Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 277

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Förlossningsrädsla - Forskning och erfarenhet
    Förlossningsrädsla - Forskning och erfarenhet
    250 SEK

    Förlossningsrädsla är vanligt förekommande bland gravida kvinnor och ses även bland en del partners. Förekomst av rädsla beror på hur den definieras och mäts. Förlossningsrädsla kan påverka livet på olika sätt och är ofta en konsekvens av en negativ förlossningsupplevelse och resulterar ibland i önskemål om kejsarsnitt.

    Läs mer
  2. Varje dag med änglar
    Varje dag med änglar
    199 SEK
    I denna bok vill jag dela med mig av min vardag som healer och mina erfarenheter från den subtila värld jag har förmånen att ta del av. Där änglar är mina arbetskamrater, där våra nära och kära på andra sidan vill berätta att de finns och där låsningar i kroppen förändras till flöde som främjar läkning.
    Jag utgår från mina egna och mina klienters berättelser. Därtill ger änglarna oss sitt synsätt. Det öppnar upp för en inre resasom utgår från livet på jorden och som sträcker sig långt ut i universum. När vårt medvetande får ta plats framför tankarna är detta naturligt för oss. 
     
    Dessutom vill jag dela med mig av hur vi alla kan hjälpa oss själva med healing. Nyfikenhet, medvetenhet och stillhet
    är då rådande och även på den vägen kan boken vara ett stöd.
    Jag är forskare i medicin som fortsätter min utforskning av livet i mitt arbete som healer.
    För mig blir livet mer och mer förunderligt ju djupare erfarenheterna och insikterna når.
     
    ”En bok som känns så självklar och på samma gång svindlande. Den förmedlar värme, inger hopp och skapar nyfikenhet att ta del av det oändliga om vi tillåter det”. Anna L.
    Läs mer
  3. Nu, då och sedan: Vansinnets riktiga historia
    Nu, då och sedan: Vansinnets riktiga historia
    160 SEK

    Det finns ett farligt och svårt uppdrag som måste genomföras. Det är otydligt vem som ger instruktioner och vad som måste göras, men det är viktigt att lyckas.
    Uppoffringar som krävs är omfattande, kanske för omfattande. Val som måste göras är svåra, kanske för svåra. Varför verkar allt hänga på mig och varför tittar alla på mig som om jag är ansvarig?

     

    Läs mer
  4. SANNINGEN dricksvatten renas med gift
    SANNINGEN dricksvatten renas med gift
    300 SEK

    Sveriges statsminister Olof Palme mötte “Flock-Olle” och “FN-Kalle” på 1980-talet. De presenterade en ny och revolutionerande lösning för vattenrening. Miljöfarligt avfall skulle omvandlas till flockningsmedel på ett billigt sätt enligt patentet.
    Så startade vår tids största livsmedels och miljöskandal.

    Läs mer
  5. Dålig mamma eller superkvinna? : barn och karriär - så klarar du de orimliga kraven
    Dålig mamma eller superkvinna? : barn och karriär - så klarar du de orimliga kraven
    143 SEK 179 SEK

    I den här boken sammanställer hon sina och deras erfarenheter för att lyfta fram de problem som drabbar kvinnor som både vill satsa på sitt arbete och vara mammor för att så ge hjälp till andra kvinnor i karriären.

    Läs mer
  6. Jag vet att du kan : En bok till verkligen förändring
    Jag vet att du kan : En bok till verkligen förändring
    219 SEK

    Välkommen till en bok som kommer att ge dig svaren på varför du inte gjort det du har velat hittills och vad och hur du kan göra för att ta din längtan på allvar. Du kommer att få en helt ny medvetenhet om vad det egentligen är att så få människor inte följer sina drömmar.

     

    Det här är inte en bok som som du läser en gång och sedan stoppar i bokhyllan. Det är en praktisk handbok, en guide på vägen på hur du faktiskt gör för att förändra ditt liv i den riktning du vill att det skall ta.

    Läs mer
  7. Livet med hälsoångest : När du är rädd för att bli sjuk eller tror att du redan är det
    Livet med hälsoångest : När du är rädd för att bli sjuk eller tror att du redan är det
    189 SEK

    I Livet med hälsoångest delar författaren Isabella Lindholm Harbrecht med sig av personliga erfarenheter, varvat med intervjuer hon gjort med forskare, psykologer och coacher inom personlig utveckling. Genom boken ger hon läsaren insikterna som krävs för att kunna må bättre. En bok som handlar om att hitta tillbaka till livet, i stället för att rädslan för sjukdom och död ska hindra oss i just det: att faktiskt leva medan vi har chansen och kan.

    Läs mer
  8. Grevinnor, hjältinnor och starka kvinnor
    Grevinnor, hjältinnor och starka kvinnor
    199 SEK

    Med Grevinnor, hjältinnor och andra starka kvinnor på Hofsnäs har guiden och släktforskaren Gun Ohlsson lyft fram de kvinnor som bott och verkat på Hofsnäs.

    Läs mer
  9. Doktorn kunde inte riktigt laga mig
    Doktorn kunde inte riktigt laga mig
    150 SEK

    DEN HÄR BOKEN HANDLAR OM SMÅ BARN. Barn som har olika sjukdomar, skador eller funktionsnedsättning. Barn som har stora frågor, hemliga tankar och starka känslor. Vad betyder det för ett litet barn att inte kunna gå och springa, att inte kunna se, att ha trassliga och krångliga tankar, att vara annorlunda? Vad betyder det att behöva ta sprutor, att vara med om behandlingar och operationer och ibland också ha ont?

     

    DET HÄR ÄR SVÅRA FRÅGOR för både barn och vuxna att möta. Frågor vi kanske värjer oss för, frågor vi ofta saknar kunskap om. Men att uttrycka sig kan skapa hopp och tillförsikt. Att berätta kan minska rädsla och oro. Christina Renlund visar hur vi kan hjälpa barn. Hon ger oss konkreta råd och många exempel på arbetssätt och vad vi kan göra. Du får också möta barn i barnterapier. Lär känna Isabelle, Elin, Felix, Johannes och andra barn och lyssna till deras berättelser. De lär oss något om vad barn med sjukdom och funktionsnedsättning möter i sina liv.

     

    BOKEN ÄR SKRIVEN TILL DIG SOM LEVER NÄRA BARN. Till dig som är förälder, farmor, mormor, farfar, morfar, faster, moster, morbror och närstående. Och till dig som arbetar med barn i skola, barnsjukvård, habiliteringsverksamhet eller som personlig assistent. Den är skriven till alla som vill veta mer om barns tankar och erfarenheter när sjukdom och skada finns med i barnets liv.

     

    CHRISTINA RENLUND är leg psykolog och psykoterapeut med mångårig erfarenhet av arbete med barn och unga med kronisk sjukdom /funktionsnedsättning och deras familjer.

     

    Läs mer
  10. Vuovddesáme. Skogssamer i Flakaberg
    Vuovddesáme. Skogssamer i Flakaberg
    240 SEK

    FRÅN ATT HA VARIT de bästa – enligt prästen Petrus Læstadius 1827 – blev skogssamerna kallade onyttiga dagdrivare knappt hundra år senare. Vad hände? Statsmakterna ville ta kontroll över naturresurserna i norr. Skogssamerna och deras renar var i vägen för nybyggare, skogsbruk och gruvor.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 277

per sida
Sätt fallande sortering