Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 232

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Jag är inte perfekt, tyvärr : Om ångest, oro och konsten att vara snäll mot sig själv
  Jag är inte perfekt, tyvärr : Om ångest, oro och konsten att vara snäll mot sig själv
  45 SEK

  "I Jag är inte perfekt, tyvärr" blandar bloggaren och författaren Michaela Forni högt och lågt allt ifrån råd och actionplaner när ångesten slår till till hur det känns att faktiskt inte vilja leva längre. Boken är en kombinerad dagbok och självhjälpsbok och beskriver hur krav och perfektionism i dagens samhälle bidrar till en växande stress och oro hos unga kvinnor och vilken del sociala medier har i det hela. Med hjälp av yoga, mindfulness och terapi tog sig Michaela själv tillbaka från en period av utmattning. 26 år gammal sa hon upp sig från ett framgångsrikt och välbetalt jobb i ledningen för ett stort medieföretag.

  Läs mer
 2. Har du PMS, eller? En peppande bok till alla våra systrar
  Har du PMS, eller? En peppande bok till alla våra systrar
  45 SEK

  I Har du PMS, eller? berättar Charlie och Jenny öppet, roligt och modigt om sina egna erfarenheter av att leva med PMS/PMDS. Hur bemöts man av sin husläkare när man söker hjälp? Vad säger gynekologen? Finns det några mediciner? Hjälper kosttillskott? Kan healing, zonterapi och akupunktur hjälpa? Vilken forskning bedrivs? Varför är det fortfarande så tabubelagt att prata om PMS? 

  Läs mer
 3. Vem bestämmer över din tid? Konsten att frigöra tid och energi
  Vem bestämmer över din tid? Konsten att frigöra tid och energi
  189 SEK

  Målet med den här boken är att visualisera och tydliggöra hur vi använder vår tid och hur vi kan få ut mer av dygnets 24 timmar. Det finns en, för många, outnyttjad potential i att börja dagen på rätt sätt och använda tiden väl, i kombination med hur vår hjärna fungerar som bäst. Med över 20 års erfarenhet av att lära människor att handskas med tiden och livet, delar Petra Brask med sig av de bästa tipsen och de mest konkreta verktygen som hjälper dig att frigöra tid och energi.

  Läs mer
 4. Whose time is this? - The art of freeing up time and energy
  Whose time is this? - The art of freeing up time and energy
  189 SEK

  Petra Brask has over 20 years of experience in teaching people to manage their time and their lives. In this book, she shares her best tips and concrete tools to help you free up time and energy.

  Läs mer
 5. Life Planning: a holistic approach to burnout and depression
  Life Planning: a holistic approach to burnout and depression
  279 SEK

  Our program Lifeplanning has empowered thousands of people to live a sustainable and fulfilling life after suffering from burnout, depression and anxiety for many years. Our aim is to inspire you as a professional and/or as a human being to understand psychosomatic distress in relation to the evolution of the surrounding society and to give you hope that there is way to get help and to be well!

  Läs mer
 6. Så mycket friskare : Ingen ska behöva drabbas av en sjukdom som går att förebygga
  Så mycket friskare : Ingen ska behöva drabbas av en sjukdom som går att förebygga
  45 SEK

  Så mycket friskare är Anders sätt att dela med sig av kunskaper och värdefulla insikter för att få oss att må bättre. Världens bästa behandling är ingen mirakelmedicin utifrån vetenskaplig forskning och egna erfarenheter ökar han förståelsen för olika sjukdomar och hur vi kan förebygga dem genom fysisk aktivitet och bättre kostvanor. Allt detta och litet till finns samlade i en enda bok

  Läs mer
 7. Den friska maten för hela familjen - kostronauterna visar vägen
  Den friska maten för hela familjen - kostronauterna visar vägen
  179 SEK

  Den här boken är en lustfylld, lekfull, pedagogisk och smart inkörsport till en hälsorevolution i familjen! Du får två böcker i en om det förändringsarbete du enkelt kan göra. Nyckeln är att man behöver förstå VARFÖR man gör förändringen. Som förälder får du lära dig grunderna till hälsa och kost i ett enkelt format. Boken är vändbar och i en egen del får barnen samma budskap, där fyra glada figurer, kostronauterna, leder dem genom ett antal barnanpassade berättelser där vi får lära känna Lip, Amin, Vimi och Glu som visar barnen vägen till en hälsosam vardag. 

  Läs mer
 8. Ryck upp mig! : om lyckopiller, kriser, vänskap och att våga prata om det
  Ryck upp mig! : om lyckopiller, kriser, vänskap och att våga prata om det
  49 SEK

  Ryck upp mig! är en handbok i psykisk ohälsa och en bok om att må dåligt och börja må bra, sprängfylld av konkreta verktyg, humoristisk distans och fasta hållpunkter. Deras bok Ryck upp mig! innehåller allt det de önskar att de hade vetat, där i väntrummet på psykakuten. Dessutom innehåller den det deras anhöriga och vänner hade behövt höra när de mådde som sämst. Siri och Emma skriver inte bara om hur viktigt det är att prata om det. De skriver också om hur man pratar om det, och vikten av att prata om att prata om det. Boken bygger på deras personliga erfarenheter, och tiotusentals andra ungas. 

  Läs mer
 9. Blå hyacinter och röda sånger
  Blå hyacinter och röda sånger
  160 SEK

  Hur hittar man den äkta julkänslan?

  Och blir som ett förväntansfullt barn kvällen innan julafton?

  Läs mer
 10. Yoga med barn
  Yoga med barn
  124 SEK

  Stresslindring, känslohantering och avspänning för och med barn. I dagens hektiska värld behöver vi verktyg för att kunna varva ned och ge kroppen en chans till återhämtning. Detta gäller inte minst våra barn. När man yogar med barn är samarbete grundläggande och det finns inga tävlingsmoment. Yogastunden blir en vila från jämförelse och strävan. Att vara olika är något bra och alla deltar utifrån sina unika förutsättningar.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 31-40 av 232

per sida
Sätt fallande sortering