Läsålder 3-6 år

Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 62

Page
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Djupet
  Djupet
  100 SEK

  Som en droppe i havet, så ser jag denna längtan.

  Läs mer
 2. Aladdin och den magiska lampan, del 1
  Aladdin och den magiska lampan, del 1
  149 SEK
  Aladdin var en riktig person som levde i det gamla Bagdad för länge sedan. Bagdad var på den tiden den modernaste staden på jorden. Han var mycket snäll och en riktig hjälte. Alla beundrade honom, även en främmande man som hävdade att han var Aladdins farbror. Detta för att utnyttja honom. 
    
  Läs mer
 3. Tre små lamm
  Tre små lamm
  129 SEK

  Det här är sagan om tre små lamm, som skall köras till slakt. Men ödet vill annorlunda. De tre lammen färdas över ett stormigt vatten. De landar på en äng, där de upplever nya möte och äventyr. Och som i alla sagor, så har även den här, ett lyckligt slut.

  Läs mer
 4. Lilla röda stöveln
  Lilla röda stöveln
  149 SEK

  En bilderboksberättelse om en liten röd stövels öden och äventyr.

  Här får den lilla läsaren uppleva hur det kan kännas att bli borttappad och ledsen, att träffa vänner och att till sist - tack och lov - hitta hem igen.

  Rafflande för 3-5 åringar.

  Läs mer
 5. Sven och Goliat
  Sven och Goliat
  249 SEK

  "Äntligen finns de härliga böckerna om krokodilerna Sven och Goliat i en alldeles färsk samlingsvolym! Följ med Sven och Goliat, två snälla och lite säregna krokodiler, på alla deras äventyr! De letar efter deras älskade pappa, går på kalas och lär sig hur viktigt det är med vänner".

  Läs mer
 6. Superhjärna
  Superhjärna
  249 SEK

  Superhjärna är en bok i en helt egen banbrytande genre. Den främjar psykisk hälsa hos barn redan i tidig ålder för att nå livslångt välmående. 

  Du får följa med hjärncellen Neuro på en spännande resa genom lekfulla miljöer där han visar hur man bygger sin alldeles egna #SUPERHJÄRNA!

  Läs mer
 7. Från A till Ö - en bokstavskö
  Från A till Ö - en bokstavskö
  160 SEK

  Från A till Ö - en bokstavskö gör det lätt att lära sig alfabetet. Med en medveten blandning av fantasi och realism förmedlar texten och bilderna ytterligare kunskap och inte minst en hel del humor.

  Läs mer
Visa som Listvy Grid

Artiklar 1-10 av 62

Page
per sida
Sätt fallande sortering