Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 277

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Stora pojkar gråter inte... de tar livet av sig
    Stora pojkar gråter inte... de tar livet av sig
    176 SEK 220 SEK

    Har du ett barn eller en närstående som missbrukar substanser? Har du en vän som du misstänker har fastnat i ett missbruk? Stora pojkar gråter inte... de tar livet av sig är en gripande och upplysande berättelse skriven av en förälder till ett barn som fastnade i en missbruksproblematik.

    Läs mer
  2. En förtrollad värld
    En förtrollad värld
    210 SEK

    Den här boken tar upp den onödiga tystnaden, både i det privata livet och i det offentliga. Hur vi förtränger det som är obekvämt att tala om.
    Ohälsan ökar idag, många drabbas av likartade symtom, varav hjärntrötthet är ett. En del tas på allvar, andra inte.

    Läs mer
  3. Pytteresan : 100 dagar på Neonatalen
    Pytteresan : 100 dagar på Neonatalen
    189 SEK

    Pytteresan är en bok som skildrar våra 100 dagar på Neonatalen. Våra tvillingkillar föddes sommaren 2012 i vecka 25+6. Den beskriver transparent mina minnesfragment från födseln och framåt hur livet såg ut med alla känslor, händelser och lyrisk prosa.

    Läs mer
  4. Bergtagen
    Bergtagen
    176 SEK 220 SEK

    Bergtagen belyser en mamma och en pappas kamp för ett barn som manipulerar ett helt system. Den allvarliga bristen på kompetens om annorlunda flickor gör detta möjligt. Boken lyfter det trauma och det stigma vi utsatts för. Kan vi komma vidare utan upprättelse?

    Läs mer
  5. Föräldrarkraften
    Föräldrarkraften
    176 SEK 220 SEK

    Föräldrarkraften är en informativ bok som är oumbärlig för föräldrar till barn med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Författaren förklarar olika diagnoser, vad de innebär och vilka problem som är relaterade till dem.

    Läs mer
  6. Bulimi-jäveln
    Bulimi-jäveln
    262 SEK

    Bulimi-jäveln brukade säga: “Se så äcklig du är. Patetisk. Spy du bara, rätt åt dig.”
    Hjärtat sa oftast inte så mycket, men hon kunde se sådär besviken ut, och kanske suckande säga med låg röst: ”Det räcker nu, du har kastat upp tillräckligt.”

    Läs mer
  7. Jag väljer att leva
    Jag väljer att leva
    199 SEK

    När den svarta minneslådan vaknade i mitt huvud fanns det ingen återvändo. Känslorna av skuld, skam och skräck snurrade runt som en karusell i mitt huvud, alla män blev våldtäktsmän, det våldtagna lilla barnet i mitt vuxna jag tog över mitt liv. Hjärnan kunde inte längre skilja på dåtid och nutid, jag upplevde övergreppen igen och igen. Jag hade drabbats av akut ptsd ...

    Läs mer
  8. Radio aktiva öden
    Radio aktiva öden
    176 SEK 220 SEK

    Radioaktiva öden, eller Radio aktiva öden, handlar främst om Birgitta Bohman, pionjär på svensk barnradio från 1945. Ett fascinerande livsöde i kraft av en enorm kreativitet följt av alkoholism. Ett öde liknande många andras på radio. Viktigt att läsa, och inte minst för beskrivningen av barnradions utveckling.

    Läs mer
  9. Himmel och helvete
    Himmel och helvete
    176 SEK 220 SEK

    Om vi alla föddes in i den bästa av världar skulle ingen behöva någon kunskap om psykisk ohälsa, men den här världen är en annan.

    Läs mer
  10. En på 500
    En på 500
    199 SEK

    En på 500 är en livsresa med MS-diagnos, positivt driv, träning, kost, motgångar, medgångar, personlighetsutveckling och rätt tankar som färdmedel.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 277

per sida
Sätt fallande sortering