers Rock i Northern Territory, till Perth i väster. Resans längd: 12 473 kilometer.

  Läs mer
 4. Egotripp
  Egotripp
  210 SEK

  Upptäck världen från motorcykelsadeln i Mikael Svenungssons ”Egotripp”. I denna gripande reseberättelse tar Mikael oss med på en livsförändrande resa de 2.500 milen från Hong Kong till Göteborg.

  Läs mer
 5. Över havet
  Över havet
  176 SEK 220 SEK

  När författarens sextioårsdag närmar sig är alla, inklusive författaren själv, funderade över vad som skulle vara den perfekta presenten. Vad ger man en entusiastisk seglare?
  En resa över Atlanten, självklart!

  Läs mer
 6. Ta mig hem Beebee
  Ta mig hem Beebee
  176 SEK 220 SEK

  Efter att på våren 2020 ha blivit strandad på en ö i södra Karibien, i coronans fotspår, bestämmer jag mig för att inte längre sitta och vänta på att flygbolagen ska skjuta fram min hemresa till Sverige ytterligare en månad.

  Läs mer
 7. Den naive läkaren
  Den naive läkaren
  176 SEK 220 SEK

  En längtan efter ett annat liv gjorde att läkaren Lars Westman lämnade Sverige 1981 för att arbeta med leprapatienter i ett av jordens fattigaste länder, Sierra Leone. Uppdraget som skulle vara ett år blev en flerårig resa av sjukdom och misär, men även vänskap, livsglädje och hopp. 

  Läs mer
 8. En annan värld : En rapport från Nice
  En annan värld : En rapport från Nice
  200 SEK
  Denna bok skildrar hur det var att flytta till gamla stan i Nice hösten 2022; upplevelser, erfarenheter och spaningar. I det sistnämnda inkluderas saker som skiljer fransmännen från svenskarna, vilket jag insåg var en hel del…. 
   
  Läs mer
 9. Borders of Waiting
  Borders of Waiting
  300 SEK

  Western Sahara. A small desert country with rich natural resources, located on the west coast of North Africa. A small population, originally camel-breeding nomads.

  Läs mer
 10. Vår tids falska profeter
  Vår tids falska profeter
  160 SEK 200 SEK

  Med traumatiska minnen av flykt, sexuellt övervåld och ekonomiskt bedrägeri återvände Eva och hennes två söner till Sverige i början av 2021. Vad som började som en dröm om ett hälsocentrum i en avlägsen by på Yucatánhalvön i Mexico urartade till en våldsam mardröm.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 70

Sida
per sida
Sätt fallande sortering