Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 237

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Active Shooter : A Tom Cody novel
  Active Shooter : A Tom Cody novel
  189 SEK

  This hyper-drive, fifth-gear thriller chronicles the day when the unthinkable happens: An ACTIVE SHOOTER penetrates the security perimeter, kills several Police Officers and barricades himself in an abandoned building where he takes up a rooftop nest to kill more cops. 

  Läs mer
 2. Härdsmälta
  Härdsmälta
  189 SEK

  Den före detta militära helikopterpiloten och operatören vis specialförbanden John Hamrin driver eget företag I säkerhetsbranschen. Ett uppdrag som handlar om sabotage mot ett svenskt kärnkraftverk visar sig ha kopplingar till rysk maffia och John och hans medhjälpare dras in I allt våldsammare uppgörelser där både S:t Petersburg och svenska västkusten blir platser där sammandrabbningar äger rum.

  Läs mer
 3. Tredje varvet
  Tredje varvet
  119 SEK

  Hanna Hansdotter som nyligen tagit över ledningen av varvet efter sin far, bestämmer sig tillsammans med styrelsen för att satsa och öka försäljningen.

  För att kunna genomföra satsningen behövs investeringar, och för att kunna investera behövs kapital.

  Läs mer
 4. Hämnden
  Hämnden
  189 SEK

  En femtonårig flicka från den lilla orten Svalöv i Skåne är spårlöst försvunnen. En ung man blir mördad och hans lik är upphängt i ett byggstängsel som hämnd. Man var han verkligen skyldig? Flera människor har oförklarligt drunknat i Umeälven. Stämmer polisens teorier om självmord och olyckor? Familjerna till offren anser att insatserna inte är tillräckliga för att få fram sanningen. De kontaktar Bianca som fritog sin dotter som kidnappats till trafficking. 

  Läs mer
 5. Vit död: en Åredeckare
  Vit död: en Åredeckare
  36 SEK 179 SEK

  De första solstrålarna belyser Åreskutan. Det lyser trivsamt i fönstren på Pensionatet där de första sportlovsbesökarna just installerat sig.

  Läs mer
 6. Kalla tårar
  Kalla tårar
  189 SEK

  Kalla Tårar är en oberoende uppföljare till Under Ytan och Stilla Storm. Tycker du om båtliv, spänning, och mysiga vardagshjältar som är långt ifrån perfekta så gillar du Kalla Tårar.

  Läs mer
 7. Fotografen
  Fotografen
  120 SEK

  Viktor, en hemlös alkoholist får av en tillfällighet, när han sover bakom ett elskåp, en ryggsäck I huvudet som någon har kastat I panik för att bli med. I ryggsäcken finns en kamera med bilder där de sista bilderna ser ut att förställa ett mord. Detta är början på en rad händelser där den pensionerad kommissarie Dan kommer att leda utredningen vidare. Frågan polisen ställer sig: Vem är fotografen?
  Hans E Andersson har arbetat som alkoholhandläggare både som anställd och som konsult. Arbetet med utredningar om serveringstillstånd för krögare har gett honom erfarenhet och insyn av krogvärldens negativa baksida. Fotografen är hans debutroman.
  I egen utgivning finns 4 barnböcker om Egon och Filippa. Läs mer på http://hansbok.se/

  Läs mer
 8. Den svarta ryttaren
  Den svarta ryttaren
  189 SEK

  Det är bara en sägen. Det är vad major Cronstedt vid Älunda gård säger när saken kommer på tal. Men att hans dott er Claudia Cronstedt tar sina nattliga turer har han ingen aning om. Han vet heller inte att hon vid ett av dessa tillfällen har sett den svarta ryttaren.

  Läs mer
 9. Sydväst om Ytterskär
  Sydväst om Ytterskär
  169 SEK

  Ett obehagligt fynd görs i havet utanför Oxelösund. Upptäckten som är mycket uppseendeväckande väcker många frågor och ger eko över hela landet. Kriminalinspektör Arne Olofsson och hans kollegor vid Nyköpingspolisen får ta sig an en ovanligt knivig utredning som berör Arne personligen. Han blir djupt engagerad i att finna sanningen och hans grävande leder honom långt tillbaka i tiden.

  Läs mer
 10. Secta
  Secta
  189 SEK

  Tre brutala mord, utförda med ett par års mellanrum, gäckar Ulrik Nielsen och hans närmaste chef på SÄPO. Tillvägagångssättet är i princip identiskt med ett tidigare mord och allt pekar på en seriemördare. Det finns bara ett problem – det sitter redan en gärningsman dömd för det första mordet. Har han verkligen lyckat begå fler brott under sina permissioner?

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 41-50 av 237

per sida
Sätt fallande sortering