Resor

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 72

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Unika händelser av Kerstin Askhult
    Unika händelser av Kerstin Askhult
    199 SEK

    Följ med på 14 Unika händelser som handlar om svåra, livshotande och andra speciella händelser som jag och maken varit med om och lyckats ta oss ur med livet i behåll.

    Läs mer
  2. Ami the Iceberg
    Ami the Iceberg
    189 SEK

    Anna Maria Berg - Sveriges mest legendariska seglare, internationellt känd som Ami the Iceberg - efterlämnade en rik litterär kvarlåtenskap från ett dramatiskt liv till sjöss och hamn. Hänsynslös var hon mot sina konkurrenter, och än hänsynslösare var hon mot sig själv, i en kompromisslös kamp att korsa oceaner i alldeles för bräckliga farkoster.

    Läs mer
  3. BAD NEWS! Om kampen mot min cancer och andra existentiella frågor
    BAD NEWS! Om kampen mot min cancer och andra existentiella frågor
    200 SEK

    Det här är en diktsamling om livet, att genomgå en cancerbehandling, om resor, om mode och minimalism. Det är texter om både verklighet och fiktion, om att bearbeta och skriva om sina känslor utifrån negativa och positiva upplevelser i vardagen.

    Läs mer
  4. Så lyckas du med att våga resa solo
    Så lyckas du med att våga resa solo
    143 SEK 179 SEK

    Har du också velat resa själv någon gång men aldrig vågat? Är du typen som gärna reser med någon annan och om dina vänner inte kan, vill, har råd, eller vill spara sin semester till senare så låter du bli att resa iväg, trots att du verkligen innerst inne vill resa. Känner du igen dig? Då är den här boken till för dig!

    Läs mer
  5. Från Durban till Kairo av Sven Gruvstad
    Från Durban till Kairo av Sven Gruvstad
    295 SEK

    "Från Durban till Kairo" är en bok som handlar om ett äventyr utöver all fantasi. Samtidigt är det en bok som beskriver ett ambitiöst projekt. Hur en idé om en "Seniorresa", Sven är 69 år, genom hårt, målmedvetet och idogt arbete kunde förverkligas. Sven bevisar genom förberedelserna och genomförandet av resan att inget är omöjligt.

     

    Läs mer
  6. Ett steg närmare Rom
    Ett steg närmare Rom
    180 SEK

    Boken ”Ett steg närmare Rom” som du nu håller i din hand är en fristående fortsättning av boken ”Ett steg närmare himlen”. I denna bok kommer du att få möta två män som drivits av önskan att reformera kyrkan. Båda har med sina liv velat visa på hur de ville förändra världen. De har velat följa i Jesu fotspår genom att förkunna Guds rike och möta människors längtan eft er ett bättre liv. Båda bär namnet Franciskus. Andan förenar dem. Men 800 år skiljer dem åt.

    Läs mer
  7. Jorden runt på åttio år
    Jorden runt på åttio år
    195 SEK

    ”Lalle Bergenholtz” är en legendar i den svenska resebranschen. Han arrangerade de första, historiska, onödigt strapatsrika jorden-runtresorna, han startade och ledde resebyrån Gullivers och i spetsen på hundratals upplevelsehungriga svenska grupper har han blivit bestulen, beskjuten och bedragen – men mer än något annat förtrollats av jordens skönhet och från första parkett fått se många av dess omvälvande historiska förändringar.

     

    Läs mer
  8. Världsresenären reser igen
    Världsresenären reser igen
    189 SEK

    Att resa är att skaffa sig egna erfarenheter av olika länder och folk. Det ger oftast ett bättre perspektiv - en bättre förståelse av andra delar av världen än den som presenteras i världens massmedier.

    Läs mer
  9. Jorden runt på 80-talet. Om att resa långt och länge innan internet och mobiltelefon
    Jorden runt på 80-talet. Om att resa långt och länge innan internet och mobiltelefon
    229 SEK

    Jorden runt på 80-talet” med undertiteln ”Om att resa långt och länge innan internet och mobiltelefon”, är en personlig och stundtals utlämnade berättelse om och betraktelse av en längre resa som författaren gav sig ut på i en annan tid.

    Läs mer
  10. Vandra & njut: Guideboken
    Vandra & njut: Guideboken
    139 SEK

    Med lokalt lagad mat istället för frystorkat, nybäddad säng på hotell istället för sovsäck i tält. Med dagsetapper, lätt bagage och spännande kulturupplevelser där vandringen blir mer njutning än prestation. Amelia Adamo och Lotta Byqvist tar med läsaren på underbara vandringar i Sverige och Europa.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 72

per sida
Sätt fallande sortering