Läsålder 3-6 år

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 104

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. LEO och den förkylda draken
  LEO och den förkylda draken
  136 SEK 170 SEK

  Leo har en hemlighet som inte ens hans matte eller storebror vet om. På hans fönsterbräda finns det ett gammalt fat gjort av trä som ingen bryr sig om, men vad ingen vet är att fatet är en hemlig båt. Sätter man sig i den på natten så åker man iväg på magiska äventyr, där vad som helst kan hända och man får ofta träffa nya vänner.

   

  En kväll sätter sig katten Leo på fatet i fönstret och åker iväg till en fiskeby. Där träffar han Mathilda, som förklarar för honom att byns drake har börjat ryta så fruktansvärt att ingen i byn vågar gå utanför dörren längre. Och draken som alltid varit så snäll! Leo bestämmer sig för att hjälpa byn med drakproblemet, trots att han känner sig rädd och orolig.

   

  Pratar draken och han samma språk i det här landet? Om man ens talar samma språk, vad säger man i sådana fall till en stor drake? Och den viktigaste frågan, vad äter en drake egentligen? Äter den katter?

   

  Leo och den förkylda draken är en mysig barnbok om att möta sina rädslor och hjälpa andra.

  Läs mer
 2. Bell & Kjell - Busiga räkneboken
  Bell & Kjell - Busiga räkneboken
  136 SEK 170 SEK

  Att lära sig siffror är buslätt om det är buskul! Här är den, en busig räknebok från 1-12 med rim, frågor och vilda bus på varje sida. Med Bell & Kjells busiga räknebok lär man sig känna igen siffror, räkna och fundera över frågor ihop mellan skratten. Bell & Kjell har alltid något på gång som de vuxna måste oja sig över som ni kan skratta åt och lära er något klokt om.

   

  Riktigt busiga Bell & Kjell bjuder in till många mysiga lässtunder, en bok där du lär dig mer varje gång. Följ med från ett till tolv med saft på golv!

  Läs mer
 3. Tre små drakars äventyr
  Tre små drakars äventyr
  136 SEK 170 SEK

  De tre små drakarna Astrid, Signe och Tage bor i stora träd i skogen, de är vänner och tycker om att ge sig ut på olika uppdrag.

   

  En dag hittar de en skattkarta och de tre små drakarna ger sig ut på ett både spännande och lite farligt äventyr för att hitta skatten.

   

  De möter många olika figurer under sökandet, en del väldigt snälla, men även andra mindre snälla som själva vill hitta skatten...

   

  Kommer Astrid, Signe och Tage hinna fram till skatten först? Svaret får du i denna fina och spännande bok för de lite mindre barnen!

  Läs mer
 4. Tre små drakars äventyr. Uppdrag – skattjakt
  Tre små drakars äventyr. Uppdrag – skattjakt
  119 SEK 149 SEK

  De tre små drakarna Astrid, Signe och Tage bor i stora träd i skogen, de är vänner och tycker om att ge sig ut på olika uppdrag.

  Läs mer
 5. Min mamma kan inte läsa och skriva
  Min mamma kan inte läsa och skriva
  159 SEK

  Zagros mamma är analfabet. Det betyder att hon har svårt att läsa och skriva. Utan Zagros hjälp får mamman svårt att hitta maten i butiken. Men mamma är bra på andra saker.

  Läs mer
 6. Mishka och Stjärnorna
  Mishka och Stjärnorna
  189 SEK

  Mishka bor i rymden med sin katt Kosmos. Han gillar stjärnor och plockar ihop dem i sin skottkärra. En dag ser han en stjärna som är mycket finare. Han vill ha den men det går inte. Mishka känner sig besviken och arg.. Katten Kosmo hjälper Mishka att hantera sina känslor.

  Läs mer
 7. Freddy Frö
  Freddy Frö
  120 SEK 150 SEK

  I en poetisk och ömsint saga på rim får ni följa Freddyfrö under jord.

  Freddyfrö vägleds av boken Våren som berättar om vänskap och frihet.
  Hur är det att vara ensam i mörkret och vilka drömmar håller längtan vid liv?

  Mellan dröm och verklighet, se Freddyfrö växa från ensam till tillsammans.

  Läs mer
 8. Dockan och bordet och den underbara resan
  Dockan och bordet och den underbara resan
  159 SEK

  Berättelsen om två udda vänner och deras äventyrliga resa runt jorden. De seglar genom storm över Indiska oceanen och flyger över byarna på Java. De är på kalas och i tjusiga salar. De överlever jordbävning i Japan och kämpar mot pirater på Kinesiska sjön.

  Läs mer
 9. Grönvald räddar skinnet
  Grönvald räddar skinnet
  136 SEK 170 SEK

  Nu hade Grönvald och hans vänner verkligen fått nog. De bestämde sig för att samla alla grodorna till ett stormöte dit även de grodor som bodde i andra vatten runt omkring var välkomna.

  Om människorna skulle fortsätta att släppa ut så mycket smuts och skräp från sina fabriker, kunde de stackars grodorna snart inte bo kvar i sina vatten.

  Läs mer
 10. Peter Panda och alla världens djur
  Peter Panda och alla världens djur
  120 SEK 150 SEK

  Jag heter Peter-Panda och även om jag spenderar mesta delen av dagen med att äta bambu så tar jag ibland en liten paus för att intervjua mina vänner i mitt egna tv-program!

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 1-10 av 104

Sida
per sida
Sätt fallande sortering