Läsålder 3-6 år

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 112

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Prinsessan Prutt
  Prinsessan Prutt
  152 SEK 190 SEK

  Det var en gång en söt prinsessa som hette prinsessan Prutt. Hon älskade att leka och utforska saker, men hennes kompisar höll sig ofta på avstånd på grund av hennes pruttar.

   

  När hon blev vuxen och ville gifta sig höll sig många av de andra prinsarna borta från prinsessan Prutt. Kommer hon någonsin lyckas hitta den riktiga prinsen för henne?

   

  Prinsessan Prutt är en humoristisk och positiv barnbok om att vara sig själv även när det känns tungt och svårt.

  Läs mer
 2. Alma och Atman
  Alma och Atman
  160 SEK 200 SEK

  Alma & Atman är en varm och inspirerande historia om en liten flicka som får stöd av hästen Atman under en utmanande tid i hennes liv. Atman lär flickan att lyssna till sitt hjärta och sätta ord på sina känslor och behov. Det är en givande bok för hela familjen, skriven med utgångspunkt i prisbelönta Connection Practice®, en social-emotionell metodik som banar väg för ökad förståelse och kontakt mellan människor. The Connection Practice® är en metod som inspirerats av HeartMath® och Nonviolent Communication®. Alma & Atman utrustar oss med enkla verktyg för att skapa ett medkännande förhållningssätt till oss själva och andra.

  Läs mer
 3. Sagan om Nasse Rasse och grisfarmen
  Sagan om Nasse Rasse och grisfarmen
  136 SEK 170 SEK

  Nasse Rasse, Hoffa och Bruno gör sitt bästa på stormötet för att skrämma upp de andra grisarna. Vad kommer ske nu? Vad händer med ugglan som sitter på takbjälken och vad menar Trumpgrisen med ”Make Amerika Pigg Again”? Är han verkligen så vacker, klok och demokratisk som han påstår?

   


  "Sagan om Nasse Rasse och grisfarmen" är en saga om demokrati och alla människors lika värde. Den är lämplig såväl för barn som för vuxna och passar utmärkt för högläsning.

   

  Författaren är 77 år och har alltid varit engagerad i samhälls-, kultur- och miljöfrågor. Han har arbetat som lärare i drygt 30 år i samhällsorienterande ämnen. Under 70- talet arbetade han som fritidsledare och dramapedagog på fritidsgårdar och har hela sitt liv arbetat med och för barnens bästa. Barnkonventionen har varit en av hans ledstjärnor

  Läs mer
 4. Ulle, pappa och rävis
  Ulle, pappa och rävis
  136 SEK 170 SEK
  Det är morgon. I köket står pappa vid diskbänken och dricker kaffe. Han tittar på sin mobil.
  Ulle sitter vid bordet. Pappas ögon ser inte Ulle. Men Ulle är van. Pappa har alltid e-mail och bilder och sånt som han måste titta på i mobilen. Han har möten och meddelanden och samtal som är väldigt, väldigt viktiga. Det vet Ulle. Bredvid Ulle sitter Rävis.
   
  Det är en gosedjursräv. Hon fick den när hon var alldeles nyfödd. Då var de lika stora, men nu är Ulle större.
   
  Ulles räv får inte följa med till förskolan. Leksaker ska stanna hemma, säger pappa. Men när pappa inte ser så smyger Ulle ner Rävis i sin ryggsäck. Idag ska han få vara med på förskolan.
   
   
  Den här boken vill porträttera ett barn av idag. Men också en förälder av idag. En förälder som i sin iver att effektivisera vardagen blir otillgänglig för barnet. I boken får pappa och Ulle chansen till en omstart, och en tankeställare.
  Läs mer
 5. Klara färdiga, cykla!
  Klara färdiga, cykla!
  136 SEK 170 SEK
  Nora är snart fem år och vill så gärna cykla utan stödhjul! Men tänk om hon ramlar och det kommer en massa blod... Kommer hon att våga prova?
   
