Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 208

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Ryck upp mig! : om lyckopiller, kriser, vänskap och att våga prata om det
  Ryck upp mig! : om lyckopiller, kriser, vänskap och att våga prata om det
  49 SEK

  Ryck upp mig! är en handbok i psykisk ohälsa och en bok om att må dåligt och börja må bra, sprängfylld av konkreta verktyg, humoristisk distans och fasta hållpunkter. Deras bok Ryck upp mig! innehåller allt det de önskar att de hade vetat, där i väntrummet på psykakuten. Dessutom innehåller den det deras anhöriga och vänner hade behövt höra när de mådde som sämst. Siri och Emma skriver inte bara om hur viktigt det är att prata om det. De skriver också om hur man pratar om det, och vikten av att prata om att prata om det. Boken bygger på deras personliga erfarenheter, och tiotusentals andra ungas. 

  Läs mer
 2. Alzheimer Kärlek Anhörig
  Alzheimer Kärlek Anhörig
  189 SEK

  Bert Eriksson är en multibegåvad bondpojke med rötterna i den norrländska myrmarken. Han har
  utan egentlig utbildning dragit sig fram i livet med ett konstnärligt och praktiskt tänkande.

  Läs mer
 3. Yoga med barn
  Yoga med barn
  124 SEK

  Stresslindring, känslohantering och avspänning för och med barn. I dagens hektiska värld behöver vi verktyg för att kunna varva ned och ge kroppen en chans till återhämtning. Detta gäller inte minst våra barn. När man yogar med barn är samarbete grundläggande och det finns inga tävlingsmoment. Yogastunden blir en vila från jämförelse och strävan. Att vara olika är något bra och alla deltar utifrån sina unika förutsättningar.

  Läs mer
 4. Läkarens guide till den naturliga supermaten
  Läkarens guide till den naturliga supermaten
  124 SEK

  NYUTÅGVA! Maten är din medicin! Med utgångspunkt i den senaste forskningen, bland annat från de blå zonerna där befolkningen lever längst i världen (vissa områden i Japan, Grekland, Italien, Costa Rica och USA) visar Helena Nyblom hur man kan undvika att åldras i förtid och att åldras på ett bra sätt. Hon går igenom vad kroppen behöver, hur man väljer mat som motverkar inflammation och sjukdomar som fetma, allergier, demens, hjärtproblem med mera, och hur man på ett lustfyllt sätt får hela familjen att äta nyttigt och gott.

  Läs mer
 5. Lugn mage med gott bröd
  Lugn mage med gott bröd
  124 SEK

  NY UTGÅVA AV STORSÄLJANDE FAVORIT. I Sverige älskar vi bröd. Och vi är fantastiskt duktiga på att baka det också! Men allt fler har idag svårt äta vanligt bröd, de får problem med tarmen och känner sig uppsvällda. En väg till att må bättre i magen är att äta glutenfritt även om det inte är alla som klarar de färdiggjorda glutenfria bröden. 

  Läs mer
 6. Kroppen ljuger aldrig : konsten att tala kroppspråk
  Kroppen ljuger aldrig : konsten att tala kroppspråk
  129 SEK

  Din kropp avslöjar dina tankar!  Visste du att kroppsspråket ofta röjer våra innersta tankar, känslor och avsikter och att det är mer tillförlitligt än det muntliga språket? Men det är inte alltid lätt att tolka alla de signaler som våra kroppar förmedlar. Kroppsspråket är ett språk som vi alla talar men som endast ett fåtal egentligen förstår , menar skådespelerskan Mi Ridell och polisen Lucas Bruhn (pseudonym), båda utbildade i retorik och författare till boken Kroppen ljuger aldrig lär dig tala kroppsspråk. Och kanske är det så att vi idag, när den mesta kommunikationen sker elektroniskt, helt är på väg att tappa förmågan att uppfatta kroppsspråket.

  Läs mer
 7. Hälsodjungeln : lär dig avslöja trender, bluffar och genvägar
  Hälsodjungeln : lär dig avslöja trender, bluffar och genvägar
  179 SEK

  I en värld fylld till bredden av allt finns det numera bara en enda sak vi inte kan köpa över disk, ladda ned som en app eller beställa hem från nätet - vägen till den evigt goda hälsan. Men det hindrar oss inte från att försöka.

  Läs mer
 8. Så mycket friskare : ingen ska behöva drabbas av en sjukdom som går att förebygga
  Så mycket friskare : ingen ska behöva drabbas av en sjukdom som går att förebygga
  175 SEK

  Cancer och hjärt-kärlsjukdomar är de vanligaste dödsorsakerna i Sverige men fler än en miljon av dessa diagnoser hade enligt vetenskapliga studier kunnat förhindras. Läkaren Anders Södergård kommer att förändra din syn på hälsa, kost och träning. 

  Läs mer
 9. Ingen
  Ingen
  163 SEK

  Nemo betyder ingen på latin och i hela mitt liv har jag känt det som att jag inte är någon. Ingen självkänsla. Inget egenvärde. Ingen.

  Läs mer
 10. Vandra och njut
  Vandra och njut
  189 SEK

  Njutvandring är det nya sättet att umgås. Med lokalt lagad mat istället för frystorkat, nybäddad säng på hotell istället för sovsäck i tält. Med dagsetapper, lätt bagage och spännande kulturupplevelser där vandringen blir mer njutning än prestation. Amelia Adamo och Lotta Byqvist tar med läsaren på underbara vandringar i Sverige och Europa. De delar med sig av experttips kring ryggsäck, skor och annan utrustning, om vad som händer i kroppen, knoppen och själen när man vandrar, om varför det är så härligt att vandra i grupp och dela upplevelserna utan att ge avkall på de tysta stunderna. Det här är boken för alla som vill vandra, umgås och njuta, såväl nybörjare som vana utövare.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 208

per sida
Sätt fallande sortering