Familj & hälsa

Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 61-70 av 277

per sida
Sätt fallande sortering
  1. En annan människa i en annan värld
    En annan människa i en annan värld
    159 SEK 199 SEK

    Är det värt att lämna sitt hemland, leva i permanent underläge i ett annat land med en annan kultur, för att få en högre levnadsstandard? Är det värt att rycka upp sina rötter och lämna allt man känner till, för en chans till ett bättre liv?

    Läs mer
  2. Ingen är död
    Ingen är död
    88 SEK

    Det är över för dig ... det är över för mig ...
    allt det svåra ... den dagliga oron ... mina
    hjälplösa försök ... men aldrig, aldrig riktigt
    kunna ... "tala dig till rätta"

     

    Läs mer
  3. Jag vill inte bli frisk, jag vill bli smal
    Jag vill inte bli frisk, jag vill bli smal
    151 SEK 189 SEK

    Hur får man ett barn som sitter fast i anorexins klor att vilja välja ett liv som frisk? Hur resonerar man med en person som verkar ha tappat all logik kring mat och träning?

    Här möter du ett antal ungdomar som varit väldigt sjuka i olika slags ätstörningar. Gemensamt för dem alla är att de idag är helt friska. Hur gjorde de? Vad gjorde deras föräldrar? Vad ger de för råd till andra föräldrar?

    Boken ger dig verktyg att hantera ditt barns ätstörning. Vad ska man säga? Vad får man absolut inte säga? Hur ska man överleva?

    Läs mer
  4. Fuck psykisk ohälsa : vägen till bättre mående - KORTVERSION med övningar
    Fuck psykisk ohälsa : vägen till bättre mående - KORTVERSION med övningar
    149 SEK

    Psykisk ohälsa drabbar många. Vi svenskar är ett av världens mest digitaliserade, stressade och stillasittande folk. Dessutom försöker vi leva upp till den perfekta drömvärld som visas i sociala medier. Oavsett orsak kan du vända den negativa spiralen och påbörja en mer hälsosam resa.

    Läs mer
  5. Frihet att vara jag
    Frihet att vara jag
    176 SEK 220 SEK

    Jag ska bara … När det där är klart, då ska jag … Det är lite mycket just nu men sen …


    Camilla Johansson var en bitterfitta, martyr och höll på att arbeta ihjäl sig. Hon trodde att det var så för alla, att alla levde i konstant stress och ångest. Med dåliga ursäkter hindrade hon sig själv från att ta en paus och känna efter. Målet var att prestera och vara tillräcklig. Men kan man någonsin känna sig tillräcklig med en gränslös prestationsångest?

    Läs mer
  6. minaNYCKLAR Vänta barn
    minaNYCKLAR Vänta barn
    295 SEK

    Vänta barn är det mest omvälvande som kan ske i en människas liv. Ett välkommet barn är fantastiskt och underbart samtidigt som det kan vara skrämmande. Ett nytt litet liv är på väg. Hur ska det gå? Kommer vi klara av? Räcker vi till? Hur blir förlossningen? Ja, det kan komma många frågor i väntans tider.

    Läs mer
  7. Små Sockerbomber och Vuxna Barn
    Små Sockerbomber och Vuxna Barn
    199 SEK

    En bok om barn, sockerberoende och föräldraskap.

    I den här boken hittar du kunskap, erfarenhet, inspiration och motivation till att börja göra en kostomläggning tillsammans med ditt barn! Alla mår bra av att minska eller utesluta socker och snabba kolhydrater ur kosten, och för många barn kan det vara revolutionerande för hälsan, både psykiskt och fysiskt.

    Läs mer
  8. BAD NEWS! Om kampen mot min cancer och andra existentiella frågor
    BAD NEWS! Om kampen mot min cancer och andra existentiella frågor
    200 SEK

    Det här är en diktsamling om livet, att genomgå en cancerbehandling, om resor, om mode och minimalism. Det är texter om både verklighet och fiktion, om att bearbeta och skriva om sina känslor utifrån negativa och positiva upplevelser i vardagen.

    Läs mer
  9. Vill du sova bättre?
    Vill du sova bättre?
    144 SEK 180 SEK

    Har du kämpat länge med envis sömnproblem? Känner du dig trött, uppgiven och maktlös?  Misströsta inte och ge inte upp, för du har lösningen framför dig!

    Läs mer
  10. Samtalet som aldrig kommer
    Samtalet som aldrig kommer
    220 SEK

    SAMTALET SOM ALDRIG KOMMER är historien om en omvälvande resa mot en livsavgörande hjärt-transplantation. Berättelsen tar dig igenom hela resan från djupa dalar som testar gränserna för vad en människa kan uthärda till enorm tacksamhet och förhoppningar om en ljusare framtid.

    Läs mer
Visa som Listvy Rutnät

Artiklar 61-70 av 277

per sida
Sätt fallande sortering