Läsålder 3-6 år

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 152

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Attraktionslagen
  Attraktionslagen
  136 SEK 170 SEK

  ”Attraktionslagen för barn och tröga vuxna”, en sagolik guide till den magiska kraft som bor inom oss alla. Följ med författaren Åsa Popp på en inspirerande utforskning av våra inre kanaler och känslornas vägvisande roll i livet.

  I denna vackert illustrerade barnbok, öppnar Åsa upp för en ny värld av förståelse och möjligheter. Genom enkla och gripande berättelser lär vi oss att varje känsla är som en tv-kanal – en unik frekvens som attraherar liknande energier. Genom att lära oss att stanna på en högre kanal, oavsett omgivningens frekvens, får vi kraften att lyfta upp både oss själva och dem omkring oss.

  Djupt förankrad i insikten om att våra tankar och känslor styr våra liv, utforskar boken hur vi kan förändra vår verklighet genom att ändra vår inre inställning. Genom att praktisera tacksamhet och föreställa oss redan uppnådda önskningar, öppnar vi dörrarna till en värld av möjligheter och manifestationer.

  Med varmt hjärta och kloka ord vägleder ”Attraktionslagen för barn och tröga vuxna” oss till en djupare förståelse för oss själva och världen runt omkring oss. En bok att läsa tillsammans, där såväl barn som vuxna kan lära och växa tillsammans.
  Låt dig dras in i en värld där magin i attraktionslagen väntar på att upptäckas.

  Läs mer
 2. Theodor och de busiga bokstäverna
  Theodor och de busiga bokstäverna
  136 SEK 170 SEK
  Theodor kämpar med bokstäverna, men de bara bråkar och busar med honom. Varje bokstav blir en utmaning, och tårarna kan inte hållas tillbaka. Theodor möter stöd från mamma, Christina och Lisa. Med hjälp av sandpapper och en dator lär han sig på nya sätt.
   
  Denna vackert illustrerade berättelse handlar inte bara om Theodors utmaningar utan också om vikten av stöd och olika sätt att lära sig. En inspirerande resa där Theodor lär sig hantera sin dyslexi, och styrkan inom honom blomstrar. En bok som väcker nyfikenhet och sprider värme.
  Läs mer
 3. Hugo handlar
  Hugo handlar
  136 SEK 170 SEK

  Klara för en äventyrlig resa med Hugo och hans mamma? Idag ska de till mataffären och handla, och Hugo är glad för att få hjälpa till! Tillsammans skriver de en lista och plockar ner allt de behöver.

  Följ med när de letar efter varorna i affären. Det blir en dag full av skratt, samarbete och massor av kul!

  "Hugo handlar" är en härlig berättelse om att hjälpa till och ha kul tillsammans.

  Läs mer
 4. Grönvald på Semester
  Grönvald på Semester
  220 SEK

  Följ med på semesteräventyr tillsammans med Grönvald och hans grodvänner Frogrik och kusin Ister på deras resa till Solön.
  Ett nervöst flygäventyr och trängsel vid väskbandet inne i flygplatshallen väntar, följt av soliga dagar med bad och nya upptäckter. Grönvald med sina nya, gula grodfötter blir snabbt en simstjärna, vilket väcker avund hos semestrande tävlingsgrodor.

  Är de redo för Solöns överraskningar? Häng med och upplev skratt, spänning och vänskap i Grönvald på semester

  Läs mer
 5. Betibeti får en vän
  Betibeti får en vän
  136 SEK 170 SEK

  Följ med på ett hjärtevärmande äventyr till Ghana i Betibeti får en vän.

  Möt Betibeti, en modig femåring vars liv förändras när han träffar den svenska volontären Janina och hennes familj på barnhemmet där han bor. Trots svårigheter som brist på mat och vatten finner Betibeti värme och gemenskap hos sina vänner och i den oväntade vänskapen med Nils från Sverige. Tillsammans övervinner de språkbarriärer och kulturella skillnader för att dela äventyr och skapa minnen för livet. När avskedets stund närmar sig lämnar Nils sin favoritleksak till Betibeti, vilket väcker starka känslor.

  Denna gripande berättelse om vänskap och hopp belyser vikten av att överbrygga gränser och ger en djupare förståelse för livet på ett barnhem i Ghana.

  Läs mer
 6. Svans
  Svans
  180 SEK

  Kommer Sven och Pip att bli lyckliga med sina nya svansar?

  Läs mer
 7. Diamanttjuven
  Diamanttjuven
  176 SEK 220 SEK

  Följ med prinsessan Junie och hennes lojala hund Maja på ett gnistrande äventyr när slottets dyrbara diamanter plötsligt försvinner.

  Läs mer
 8. Tur-Ture och Grammofon-Bengt fiskar blåstång
  Tur-Ture och Grammofon-Bengt fiskar blåstång
  144 SEK 180 SEK

  Fiskaren Tur-Ture och fågeln Grammofon-Bengt arbetar tillsammans på en förtrollad fiskebåt som heter Smörblomma. Med sin flygande fiskebåt ger de sig ut på havet och fiskar blåstång. Av blåstången trollar fiskefartyget Smörblomma fram väldigt goda tångbröd som de äter!

  Läs mer
 9. Lilla Lu och mobiltelefonen
  Lilla Lu och mobiltelefonen
  136 SEK 170 SEK

  Utforska Lilla Lu:s äventyr i ‘Lilla Lu och mobiltelefonen’. Följ den nyfikna franska bulldoggen när hon upptäcker den mystiska världen av mobiltelefoner. Genom färgglada illustrationer och hjärtevärmande text tar boken upp det moderna dilemmat med mobilanvändning och hur den påverkar relationer.

  Efter roliga och gripande händelser startar Lilla Lu och hennes vänner en vänlig protest för att uppmana både barn och vuxna att lyfta blicken från sina mobiler och istället ägna tid åt varandra. ‘Lilla Lu och mobiltelefonen’ är en inspirerande berättelse om gemenskap, upptäckt och vikten av verklig närvaro. En läsupplevelse för både små och stora hjärtan som väcker tankar om balansen mellan teknik och verklig kontakt.

  Läs mer
 10. Borta mina händer - blåbärspaj och rymdfärd
  Borta mina händer - blåbärspaj och rymdfärd
  136 SEK 170 SEK

  Upptäck en värld av lek och äventyr i denna charmiga berättelse där en liten flicka och hennes mamma tar oss med på en resa bortom gränserna för fantasi.

  Genom leken “Borta mina händer” följer läsaren med när händerna ger sig ut på spännande uppdrag, från blåbärsplockning i skogen till en hisnande rymdfärd till månen. Med förtjusande illustrationer
  och en berörande berättelse hyllar boken barnets ofattbara fantasi och den nära kopplingen mellan förälder och barn.

  En hjärtevärmande läsupplevelse för hela familjen, “Borta mina händer” inspirerar till gemenskap och kreativitet, och skapar minnesvärda stunder som överbryggar generationer.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 152

Sida
per sida
Sätt fallande sortering