Resor

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 73

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Vandra & njut: Guideboken
    Vandra & njut: Guideboken
    139 SEK

    Med lokalt lagad mat istället för frystorkat, nybäddad säng på hotell istället för sovsäck i tält. Med dagsetapper, lätt bagage och spännande kulturupplevelser där vandringen blir mer njutning än prestation. Amelia Adamo och Lotta Byqvist tar med läsaren på underbara vandringar i Sverige och Europa.

    Läs mer
  2. Travelling man
    Travelling man
    395 SEK

    ”Travelling man – i konsten att resa”, är berättelsen om optikern som i unga år ville bli sjöman för att se världen, men det tyckte inte hans mamma var lämpligt. Lars utbildade  sig till optiker enligt mammas önskemål, men  har sedan rest under hela livet. Han har besökt ett stort antal av världens länder i alla kontinenter. Många tips för resenären blandas med egna upplevelser och anekdoter från världens alla hörn. Läs om Lars möte med Medellin-kartellens toppnamn Roberto Escobar i Colombia.

    Läs mer
  3. 50 Stater & 10 Blånaglar En maratonresa genom Amerika
    50 Stater & 10 Blånaglar En maratonresa genom Amerika
    159 SEK

    Vilka var de sista ord som revolvermannen Doc Holliday yppade på sin dödsbädd? Och vilken svensk svordom snappade den amerikanska fotbollsstjärnan Abby Wambash upp när hon hade Pia Sundhage som förbundskapten? Det och mycket annat avslöjas i reseskildringen "5O Stater & 10 Blånaglar".

    Läs mer
  4. En förlorad värld - När lyx på flyget var vardag
    En förlorad värld - När lyx på flyget var vardag
    44 SEK 219 SEK

    En förlorad värld tar med dig på en tidsresa från flygets glamourösa tid med varma cognacskupor, niande och kockar som lagade mat ombord till dagens massflygning, pressade tidmarginaler och många unruly passagerare.

    Läs mer
  5. Thailand Den hoppande myran
    Thailand Den hoppande myran
    200 SEK

    Thailand den hoppande myran är en inre och yttre reseskildring som utspelar sig i Thailand januari 2 009. Boken är också ett äventyr som utmanar och inspirerar läsaren till en ökad känsla av sammanhang i livet.

    Läs mer
  6. Från Malmö till Mumbai - Sju månader i egen bil genom Asien av Sven Gruvstad
    Från Malmö till Mumbai - Sju månader i egen bil genom Asien av Sven Gruvstad
    295 SEK

    En bok om ett fantastiskt äventyr, en reseberättelse och en kittlande inspirationskälla för dem som funderar på en liknande långresa.

    Läs mer
  7. Läs och Res! - ett annat sätt att tänka - ett annat sätt att resa
    Läs och Res! - ett annat sätt att tänka - ett annat sätt att resa
    249 SEK
    Läs och Res! är berättelser om resor och tankar kring resande, insiktsfulla men kritiska betraktelser om turism och resebransch. Boken handlar också om reseföretaget Läs och Res. 10 000-tals reste under 37 år med företaget. "En bibel för dig som gillar att resa" så skrev förlaget.  Jag har inte skrivit boken ensam. 90 resenärer har berättat om sina äventyr och tankar under resan. 17 ­reseledare i olika länder har skrivit om hur de med stolthet och glädje visade sitt land för besökande skandinaver. 480 sidor med mycket färgbilder. Låter det torrt? Tvärtom, här finns de mest dråpliga, osanno­lika historier. Men också tänkvärt om starka intryck under resan. Du får praktiska tips för ditt eget resande och förhopp­ningsvis mod att lämna turistvägarna och möta människorna som lever sina liv långt bort från oss. Boken argumenterar passionerat för det stora värdet av att resa och förmedlar hur viktig en “riktig” resa kan vara och hur starkt den kan påverka våra tankar – t o m styra om livet. Inte vilken resa som helst, utan... ja, det är vad boken handlar om!
    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 73

per sida
Sätt fallande sortering