  Detta är en mysig barnbok om att tro på sig själv och våga övervinna sina rädslor.
  Läs mer
 6. Lillys tics eller....vem är det som bestämmer
  Lillys tics eller....vem är det som bestämmer
  136 SEK 170 SEK
  Lilly gillar inte höga ljud, eller kanelbullar om det inte är mormors. Hon gillar inte när det är ovädersdagar, för då är alla inomhus på rasterna. Då blir det nervöst i Lillys kropp, det kliar inuti och hon bara måste harkla sig. Då fnissar klasskompisarna sådär elakt.
   
   
  Agnes och Rut är speciellt elaka. De bestämmer vilka som får vara med och vilka som inte får vara med. Oftast är det Lilly som inte får vara med.
   
   
  ”Okej, vilka vill vara med och leka? Ja, alla får vara med. Alla som inte har tics”, brukar Agnes ropa högt. Lilly känner sig ledsen, ensam och utstött. En dag flyttar det dock in en ny familj i huset intill...
   
   
  Lillys tics är en berättelse om att inte vara som alla andra och om hur viktigt det är att ha en vän när det känns tungt.
  Läs mer
 7. Ghosthearts Bok 1: Resan till börjans slut
  Ghosthearts Bok 1: Resan till börjans slut
  136 SEK 170 SEK
  Ni vet en värld där solen skiner, fjärilar fladdrar och fåglar kvittrar? Där man lägger sig i tid och vaknar glad, mumsar bullar och glass, kramas och har det allmänt bra?
   
  Det här handlar inte så värst jättemycket om den världen...
   
  Kasta dig istället in i en historia fylld av onda och goda filurer samt hot mot jordens överlevnad. Följ ett litet spökes otroliga väg till att bli en äkta hjälte!
  Läs mer
 8. LEO och den förkylda draken
  LEO och den förkylda draken
  136 SEK 170 SEK

  Leo har en hemlighet som inte ens hans matte eller storebror vet om. På hans fönsterbräda finns det ett gammalt fat gjort av trä som ingen bryr sig om, men vad ingen vet är att fatet är en hemlig båt. Sätter man sig i den på natten så åker man iväg på magiska äventyr, där vad som helst kan hända och man får ofta träffa nya vänner.

   

  En kväll sätter sig katten Leo på fatet i fönstret och åker iväg till en fiskeby. Där träffar han Mathilda, som förklarar för honom att byns drake har börjat ryta så fruktansvärt att ingen i byn vågar gå utanför dörren längre. Och draken som alltid varit så snäll! Leo bestämmer sig för att hjälpa byn med drakproblemet, trots att han känner sig rädd och orolig.

   

  Pratar draken och han samma språk i det här landet? Om man ens talar samma språk, vad säger man i sådana fall till en stor drake? Och den viktigaste frågan, vad äter en drake egentligen? Äter den katter?

   

  Leo och den förkylda draken är en mysig barnbok om att möta sina rädslor och hjälpa andra.

  Läs mer
 9. Bell & Kjell - Busiga räkneboken
  Bell & Kjell - Busiga räkneboken
  136 SEK 170 SEK

  Att lära sig siffror är buslätt om det är buskul! Här är den, en busig räknebok från 1-12 med rim, frågor och vilda bus på varje sida. Med Bell & Kjells busiga räknebok lär man sig känna igen siffror, räkna och fundera över frågor ihop mellan skratten. Bell & Kjell har alltid något på gång som de vuxna måste oja sig över som ni kan skratta åt och lära er något klokt om.

   

  Riktigt busiga Bell & Kjell bjuder in till många mysiga lässtunder, en bok där du lär dig mer varje gång. Följ med från ett till tolv med saft på golv!

  Läs mer
 10. Tre små drakars äventyr
  Tre små drakars äventyr
  136 SEK 170 SEK

  De tre små drakarna Astrid, Signe och Tage bor i stora träd i skogen, de är vänner och tycker om att ge sig ut på olika uppdrag.

   

  En dag hittar de en skattkarta och de tre små drakarna ger sig ut på ett både spännande och lite farligt äventyr för att hitta skatten.

   

  De möter många olika figurer under sökandet, en del väldigt snälla, men även andra mindre snälla som själva vill hitta skatten...

   

  Kommer Astrid, Signe och Tage hinna fram till skatten först? Svaret får du i denna fina och spännande bok för de lite mindre barnen!

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 112

Sida
per sida
Sätt fallande sortering