Resor

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 70

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Från Malmö till Mumbai - Sju månader i egen bil genom Asien av Sven Gruvstad
  Från Malmö till Mumbai - Sju månader i egen bil genom Asien av Sven Gruvstad
  295 SEK

  En bok om ett fantastiskt äventyr, en reseberättelse och en kittlande inspirationskälla för dem som funderar på en liknande långresa.

  Läs mer
 2. Läs och Res! - ett annat sätt att tänka - ett annat sätt att resa
  Läs och Res! - ett annat sätt att tänka - ett annat sätt att resa
  249 SEK
  Läs och Res! är berättelser om resor och tankar kring resande, insiktsfulla men kritiska betraktelser om turism och resebransch. Boken handlar också om reseföretaget Läs och Res. 10 000-tals reste under 37 år med företaget. "En bibel för dig som gillar att resa" så skrev förlaget.  Jag har inte skrivit boken ensam. 90 resenärer har berättat om sina äventyr och tankar under resan. 17 ­reseledare i olika länder har skrivit om hur de med stolthet och glädje visade sitt land för besökande skandinaver. 480 sidor med mycket färgbilder. Låter det torrt? Tvärtom, här finns de mest dråpliga, osanno­lika historier. Men också tänkvärt om starka intryck under resan. Du får praktiska tips för ditt eget resande och förhopp­ningsvis mod att lämna turistvägarna och möta människorna som lever sina liv långt bort från oss. Boken argumenterar passionerat för det stora värdet av att resa och förmedlar hur viktig en “riktig” resa kan vara och hur starkt den kan påverka våra tankar – t o m styra om livet. Inte vilken resa som helst, utan... ja, det är vad boken handlar om!
  Läs mer
 3. Lär känna Estland : en läsebok och resebok
  Lär känna Estland : en läsebok och resebok
  200 SEK
  Lär känna Estland är en komplett handledning för resor både i länsstol och på landsväg. Lär känna Estland berättar om ett folk som behållit sin egen kultur... Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 70

per sida
Sätt fallande sortering