Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 236

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Costa del Corpse
  Costa del Corpse
  168 SEK

  Marbella utgör ett paradis för både turister och alla som bosatt sig vid Medelhavet.

  Läs mer
 2. Slutsignal
  Slutsignal
  100 SEK

  De båda kompisarna hade haft hyfsade framgångar på spel - tills de en dag sprang på några våldsamma representanter för ett östeuropeiskt spelsyndikat, och en av dem dödades, och plötsligt alla indicier och all skuld pekade mot den överlevande kamraten.

  Läs mer
 3. Döden i Nynäshamn III
  Döden i Nynäshamn III
  129 SEK

  På den gnistrande isen utanför Nynäshamn snubblar en ung pojke på en fastfrusen låda. Kriminalkommissarie Sten Strand som också är ute på en skridskotur hjälper till att hacka loss och öppna den mystiska lådan. Den visar sig innehålla en avsevärd mängd pengar. Det blir början på en spännande vår för Sten Strand och hans team, som även får flera dödsfall på sitt bord. Hör de ihop med den upphittade lådan?

  Läs mer
 4. Leka med odjur
  Leka med odjur
  189 SEK

  En död kropp hittas efter en båtbrand och den lokala polisstationen, någonstans i Östergötland, får ett fall som inte verkar kunna klaras upp. Dessutom står man inför olika hot: minskad personal, färre resurser, i värsta fall nedläggning och dessutom en gammalmodig och motsträvig chef.
  Då påträffas ett nytt lik, även denna gång en död under gruvsamma och brutala omständigheter. En smädande åklagare och ett större polishus tar över utredningen, men inte heller nu finner man någon misstänkt.
  Mitt i härvan finns polisintendenten Ruth som inte vill ge upp för hon tror sig veta vilka de skyldiga är, men kan inte hitta dem. Och där finns också försäkringstjänstemannen Frisk, som hittar dem, men har en annan syn på rättvisa och är ovillig att avslöja dem.
  Samtidigt kämpar personalen på den lilla polisstationen för att övervinna alla nya påfund efter omorganisationen och vill bita sig kvar på orten.

  Läs mer
 5. Midnattsbrand : En Gerhard Wohltorn Deckare
  Midnattsbrand : En Gerhard Wohltorn Deckare
  150 SEK

  Året är 2021. Det sker en masskjutning på polishuset i Oslo. Det är Harald Hagen som utför dådet på sin pappas begäran. För att frita honom skjuts tjugosju polismän ihjäl och till sin hjälp har han en nybliven kumpan.

  Läs mer
 6. Dessa ljusa sommarnätter - ett skådespel från Hälsingland
  Dessa ljusa sommarnätter - ett skådespel från Hälsingland
  200 SEK

  DET ÄR SOMMAR I TRÖNÖ och dags för den årliga sommarteatern om Nathan Söderblom. Då kommer beskedet att Felicia, en ung kvinna från byn, har hittats död.

  Dödsbudet skakar hela bygden och skapar ringar på vattnet som spänner över flera människors livsöden. Vi får möta Staffan som kämpar med sin tro och sin sexualitet, och vi får följa Veronica som kämpar för att komma tillbaka från sin utbrändhet. Ekon från en sommar för några år sedan gör sig också hörda, en sommar då det i samband med Söderblomspelen uppstod en sektliknande rörelse i byn. Misstankar och begravda hemligheter kommer upp till ytan, och frågan är hur det kunde gå så fel och om det går att säga att någon bär skulden för det som hände.

  Dessa ljusa sommarnätter – ett skådespel från Hälsingland är en roman med existentiell klangbotten och svenskt vemod, inspirerad av verkliga platser och händelser. Nathan Söderbloms ande vilar över både texten och den hälsingska bygden.

  Läs mer
 7. Amnestin
  Amnestin
  32 SEK 159 SEK

  Karl Eidem är författare och finansiell analytiker. Han har skrivit ett flertal framgångsrika och fängslande böcker om David Karlén, detta är den första som utspelar sig i den finansiella industrin.

  Läs mer
 8. Förlorade vingar
  Förlorade vingar
  198 SEK

  Astrid hade vaknat av något som störde hennes sömn.
  Hon gick upp och bort mot köket. Det drog kallt, en gardin fladdrade I rummet längst bort. Hon gick med tveksamma steg. Fönstret var öppet. Nere på gatan gick en kvinna med snabba steg mot Kongens Nytorv. Det hade snöat hela natten så allting var orört. Kvinnan lämnade inga fotspår. Hon vände sig om. De fick ögonkontakt. Astrid drog sig tillbaka. När hon tittade ut igen var kvinnan borta. Det låg något på golvet under fönstret. Det var en svart fjäder.

  Efter framgångarna med Ängeln på Gråbrödretorv återkommer Ulf Jonsson med den spännande fristående fortsättning Förlorade vingar.

  Läs mer
 9. Active Shooter : A Tom Cody novel
  Active Shooter : A Tom Cody novel
  189 SEK

  This hyper-drive, fifth-gear thriller chronicles the day when the unthinkable happens: An ACTIVE SHOOTER penetrates the security perimeter, kills several Police Officers and barricades himself in an abandoned building where he takes up a rooftop nest to kill more cops. 

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 236

per sida
Sätt fallande sortering