Resor

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 70

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Jorden runt på åttio år
  Jorden runt på åttio år
  195 SEK

  ”Lalle Bergenholtz” är en legendar i den svenska resebranschen. Han arrangerade de första, historiska, onödigt strapatsrika jorden-runtresorna, han startade och ledde resebyrån Gullivers och i spetsen på hundratals upplevelsehungriga svenska grupper har han blivit bestulen, beskjuten och bedragen – men mer än något annat förtrollats av jordens skönhet och från första parkett fått se många av dess omvälvande historiska förändringar.

   

  Läs mer
 2. Världsresenären reser igen
  Världsresenären reser igen
  189 SEK

  Att resa är att skaffa sig egna erfarenheter av olika länder och folk. Det ger oftast ett bättre perspektiv - en bättre förståelse av andra delar av världen än den som presenteras i världens massmedier.

  Läs mer
 3. Isas resa, en lastbilschaufförs dagbok från Sahara
  Isas resa, en lastbilschaufförs dagbok från Sahara
  179 SEK

  Isas Resa, en lastbilschaufförs dagbok från Sahara, är en rolig, mustig och gripande bok om marockanen Isa Dahani från Tiznit. 

  Läs mer
 4. Jorden runt på 80-talet. Om att resa långt och länge innan internet och mobiltelefon
  Jorden runt på 80-talet. Om att resa långt och länge innan internet och mobiltelefon
  229 SEK

  Jorden runt på 80-talet” med undertiteln ”Om att resa långt och länge innan internet och mobiltelefon”, är en personlig och stundtals utlämnade berättelse om och betraktelse av en längre resa som författaren gav sig ut på i en annan tid.

  Läs mer
 5. Vandra & njut: Guideboken
  Vandra & njut: Guideboken
  139 SEK

  Med lokalt lagad mat istället för frystorkat, nybäddad säng på hotell istället för sovsäck i tält. Med dagsetapper, lätt bagage och spännande kulturupplevelser där vandringen blir mer njutning än prestation. Amelia Adamo och Lotta Byqvist tar med läsaren på underbara vandringar i Sverige och Europa.

  Läs mer
 6. Travelling man
  Travelling man
  395 SEK

  ”Travelling man – i konsten att resa”, är berättelsen om optikern som i unga år ville bli sjöman för att se världen, men det tyckte inte hans mamma var lämpligt. Lars utbildade  sig till optiker enligt mammas önskemål, men  har sedan rest under hela livet. Han har besökt ett stort antal av världens länder i alla kontinenter. Många tips för resenären blandas med egna upplevelser och anekdoter från världens alla hörn. Läs om Lars möte med Medellin-kartellens toppnamn Roberto Escobar i Colombia.

  Läs mer
 7. 50 Stater & 10 Blånaglar En maratonresa genom Amerika
  50 Stater & 10 Blånaglar En maratonresa genom Amerika
  159 SEK

  Vilka var de sista ord som revolvermannen Doc Holliday yppade på sin dödsbädd? Och vilken svensk svordom snappade den amerikanska fotbollsstjärnan Abby Wambash upp när hon hade Pia Sundhage som förbundskapten? Det och mycket annat avslöjas i reseskildringen "5O Stater & 10 Blånaglar".

  Läs mer
 8. En förlorad värld - När lyx på flyget var vardag
  En förlorad värld - När lyx på flyget var vardag
  44 SEK 219 SEK

  En förlorad värld tar med dig på en tidsresa från flygets glamourösa tid med varma cognacskupor, niande och kockar som lagade mat ombord till dagens massflygning, pressade tidmarginaler och många unruly passagerare.

  Läs mer
 9. Thailand Den hoppande myran
  Thailand Den hoppande myran
  200 SEK

  Thailand den hoppande myran är en inre och yttre reseskildring som utspelar sig i Thailand januari 2 009. Boken är också ett äventyr som utmanar och inspirerar läsaren till en ökad känsla av sammanhang i livet.

  Läs mer
 10. Från en bondes horisont
  Från en bondes horisont
  130 SEK

  Nils-Bertil Offesson är född i oktober 1931. Han växte upp på ett litet småbruk i byn Slagtofta intill Hörby. 1958 flyttade han med familjen till gården i Odarslöv vid Lund. Skrivandet och diktandet fick han efter sin mor som skrev och berättade mycket.

   

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 70

per sida
Sätt fallande sortering