Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 287

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Marionetter
  Marionetter
  189 SEK

  Den roman ni har framför er är en samhällspolitisk deckare. Jag hoppas att den ska ge en liten käftsmäll, låta er tänka själva och ifrågasätta det ni läser och hör varje dag. Även det jag skriver.

   

  Boken handlar om ett antal äldre herrar i Stockholmsområdet som samtliga har fått sin dödsdom genom prostatacancern. De samlas i en grupp som sjukvården dragit samman för att de ska kunna ge varandra stöd i sin sjukdom. Gruppen kommer snart på andra idéer för sina möten. De tänker att då de ändå kommer att dö inom några år på grund av sin cancer skulle de kunna göra samhället en tjänst. De träffas på ett café och snart utkristalliseras en plan...

  Läs mer
 2. I mörkrets famn
  I mörkrets famn
  143 SEK 179 SEK

  På en konferens på Island träffar Hanna och Margareta den mystiske Pjotr. Detta möte visar sig ha konsekvenser i framtiden.

   

  Läs mer
 3. Trädgårdsmästaren som försvann
  Trädgårdsmästaren som försvann
  151 SEK 189 SEK

  Under ett par vårdagar inträffar händelser som ruskar om den idylliska kuststaden Kronehamn: Ett brutalt rån av en juvelerarbutik, ett attentat på puben ”Den Glada Spädgrisen”, och det egendomliga försvinnandet av stadsparkens trädgårdsmästare. 

  Läs mer
 4. Den falskspelande violinisten
  Den falskspelande violinisten
  176 SEK 220 SEK

  Violinisten Daniel Wronge står på toppen av sin karriär. Från att en gång ha betraktats som begåvat underbarn har han nu hela världen som sitt arbetsfält. En enad kritikerkår hyllar honom oreserverat. Men det finns ett undantag. Ett avgörande undantag.

  Läs mer
 5. Mordet i Marseillan
  Mordet i Marseillan
  143 SEK 179 SEK

  Det här är berättelsen om polisen Amélie som på gränsen till sammanbrott efter sin makes otrohetsaffär flyr till södra Frankrike för att landa och läka hos väninnan Jondi.

  Läs mer
 6. Riggad insider
  Riggad insider
  143 SEK 179 SEK

  "Riggad insider" är Gustaf Bodins debutroman och den första delen i en serie böcker om advokaten Eric Meurner.

  Läs mer
 7. Handlöst blev ditt fall
  Handlöst blev ditt fall
  176 SEK 220 SEK

  ”Som ett jagat djur." Så hade mamman beskrivit Liliana innan katastrofen skedde och Marina blev ansvarig för sin systers nyfödda son. Elva år har nu gått sedan Liliana lämnade dem. Elva år av obesvarade frågor och såriga relationer. Vad var det egentligen som trasade sönder Liliana de där sista veckorna på Island?

  Läs mer
 8. Vågor av vrede
  Vågor av vrede
  176 SEK 220 SEK

  Två toppolitiker hittas bestialiskt mördade i sina hem och sektionen för särskilda mord kopplas in. Kriminalinspektör Anna Vigg och hennes kollegor inleder mördarjakten och spåren leder till Stockholms och Tallinns undre värld.


  Vigg får tidigt känslan att utredningen drar dem i fel riktning och inleder en parallell undersökning på eget initiativ. Snart finner hon sig indragen i ett drama där närmare tusen människors liv står på spel.


  Vågor av vrede är en berättelse om svek och hämnd, men också om sorg och att leva vidare efter en tragedi. På ett stormigt hav en svart septembernatt får denna thriller sin sensationella upplösning.

  Läs mer
 9. Galtgården
  Galtgården
  199 SEK

  Galtgården är en rapp, mörk och stundtals rå thriller om vad som kan hända i en småstad när det ofattbara kommer upp till ytan, om människors sköra psyken och om tillit.

  Läs mer
 10. Främmande blå fågel
  Främmande blå fågel
  189 SEK

  En sommardag 1948 närvarar Henry Widman vid en auktion på Lindholms gård i Barva där en Teneriffablå fink ska auktioneras ut.
  Denna udda fågel tilldrar sig ett stort intresse och det stora antalet spekulanter är mycket måna om att ropa in fågeln.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 287

per sida
Sätt fallande sortering