Läsålder 3-6 år

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 152

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Love och bilderna
  Love och bilderna
  136 SEK 170 SEK

  Upptäck den viktiga berättelsen om LOVE OCH BILDERNA, en bok som belyser det känsliga mötet mellan vuxna och barn genom barnets ögon.

  Följ Love som navigerar genom den komplexa världen av delade bilder och privatlivets integritet. Genom en resa av ömsesidig förståelse och respekt lär sig både Love och mamma vikten av samtycke och gränssättning.

  Det är en tankeväckande berättelse som påminner oss om betydelsen av att lyssna på barn och respektera deras känslor. Ta del av den viktiga lärdom som Love och mamma tillägnar sig och upptäck vägentill frihet och glädje i deras lekfulla samspel, oavsett om kameran är närvarande eller inte.

  Läs mer
 2. Lilly kanins födelsedag
  Lilly kanins födelsedag
  128 SEK 160 SEK

  Lilly Kanin fyller år och hennes vänner överraskar henne med kalas.
  Av Nalle får hon en fin boll i födelsedagspresent. De har jätteroligt med bollen, men en av vännerna råkar ta i lite för hårt när de kastar den fram och tillbaka, så den flyger långt in i skogen.

  Läs mer
 3. Bell och Bess på bushumör
  Bell och Bess på bushumör
  176 SEK 220 SEK

  Bell och Bess på Bushumör är en varm skildring av syskonskap och barndomens oförglömliga stunder, perfekt för unga läsare och en underbar påminnelse om livets enkla glädjeämnen.

  Läs mer
 4. Min fantastiska trädgård
  Min fantastiska trädgård
  136 SEK 170 SEK

  Följ med på ett äventyr genom en trädgård där det otroliga blir möjligt och det fantastiska blir verkligt.

  I denna charmiga bok möter du Emina, en liten flicka vars trädgård förvandlas till en levande saga där blommorna sjunger och buskarna blir till gömställen för spännande lekar. Även om trädgården är fylld med fantastiska upplevelser finns det ett skjul i bortre änden av trädgården som Emina tycker ser läskigt ut. Men med pappa vid sin sida lär hon sig snart att mod och nyfikenhet är nyckeln till att övervinna rädslor.

  Min fantastiska trädgård är en underhållande och lärorik bok som uppmuntrar barn att våga utforska och använda sin fantasi. En perfekt bok för små äventyrare och drömmare!

  Läs mer
 5. Uno, farfar och djuren
  Uno, farfar och djuren
  176 SEK 220 SEK

  Upptäck en värld av undran och medkänsla i boken Uno, farfar och djuren! Följ med Uno, den nyfikna pojken, och hans farfar på ett inspirerande äventyr genom en färgglad djurpark. Uno ställer kloka frågor och öppnar våra ögon för djurens liv.

  Läs mer
 6. Abborren Benny och gäddan
  Abborren Benny och gäddan
  152 SEK 190 SEK

  Gäddan - vem är det undrar abborren Benny? Häng med på hans stora äventyr i den lilla sjön när han rymmer hemifrån och gör nya upptäckter. Kommer han att träffa den där gäddan, och hittar han hem igen?

  Läs mer
 7. Gustav och lejonet
  Gustav och lejonet
  136 SEK 170 SEK

  Stig in i den underbara världen med Gustav och Lejonet, en berättelse om Gustavs första födelsedag.

  Följ med Gustav på en resa av upptäckter och festligheter, där varje ögonblick är fyllt av magi och överraskning. Från morgonens födelsedagssång och skimrande presenter till äventyret på Öppna förskolan och en spännande utflykt till dammen, sprudlar varje sida av barnslig glädje och spänning.

  Men den största överraskningen väntar när Gustav öppnar ett mystiskt paket och hittar ett goselejon – en ny vän som tar honom med på en resa genom lek och fantasi.

  Läs mer
 8. Spisresan
  Spisresan
  176 SEK 220 SEK

  En gubbe och en gumma ville gärna åka till Paris men hur kunde de komma dit när de inte ville varken flyga eller åka tåg, och någon bil hade de inte?

  Läs mer
 9. Mamma är knasig
  Mamma är knasig
  136 SEK 170 SEK

  En bok om relationen mellan barn och mor i centrum står kärleken så stor. Med fantastiska bilder med mycket fantasi när man läser den känner man igen sig där i Boken ger en mysig stund med mycket skratt visar på att relationen är en skatt.

  Läs mer
 10. Nilias gosedjur
  Nilias gosedjur
  176 SEK 220 SEK

  Häng med på en rolig berättelse om Nilias alla älsklingsgosedjur!

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 152

per sida
Sätt fallande sortering