Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 277

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Den sorgsna boken
    Den sorgsna boken
    250 SEK

    Denna bok är skriven med en omtanke om de många människor som fastnat i sin sorg och inte vet hur de ska komma vidare.

    Läs mer
  2. Från nyfödd till känsla av sammanhang
    Från nyfödd till känsla av sammanhang
    176 SEK 220 SEK

    Vi som skrivit denna bok brinner för att dela med oss av kunskapen om utvecklingsstödjande kommunikation. Vi visar hur vuxna kan stödja barns utveckling och lärande genom ett positivt bekräftande förhållningssätt.

    Läs mer
  3. Djävulssjukan
    Djävulssjukan
    176 SEK 220 SEK

    Boken handlar om något som kan drabba vem som helst. En fruktansvärd sjukdom splittrar hela tillvaron. Döden knackar på, helt oväntat, som blixt från en klar himmel! 

    Läs mer
  4. Dit du inte når
    Dit du inte når
    176 SEK 220 SEK

    Christine blir förälskad i Alex. De träffas på en konstkurs och inleder en passionerad relation. Alex är charmig, kärleksfull och impulsiv och redan efter några månader flyttar hon in i hans lägenhet på Östermalm i Stockholm.

    Läs mer
  5. Kärlek på print
    Kärlek på print
    160 SEK 200 SEK

    Vi lever i ett samhälle där allt rusar fram och tekniken tar över. Tankar, rädslor och känslor stänger vi in i oss själva och vi glömmer det lilla i allt det stora.

    Läs mer
  6. Gå och vänd dig inte om
    Gå och vänd dig inte om
    176 SEK 220 SEK

    Melinda, som boken handlar om, berättar om två plågsamma förhållanden hon har haft med män med narcissistiska personlighetsdrag. Män som utsatte henne för psykisk och fysisk misshandel under flera års tid.

     

    Läs mer
  7. Glöd
    Glöd
    176 SEK 220 SEK

    Har du svårt att hitta en bra balans i vardagen? Vill du lära dig förstå och hantera knepiga människor i din omgivning på ett bättre sätt?

    Läs mer
  8. Lev nu, dö sen
    Lev nu, dö sen
    176 SEK 220 SEK

    Angelica och Tom passar inte ihop. Den saken är alldeles klar. Faktum är att Tom aldrig träffat en kvinna som varit så fel. Ändå dras de till varandra som nattfjärilar dras till ljuset. Problemet är att Tom avskyr otrohet mer än något annat och Angelica verkar inte dra sig för att ha en och annan flirt med män som har ring på fingret. Åtminstone är det den bilden han har av henne.

    Läs mer
  9. Läk ditt sinne, befria din kropp – En berättelse om att läka från kroniska tillstånd
    Läk ditt sinne, befria din kropp – En berättelse om att läka från kroniska tillstånd
    176 SEK 220 SEK

    Kämpar du med smärta eller trötthet? Håller du på att ge upp? Jag vet hur du känner, jag har varit du! I din hand håller du ett ljus i det mörker du famlar runt i. Nämligen min berättelse om hur jag hittade ut ur labyrinten. I boken visar jag dig till en stig som du kan börja vandra på, en stig som tar dig igenom tunneln och ut i ljuset på andra sidan där välmående väntar på dig!” - Pernilla Rasiwala

     

    "Läk ditt sinne, befria din kropp" är en personlig berättelse om mod, upptäckten av inre kraft och vägen till läkning. Oavsett om du lider av fysisk smärta, utmattning eller emotionella obalanser så kommer du att finna hopp, styrka och vägledning i boken.

     

    Följ författarens resa genom långtidscovid och hypotyreos till välmående, där samspelet mellan sinnet och kroppen utforskas. Upptäck den grundläggande orsaken bakom många hälsoproblem och de möjligheter du själv har att förändra ditt mående.

     

    Denna bok kommer att ge dig insikter om hur du kan läka och återfå kontrollen över ditt eget välbefinnande. Du får läsa om och lära dig enkla metoder som stöder din kropps naturliga läkande förmåga. Du får också praktiska verktyg för att hjälpa din inre läkare att vakna till liv, återupprätta din hälsa och uppnå en harmonisk balans i ditt liv.

     

    Boken kommer att omdefiniera ditt perspektiv på hälsa och ditt eget läkande. Välkommen att ta första steget på vägen ut ur mörkret!

    Läs mer
  10. Närvarons magi
    Närvarons magi
    199 SEK
    Ibland kan vi vara med om närmast magiska stunder som hjälper oss att landa i total närvaro. Det kan vara på promenaden där vi upplever naturens storslagenhet eller i ett möte som efterlämnar ett djupt avtryck inombords.
    Stundens närvaro blir en påminnelse om den närvaro som finns djupt inom oss. Närvaron för oss till nuets rum, ett rum som kan öppna för mötet med oss själva, med varandra och med en större närvaro bortom ord och tankar.
    Kroppen är en fantastisk ledsagare till kunskap om detta rum, ett rum med den livskragt som bara det närvarande nuet bär, en födelseplats för det som kan ge hoppet liv. Kroppsnärvaro och kroppsburen själavård kan öppna upp för en fördjupad förståelse av oss själva, där kropp, själ och ande befinner sig i ständig samverkan. 
    Boken Närvarons magi vill ge dig som läsare en möjlighet att komma i djupare kontakt med dig själv och utforska vad som rör sig i ditt inre. Genom bokens tankar, närvaroövningar, meditationer, rörelse- och skrivövningar ges du verktyg i vardagen för att öva din egen förmåga till större närvaro och mottagande av det som är i stunden.
     
    AnneLi Amilon är präst i Svenska kyrkan.
    Hon är utbildad dansterapins grunder och legitimerad yogaterapeut. I arbetet med helande rörelse & läkande dans, terapeutisk yoga, meditation och restorativt skrivande, har insikten om kroppsnärvaro som en väg till läkande helande och upplevelse av mening fördjupats.
     
    AnneLi har tidigare skrivit böckerna Frälsarkransen Metod bok och Barn och Frälsarkransen (Verbum förlag) samt Dansa med universum (Vulkan).
    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 11-20 av 277

per sida
Sätt fallande sortering