Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 208

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Träna ditt minne : 28 metoder för bättre studieteknik, effektivare arbetsliv
  Träna ditt minne : 28 metoder för bättre studieteknik, effektivare arbetsliv
  180 SEK

  Hjärnan är plastisk och upphör aldrig att lära, det vet vi vid det här laget. Men hur är det med minnet? Hur ska vi i en tid med mängder av supersnabb information kunna ta in, sålla och  sortera och dessutom minnas det vi lärt oss? 

  Läs mer
 2. Två hål i huvudet & ett mirakel : Om träning, tankarna, sömnen och att hant
  Två hål i huvudet & ett mirakel : Om träning, tankarna, sömnen och att hant
  175 SEK

  Två tomma, svarta hål. Det är beviset på att under sker. På att det finns mirakel. Och beviset för att jag  fick uppleva ett.

  Läs mer
 3. Sportgenen : vetenskapen bakom enastående idrottsprestationer
  Sportgenen : vetenskapen bakom enastående idrottsprestationer
  45 SEK

  Är det förutbestämt vilka som når stjärnstatus? I denna kontroversiella och medryckande kartläggning över idrottsliga prestationer tar Sports illustratedjournalisten David Epstein sig an arv- eller miljödebatten och studerar hur långt vetenskapen har kommit för att lösa denna stora gåta.

  Läs mer
 4. Lev livet längre
  Lev livet längre
  199 SEK

  Att få leva länge, kanske till och med för evigt, är något de flesta av oss önskar. Men varför finns egentligen åldrande och död, dessa följeslagare till livet. För våra geners spridning vore det väl bättre att vi vare sig åldrades eller dog? Är vi programmerade att dö? Just dessa frågor brukar sällan diskuteras, men är själva kärnan i Lev livet längre.

  Läs mer
 5. Narkotikapolitik på villovägar
  Narkotikapolitik på villovägar
  189 SEK

  Sverige har i många år bedrivit det som kallas en restriktiv narkotikapolitik. Detta innebär bland annat att all befattning med narkotika är olaglig, även själva bruket av droger.

  Nu ifrågasätts den politiken. Man pekar på Sveriges höga antal dödsfall bland missbrukarna. Den svenska linjen sägs vara orsak till dessa dödsfall. De senaste åren har också ett stort antal skjutningar ägt rum i Sverige och många av dem gäller narkotikahandel. Det har föreslagits att en avkriminalisering av missbruket eller en legalisering av all narkotika skulle minska antalet dödsfall och undanröja marknaden för droghandel och minska skjutningarna.

  Läs mer
 6. Det autoimmuna köket
  Det autoimmuna köket
  149 SEK

  Är du nyfiken på läkande autoimmun kost? Lider du av magbesvär, allergier, kronisk inflammation, ledvärk eller autoimmun sjukdom? Då passar denna kokbok dig. Följ guiden på 28 dagar och upplev alla hälsovinster som autoimmun kost kan ge. 

  Läs mer
 7. GRODDAR OCH SKOTT - FRAMTIDENS MAT
  GRODDAR OCH SKOTT - FRAMTIDENS MAT
  249 SEK

  I den här boken hjälper Jonas och Annika dig att ändra din syn på groddar och skott från pynt och dekoration till näringstät och lättsmält basföda. De tar upp hela 19 olika sorters frön som lämpar sig för odling av groddar och skott och förklarar detaljerat hur man driver upp dem på bästa sätt. I receptsamlingen får du lära dig hur man med groddar som bas gör sallader, bröd, biffar, gröt, dressingar och många fler spännande maträtter.

  Läs mer
 8. Det bästa med ALS är viljan att leva
  Det bästa med ALS är viljan att leva
  190 SEK

  Det första Markus Schulz tänkte när han fick diagnosen var om den var ärftlig. Kunde hans numera vuxna son också drabbas av den ökända motorneuronsjukdomen? Det var en lättnad när läkaren tittade ut genom fönstret, pekade på en slumpmässigt utvald kvinna och förklarade att risken var lika stor att hon, som någon annan, skulle få ALS. Orsaken till varför just Markus insjuknade vet ingen. Var det alla år vid kärnkraftverket i Oskarshamn, för många öl eller överdriven stress i tillvaron?

  Läs mer
 9. Jävla underbara diabetes
  Jävla underbara diabetes
  189 SEK

  ”Det här ser inte bra ut.” Läkarens besked till Mats att han fått diabetes typ 2 kom som en ovälkommen julklapp två veckor före julen 2013. En man i femtioårsåldern, en gottegris av rang, med rejäl övervikt och noll intresse av motion var som en öppen inbjudan till diabetesen.

  Läs mer
 10. När lögnerna tog slut
  När lögnerna tog slut
  239 SEK

  Efter tjugo år bestämde jag mig att nu räcker det med det destruktiva som droger för med sig, en hård kamp tillbaks till livet hade bara börjat.

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 208

per sida
Sätt fallande sortering