Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 268

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Lev nu, dö sen
  Lev nu, dö sen
  176 SEK 220 SEK

  Angelica och Tom passar inte ihop. Den saken är alldeles klar. Faktum är att Tom aldrig träffat en kvinna som varit så fel. Ändå dras de till varandra som nattfjärilar dras till ljuset. Problemet är att Tom avskyr otrohet mer än något annat och Angelica verkar inte dra sig för att ha en och annan flirt med män som har ring på fingret. Åtminstone är det den bilden han har av henne.

  Läs mer
 2. Läk ditt sinne, befria din kropp – En berättelse om att läka från kroniska tillstånd
  Läk ditt sinne, befria din kropp – En berättelse om att läka från kroniska tillstånd
  176 SEK 220 SEK

  Kämpar du med smärta eller trötthet? Håller du på att ge upp? Jag vet hur du känner, jag har varit du! I din hand håller du ett ljus i det mörker du famlar runt i. Nämligen min berättelse om hur jag hittade ut ur labyrinten. I boken visar jag dig till en stig som du kan börja vandra på, en stig som tar dig igenom tunneln och ut i ljuset på andra sidan där välmående väntar på dig!” - Pernilla Rasiwala

   

  "Läk ditt sinne, befria din kropp" är en personlig berättelse om mod, upptäckten av inre kraft och vägen till läkning. Oavsett om du lider av fysisk smärta, utmattning eller emotionella obalanser så kommer du att finna hopp, styrka och vägledning i boken.

   

  Följ författarens resa genom långtidscovid och hypotyreos till välmående, där samspelet mellan sinnet och kroppen utforskas. Upptäck den grundläggande orsaken bakom många hälsoproblem och de möjligheter du själv har att förändra ditt mående.

   

  Denna bok kommer att ge dig insikter om hur du kan läka och återfå kontrollen över ditt eget välbefinnande. Du får läsa om och lära dig enkla metoder som stöder din kropps naturliga läkande förmåga. Du får också praktiska verktyg för att hjälpa din inre läkare att vakna till liv, återupprätta din hälsa och uppnå en harmonisk balans i ditt liv.

   

  Boken kommer att omdefiniera ditt perspektiv på hälsa och ditt eget läkande. Välkommen att ta första steget på vägen ut ur mörkret!

  Läs mer
 3. Närvarons magi
  Närvarons magi
  199 SEK
  Ibland kan vi vara med om närmast magiska stunder som hjälper oss att landa i total närvaro. Det kan vara på promenaden där vi upplever naturens storslagenhet eller i ett möte som efterlämnar ett djupt avtryck inombords.
  Stundens närvaro blir en påminnelse om den närvaro som finns djupt inom oss. Närvaron för oss till nuets rum, ett rum som kan öppna för mötet med oss själva, med varandra och med en större närvaro bortom ord och tankar.
  Kroppen är en fantastisk ledsagare till kunskap om detta rum, ett rum med den livskragt som bara det närvarande nuet bär, en födelseplats för det som kan ge hoppet liv. Kroppsnärvaro och kroppsburen själavård kan öppna upp för en fördjupad förståelse av oss själva, där kropp, själ och ande befinner sig i ständig samverkan. 
  Boken Närvarons magi vill ge dig som läsare en möjlighet att komma i djupare kontakt med dig själv och utforska vad som rör sig i ditt inre. Genom bokens tankar, närvaroövningar, meditationer, rörelse- och skrivövningar ges du verktyg i vardagen för att öva din egen förmåga till större närvaro och mottagande av det som är i stunden.
   
  AnneLi Amilon är präst i Svenska kyrkan.
  Hon är utbildad dansterapins grunder och legitimerad yogaterapeut. I arbetet med helande rörelse & läkande dans, terapeutisk yoga, meditation och restorativt skrivande, har insikten om kroppsnärvaro som en väg till läkande helande och upplevelse av mening fördjupats.
   
  AnneLi har tidigare skrivit böckerna Frälsarkransen Metod bok och Barn och Frälsarkransen (Verbum förlag) samt Dansa med universum (Vulkan).
  Läs mer
 4. Stora pojkar gråter inte... de tar livet av sig
  Stora pojkar gråter inte... de tar livet av sig
  176 SEK 220 SEK

  Har du ett barn eller en närstående som missbrukar substanser? Har du en vän som du misstänker har fastnat i ett missbruk? Stora pojkar gråter inte... de tar livet av sig är en gripande och upplysande berättelse skriven av en förälder till ett barn som fastnade i en missbruksproblematik.

  Läs mer
 5. En förtrollad värld
  En förtrollad värld
  210 SEK

  Den här boken tar upp den onödiga tystnaden, både i det privata livet och i det offentliga. Hur vi förtränger det som är obekvämt att tala om.
  Ohälsan ökar idag, många drabbas av likartade symtom, varav hjärntrötthet är ett. En del tas på allvar, andra inte.

  Läs mer
 6. Pytteresan : 100 dagar på Neonatalen
  Pytteresan : 100 dagar på Neonatalen
  189 SEK

  Pytteresan är en bok som skildrar våra 100 dagar på Neonatalen. Våra tvillingkillar föddes sommaren 2012 i vecka 25+6. Den beskriver transparent mina minnesfragment från födseln och framåt hur livet såg ut med alla känslor, händelser och lyrisk prosa.

  Läs mer
 7. Bergtagen
  Bergtagen
  176 SEK 220 SEK

  Bergtagen belyser en mamma och en pappas kamp för ett barn som manipulerar ett helt system. Den allvarliga bristen på kompetens om annorlunda flickor gör detta möjligt. Boken lyfter det trauma och det stigma vi utsatts för. Kan vi komma vidare utan upprättelse?

  Läs mer
 8. Föräldrarkraften
  Föräldrarkraften
  176 SEK 220 SEK

  Föräldrarkraften är en informativ bok som är oumbärlig för föräldrar till barn med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Författaren förklarar olika diagnoser, vad de innebär och vilka problem som är relaterade till dem.

  Läs mer
 9. Bulimi-jäveln
  Bulimi-jäveln
  262 SEK

  Bulimi-jäveln brukade säga: “Se så äcklig du är. Patetisk. Spy du bara, rätt åt dig.”
  Hjärtat sa oftast inte så mycket, men hon kunde se sådär besviken ut, och kanske suckande säga med låg röst: ”Det räcker nu, du har kastat upp tillräckligt.”

  Läs mer
 10. Jag väljer att leva
  Jag väljer att leva
  199 SEK

  När den svarta minneslådan vaknade i mitt huvud fanns det ingen återvändo. Känslorna av skuld, skam och skräck snurrade runt som en karusell i mitt huvud, alla män blev våldtäktsmän, det våldtagna lilla barnet i mitt vuxna jag tog över mitt liv. Hjärnan kunde inte längre skilja på dåtid och nutid, jag upplevde övergreppen igen och igen. Jag hade drabbats av akut ptsd ...

  Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 21-30 av 268

per sida
Sätt fallande sortering