Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 51-60 av 243

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Vit död: en Åredeckare
  Vit död: en Åredeckare
  36 SEK 179 SEK

  De första solstrålarna belyser Åreskutan. Det lyser trivsamt i fönstren på Pensionatet där de första sportlovsbesökarna just installerat sig.

  Läs mer
 2. Kalla tårar
  Kalla tårar
  189 SEK

  Kalla Tårar är en oberoende uppföljare till Under Ytan och Stilla Storm. Tycker du om båtliv, spänning, och mysiga vardagshjältar som är långt ifrån perfekta så gillar du Kalla Tårar.

  Läs mer
 3. Fotografen
  Fotografen
  120 SEK

  Viktor, en hemlös alkoholist får av en tillfällighet, när han sover bakom ett elskåp, en ryggsäck I huvudet som någon har kastat I panik för att bli med. I ryggsäcken finns en kamera med bilder där de sista bilderna ser ut att förställa ett mord. Detta är början på en rad händelser där den pensionerad kommissarie Dan kommer att leda utredningen vidare. Frågan polisen ställer sig: Vem är fotografen?
  Hans E Andersson har arbetat som alkoholhandläggare både som anställd och som konsult. Arbetet med utredningar om serveringstillstånd för krögare har gett honom erfarenhet och insyn av krogvärldens negativa baksida. Fotografen är hans debutroman.
  I egen utgivning finns 4 barnböcker om Egon och Filippa. Läs mer på http://hansbok.se/

  Läs mer
 4. Den svarta ryttaren
  Den svarta ryttaren
  189 SEK

  Det är bara en sägen. Det är vad major Cronstedt vid Älunda gård säger när saken kommer på tal. Men att hans dott er Claudia Cronstedt tar sina nattliga turer har han ingen aning om. Han vet heller inte att hon vid ett av dessa tillfällen har sett den svarta ryttaren.

  Läs mer
 5. Sydväst om Ytterskär
  Sydväst om Ytterskär
  169 SEK

  Ett obehagligt fynd görs i havet utanför Oxelösund. Upptäckten som är mycket uppseendeväckande väcker många frågor och ger eko över hela landet. Kriminalinspektör Arne Olofsson och hans kollegor vid Nyköpingspolisen får ta sig an en ovanligt knivig utredning som berör Arne personligen. Han blir djupt engagerad i att finna sanningen och hans grävande leder honom långt tillbaka i tiden.

  Läs mer
 6. Secta
  Secta
  189 SEK

  Tre brutala mord, utförda med ett par års mellanrum, gäckar Ulrik Nielsen och hans närmaste chef på SÄPO. Tillvägagångssättet är i princip identiskt med ett tidigare mord och allt pekar på en seriemördare. Det finns bara ett problem – det sitter redan en gärningsman dömd för det första mordet. Har han verkligen lyckat begå fler brott under sina permissioner?

  Läs mer
 7. Se mörkret
  Se mörkret
  99 SEK

  I den fristående uppföljaren till Generation Loss har Elizabeth Hand förlagt handlingen till Norden, närmare bestämt Helsingfors och Reykjavik, efter börskraschen. Det är kallt och jävligt, solen går aldrig upp, ingen har pengar, folk bor i ockuperade trasiga lägenheter och lever på brännvin.

  Läs mer
 8. Morden ombord
  Morden ombord
  198 SEK

  Jörn Hammarstrand är tillbaka med en ny skrönesamling. Jörn har en egen unik ton, en blandning mellan skratt och allvar, en sarkastisk ironisk gestaltning men alltid med en skarp seriös udd. Berättelserna präglas av starkt autentiska skildringar från många år till sjöss. När tar verkligheten i de olika berättelserna slut? När övergår de till skröna? Ja, inte vet jag. Ovissheten gör läsningen extra spännande!

  Läs mer
 9. Trattoria Primitivo
  Trattoria Primitivo
  145 SEK

  När restaurangägaren Christiano Scusa stegade in på mitt kontor en helt vanlig morgon och berättade sin historia, insåg jag snabbt att den lugna vardagslunken skulle bytas mot något annat. När sedan Karl Rydbom, min gode vän, biträdande chefen för nationella operativa avdelningen i Sverige, hörde av sig angående en italiensk man som hittats mördad i Stockholm, stod det ännu mer klart att det skulle bli ytterligare en glödhet sommar.

  Läs mer
 10. Post Mortem
  Post Mortem
  168 SEK

  In the world quite like this one, Denise will be tested beyond her understanding. With no idea how to identify the treat, let alone stop it. Denise may be doomed to fail. For she had now, faced a powerful and diabolic enemy than ever before. An enemy stronger than she had ever encountered.
  Once found, Denise will be eliminated with extreme prejudice. Only death could stop them from trying. But Denice has secret, a secret that will be her greatest weapon, and her greatest weakness.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 51-60 av 243

per sida
Sätt fallande sortering