Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 347

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Huset vid havet
  Huset vid havet
  176 SEK 220 SEK

  Marika lever tillsammans med Paul i deras bonusfamilj, men den till synes idylliska tillvaron ställs på sin spets när Pauls exfru börjar göra sig påmind på ett alltmer otrevligt sätt. En dag hittar de en gammal dagbok.

  Läs mer
 2. Flickan i den vita klänningen
  Flickan i den vita klänningen
  176 SEK 220 SEK

  Jonna vaknade med ett ryck och satte sig käpprätt upp i sängen. Hon kunde ha svurit på att någon hade ropat hennes namn ...

  Läs mer
 3. Bekännelsen
  Bekännelsen
  176 SEK 220 SEK

  På försommaren 1936 inträffar ett ohyggligt mord som skakar invånarna i Kalmar. En ung kvinna blir brutalt bragd om livet och den unge polisen Henry Lindberg får ansvaret att leda utredningen.

  Läs mer
 4. Tragedien på Tärnaholm
  Tragedien på Tärnaholm
  176 SEK 220 SEK

  När kandidaten David Johannes Boström kommer som informator åt grevens unge son till slottet Tärnaholm år 1785 räknar han med en lugn sommar med mycket undervisning och studier, och lite fiolspel. Men när en av bygdens innevånare blir mördad, och en annan blir anklagad för brottet, blir sommaren allt annat än lugn. 

  Läs mer
 5. Moder
  Moder
  176 SEK 220 SEK

  En jägare är ute och rastar jaktlagets hund och hittar en fallfärdig lada mitt ute i skogen. Jakthunden ryggar och morrar vildsint åt ladans mörka innandöme.När privatdetektiven Tom Hectors systerson råkar ut för en brutal rovdjursattack blir Tom indragen i en händelsekedja där det förflutna kommer ikapp honom. Det råa kryper innanför huden, och plötsligt befinner han sig i sin värsta mardröm. Han tvingas använda all sin skicklighet för att förstå vilka krafter han har att göra med.

   

  Läs mer
 6. Kejsaren
  Kejsaren
  176 SEK 220 SEK

  Hemvändaren Sebastian lämnar Dubai med stor erfarenhet av utlandsaffärer och lyxliv. Malmö, med sjudande entreprenörsanda, lockar. Han har en plan på hur pengarna ska växa snabbt. Han bygger bolag och nätverk. Pengar slussas och växer när alla vill få del av kakan. Människor på strategiskt viktiga poster i samhället används som ingång.

   

  Samtidigt flyttar Angelo för att arbeta på Polismyndighetens nyskapade avdelning NOKEB som särskilt ska undersöka de mystiska pengaflödena i banksystemen, just nu med epicentrum i Skåne.

   

  När en bomb briserar på Malmöfestivalen kraftsamlar polisen för att så fort som möjligt hitta attentatsmannen och de som ligger bakom. Samtidigt är Angelo något på spåren, vem driver på den nya vågen av pengatvätt, och hur går det till? Kan han hitta svaren på insidan av någon av bankerna? Kommer han på vem som är hjärnan bakom alla bolag som nu kraftigt växer?

   

  Thora Sagersson har många års erfarenhet inom bank och förstår därmed hierarkin och vägen in. 

  Håkan Björnqvist är ledarskapskonsulten som förstår det psykologiska samspelet.


  Tillsammans skriver de en spänningsroman om dilemman som uppstår för den enskilda människan i den nya snabbare ekonomin.

  Läs mer
 7. Genom en seriemördares ögon
  Genom en seriemördares ögon
  176 SEK 220 SEK

  ”Finns det verkligen seriemördare i Sverige?” utbrister Sarah Svensson mitt under mötet. Sarah arbetar som kriminalare på mordenheten och har blivit inblandad i ett udda fall. Tre kvinnokroppar har hittats på två platser i Vättern och det finns alltför många likheter mellan morden.

  Läs mer
 8. Kullamannen återkomsten
  Kullamannen återkomsten
  176 SEK 220 SEK

  Det blåser upp till storm över Kullaberg och idylliska Mölle. Det som först tycks vara en tragisk klättringsolycka visar sig vara någonting helt annat och början på ett drama som skakar Sverige.

  Den pensionerade poliskommissarien Holger Svensson fördriver sina dagar med att spana efter båtar som passerar genom Öresund. Nu drar det mystiska fartyget Zayna in honom i en mördarjakt på Kullaberg med internationella förgreningar.

  Trots våldsamma stormvindar beger sig Holger ut på klipporna för att söka sanningen. Ska han lyckas stoppa mördarna innan katastrofen är ett faktum? Det blir en kapplöpning med tiden och jakten efter Kullamannen blir dramatisk.

  Kullamannen återkomsten är en thriller med bakgrunden hämtad från en skrämmande händelse i svensk nutidshistoria.

  Läs mer
 9. Mannen med nio liv - mordet på en rockikon
  Mannen med nio liv - mordet på en rockikon
  189 SEK

  Det är julafton och Henry King har bjudit in sin utvalda familj till sitt palatsliknande gods Villa Rex på Lidingö. Efter en överdådig lunchbuffé deklarerar den åldrade rockikonen att det finns ett nytt testamente. Morgonen därpå hittas han mystiskt död och alla gäster som sovit över blir misstänkta. 

  Läs mer
 10. I händelse av krig
  I händelse av krig
  176 SEK 220 SEK

  En död man ligger i vårsolen, mitt på gatan. Platsen är avspärrad och Georg tvingas bromsa cykeln. Han står där med kameran i handen, och tar ett foto. Ett foto som visar sig förändra allt.

   

  Hans stillsamma värld ruckas och motvilligt dras han in i landets storpolitik. Georg och hans vänner hamnar i ett äventyr där de utmanar krafter långt starkare och mäktigare än de själva. Trots att de mest är upptagna av sina små vardagsbestyr tvingas de förändra sina liv.

   

  Georg söker kärlek, men tvingas riskera sin trygga tillvaro och sitt liv för något som är mer än han själv. Ensam klarar han inte att skydda sig mot ondska och förslagenhet. Även hans vänners liv blir annorlunda. Också Pippi, Doris och Lana måste ta ställning och göra motstånd för att skydda sig själva och det land de lever i. De är alla jagade och ständigt hamnar de i det oväntade.

   

  Erik Centerwall är författare till ett 20-tal titlar som ”Sätt att älska”, ”Livstid”, ”Här finns en jag gillar”, ”Kärlek känns! förstår du” m.fl. Hans böcker finns översatta till ett flertal språk. Centerwall har arbetat som utbildare och sexualupplysare i Sverige såväl som internationellt. Han var under trettio år musikkritiker i SvD och har skrivit boken ”Jazz en kärlekshistoria”. Under senare år har Centerwall kommit ut med tre fotoböcker med bilder från sina tidiga tonår.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 347

per sida
Sätt fallande sortering