Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 268

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Radio aktiva öden
  Radio aktiva öden
  176 SEK 220 SEK

  Radioaktiva öden, eller Radio aktiva öden, handlar främst om Birgitta Bohman, pionjär på svensk barnradio från 1945. Ett fascinerande livsöde i kraft av en enorm kreativitet följt av alkoholism. Ett öde liknande många andras på radio. Viktigt att läsa, och inte minst för beskrivningen av barnradions utveckling.

  Läs mer
 2. Himmel och helvete
  Himmel och helvete
  176 SEK 220 SEK

  Om vi alla föddes in i den bästa av världar skulle ingen behöva någon kunskap om psykisk ohälsa, men den här världen är en annan.

  Läs mer
 3. En på 500
  En på 500
  199 SEK

  En på 500 är en livsresa med MS-diagnos, positivt driv, träning, kost, motgångar, medgångar, personlighetsutveckling och rätt tankar som färdmedel.

  Läs mer
 4. Förlossningsrädsla - Forskning och erfarenhet
  Förlossningsrädsla - Forskning och erfarenhet
  250 SEK

  Förlossningsrädsla är vanligt förekommande bland gravida kvinnor och ses även bland en del partners. Förekomst av rädsla beror på hur den definieras och mäts. Förlossningsrädsla kan påverka livet på olika sätt och är ofta en konsekvens av en negativ förlossningsupplevelse och resulterar ibland i önskemål om kejsarsnitt.

  Läs mer
 5. Varje dag med änglar
  Varje dag med änglar
  199 SEK
  I denna bok vill jag dela med mig av min vardag som healer och mina erfarenheter från den subtila värld jag har förmånen att ta del av. Där änglar är mina arbetskamrater, där våra nära och kära på andra sidan vill berätta att de finns och där låsningar i kroppen förändras till flöde som främjar läkning.
  Jag utgår från mina egna och mina klienters berättelser. Därtill ger änglarna oss sitt synsätt. Det öppnar upp för en inre resasom utgår från livet på jorden och som sträcker sig långt ut i universum. När vårt medvetande får ta plats framför tankarna är detta naturligt för oss. 
   
  Dessutom vill jag dela med mig av hur vi alla kan hjälpa oss själva med healing. Nyfikenhet, medvetenhet och stillhet
  är då rådande och även på den vägen kan boken vara ett stöd.
  Jag är forskare i medicin som fortsätter min utforskning av livet i mitt arbete som healer.
  För mig blir livet mer och mer förunderligt ju djupare erfarenheterna och insikterna når.
   
  ”En bok som känns så självklar och på samma gång svindlande. Den förmedlar värme, inger hopp och skapar nyfikenhet att ta del av det oändliga om vi tillåter det”. Anna L.
  Läs mer
 6. Nu, då och sedan: Vansinnets riktiga historia
  Nu, då och sedan: Vansinnets riktiga historia
  160 SEK

  Det finns ett farligt och svårt uppdrag som måste genomföras. Det är otydligt vem som ger instruktioner och vad som måste göras, men det är viktigt att lyckas.
  Uppoffringar som krävs är omfattande, kanske för omfattande. Val som måste göras är svåra, kanske för svåra. Varför verkar allt hänga på mig och varför tittar alla på mig som om jag är ansvarig?

   

  Läs mer
 7. SANNINGEN dricksvatten renas med gift
  SANNINGEN dricksvatten renas med gift
  300 SEK

  Sveriges statsminister Olof Palme mötte “Flock-Olle” och “FN-Kalle” på 1980-talet. De presenterade en ny och revolutionerande lösning för vattenrening. Miljöfarligt avfall skulle omvandlas till flockningsmedel på ett billigt sätt enligt patentet.
  Så startade vår tids största livsmedels och miljöskandal.

  Läs mer
 8. Dålig mamma eller superkvinna? : barn och karriär - så klarar du de orimliga kraven
  Dålig mamma eller superkvinna? : barn och karriär - så klarar du de orimliga kraven
  143 SEK 179 SEK

  I den här boken sammanställer hon sina och deras erfarenheter för att lyfta fram de problem som drabbar kvinnor som både vill satsa på sitt arbete och vara mammor för att så ge hjälp till andra kvinnor i karriären.

  Läs mer
 9. Jag vet att du kan : En bok till verkligen förändring
  Jag vet att du kan : En bok till verkligen förändring
  219 SEK

  Välkommen till en bok som kommer att ge dig svaren på varför du inte gjort det du har velat hittills och vad och hur du kan göra för att ta din längtan på allvar. Du kommer att få en helt ny medvetenhet om vad det egentligen är att så få människor inte följer sina drömmar.

   

  Det här är inte en bok som som du läser en gång och sedan stoppar i bokhyllan. Det är en praktisk handbok, en guide på vägen på hur du faktiskt gör för att förändra ditt liv i den riktning du vill att det skall ta.

  Läs mer
 10. Livet med hälsoångest : När du är rädd för att bli sjuk eller tror att du redan är det
  Livet med hälsoångest : När du är rädd för att bli sjuk eller tror att du redan är det
  189 SEK

  I Livet med hälsoångest delar författaren Isabella Lindholm Harbrecht med sig av personliga erfarenheter, varvat med intervjuer hon gjort med forskare, psykologer och coacher inom personlig utveckling. Genom boken ger hon läsaren insikterna som krävs för att kunna må bättre. En bok som handlar om att hitta tillbaka till livet, i stället för att rädslan för sjukdom och död ska hindra oss i just det: att faktiskt leva medan vi har chansen och kan.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 268

per sida
Sätt fallande sortering