Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 287

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Kom ut och lek
  Kom ut och lek
  176 SEK 220 SEK

  När Robert kommer hem från en kväll hos sin älskarinna hittar han sin fru i soffan. Hon har blivit mördad. Känslofylld bestämmer han sig för att vänta med att hämta barnen hos sina vänner tills dagen efter. Vad han inte vet om är att barnen redan är borta.


  Jens Holm arbetar som kriminalpolis i Falkenberg. När mordet och de försvunna barnen hamnar på hans bord kommer mörka hemligheter upp till ytan. Jens inser att hans liv har byggts upp på förtryckta minnen och att det finns människor i hans närhet som inte går att lita på.


  "Kom ut och lek" är en fängslande deckare om svek, barndomsminnen och småstadslivet. Hur kan två barn spårlöst försvinna i en stad där alla känner alla?

  Läs mer
 2. Exterminii del 3 : Genom Blod och Eld
  Exterminii del 3 : Genom Blod och Eld
  199 SEK
  I denna del, den tredje, får Lisa nya och mycket envisa dödsfiender som hotar såväl henne som barnen till livet.
  Terroristerna fortsätter att med olika medel försöka ta kontroll över landet och ingen går säker.
   
  Jenny och hennes seglarvänner når till sist sitt mål, men det kommer nästan att kosta henne liv, när Lisas nya dödsfiender, Gun och Sofie slår till.
   
  Med hjälp av svenska förrädare försöker
  Ryssland ta kontroll över södra Sverige men samtidigt drabbas världen av en naturkatastrof Jorden inte upplevt under många tusen år.
  Läs mer
 3. Brinnande kåk
  Brinnande kåk
  143 SEK 179 SEK

  Sam är kickad från fotbollslaget, det som var tänkt som hans biljett från Husby, förorten där han inte passar in. I brist på annat hänger han med den gängkriminella Karim, något han kommer att få ångra djupt.

  Läs mer
 4. Av djävulen utvald
  Av djävulen utvald
  176 SEK 220 SEK

  Vad gör du när du håller på att förlora förståndet, ondskan lurar och du inser att du är helt själv?

   

  Den rutinerade fastighetsmäklaren Clara Liif får i uppdrag att sälja en sekelskiftesvilla i ett av Göteborgs finare områden. Villans ägare ska skilja sig och uppdraget ser ut att vara både enkelt och lönsamt. Under ytan ruvar dock mörka hemligheter och Clara börjar uppleva skrämmande saker i huset.

   

  Ondskan förföljer henne, även på mäklarkontoret blir hon alltmer påverkad av sin omgivning. Vad är verkligt och vad är hallucinationer? Och vad är det för rött märke som plötsligt dyker upp på armen?

   

  "Av djävulen utvald" är en isande skräckroman med oförklarliga dödsfall, antika symboler, och otäcka insekter. Omgiven av ondskan och onda ögat måste Clara göra allt för att komma loss. Innan det är för sent.

  Läs mer
 5. Morden i Lysekil
  Morden i Lysekil
  169 SEK

  Lysekils polisstation har legat nere en längre period. Efter beslut av kommunfullmäktige ska det bli ändring på det. Polisveteranen Klas Jonasson får jobbet som stationens nya chef. Hans plan att slappna av från kaoset i Malmö innan pensionen går dock fel. Snart börjar det ske mord i Lysekil.

  Klas kämpar nu med flera saker. Privat och på jobbet. Det blir en kamp då han bestämmer sig för att inte gå i pension innan mördaren är funnen. Det då han lovat sig själv att inte gå i pension med oavslutade fall på sitt skrivbord. Men kommer han att få tag på mördaren över huvud taget?

  Läs mer
 6. Utan personligt ansvar
  Utan personligt ansvar
  151 SEK 189 SEK

  Den hemliga säkerhetsagenten Robert Lorentzon får i uppdrag att spana på en militär forskningsanstalt utanför Karlstad. Arbetet leds av generallöjtnant Kallander, en minst sagt skrupelfri man med långt gångna planer på att genomföra olagliga, militära experiment på människor. Till sin hjälp har Kallander inte bara hårdföra legosoldater och världens främsta hjärnkirurg – han verkar också ha obegränsat med ekonomiska resurser.

  Läs mer
 7. En Kvinnas Hämnd
  En Kvinnas Hämnd
  149 SEK

  En Kvinnas Hämnd är andra delen i en trilogi om Jack Fontanas händelserika liv med actionladdade händelser och fantastiskt vackra miljöer. Läsarna får återigen följa hans fartfyllda kamp mot kvinnorna, som idag är maktgalna, hänsynslösa och förmögna affärskvinnor, gifta med korrumperade män.

   

  Läs mer
 8. Godnatt du käre Jesus
  Godnatt du käre Jesus
  189 SEK

  Moa, 12 år, är på semester med sin familj i Brasilien då hon brutalt blir bortförd av män med onda avsikter. Hon kidnappas för att utnyttjas i den globala sexindustrin med utsatta barn som brottsoffer. Den omsätter miljarder dollar varje år. Genom mammans kontakter i Regeringskansliet uppmanas svensk polis att rädda Moa. Kriminalkommissarie Felicia Donatello får rikspolischefens uppdrag att resa till Brasilien med uppgiften att rädda Moa. Det är en fiktiv roman som mycket väl kunde vara verklighet.

  Läs mer
 9. Utom rimligt tvivel på Österlen
  Utom rimligt tvivel på Österlen
  190 SEK

  Hon kvicknade sakta till. Var befann hon sig? Vad var det som hade hänt? Var fanns hennes kläder? Hon hade minnesluckor och kände av en bultande huvudvärk när hon sparkade av sig filten och satte sig upp med de sammanbundna händerna tätt intill sig.

  Läs mer
 10. Rött läge
  Rött läge
  176 SEK 220 SEK

  En pojke hittas död i en översnöad bil i Borlänge. Han är skjuten i tinningen. Några veckor senare hittas resterna av en människokropp i det stora köp centret. Makabra bilder på offren skickas till journalisten Arvid Falk, men varför just honom?

   

  Samtidigt slåss nazister och religiösa extremister på stadens gator. Politikerna blundar och håller för öronen, men någon får nog. Det ska bli ordning i staden, oavsett vad.

   

  "Rött läge" är en spänningsroman om ett splittrat samhälle och desperata individer.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 287

per sida
Sätt fallande sortering