Deckare

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 51-60 av 360

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Den osynlige tjuven
    Den osynlige tjuven
    169 SEK

    En död person hittas i en villa i centrala Nyköping. Polisen bedömer händelsen som en olycka men de företagsamma pensionärerna Ulla och Rune tror annat och gör egna efterforskningar. De kommer för nära sanningen och allt tar en oväntad vändning. Den osynlige tjuven är en roman med många bottnar om lömska skurkar och bedragare och tillvarons förgänglighet.

    Läs mer
  2. Mobilgrannen
    Mobilgrannen
    176 SEK 220 SEK

    Finalist av Adlibris och Lavas manustävling 2022!

    Alf är driftig, effektiv och noggrann. På jobbet är det ingen som ifrågasätter hans arbete, men ingen vet egentligen vem han är. Idéer forsar genom hans huvud, gör att hans liv får en mening.

    Det finns så mycket han vill göra, fast en del saker gör honom handlingsförlamad, som en gammal kärlek och en familj som inte förstår honom. Bara det fanns färre idioter därute så skulle världen vara en så mycket bättre plats, för det han gör är logiskt, något som alla borde göra. Varför alltid vänta på att göra något stort?

    Läs mer
  3. Den som ristar blodörn
    Den som ristar blodörn
    176 SEK 220 SEK

    En man hittas brutalt styckmördad i en mosse i idylliska Vendel, i norra Uppland. Nina Nygren och hennes kollegor på avdelningen för grova brott vid Uppsalapolisen kopplas in för att arbeta med mordet. Ett fall dominerat av ett mörker, mörkare än de någonsin kunnat ana.

    Läs mer
  4. Röd mannekäng
    Röd mannekäng
    189 SEK

    En regnig septemberkväll 1949 arrangerar modehuset Dimora en välbesökt och uppskattad modevisning i fullmäktigesalen i Stadshuset i Eskilstuna. Ett dygn senare mördas en av mannekängerna i sin lägenhet på Ruddammsgatan 25 samtidigt som Henry besöker Sagabiografen i samma fastighet.

    Läs mer
  5. Flyktingarna
    Flyktingarna
    176 SEK 220 SEK

    Flyktingarna är en modern tolkning av Vilhelm Mobergs mästarepos Utvandrarna. Huvudpersonernas karaktärer känns igen från Utvandrarna, men här sker berättelsens avstamp på 2000-talet i det krigsdrabbade Syrien. Efter flera familjekatastrofer och mycken personlig vånda tas beslutet att fly bort från hemlandet och bege sig mot det räddande målet Sverige. Genom krig, hav och taggtrådsstängsel får du följa och lära känna flyktingarna under deras livs viktigaste resa. Du får uppleva kärlekshistorien mellan den unga vackra Jasmine och den envise vinbonden Josef, samt hur hans yngre bror Basil genomlider krigets värsta fasor under sitt tragiska famlande efter känslan av frihet. Berättelsen följer i tid och rum de dramatiska åren 2012–2015 i det syriska inbördeskriget och den enorma flyktingvåg som då sköljde genom Europa.

     

    Läs mer
  6. Döden slår blint
    Döden slår blint
    176 SEK 220 SEK

    En kvinna hittas död i hissen i huset där hennes unge älskare bor. Älskaren misstänks, men kan det vara han och i så fall varför? Vari ligger motivet?

    Läs mer
  7. BELFAST
    BELFAST
    176 SEK 220 SEK

    I september hittas en ung flicka död och detta skär i hjärtat på samtliga involverade i fallet. Kommissarie Robert Finnigas och hans chef, Mira McShane, kommer att följa spåren, både de digitala och de fysiska.

    Läs mer
  8. Huset vid havet
    Huset vid havet
    176 SEK 220 SEK

    Marika lever tillsammans med Paul i deras bonusfamilj, men den till synes idylliska tillvaron ställs på sin spets när Pauls exfru börjar göra sig påmind på ett alltmer otrevligt sätt. En dag hittar de en gammal dagbok.

    Läs mer
  9. Flickan i den vita klänningen
    Flickan i den vita klänningen
    176 SEK 220 SEK

    Jonna vaknade med ett ryck och satte sig käpprätt upp i sängen. Hon kunde ha svurit på att någon hade ropat hennes namn ...

    Läs mer
  10. Bekännelsen
    Bekännelsen
    176 SEK 220 SEK

    På försommaren 1936 inträffar ett ohyggligt mord som skakar invånarna i Kalmar. En ung kvinna blir brutalt bragd om livet och den unge polisen Henry Lindberg får ansvaret att leda utredningen.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 51-60 av 360

per sida
Sätt fallande sortering